no ale ja zdziwiony BO RZAD NADAL TWIERDZI ZE BĘDZIE PONAD 1500 DLA WSZYSTKICH to moze poczekajmy na wypłatę a nie bijmy piany z mediami , które właśnie żyją z takiego bicia piany
osły sam nie wierzysz w to co piszesz jakiś dureń z 2050 właśnie mówił że musimy to jeszcze skonsultować , czyli słowo już jest ciałem bo chyba na gorsze tego nioe będa konsultować , a jednak rozmowy są już potrzebne aby kitu napchać
w ogóle rządy Tuska to mają jakąś manię albo zabrania , albo jak nawet coś dają to choć trochę urwać z pierwotnej wersji
Osły nas tu jeszcze 3 tyg temu zmuszał pogrubioną czcionką nawoływał do zaufania w nowe TVP MUSICIE Że teraz jest normalnie i jest w końcu pluralizm , a mamy dwa TVNy https://x.com/MacVVilk/status/1746759409597075943?s=20
tutaj akurat ryzyka nie miałem żadnego bo to byla najgorsza telewizja w calej histori polskiej telewizji - od 1938 roku Początki telewizji w Polsce datuje się na 1938 rok, kiedy w Warszawie została uruchomiona pierwsza eksperymentalna stacja telewizyjna.
i chyba gorszej telewizji to juz byc nie moze = kazda inna bedzie ;lepsza = nowa tvp info jest zdecydowanie lepsza
oczywiscie duzo jeszcze jej brakuje , bo im PISiory okupuja bydynki - przeszkadzają ALE NAJWAZNIEJSZE ZE SA TAM REDAKTORZY a nie sprzedajne kur wy medialne jak w starej i mozna posłuchać fachowców i ekspertow z roznych stron
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Sob 20 Sty 2024, 21:30
no ale ja zdziwiony BO RZAD NADAL TWIERDZI ZE BĘDZIE PONAD 1500 DLA WSZYSTKICH to moze poczekajmy na wypłatę a nie bijmy piany z mediami , które właśnie żyją z takiego bicia piany
osły sam nie wierzysz w to co piszesz jakiś dureń z 2050 właśnie mówił że musimy to jeszcze skonsultować , czyli słowo już jest ciałem bo chyba na gorsze tego nioe będa konsultować , a jednak rozmowy są już potrzebne aby kitu napchać
w ogóle rządy Tuska to mają jakąś manię albo zabrania , albo jak nawet coś dają to choć trochę urwać z pierwotnej wersji
Osły nas tu jeszcze 3 tyg temu zmuszał pogrubioną czcionką nawoływał do zaufania w nowe TVP MUSICIE Że teraz jest normalnie i jest w końcu pluralizm , a mamy dwa TVNy https://x.com/MacVVilk/status/1746759409597075943?s=20
tutaj akurat ryzyka nie miałem żadnego bo to byla najgorsza telewizja w calej histori polskiej telewizji - od 1938 roku Początki telewizji w Polsce datuje się na 1938 rok, kiedy w Warszawie została uruchomiona pierwsza eksperymentalna stacja telewizyjna.
i chyba gorszej telewizji to juz byc nie moze = kazda inna bedzie ;lepsza = nowa tvp info jest zdecydowanie lepsza
oczywiscie duzo jeszcze jej brakuje , bo im PISiory okupuja bydynki - przeszkadzają ALE NAJWAZNIEJSZE ZE SA TAM REDAKTORZY a nie sprzedajne kur wy medialne jak w starej i mozna posłuchać fachowców i ekspertow z roznych stron
z ostatnim zdaniem się zgodze https://x.com/obserwujesobie/status/1748801547574649271?s=20
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Sob 20 Sty 2024, 21:33
zibi napisał:
ale coś z tym Łańcutem jest nie tak , mam takiego znajomego który tam emigrował i tak mu beret zryli że nie da mu się nawet na argumenty wytłumaczyć że gazoport to pomysł PiS- u , bo on twierdzi że to PO to wymysliła i realizuje
Decyzję o budowie gazoportu podjął rząd Kazimierza Marcinkiewicza w 2006 r. Terminal LNG w Świnoujściu jest pierwszą tego typu inwestycją w Europie Środkowo-Wschodniej i regionie Morza Bałtyckiego.
TO CIEKAWA POSTAC
Kazimierz Marcinkiewicz (ur. 20 grudnia 1959 w Gorzowie Wielkopolskim) – polski fizyk, nauczyciel, urzędnik i polityk, w latach 2005–2006 prezes Rady Ministrów.
W latach 1992–1993 wiceminister edukacji narodowej w rządzie Hanny Suchockiej, w latach 1997–2006 poseł na Sejm III, IV i V kadencji, w 2006 przewodniczący Komitetu Integracji Europejskiej, w 2001 przewodniczący klubu parlamentarnego Prawa i Sprawiedliwości, jeden z liderów PiS w pierwszych latach jego istnienia, w 2006 pełniący funkcję prezydenta miasta stołecznego Warszawy, w latach 2007–2008 dyrektor w Europejskim Banku Odbudowy i Rozwoju w Londynie.
27 września 2005 Jarosław Kaczyński wyznaczył Kazimierza Marcinkiewicza jako kandydata PiS na stanowisko premiera po zwycięskich dla tej partii wyborach parlamentarnych.
7 lipca 2006 poinformował komitet polityczny PiS o zamiarze podania się do dymisji. Organ ten zarekomendował Jarosława Kaczyńskiego na stanowisko prezesa Rady Ministrów.
Życie prywatne Syn Teresy i Mariana. Ojciec był kierownikiem kin w Gorzowie Wielkopolskim, członkiem Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej i działaczem Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej[1
W czerwcu 2021 wziął udział w charytatywnej walce bokserskiej w ramach Collins Charity Fight Night. Zmierzył się z Rafałem Collinsem, a walka zakończyła się remisem[17].
Dwukrotnie żonaty. Z pierwszą żoną Marią, z którą rozwiódł się w 2009, ma czworo dzieci. Po raz drugi ożenił się w sierpniu 2009 z Izabelą Olchowicz[18], z którą rozwiódł się w 2018. Jego bracia Arkadiusz i Mirosław oraz syn Maciej także zaangażowali się w działalność polityczną[1
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Sob 20 Sty 2024, 21:42
Małolat , redaktorów to na razie maja z łapanki/odzysku na różnym poziomie MANKAMENTY WIEKU DZIECIĘCEGO - telewizji
Prof. Piotrowski -wybitny ,prawnik konstytucjonalista ( wczesniej Go nigdy w tvp info nie widzialem ) ale jest troche idealista i raczej na adwokata by sie nie nadawał JA TO KOMENTUJE INACZEJ - obie strony GRAJA UCZCIWIE wszyscy oszukują , matacza i naginaja prawo kiedys PIS ,teraz PO + reszta
i teraz sobie wyobraź -siadasz do pokera -widzisz ze tamci oszukuja i Ty co robisz ?? Stawiasz kolejne pieniadze i zgodnie z zasadami czekasz "az ci karta przyjdzie "
dodam ze w tej grze co politycy graja to w morde raczej dac nie możesz a i odejsc od stolika tez nie bardzo mozna .. to co pozostalo ???? czekać rok , półtora "az karta przyjdzie" = prezydent sie moze zmieni ? czy "grac uczciwie " = wygra lepszy (oszust )
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Sob 20 Sty 2024, 21:59, w całości zmieniany 5 razy
zibi MOD
Liczba postów : 31091 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Sob 20 Sty 2024, 21:51
ludzie są innego zdania o sytej zupie opowieści mają w dupie
Spadki TVP INFO
Z raportu Nielsen Audience Measurement dla wirtualnemedia.pl wynika, że w okresie od 29 grudnia do 1 stycznia TVP INFO w ujęciu całodobowym śledziło średnio 68,1 tys. widzów, co dało 0,96 proc. udziału w rynku telewizyjnym wśród wszystkich widzów, 0,58 proc. w grupie 16-49 i 0,61 proc. w grupie 16-59. "W okresie od 29 grudnia ub.r. do 1 stycznia br. względem poprzedzającego długofalowego okresu oglądalność TVP INFO mocno spadła - SHRy stacji zmalały o odpowiednio 81,10 proc., 69,63 proc. i 75,20 proc." - pisze portal. Gdy wyłączono TVP INFO w środę, 20 grudnia udziały TVP Info wynosiły 0,87 proc., 0,41 proc. i 0,43 proc. To szokujące dane, zważywszy na szum wokół zmian w mediach publicznych i deklaracje polityków, jak i dziennikarzy, że od teraz TVP INFO będzie cieszyć widzów profesjonalizmem i wysoką jakością materiałów. Z anteny zniknęli publicyści "Gazety Polskiej" i "Sieci", którzy do grudnia 2023 roku prowadzili woje programy. Nie ma już popularnego "Jedziemy" Michała Rachonia, "Salonu Dziennikarskiego", "Faktów czy kłamstw" Jakuba Maciejewskiego i "Resortowych dzieci" pod redakcją Doroty Kani.
siła ludziom chce sie narzucić kogo mają oglądać i słuchać a tak się ie da
przykład Holland prawie od razu ją w tv jako wyrocznię pokazują i jej pierdy tylko że nikt z tej strony nie chce tego słuchać , i może jak by się do naga rozebrała to na może 5 minut była by to sensacja , ale nie jestem tego pewien
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Sob 20 Sty 2024, 22:01
ZIBI , tej telewizji to na razie wlasciwie jeszcze nie ma a wiec co tutaj porównywać ?
poczekaj az sie rozkręcą
ps JESZCZE JEJ NIE MA A JUZ JEST DUZO LEPSZA OD TEJ CO BYLA CHOC TEZ GORSZA OD KONKURENCJI
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46565 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 04:14
Chłopaki! Już po wyborach! Macie zdrowie a pis, a po a tvpis a tvpo ...media Wam mózgi zlasowały czy co ? Są ważniejsze sprawy: HELGA NADCHODZI!!! To na pewno niż niemiecki od Tuska powiedzą jedni a drudzy, że to zemsta Kaczyńskiego Te Wasze dyskusje niestety tak wyglądają. Ja też czasami głupoty piszę, ale robię to świadomie, dla jaj, a Wy tak na poważnie. Niż Helga w natarciu. W Warszawie trwa akcja ALFA. IMGW ostrzega przed zamieciami śnieżnymi
Liczba postów : 46565 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 04:22
Śpiewak...aktywista społeczny, socjolog, założyciel fundacji ...następny "koryciarz" Ja bym ich wysłał wszystkich na Żuławy albo do Agrosa do zrywania jabłek
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29633 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 05:34
REALISTA napisał:
Chłopaki! Już po wyborach! Macie zdrowie a pis, a po a tvpis a tvpo ...media Wam mózgi zlasowały czy co ? Są ważniejsze sprawy: HELGA NADCHODZI!!! To na pewno niż niemiecki od Tuska powiedzą jedni a drudzy, że to zemsta Kaczyńskiego Te Wasze dyskusje niestety tak wyglądają. Ja też czasami głupoty piszę, ale robię to świadomie, dla jaj, a Wy tak na poważnie. Niż Helga w natarciu. W Warszawie trwa akcja ALFA. IMGW ostrzega przed zamieciami śnieżnymi
Liczba postów : 29633 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 06:46
..... łykacie coś o POranku, niedzielnym
Tuskomat
.... zrobiłem se wyniki wątrobowe ....... są wzorowe
zatem buch piersze z rana
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 07:09
REALISTA napisał:
Śpiewak...aktywista społeczny, socjolog, założyciel fundacji ...następny "koryciarz" Ja bym ich wysłał wszystkich na Żuławy albo do Agrosa do zrywania jabłek
obaj prawdziwi socjaliści często idą pod prąd , pomagają pro bono ludziom skrzywdzonym przez "system " czy też przez zwykłych przestępców....
ja ich za to szanuje i raczej na pochwałę, a nie na Żuławy zasługują .
ps tu masz prawdziwego koryciarza
Lek. dent. Tomasz Koryciarz - stomatolog
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Nie 21 Sty 2024, 09:23, w całości zmieniany 2 razy
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 07:11
Nadaje ze Stronia napisał:
..... łykacie coś o POranku, niedzielnym
..........................
podbijam, bo tez mialem zapytac
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 07:16
[size=24].... Tuskomat
.... zrobiłem se wyniki wątrobowe ....... są wzorowe
zatem buch piersze z rana [/color]
A JEDNAK DUPA TRZĘSIESZ ZE STRACHU TRZESIESZ I PIJESZ JAK BEDA ZŁE WYNIKI TO CHYBA WTEDY JUZ LEPIEJ NIE PRZESTAWAĆ LEPIEJ ZWIĘKSZAĆ DAWKI "DO KOŃCA "
OGOLNIE TO MOZNA NAPISAĆ -NERKI I WĄTROBA SIE SYPIĄ -TYPOWE ............
Gamma-glutamylotranspeptydaza (GGTP) to enzym występujący w wielu tkankach i płynach ustrojowych. Znajduje się w komórkach wyściełających te przewody w organizmie, w których zachodzi aktywny transport substancji (na przykład w nabłonku dróg żółciowych, trzustce, nerkach, jelitach). GGTP oznaczana we krwi pochodzi głównie z wątroby. Jest rutynowo wykorzystywana jako marker w diagnostyce chorób wątroby i dróg żółciowych, stanowi szczególnie czuły wskaźnik w rozpoznaniu alkoholowej choroby wątroby, cholestazy czy nowotworów wątroby.
Stężenie mocznika - o czym świadczy?
Mocznik jest wytwarzany głównie w wątrobie. Stężenie mocznika w surowicy pozwala określić, czy nerki spełniają swoją funkcję wydalniczą (podejrzenie niewydolności nerek). By badanie było jednoznaczne i wiarygodne, należy łączyć je z pomiarem kreatyniny (stosunek mocznika do kreatyniny w surowicy krwi). Niestety ocena przesączania kłębuszkowego jest poprzez oznaczenie mocznika jest trudna, gdyż jego poziom uzależniony jest od bardzo wielu czynników.[/color]
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 07:37
OGOLNIE TO JESZZE NAPISZE ZE BARDZO ŹLE MI SIE PISZE NA LAPTOPIE Z WINDOWS 11
NA KOMPUTERZE MAM W7 I TEN W11 TO NIECH SOBIE GLEBOKO W DUPE WSADZĄ
KOMPUTER I SYSTEM WINDOWS KILKA LAT STARSZY I ZDECYDOWANIE LEPSZY
W TYM NOWYM NAJEBALI "UDOGODNIEŃ " PSU NA BUDE POTRZEBNYCH czesc tego gowna mozna wylaczyc ,wiekszosc nie
i oczywiscie na nowych laptopach w7 juz nie zainstalujesz -nie maja sterowniow TA "NOWOCZESNOSC " I CIAGLE ZMIANY -AKTUALIZACJE TO MNIE STRASZNIE WKURWIAJĄ jak juz sie do czegos przyzwyczaisz to ci pozmieniają i 90% tych zmian tylko "dla zasady " ze niby jest nowe i na gorsze
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 07:41
Palant , łykasz ??
CZY CI OBRZYDZIŁEM
PS
czy czasem słowa obrzydziłem nie powinno sie pisać obżydziłem czy czasem nie taka jest etymologia tego słowa
Mussolini- Włosi -wyslali 200 tys żołnierzy przeciwko 60 tys Greków -dostali wpierdol -Hitler pomocy natepnie Mussolini wysłał 200 tys żołnierzy zeby opanowac Kanał Sueski -dostał szybki wpierdol od 40 tys Brytyjczyków - Hitler pomóż
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 09:20
Tomasz Kaczmarek, były agent CBA znany jako "agent Tomek", zdradził kulisy swojej pracy za czasów, gdy jego przełożonymi byli Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik. - Chodziło im o to, aby osoby niewygodne dla PiS umoczyć, żeby je zniszczyć - powiedział w programie "Superwizjer" TVN. Według Kaczmarka, dyrektorzy w CBA za swoją pracę byli wówczas nagradzani wizytami w domach publicznych w Wiedniu, co miało być finansowane z pieniędzy podatników.
jak się jeszcze kilku innych zgodzi zeznawać za status świadka koronnego to może się dodłubiemy do samych szczytów poprzedniej władzy
będzie się działo
_________________ ...... a będzie giciej
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 09:29
Tomasz Kaczmarek, były agent CBA znany jako "agent Tomek", zdradził kulisy swojej pracy za czasów, gdy jego przełożonymi byli Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik. - Chodziło im o to, aby osoby niewygodne dla PiS umoczyć, żeby je zniszczyć - powiedział w programie "Superwizjer" TVN. Według Kaczmarka, dyrektorzy w CBA za swoją pracę byli wówczas nagradzani wizytami w domach publicznych w Wiedniu, co miało być finansowane z pieniędzy podatników.
jak się jeszcze kilku innych zgodzi zeznawać za status świadka koronnego to może się dodłubiemy do samych szczytów poprzedniej władzy
będzie się działo
to moze Kolekcjoner do CBA poszedł /wstąpił/zapisał sie (?) toby nam wyjasnialo Jego tajemnicze"ciche " pojawianie sie na forum w wieczornych godzinach -DOSTAŁ ZADANIE OD Tuska , inwigilowac UFO -Zibiego
i w nagrodę, po wykonaniu zadania , chce POjechac do Wiednia - na krzywusa
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Nie 21 Sty 2024, 09:32, w całości zmieniany 2 razy
zibi MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 09:31
będzie się działo
no jak dla ciebie Kaczmarak to wiarygodna persona to gratuluję
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 09:36
Były agent Centralnego Biura Antykorupcyjnego Tomasz K. usłyszał zarzuty wytwarzania fałszywych dokumentów, fałszywego oskarżenia oraz składania nieprawdziwych zeznań. Postępowanie w sprawie sprzedaży willi w Kazimierzu Dolnym prowadzi Prokuratura Regionalna w Katowicach.
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 09:40
będzie się działo
nie gratuluj Zibi jest tak samo wiarygodny jak wąsik i kamiński, i powinien z nimi zasiadać w odosobnieniu ale ma zapewne niezłą wiedzę na temat działalności i mam nadzieje , że jakieś kwity sobie zostawił mam nadzieję, że reszta zobaczy, że opłaca się zeznawać za mniejszy wyrok a o to zadba giertych
_________________ ...... a będzie giciej
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 09:41
będzie się działo
ogladales o Nim film na tvn 24 ? pewnie nie bo tvn tylko klamie
ALE BYS WIEDZIAL ZE JESLI KACZMAREK ZOSTANIE SWIADKIEM KORONNYM TO MUSI MOWIC PRAWDE bo jak udowodnia mu kłamstwo to Go zamkną razem z Kamińskim
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 09:45
zibi napisał:
Były agent Centralnego Biura Antykorupcyjnego Tomasz K. usłyszał zarzuty wytwarzania fałszywych dokumentów, fałszywego oskarżenia oraz składania nieprawdziwych zeznań. Postępowanie w sprawie sprzedaży willi w Kazimierzu Dolnym prowadzi Prokuratura Regionalna w Katowicach.
i zeby uniknąć /zlagodzic sobie kare zgodzi sie na "świadka koronnego " i utopi szefow a szefow utopi tez za to ze gdy Jemu POSTAWILI zarzuty to szefowie go olali i pozostawili samego
neuron lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 09:51
Zełenski postwił na Niemców -olał sąsiadów i ciekawe jak na tym wyjdzie
Czego oni oczekują, że Rosjanie opuszczą Krym, Donbas i Ługańsk? To nierealne - mówił w wywiadzie radiowym premier Słowacji Robert Fico. Zdaniem polityka nie ma możliwości militarnego zakończenia wojny, a ceną pokoju dla Ukrainy będzie oddanie części terytorium. Zapowiedział też, że podczas środowego spotkania z szefem rządu w Kijowie przekaże, iż jest przeciwnikiem przystąpienia Ukrainy do NATO. Premier Słowacji ocenił, że Ukraina jest jednym z najbardziej skorumpowanych państw na świecie, a wykorzystanie wsparcia z Zachodu budzi kontrowersje, nie wiadomo bowiem, ile pochodzących z międzynarodowej pomocy pieniędzy tam "znika".
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-premier-slowacji-ukraina-bedzie-musiala-oddac-czesc-terytori,nId,7281537#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 09:56
Gratulacje i życzenia z okazji Dnia Babci i Dnia Dziadka od pary prezydenckiej
Prezydent Andrzej Duda i pierwsza dama Agata Kornhauser-Duda włączyli się w tegoroczną zbiórkę Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Jak przekazała Kancelaria Prezydenta, Andrzej Duda przekazał na ten cel zestaw filiżanek do espresso, a jego małżonka - złotą wieczorową suknię wyszywaną cekinami.
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 10:02
AgroTrader napisał:
Gratulacje i życzenia z okazji Dnia Babci i Dnia Dziadka od pary prezydenckiej
Prezydent Andrzej Duda i pierwsza dama Agata Kornhauser-Duda włączyli się w tegoroczną zbiórkę Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Jak przekazała Kancelaria Prezydenta, Andrzej Duda przekazał na ten cel zestaw filiżanek do espresso, a jego małżonka - złotą wieczorową suknię wyszywaną cekinami.
... a ja zadaje retoryczne zapytanie
...czy notoryczny łykacz bronkowy może zostać dziadkiem
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 10:11
.... a teraz merytorycznie ....... zanim sie dolulam
na TAK POcztnym forum nie doszukałem sie niczego o njusach płynących od Ministerstwa Finansów/ min. Domńskiego
- kwota wolna 60k bedzie dotrzymana - w lutym nowe info o zmianach w POdatku Belki - wstrzymanie obowiązku e-faktur Vat od 1 lipca
neuron lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Temat: Re: UFO 20-21 01 2024 r. Weekend Nie 21 Sty 2024, 10:16
.... a teraz merytorycznie ....... zanim sie dolulam
na TAK POcztnym forum nie doszukałem sie niczego o njusach płynących od Ministerstwa Finansów/ min. Domńskiego
- kwota wolna 60k bedzie dotrzymana - w lutym nowe info o zmianach w POdatku Belki - wstrzymanie obowiązku e-faktur Vat od 1 lipca
...... a drobna pijaczyna ma nadzieje, że Tuskomatołki zrobiom Prawdziwy POlski Ład POdatkowy, zintegrowany, sprawiedliwy i spójny, ........ od NOWEGO ROKU