Dyzma to ten co spłodził ten materiał jaka to musi być fleja ,że nawet swego głosu nie daje jako narrator
pewnie jak by miał kurnik to nie dał by rady nim zarządzać
ja jeszcze zauważyłem ze miał buty brudne -ten co to przygotował
ALE KU-RWA FLEJA
NIE WAZNE FAKTY , PAPIERY ,ZARZUTY PROKURATORSKIE -NAJWAŻNIEJSZE CZYJ GŁOS TO CZYTA
PS I SIE KUŹWA DZIWIC ZE RUSKIE CO IM MOZGI PIORA CALY CZAX W 80% POPIERAJA Putina
JAK WY -CO MACIE DOSTEP DO WSZYSTKICH INFO,FAKTOW ,OPINII WYPIERACIE TE NIEWYGODNE BO NIE PASUJA DO WASZEGO OBRAZU UKSZTAŁTOWANEGO PRZEZ KACZYNSKIEGO I PROPAGANDĘ PIS
WY JESZCZE NIE ZACZĘLIŚCIE OGLĄDAĆ TEGO FILMIKU I JUZ WIEDZIELISCI ZE TO KŁAMLIWY ATAK NA OBAJTKA
I PEWNIE CALEGO FILMU TEZ NIE OBEJRZELIŚCIE-BO WY JUZ WSZYSTKO NA TEN TEMAT WIECIE
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kolekcjon€r
Liczba postów : 11281 Registration date : 13/02/2023
Dyzma to ten co spłodził ten materiał jaka to musi być fleja ,że nawet swego głosu nie daje jako narrator
ALE KU-RWA FLEJA
NIE WAZNE FAKTY , PAPIERY ,ZARZUTY PROKURATORSKIE -NAJWAŻNIEJSZE CZYJ GŁOS TO CZYTA
PS I SIE KUŹWA DZIWIC ZE RUSKIE CO IM MOZGI PIORA CALY CZAX W 80% POPIERAJA Putina
JAK WY -CO MACIE DOSTEP DO WSZYSTKICH INFO,FAKTOW ,OPINII WYPIERACIE TE NIEWYGODNE BO NIE PASUJA DO WASZEGO OBRAZU UKSZTAŁTOWANEGO PRZEZ KACZYNSKIEGO I PROPAGANDĘ PIS
WY JESZCZE NIE ZACZĘLIŚCIE OGLĄDAĆ TEGO FILMIKU I JUZ WIEDZIELISCI ZE TO KŁAMLIWY ATAK NA OBAJTKA
I PEWNIE CALEGO FILMU TEZ NIE OBEJRZELIŚCIE-BO WY JUZ WSZYSTKO NA TEN TEMAT WIECIE
tematy stare jak świat przykłąd
opinii Oleksego są m.in. te, dotyczące majątku byłego prezydenta. "Nie uzbiera, jeżeli nie wiem, jak się naharował, to nie uzbiera tyle, ile potrzebuje na wylegitymizowanie tego" - miał powiedzieć Oleksy o nieruchomościach Kwaśniewskiego.
i co i gówno
ja sobie nie przypominam aby ktoś za to siedział , bo kruk krukowi oka nie wykole i jak by poszedł jakiś precedens w tym temacie to dopiero poszłą by jatka
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
ALE KU-RWA FLEJA
tematy stare jak świat przykłąd
opinii Oleksego są m.in. te, dotyczące majątku byłego prezydenta. "Nie uzbiera, jeżeli nie wiem, jak się naharował, to nie uzbiera tyle, ile potrzebuje na wylegitymizowanie tego" - miał powiedzieć Oleksy o nieruchomościach Kwaśniewskiego.
i co i gówno
ja sobie nie przypominam aby ktoś za to siedział , bo kruk krukowi oka nie wykole i jak by poszedł jakiś precedens w tym temacie to dopiero poszłą by jatka
KWACH TEZ PRZEKRETY ROBIŁ -TAK JAK I OBAJTEK I ADAMOWICZ ALE TAKA ROZNICA ZE KWACHA SIE PRZEDAWNIŁY A OBAJTKA JESZCZE NIE ZABRAKŁO JESCZE 1 KADENCJI
A ADAMOWICZowi NIE POTRAFIŁY PISIORY UDOWODNIĆ - nie potrafili albo nie chcieli =my nie ruszamy waszych ,wy naszych a tu zonk -zaczynaja ruszac naszych
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
........ gdyż Celebrytek chcących POkazać sie przy POrtfelu nie brakuje
Przełom ws. małżeństwa Bosackiej. Ledwie mąż odszedł do kochanki, a tu nagle takie wieści
Czytaj więcej na https://pomponik.pl/plotki/news-przelom-ws-malzenstwa-bosackiej-ledwie-maz-odszedl-do-kochan,nId,7328894#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
..... chyba GO nakryła w trakcie cipciurypciu za POmocom Pegazusa
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g