Liczba postów : 46566 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 11:48
jeffcostello1977 23 minuty temu
Pani z tatuażem na dupie która zasłynęła tekstem że za 6000 tysięcy pracuje idiota. Pensja adiunkta w zakładzie teoretycznym akademii medycznej po 30 latach pracy to 6000 tysięcy. Wniosek; ten człowiek to idiota. Tusk załatwił jej pracę w Brukseli i dzięki temu nie pracuje za 6000 tysięcy.
REALISTA UFOTrader Senior
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 12:21
Podplyne do Montevideo, uruchomie swoje kontakty może znajdę tych dwóch lamusów Thorgala i Kolekcjonera a ostrzegałem ich, żeby nie wchodzili w ten interes
AgroTrader lubi tą wiadomość
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10311 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 12:39
ja już coraz bardziej myślę aby nie chodzić już na wybory - strata czasu
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 13:01
REALISTA napisał:
no i wraca stare/nowe. POPiS to tragedia Polski. Czy przypominacie sobie mój wpis z przed kilkunastu tygodni, że ten cały niby podział polityczny to pic dla plebsu i że PO i PiS wiele wbrew pozorom sie od siebie nie różni? Nie ma sensu się kłócić Drodzy Wyborcy. Wszyscy oni są warci siebie. Przypiąc się do kasy podatnika i za nic nie odpowiadać. Jak by tak Bieńkowska czy Obajtek założyli prywatme firmy to biznesowa rzeczywistość by obnażyła ich fachowośc.
no niezupełnie tak było kiedys, ze "rządzący " u nas ,podzieleni byli i wspierani przez rozne nasze (= i zagraniczne )tajne sluzby i sobie raczej w droge nie wchodzili -kazdy robil swoje i nie szkodzil drugiemu
-oglądnąłem sobie ostatnio kilka filmikow o "samobójstwie Leppera " i takie wnioski wyciągam -oczywiscie to tylko moje domysly wyciagniete z niepełnych wypowiedzi i niedomówień
PO to grupa WSI (CZYLI STARE słuzby PRL )- postkomunistyczne wspolpracujace wczesniej ze służbami rosyjskimi przedstawiciele -powiązani ; Miller , Komorowski ,Tymochowicz ,Stonoga , Maksymiuk -zaufany "kolega "Leppera i inni w cieniu PIS to raczej nowe sluzby - CBA -czyli raczej USA przedstawiciele -powiązani ; to m.in. Kaminski i współpracownicy oraz Macierewicz
wczesniej była równowaga sil i sobie raczej w "szkode " nie wchodzili kazdy mial na drugiego haki i to byla równowaga -jak z bronia atomową na swiecie w niczyim interesie nie było tego naruszac
i dopiero Lepper , powiazany -a raczej omotany przez WSI (w swojej naiwności ) zagrozil ze pokaze dokumenty wysadzajace w powietrze przeciwnika
I WTEDY ZACZEŁA SIE WOJNE NA SMIERC I ZYCIE
Ofiary ; Lepper i jego współpracownicy - prokurator Kucinski ,mec. Żarska ,mec. Dzido i pewnie wiele innych ale mniej znanych (Tymochowicz ukrywa sie w dżungli ( Tajlandzkiej ?) a Stonoga uciekł do Norwegii) nastepnie nawiedzony MACIEREWICZ rozwiązujac WSI chcial dobic przeciwnika
w wyniku czego grupa PIS -CBA triumfuje - az do 15 października i nagle panika -"wladzy mielismy nigdy nie oddac " a tu potezne problemy na horyzoncie i mozliwy odwet przeciwnika -bośmy " niepisane przymierze "zerwali (Macierewicz i inni , w szoku bo Mu/im ochronę zabrali a "seryjny samobójca " nie śpi )
co dalej sie dzieje to widzicie - "strony przegrupowują swoje wojska " i zanosi sie na ostre starcie
choc sa i pojedyncze glosy pojednawcze -"zawieśmy bron " bo wszyscy na tym tracimy
ale Duda jest racze poza wojennym układem ,choc wspiera PIS i nie wiadomo co zrobi
Duda otrzymał list ws. Kamińskiego i Wąsika. Napisał go adwokat Leppera
"Jako pełnomocnik/oskarżyciel posiłkowy śp. Andrzeja Leppera i jego następców prawnych apeluję o zastosowanie prawa łaski wobec prawomocnie skazanych wyrokiem Sądu Okręgowego w Warszawie Wydział X Karny Odwoławczy z dnia 20 grudnia 2023 r. - sygn. akt X Ka 613/23 - Mariusza Kamińskiego, Macieja Wąsika, Krzysztofa B., Grzegorza P., w części dotyczącej skazania tych osób na kary bezwzględnego więzienia" - ujął w liście dr Ryszard Lubas.
to tyle w skrócie i chaotycznie ,bo przeciez to tajbe sluzby i raczej dowodów na to nie ma a ci co mieli i chcieli sie nimi podzielic to juz zamilkli
NA SWIECIE WŁASCIWIE TO RZADZA TAJNE SLUZBY a ci na ktorych glosujemy to tylko ich ludzie -świadomi lub nie ALE PRZEZ NICH KONTROLOWANI I NADZOROWANI kto sie wyłamie to szybko traci władze albo zdrowie mu nagle niedomaga
OT I TAKA MAMY DEMOKRACJE - " wybór " - DO TEGO "NIEZALEŻNE MEDIA " robiące wode z mózgów" elektoratowi -poddanym " I DLA PEWNOSCI TO JESZCZE dołozyli DZIWNIE LICZENIE GLOSÓW W WYBORACH( Metoda D’Hondta ) -zeby nikt niepotrzebny sie nie przebił do koryta
ps zapomnialem jeszcze ze wczesniej "ktos" podsłuchiwal w Sowie ktos podsłuchiwał i ktos to publikował - ot taka zwykla polityka - demokracja
Afera podsłuchowa (taśmowa) – afera polityczna, która wybuchła 14 czerwca 2014 po publikacji w tygodniku „Wprost” stenogramów z nielegalnie podsłuchanych rozmów polityków. Nagrań dokonywano od lipca 2013 do czerwca 2014 w kilku warszawskich restauracjach, a wśród kilkudziesięciu[1] podsłuchiwanych byli m.in. urzędujący i byli ministrowie, przedsiębiorcy oraz prezesi NBP i NIK.
Rozmowy zostały podsłuchane w restauracjach Sowa & Przyjaciele (należącej do Roberta Sowy)[2][3], Amber Room w pałacyku Sobańskich oraz Osteria[4][5]. Do nagrań jako pierwszy dotarł dziennikarz śledczy Piotr Nisztor[6].
ps2
ja tutaj nie ujawniam zadnych tajemnic ani nikogo nie pomawiam te informacje można znaleźć=ZNALAZŁEM w legalnej sieci - m.in. na YouTube
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Sob 06 Sty 2024, 13:57, w całości zmieniany 10 razy
zibi MOD
Liczba postów : 31091 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 13:16
Forex Trader napisał:
A co liczyłeś na cud w PO , poczekaj jeszcze aż z Niemcami się ułoży bezwarunkowo
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 13:23
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
A co liczyłeś na cud w PO , poczekaj jeszcze aż z Niemcami się ułoży bezwarunkowo
Ja od -nie wiem- około 15 lat wybieram konfederację i inne ich nazwy. Ale już nie chodzi o to co wybieram - ogólnie sobie już wyrobiłem opinię że nie ważne kto wygra to gówno w tym kraju zawsze będzie takie samo.
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 14:17
prendere 12 minut temu
No i to mi się podoba, miały być konkursy ? Są. Komisja konkursowa w osobie Donalda Popcorna I wybrała apolitycznie i rzeczowo. Niech żyje popcornizm Ale jaja, ale jaja
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7030 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 14:20
AgroTrader napisał:
zibi napisał:
cztery buszki , cztery brzuszki , gdzie przebywa mistrz sraczuszki
wszyscy o Kolekcjonerze ale przecież Thorgalla tez nima albo nadal ma Sylwestra -do 6-ciu kroli -ALE TO JUZ DZISIAJ ???
albo Thorgallowi i Kolekcjonerowi jakiś interes w Kolumbii "nie wypalił" tzn. wypalił ALE JAKIŚ PISTOLET
.....
Thorgall pisał, że na sylwestra obraził wszystkich przy stole. A nie sądzę, by "przy stole" z nim siedzieli pan Gienek z hurtowni warzyw w Olsztynie i ciotka Grażyna z Urzędu Miejskiego w Bartoszycach. Thorgall musiał chlać z bardzo wysoko postawionymi i wpływowymi ludźmi ze służb. Pewnie jeszcze coś palnął, że szykuje akcję w Kolumbii i kolekcjonera chce wciągnąć ... Dla mnie tam jest wszystko jasne. Obaj rozmawiają z rybami, gdzieś na dnie Łyny.
Ostatnio zmieniony przez Zygmunt de Bill dnia Sob 06 Sty 2024, 14:25, w całości zmieniany 1 raz
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 14:23
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Ja od -nie wiem- około 15 lat wybieram konfederację i inne ich nazwy. Ale już nie chodzi o to co wybieram - ogólnie sobie już wyrobiłem opinię że nie ważne kto wygra to gówno w tym kraju zawsze będzie takie samo.
Próbowałem z Kukizem, z Palikotem, z JKM...wszędzie się zawiodłem. Może nie mam wyczucia politycznego.
Forex Trader lubi tą wiadomość
zibi MOD
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 14:33
AgroTrader napisał:
zibi napisał:
to juz wiadomo za ile robić nie będzie
na Obajtku można psy wieszać itp bo wiadomo media głównego nurtu tylko prawdę piszą
ale niech każdy sobie wyobrazi że prywatnie nie jest tylko właścicielem jachtu jak Zygmunt ale w swoim posiadaniu ma taką firmę i 6 lat temu na prezesa zatrudnił Obajtka , aby ten mu interes nie tylko doglądał , ale i rozwijał
ale te Jego zaslugi to w wiekszosci decyzje polityczne
jakbyśmy cala gospodarkę Polski dołączyli do Orlenu to pewnie byloby jeszcze wyzej a gdyby jeszcze moj sad przylaczyc do Orlenu to kapitalizacja byłaby jak Aramco
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 14:42
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Konfa to mam takie wrażenie nie chce rządzić , bo najlepiej w opozycji i krytykować wszystko
Oni mają dziß na wszystko recepty tak jak Tusk miesiąc temu na kryzys na granicy a te do dziß stoją Zawsze gotowi do rozmów i na bieżąco , tylko jak im Braun świnie podłożył to znikli (Bosak spierdalał tylnym wejściem ,a Mentzen chyba konto miał zablokowane na tic tok).
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 15:08
I tylko z netu dowiecie się o kolejnych aferach rządu Tuska.Ale spoko YouTube też skasuje prawicowych ekstremistów.I nastanie to co Domek lubi najbardziej ,ład medialny liberalny i demokratyczny.
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 15:22
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Konfa to mam takie wrażenie nie chce rządzić , bo najlepiej w opozycji i krytykować wszystko
Oni mają dziß na wszystko recepty tak jak Tusk miesiąc temu na kryzys na granicy a te do dziß stoją Zawsze gotowi do rozmów i na bieżąco , tylko jak im Braun świnie podłożył to znikli (Bosak spierdalał tylnym wejściem ,a Mentzen chyba konto miał zablokowane na tic tok).
Konfa to tak jak hołota od Zandberga, jest w tym cyrku tylko dla kasy. Wipler ich tak załatwi, że będą zaraz błagać Hujownie żeby ich wchłonął .
REALISTA lubi tą wiadomość
zibi MOD
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 15:41
Małolat napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Konfa to tak jak hołota od Zandberga, jest w tym cyrku tylko dla kasy. Wipler ich tak załatwi, że będą zaraz błagać Hujownie żeby ich wchłonął .
Donio jebie Morawieckiego że ten na żonę majątek przepisał , a sam to samo zrobił tylko cichutko w mediach
Małolat
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 15:42
REALISTA napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Próbowałem z Kukizem, z Palikotem, z JKM...wszędzie się zawiodłem. Może nie mam wyczucia politycznego.
Teraz to oni wybierają... im szybciej sie z tym pogodzimy tym lepiej. Zaraz Bodnar da prawa wyborcze ukrom ,a Hołownia 16 nastolatkom. https://x.com/tomszl/status/1743346995039756515?s=20
REALISTA lubi tą wiadomość
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 16:13
Małolat napisał:
REALISTA napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Teraz to oni wybierają... im szybciej sie z tym pogodzimy tym lepiej. Zaraz Bodnar da prawa wyborcze ukrom ,a Hołownia 16 nastolatkom. https://x.com/tomszl/status/1743346995039756515?s=20
Bodnar jest Ukraińcem czy pół Ukraińcem, Tak mówił Gadowski. O daniu im praw wyborczych też mówił.
Retsjam
Liczba postów : 262 Registration date : 28/08/2007
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 16:26
Syn Michała i Marty[2]. Od strony ojca ma pochodzenie ukraińskie. W 1947 jego ojciec w wieku pięciu lat został przesiedlony podczas akcji „Wisła” ze wsi Rakowa pod Sanokiem na Ziemie Odzyskane. Tam jego rodzina pracowała w państwowym gospodarstwie rolnym[3].
https://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Bodnar
Małolat
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 16:30
REALISTA napisał:
Małolat napisał:
REALISTA napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Bodnar jest Ukraińcem czy pół Ukraińcem, Tak mówił Gadowski. O daniu im praw wyborczych też mówił.
Tak samo jak Kowal ukrainski Żyd, który chce Polaków wysłac na wojne . O Sutryku z Wrocławia już nie pisze ... Mało tej Polski w Polsce https://www.magnapolonia.org/remigiusz-dziemianowicz-przestrzega-przed-swoja-skrajnie-lewicowa-corka-ktora-zostala-ministrem/ to też dobre “Tak wychowała ją moja żona (…) córeczka jest typową nazi-bolszewiczką, ale nie ja ją tak wychowywałem, a więc jedynie może mi być przykro
zibi MOD
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 16:54
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
już powoli wyborczemu omnibusowi problemy zaczynają się spiętrzać
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Małolat
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 16:55
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/72149,znany-adwokat-pomagal-mafii.html Propaganda tuska drugiego członu nazwiska zaPOmniała
zibi MOD
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 16:59
Małolat napisał:
REALISTA napisał:
Małolat napisał:
REALISTA napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Tak samo jak Kowal ukrainski Żyd, który chce Polaków wysłac na wojne . O Sutryku z Wrocławia już nie pisze ... Mało tej Polski w Polsce https://www.magnapolonia.org/remigiusz-dziemianowicz-przestrzega-przed-swoja-skrajnie-lewicowa-corka-ktora-zostala-ministrem/ to też dobre “Tak wychowała ją moja żona (…) córeczka jest typową nazi-bolszewiczką, ale nie ja ją tak wychowywałem, a więc jedynie może mi być przykro
......uuuuu następna Róża Luksemburg
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 17:04
Małolat napisał:
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/72149,znany-adwokat-pomagal-mafii.html Propaganda tuska drugiego członu nazwiska zaPOmniała
I tylko z netu dowiecie się o kolejnych aferach rządu Tuska.Ale spoko YouTube też skasuje prawicowych ekstremistów.I nastanie to co Domek lubi najbardziej ,ład medialny liberalny i demokratyczny.
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 17:18
Politycy ciągle nam wciskają kit że do polityki nie idzie się dla pieniędzy , a tak naprawdę jak się ich obserwuje przez lata to dopiero tu zaczęli dobrze zarabiać
SILVER IDZIE NA 150$
Forex Trader lubi tą wiadomość
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 17:27
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 17:54
zibi napisał:
Politycy ciągle nam wciskają kit że do polityki nie idzie się dla pieniędzy , a tak naprawdę jak się ich obserwuje przez lata to dopiero tu zaczęli dobrze zarabiać
dokładnie tak!
zibi MOD
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 18:44
przez miesiac nie zmieni sie policji w podstawowych komendach na to potrzeba lat - takich samych lat przez ktore byla"psuta " policja i budowane "państwo policyjne "
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 19:26
ogladalem przez prawie godzine nowe tvp info i caly czas mnie ciekawilo -ładnie sie rozkrecają duzo ciekawych informacji ,wiadomosci podanych "z usmiechem na ustach " na luzie ,bez napinania ,bez szczucia i bez reklam
jak tak dalej pojdzie to bedzie konkurencja dla polsatu news i zdecydowanie lepsza od tvn 24
juz chocby dlatego warto bylo zmieniac rzad
Małolat
Temat: Re: UFO 06-07 01 2024 r. Weekend Sob 06 Sty 2024, 19:32
AgroTrader napisał:
ogladalem przez prawie godzine nowe tvp info i caly czas mnie ciekawilo -ładnie sie rozkrecają duzo ciekawych informacji ,wiadomosci podanych "z usmiechem na ustach " na luzie ,bez napinania ,bez szczucia i bez reklam
jak tak dalej pojdzie to bedzie konkurencja dla polsatu news i zdecydowanie lepsza od tvn 24
juz chocby dlatego warto bylo zmieniac rzad
no! i tak ma być wszyscy Uśmiechnięci Deutsche welle liebe das