Stopy bez zmian Czekamy na konferencję Hirka co powie ciekawego
i to jeszcze na dziś jedyne niebezpieczeństwo dla misia ; jeśli w czasi czy PO końferencji nie będzie korby albo będzie tylko lekka podbitka, to zaczynamy TĘ własciwą srakę
........ na POczet tego nabyłem pewien zapasik w rozmiarze XXXL
kolekcjon€r
Liczba postów : 10870 Registration date : 13/02/2023
i to jeszcze na dziś jedyne niebezpieczeństwo dla misia ; jeśli w czasi czy PO końferencji nie będzie korby albo będzie tylko lekka podbitka, to zaczynamy TĘ własciwą srakę
Ale czemu to ma się zesrać? Przecież rynek byka, hossa jest.
kolekcjon€r
nie z dupy nie z dupy; każdy głupek wiedział, że będzie sranda...nawet mój kot wiedział a LLeszcze jak zwykle zdziwione
1/4 w dniu konferencji Hirka to chyba liczy się już do końca roq?
Jaka 1/4? Z tego co widzę nie zmienił wcale. Już poprzedni odczyt CPI wskazywał, że trzeba podwyżki zatrzymać a wczorajsze 4% to już bajka. Idiotyzmem byłoby podnoszenie dzisiaj. Jankes jako jeden z nielicznych krajów ma realnie dodatnie stopy procentowe. 1pkt procentowy ponad inflację to jest akurat tak jak książkowo powinno być. Taki debil Erdogan mógłby za Powellem najwyżej teczkę nosić.
REALISTA lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
nie z dupy nie z dupy; każdy głupek wiedział, że będzie sranda...nawet mój kot wiedział a LLeszcze jak zwykle zdziwione
1/4 w dniu konferencji Hirka to chyba liczy się już do końca roq?
Jaka 1/4? Z tego co widzę nie zmienił wcale. Już poprzedni odczyt CPI wskazywał, że trzeba podwyżki zatrzymać a wczorajsze 4% to już bajka. Idiotyzmem byłoby podnoszenie dzisiaj. Jankes jako jeden z nielicznych krajów ma realnie dodatnie stopy procentowe. 1pkt procentowy ponad inflację to jest akurat tak jak książkowo powinno być. Taki debil Erdogan mógłby za Powellem najwyżej teczkę nosić.
PIERWSZY NA CZWARTEJ STRONIE
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25036 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
chyba rybek dupy jest
REALISTA lubi tą wiadomość
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46567 Registration date : 03/09/2007
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46567 Registration date : 03/09/2007
chyba rybek dupy jest
Nie wiedziałem, że Murzyni mają takie poczucie humoru
AgroTrader lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
chyba rybek dupy jest
Nie wiedziałem, że Murzyni mają takie poczucie humoru
......ale to Opcjoner był CZARNY ......... Kolekcjoner to jest Świeżak .......... a każdy biały Świeżak pracuje w piekarni
kolekcjon€r
Jakie masz trendy na Sapci i Nasraczku? Graj z trendem a nie wydziwiaj.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Trend się zmienia kilka razy na godzinę ale ten główny zasadniczy fundamentalny jest ciągle wzrostowy. Trzymać emerytalne longi i nie ruszać. Shortami to się można bawić na 5-minetówkach tylko.
kolekcjon€r
FED, Fred, TSUE, 3 wiedźmy, jeszcze stopy w Japonii Miota tym wszystkim jak szatanem.
Muszę zajarać bo za dużo emocji w tym tygodniu
ja też
kupiłem już grama i fifke
Tu fajne bonga sprzedają https://unikatowebonga.pl/pl/ Czemu to się nazywa sejmówka? Czy politycy z tego jarają w sejmie? https://unikatowebonga.pl/pl/bonga-z-dyfuzorami/4601-3236-bongo-sejmowka-ufo-zielona-30-cm-5-mm.html#/417-logo-bez_loga
i nawet UFO
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7030 Registration date : 22/12/2011
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g