Daniel gdzieś spierdolił, może sie schował na jachcie u Zygmunta?
PRZEKRECILI 1,6 MLD TO CHYBA MA GDZIE SIE SCHOWAC
tzn. ja z Danielem? Nieźle. Najpierw zadłużyłem sklep Zochy w Busko Zdroju, a potem jeb Orlen na półtora miliarda!
TE JACHTY, A SZCZEGÓLNIE TE DZIWKI TO GRUBE MILIONY KOSZTUJĄ
To ze spekulacji na Daxie jest.
CZYLI ,ZEBY DYMAĆ PANIENKI MUSISZ WCZEŚNIEJ ZYDA WYDYMAĆ
Prawdziwy trader potrafi tyle zarobić że p..... prace u kogoś. Zacznij codziennie ćwiczyć, myśleć pozytywnie i ruchać"
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7030 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 23.05.2024 r. Czw 23 Maj 2024, 20:30
thorgall napisał:
REALISTA napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Ja mam mieszkanie na konsumpcję. W Rotterdamie kupiłem kawalerkę. Jak schodzę na ląd to tam tylko dupcę, znaczy konsumuję i płynę dalej. Ani tam nie mieszkam, ani nie sprzedaję z zyskiem, tylko zaspokajam chwilową zachciankę, z której nic nie mam.
I emitujesz wtedy dużo gazów, ale one są nie szkodliwe
chyba z dupy ten gaz
on zapspakaja zachcianki z których nic nie ma niech opowie co złapał w Bornym Sulinowie w 96
To wtedy stare koszary się spaliły. Ale nic mi nie przybili. Dopiero kilka lat później nowy prokurator zaczął odgrzebywać sprawę, sanki już mi nawet szykował, ale wtedy pływałem na statkach z przemytem i mnie nie dorwali. Potem się przedawniło. Zostałem w Gdańsku. Wgłębiłem się w systemy Micha i zacząłem pomnażać kapitał. A to o czym piszesz to się okazało, że to było tylko zwykłe zapalenie pęcherza.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25036 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO 23.05.2024 r. Czw 23 Maj 2024, 21:39
się narośli
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 23.05.2024 r. Pią 24 Maj 2024, 00:29