...... ufffff allle sie zziajałem ......... Osioł kutwa nie dowiózł czteropaka ........ i musiałem w 2 minutki obskoczyć madziarski LOTOS ......... i się udało .......... płyny zabezpieczone do końca sesji/do końca dniówki pracowniczej
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
...... ufffff allle sie zziajałem ......... Osioł kutwa nie dowiózł czteropaka ........ i musiałem w 2 minutki obskoczyć madziarski LOTOS ......... i się udało .......... płyny zabezpieczone do końca sesji/do końca dniówki pracowniczej
..... pierszy na drugiej
..... i pierszy na czeciej .......... przypadek .......
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6014 Registration date : 20/10/2018
..... pierszy na drugiej
znowu odleciałeś kiedy wracasz na zajęcia AA?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
..... pierszy na drugiej
znowu odleciałeś kiedy wracasz na zajęcia AA?
jutro
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5909 Registration date : 29/08/2007
Witam! Zrolowałem się z L na L. Stopy wspinają się coraz wyżej i oczywiście są w pełnej gotowości. Na W20 mieliśmy kilkudniowy postój na zniesieniu 61,8% spadków pażdzienik'21 - październik'22 (2043 pkt). Z tego poziomu jeszcze może się wszystko cofnąć, bo dzisiejsze odejście jest stanowczo zbyt małe.
Brawo to się nazywa stalowe jaja @Pan Nikt! Ja swoje L dawno zamknąłem bo mi się jakies korekty przywidziały i teraz tylko papiery i skoro ręce nie wytrzymują to wysprzęgliłem aby znow nie wywalić za wcześnie. Zerknąłem też na mój ulubiony kanał Santandera i tam ziomki twierdzą że teraz jest idealny moment na rozpoczęcie korekty. To mnie upewniło w tym że idziemy na 2400.
Tak więc tylko pozdrawiam i znikam - poczekam aż wypłacą dywidendy i urosną i wtedy wracam aby wyładować papier porać S. Wesołego czerwca!
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9731 Registration date : 21/12/2019
..... Osioł .......... zdejmuj pampersa i wpadaj ........... GOLDMAN straszy młodeGO BYSIA ........... może do jutra coś z tego zostanie .......... mam 2 do skomsumowania
PiS ........ DAła
..... i nie zaPOmnij o x 2
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46567 Registration date : 03/09/2007
Stopy bez zmian Czekamy na konferencję Hirka co powie ciekawego
i to jeszcze na dziś jedyne niebezpieczeństwo dla misia ; jeśli w czasi czy PO końferencji nie będzie korby albo będzie tylko lekka podbitka, to zaczynamy TĘ własciwą srakę