...... czy jest na sali Kazik KOwalski ....... czy teraz mógłby POwiedzieć pijanemu w co ma grać z GOLDMANEM
...... jakieś wykresy , czecie harmoniczne, rekomendacje Domów Maklerskich ........ albo wizjonerów
..... ...... a Kazik KOwalski co na to
Dziesiąta rano a ty już znów najebany żeś? Zagraj na nosie jak nie wiesz w co. W pośredniaku już byłeś? Ja nie mam czasu na odpisywanie za każdym razem na twoje głupoty , mam normalną pracę . Pzdr . Ps. Ktoś wie jak zrobić ,żeby się mógł nie wyświetlać w postach dany użytkownik forum?
..... jesteś za krótko tootaj ....... jest takie cos jak foes
Tuskomat
..... a ja jestem Dzieciorobem ....... i z 500/800 PLUS każdego miecha niezła kaska wpada ...... PiS .....DAła ...... Pan Prezes
Tuskomat bis
..... a Takich jak TY ...... to wciągam lewym nozdżem nosa
Dziękuję za podpowiedź z foes. Bujaj się paździerzu
Ale jak ktoś zacytuje foesa, to też on Ci się w cytacie wyświetli. Jak powyżej.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46567 Registration date : 03/09/2007
Od 12 stycznia 2024 roku Pan Dariusz Barski pozostaje w stanie spoczynku, co powoduje niemożność sprawowania przez niego funkcji Prokuratora Krajowego - przekazało Ministerstwo Sprawiedliwości w komunikacie. Minister Adam Bodnar wręczył prokuratorowi krajowemu dokument, w którym stwierdzono, że przywrócenie go do służby czynnej zostało dokonane z "naruszeniem prawa".
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-prokurator-krajowy-pozbawiony-funkcji-adam-bodnar-wreczyl-mu,nId,7265596#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Tuskomat
.... dobrze że MŁOT KOwalski ma mnie w foes
Tuskomat bis
....dla święteGO sPOkoju wszelkiej maści OSZOŁOMÓW uprzejmie uprasza sie o nie cytowanie mych wyPOcin
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Udało mi się dziś spotkać z Ojcem. Jest silny, dumny i wie że nasza walka ma sens. Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie. Słyszy nas jak protestujemy i bardzo go to podnosi na duchu. Poprosił nas aby póścić dziś utwór ks. Józef Poniatowski - Gintrowskiego.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
......wszelkie Tuskomatołki i PiS ........ DZielce JeePane
...... to jest Prawdziwy BOhater Narodowy i długoletni Więzień POlityczny
– Cynizm PiS-u jest już powszechnie znany i żadne świństwo wypowiedziane przez prezesa Jarosława Kaczyńskiego, czy Andrzeja Dudę już mnie nie zaskoczy. Mówią dowolne rzeczy w dowolnym momencie. Dzisiaj są wielkimi orędownikami państwa prawa i konstytucji, a Kamiński i Wąsik mają się tak do więźniów politycznych, jak ja do baletu – tak w rozmowie z Onetem nazywanie przez polityków PiS Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika więźniami politycznymi komentuje Władysław Frasyniuk, były działacz "Solidarności", który był więźniem politycznym w PRL.
– Mówienie o nich w ten sposób jest upokarzające dla wszystkich współczesnych więźniów politycznych, zwłaszcza tych z Białorusi albo z Rosji, którzy za heroiczną walkę o prawa obywatelskie siedzą w dramatycznie ciężkich warunkach – dodaje.
zibi MOD
Liczba postów : 31091 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
godzina rudych pierdów w trzech stacjach dobrze że to nie komuna bo innego wyboru w TV by nie było
nie no w dwóch ale ze Farme przeniesli na 21 na polsacie
a co w tym dziwnego (złego ) ze LEGALNY DEMOKRATYCZNY PREMIER POLSKI ma wywiad w 3 głównych stacjach ????
TO CHYBA NORMALNE -juz tak zescie odwykli od normalności ?????!
Republika tez chciała wziąć udział ale ich nie chcieli
czy dziś Tusk wszystkich ogłupiał na cuda niczym monterzy instalacji na cudowne pompy ciepła
Republika jest wysoce nieobiektywna -DELIKATNIE TO OKRESLAJAC
A Tusk sensownie gadał -w 80% Go popieram
co z tego wyjdzie -zrealizuje -zobaczymy ........ ALE JEST DEMOKRATYCZNIE WYBRANYM PREMIEREM I MUSIMY MU DAĆ SZANSE jak skończy sie na obiecankach -cacankach to będziemy Go j..ć
JAK POMPY NIE BĘDĄ DZIAŁAĆ to będziemy reklamować-KRYTYKOWAC ALE KUTWA! POZWÓLCIE MU TE POMPY DO KOŃCA ZAINSTALOWAĆ
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
zibi MOD
Liczba postów : 31091 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008