Wczoraj vix rósł choć nie miał powodu, no to dziś sufit przebije bo strach jest. Nawet złoto rośnie bez pomocy edka. Iwestorzy już dostali smsa od nadciągającej kupy, że spotkanie w portkach.
ale dane o 14:30
Ci z jachtów wiedzą wcześniej
1/2
REALISTA, thorgall and safranek like this post
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
"Nie ma żadnej możliwości", by Władimir Putin przegrał wojnę w Ukrainie - stwierdził Elon Musk podczas dyskusji z republikańskimi politykami w mediach społecznościowych. Według miliardera pomoc militarna i przedłużanie wojny "nie pomagają Ukrainie", a rosyjski dyktator jest "zmuszany" do kontynowania walk. " Nie chcem ale muszem ? "
kolekcjon€r
Liczba postów : 11281 Registration date : 13/02/2023
Łachta Centr – 462 m (St. Petersburg) Federation Tower – 373,7 m (Moskwa) OKO Residential Tower – 354,2 m (Moskwa) NEVA TOWERS 2 – 345 m (Moskwa) Mercury City Tower – 338,5 m (Moskwa) Varso Tower – 310 m (Warszawa) Eurasia Tower – 308,9 m (Moskwa) The Shard – 306 m (Londyn) Capital City Moscow Tower – 300 m (Moskwa) NEVA TOWERS 1 – 297 m (Moskwa) Trucker zdziwiony że Metro w Moskwie większe , nowocześniejsze , czystsze i bezpieczniejsze niż w NY i reszcie USA
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Moje Pi jest „Przenajświętsze Przy. " Moje Pi nie może wygasnąć ani nie może być przełamane.
Papierosy wolę rzucić.
Otrzymałem taki ornament, że pachnę jaśminem.
Królestwo Niebieskie poszukuje Panienki dla Micha. Celem możliwości konsumpcji związku zostanie nadane jej „równoważne Pi r" przez Radę Auschwitz w Królestwie Niebieskim.
„Nie to nie."
35..
„Kasa Misiu."
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Rozumiesz. Brak rozliczenia się z Michem to w konsekwencji zamykanie Koprocesor zysków. Na zasadzie „Mniej do podziału" aż do „Nie to nie".
Historia.
Skradziono mi know - how Koprocesora. Uzyskano Bogactwo a w podzięce zostałem wielokrotnie ostro potraktowany na zdrowiu m.in. ciężkimi materiałami promieniotwórczymi, którymi posiadanie i posługiwanie jest zabronione, wobec człowieka w szczególności. Bardzo długo trwa powrót do zdrowia po takich środkach zwłaszcza wielokrotnie stosowanych. Ale to wierzchołek góry lodowej.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010