przyszłość kraju słabo widzę skoro studenci przyszłość naszego kraju dają się łapać politykom na hasła AKADEMIK ZA ZŁOTÓWKĘ za to politycy cwane lisy na głosy wyborców z nie takimi obiecankami sobie radzili
Będą o tym mówić dziś w Agrobiznesie, ale nie wiem o której. Trzeba by się Thorgala spytać, ale on jest trudno osiągalny... chodzi mi o to, że udziela wywiadów a nie że piję
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51939 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
przyszłość kraju słabo widzę skoro studenci przyszłość naszego kraju dają się łapać politykom na hasła AKADEMIK ZA ZŁOTÓWKĘ za to politycy cwane lisy na głosy wyborców z nie takimi obiecankami sobie radzili
Będą o tym mówić dziś w Agrobiznesie, ale nie wiem o której. Trzeba by się Thorgala spytać, ale on jest trudno osiągalny... chodzi mi o to, że udziela wywiadów a nie że piję
Ja przez cały dzien mam włączoną POLSKĄ TELEWIZJĘ i mam najbardziej wiarygodne wiadomości ,w tym Agrobiznes
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
zibi MOD
Liczba postów : 31093 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
ja to widzę jak np; taki Kuba Mendel na YT to wyznawca nieruchomości , który w nic innego nie wierzy , każdy filmik tak rasuje że nieruchy to świętość , nie wiem czy jakiekolwiek argumenty na pewne wady tych inwestycji przyjmuje do głowy
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
kolekcjon€r
Liczba postów : 10878 Registration date : 13/02/2023
POlska tygrysem gospodarczym Europy Kapitał się pcha do Warszawy drzwiami i oknami. 2700 na W20 kwestią czasu
W tym roku, pierwszym rządu Donalda Tuska, znów będziemy jednym z najszybciej rozwijających się krajów UE – oświadczył minister finansów Andrzej Domański w wywiadzie dla Business Insider Polska.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51939 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
POlska tygrysem gospodarczym Europy Kapitał się pcha do Warszawy drzwiami i oknami. 2700 na W20 kwestią czasu
W tym roku, pierwszym rządu Donalda Tuska, znów będziemy jednym z najszybciej rozwijających się krajów UE – oświadczył minister finansów Andrzej Domański w wywiadzie dla Business Insider Polska.
I z czego rżysz? Juś raz byliśmy Zieloną Wyspą, będziemy znowu. Na nieruchach w PL pierdolec jak na akcjach NVD a durne Szkopy mają recesję i kto jest głupi?
REALISTA lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Liczba postów : 10878 Registration date : 13/02/2023