Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 16:55
kolekcjon€r napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
Odyseusz napisał:
thorgall napisał:
nie widziałem czegoś takiego masz straszne te doświadczenia
Niech opowie tę historię jak gówno spływało do butów! Mokre skarpetki i podeszwa. To dopiero doświadczenie!
Wczoraj mi się oba klapki rozkleiły. I to takie niby lepsze bo za stówę adidas. A zwykłe no name'y za 2 dychy mają się dobrze.
ty wychodzisz na śnieg w klapkach? jesteś zboczony?
ja mam kozaki ze skóry
Pod prysznicem qrwa!
po pierwsze: wczoraj był wtorek nikt normalny nie kąpie się we wtorek
po drugie: jak już musiałeś wziąć prysznic (pewnie się zesrałeś) to w klapkach?
To wy brudasy jesteście, śmierdziele? Przecież codziennie się trzeba kąpać. Co za różnica jaki dzień? We wtorki jaja się mniej pocą czy jak? Zawsze wchodzę w klapkach pod prysznic, nawet u siebie z uwagi na ryzyko poślizgnięcia się bo można zaryć deklem w kafelek i trup na miejscu. Wiesz ile takich wypadków na świecie jest?
Nie wiem qrwa jak się można pośliznąć pod prysznicem. Nigdy nawet nie byłem blisko poślizgu. Jak masz brodzik to nie ma możliwości. Jak masz prysznic po holendersku czyli płytki i woda napierdala na podłogę to też nie wiem jak można się pośliznąć. W klapach to rozumiem na jakiś melinach bo hui wi jakiego grzyba można złapać. Chyba raz w życiu wchodziłem pod prysznic w klapkach a kąpałem się w milionach miejsc bo trochę świata się zjeździło i nic mi nie jest.
1/3 1/2 Dzisiaj jest moja hossa.
AgroTrader lubi tą wiadomość
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 16:58
w życiu bym w klapkach pod prysznic nie weszed
2/3
Odyseusz and Forex Trader like this post
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 17:03
kolekcjon€r napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
Odyseusz napisał:
thorgall napisał:
nie widziałem czegoś takiego masz straszne te doświadczenia
Niech opowie tę historię jak gówno spływało do butów! Mokre skarpetki i podeszwa. To dopiero doświadczenie!
Wczoraj mi się oba klapki rozkleiły. I to takie niby lepsze bo za stówę adidas. A zwykłe no name'y za 2 dychy mają się dobrze.
ja mam kozaki ze skóry
Pod prysznicem qrwa!
To wy brudasy jesteście, śmierdziele? Przecież codziennie się trzeba kąpać. Co za różnica jaki dzień? We wtorki jaja się mniej pocą czy jak? Zawsze wchodzę w klapkach pod prysznic, nawet u siebie z uwagi na ryzyko poślizgnięcia się bo można zaryć deklem w kafelek i trup na miejscu. Wiesz ile takich wypadków na świecie jest?
ale ten prysznic bierzesz w wannie, że się tak ślizgasz?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 17:15
Forex Trader napisał:
kolekcjon€r napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
Odyseusz napisał:
ja mam kozaki ze skóry
Pod prysznicem qrwa!
Nie wiem qrwa jak się można pośliznąć pod prysznicem. Nigdy nawet nie byłem blisko poślizgu. Jak masz brodzik to nie ma możliwości. Jak masz prysznic po holendersku czyli płytki i woda napierdala na podłogę to też nie wiem jak można się pośliznąć. W klapach to rozumiem na jakiś melinach bo hui wi jakiego grzyba można złapać. Chyba raz w życiu wchodziłem pod prysznic w klapkach a kąpałem się w milionach miejsc bo trochę świata się zjeździło i nic mi nie jest.
1/3 1/2 Dzisiaj jest moja hossa.
PiS ........ DAła
....... i na szwajcarski bank ......... Świeżak musi sypiać w pidżamie w pasy i ze szlafmycom na głowie
kolekcjon€r
Liczba postów : 11290 Registration date : 13/02/2023
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 17:26
https://www.bbc.com/news/technology-65102150
Globalny wzrost bezrobotnych to tylko kwestia czasu.
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 17:47
kolekcjon€r napisał:
joby będą odbierane ludziom jedne po drugich, w miarę postępu AI
na początek idą kierowcy - to już się dzieje w środku zapewne będą prawnicy, lekarze, nauczyciele a na koniec przyjdzie do ciebie ekipa robotów by remoncik chałupy zrobić lub instalację elektryczną naprawić o ile oczywiście ludzkość przeżyje tak długo by się do tego levelu postępu zbliżyć
bo koniec ludzkości się nieuchronnie zbliża nikt nie wie jaki on będzie i kiedy nastąpi, ale z objawień wiemy że czasu ludziom zostało niewiele
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:01
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:14
kamikaze napisał:
kolekcjon€r napisał:
joby będą odbierane ludziom jedne po drugich, w miarę postępu AI
na początek idą kierowcy - to już się dzieje w środku zapewne będą prawnicy, lekarze, nauczyciele a na koniec przyjdzie do ciebie ekipa robotów by remoncik chałupy zrobić lub instalację elektryczną naprawić o ile oczywiście ludzkość przeżyje tak długo by się do tego levelu postępu zbliżyć
bo koniec ludzkości się nieuchronnie zbliża nikt nie wie jaki on będzie i kiedy nastąpi, ale z objawień wiemy że czasu ludziom zostało niewiele
A w połączeniu z Neuralinkiem Muska to kto wie do czego to doprowadzi.
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:19
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:25
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
GPW to straszny syf tak ogólnie. 15 lat opóźnienia do Hegemona światowego. Ileż tam lat hossa była to ciężko zliczyć a u nas levele sprzed 20 lat i nie da się rosnąć. Co za gówno
Polskie akcje to mają takie branie jak stara k**wa z HIVem na tyłach dworca w osranych gaciach
CO ZA TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIA
Opcjoner to chodził elegancko do Roksy A NIE NA TYŁY DWORCA
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
thorgall and Forex Trader like this post
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:37
AgroTrader napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
GPW to straszny syf tak ogólnie. 15 lat opóźnienia do Hegemona światowego. Ileż tam lat hossa była to ciężko zliczyć a u nas levele sprzed 20 lat i nie da się rosnąć. Co za gówno
Polskie akcje to mają takie branie jak stara k**wa z HIVem na tyłach dworca w osranych gaciach
Na którym dworcu, ta w osranych gaciach świadczy usługi?
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:41
to szkodliwe treści trzeba trzymać się dziennika telewizyjnego tam są słuszne racje
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:41
Zygmunt de Bill napisał:
AgroTrader napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
hui tam złapać hiv na tyłach dworca
NAJWAŻNIEJSZE ZE POD PRYSZNICEM SIE NIE POŚLIZGNIE
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Sro 29 Mar 2023, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
Ed and Zygmunt de Bill like this post
Ed
Liczba postów : 3465 Age : 48 Location : Chorzów / Wuppertal Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:42
Zygmunt de Bill napisał:
AgroTrader napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
Opcjo nas bierze pod włos i myśli że my takie ciemne/czarne jak on. Opcjo skończ z tym cyrkiem
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:46
Naprawdę groźna katastrofa wywoła dużo strat, więc może się nie dać na tym zarobić. Tak już jest z wojnami – przestały się opłacać. Opłacają się ciągle tylko państwom prymitywnym, zacofanym, którym opłaca się kraść, stosując przemoc militarną. A wyrafinowane przekręty robią państwa bogate i korporacje na nich żerujące.
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:51
„Według ukraińskich służb wywiadowczych Kreml jest po wizycie Xi absolutnie wściekły na Chiny za ich postawę i brak wsparcia” – powiedział ukraiński minister.
„Pekin nie pozwoli na upadek Rosji, ale potrzebuje Rosji słabej, aby szła ona ustępstwa wobec Chin, dostarczając im surowce” – wyjaśnił Kułeba.
oby tak było
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 18:57
„Według ukraińskich służb wywiadowczych Kreml jest po wizycie Xi absolutnie wściekły na Chiny za ich postawę i brak wsparcia” – powiedział ukraiński minister.
„Pekin nie pozwoli na upadek Rosji, ale potrzebuje Rosji słabej, aby szła ona ustępstwa wobec Chin, dostarczając im surowce” – wyjaśnił Kułeba.
oby tak było
UKRAINCY W SPRAWIE WOJNY I Rosji sa tak samo wiarygodni jak Rosjanie w sprawie Ukrainy
to juz predzej Tuski lub Morawiecki prawde powie
Kazik Kowalski lubi tą wiadomość
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 19:01
AgroTrader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
AgroTrader napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
Ed
Liczba postów : 3465 Age : 48 Location : Chorzów / Wuppertal Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 19:08
oby tak było
UKRAINCY W SPRAWIE WOJNY I Rosji sa tak samo wiarygodni jak Rosjanie w sprawie Ukrainy
to juz predzej Tuski lub Morawiecki prawde powie
Ja tam czytam Onet choć zalatuje faszyzmem ogólnie masakra jakaś . Rzygać się chce jak się czyta te tematy. Tam głąby robią. Na okrągło Ukraina. Jak to nasi bohaterowie zestrzelili ruskich.. k**wa ale żadnego info jak ruscy ustrzelili Ukraińców. Nie jestem za ruskimi ale Göbbels by się nie przebił z jego propogandom więcej niż "Polskie Media".
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 19:42
Zygmunt de Bill napisał:
AgroTrader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
AgroTrader napisał:
thorgall napisał:
kolekcjon€r napisał:
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 20:03
kolekcjon€r napisał:
Dużo dziś już wjebaliście?
zrobimy świeżakowi test co widzisz?
AgroTrader lubi tą wiadomość
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO - 29.03.2023r. Sro 29 Mar 2023, 20:13