„Lipcowe dane PMI to niewesoła lektura, jeśli chodzi o polski sektor produkcji przemysłowej, ponieważ przedstawiają obraz sektora, który coraz bardziej się kurczy. Powszechne osłabienie popytu spowodowało większe ograniczenie produkcji, zatrudnienia i aktywności zakupowej niż w czerwcu. W międzyczasie ceny lawinowo spadają, a producenci i ich dostawcy muszą konkurować o mniejszą pulę klientów. Koszty zakupu środków produkcji obniżyły się w najszybszym tempie w ciągu 25-letniej historii badania. Bezprecedensowy był także spadek cen sprzedaży” – skomentował ekonomista S&P Global Market Intelligence Andrew Harker, cytowany w materiale.
JAKIM TRZEBA BYC POJEBEM ZEBY NA TYCH SZKODNIKÓW Z PIS GŁOSOWAĆ ??!!
NA TEGO DYKTATORA Kaczyńskiego I JEGO MAFIE POD WODZA DRUGIEGO KARAKANA SKAZANEGO PRZEZ SĄD
JA TAKICH LUDZI NIE ROZUMIEM I WSTYD MI ZA TO ZE JESTEM Z NIMI NA JEDNYM FORUM
TAKIM LUDZIOM POWINNO SIE ODBIERAC PRAWA WYBORCZE ZA DZIAŁANIE NA SZKODE POLSKI I KIEROWAC DO HIOBA NA ŻUŁAWY
"W międzyczasie ceny lawinowo spadają, a producenci i ich dostawcy muszą konkurować o mniejszą pulę klientów. Koszty zakupu środków produkcji obniżyły się w najszybszym tempie w ciągu 25-letniej historii badania. Bezprecedensowy był także spadek cen sprzedaży” "
No to chyba dobrze jak leci na ryj, chcieli kosić klientów do oporu i ceny z kosmosu ustawiać, ale nie ma takiego bicia.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10318 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO - 09.08.2023r. Sro 09 Sie 2023, 18:13
Do Włoch dotarł w bardzo krótkim czasie nowy wariant koronawirusa o nazwie Eris, drugi najbardziej obecnie szerzący się na świecie - podał dziennik "Il Messaggero". Według włoskich badań wariant ten nie jest bardziej niebezpieczny od innych mutacji.
No to znów będzie kłucie w dupę
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO - 09.08.2023r. Sro 09 Sie 2023, 18:18
Nadaje ze Stronia napisał:
AgroTrader napisał:
....... może jestem goopi, mało3eźwy i POpiertolony ......... ale PO Palikocie, Kukizie i PSLowcu za 67 dni na 75% moim kandydatem bedzie ........ czecia droga
to chyba nie jest głupie przy braku dobrych kandydatow
bo nie ma nikogo innego mniej szkodliwego
. byłeś już na grzybkach ........ jak Pan Prezes POlecał
...... dobrze że UFO nie jest jak tłiter ....... bo każden mój wpis na UFO mógłby mnie POgrążyć POlitycznie jak niejakieGo Adama N.
Adam Niedzielski @a_niedzielski Lek. Piotr Pisula, szpital miejski w Poznaniu wczoraj w @FaktyTVN "żadnemu pacjentowi nie dało się wystawić takiej recepty". Sprawdziliśmy. Lekarz wystawił wczoraj na siebie receptę na lek z grupy psychotropowych i przeciwbólowych. Takie to FAKTY. Jakie kłamstwa czekają nas dziś
Pewnie wiedział, że i tak i tak go wyjebią bo mu się należało, to zdemaskował jednego oszusta z kasty, a tymczasem rekordziście powystawiali po 400tyś recept i uważają że to normalne.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10318 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO - 09.08.2023r. Sro 09 Sie 2023, 18:20
Moskwa: Na usuwanie skutków pożaru w Przylepie rząd przekaże 43 mln zł
Ktoś zrobił dobry biznes na odpadach a następnie to podpalił. Teraz wszyscy obywatele się zrzucą aby wszystko posprzątać. A co tam, 43mln to raptem 1zł od każdego z nas, ważne że ktoś się dorobił a niemcy pozbyły się śmieci.