Dlatego je ściągamy do Europy i dajemy pieniądze za nic, żeby mogły se robić czterogodzinne prysznice, albo jak który woli to porucha se białe europejki. Dodatkowo uratujemy planetę zielonym ładem, likwidując produkcję żywności np. w Polsce. Pozbędziemy się naszej religii, korzeni. Zapomnimy o bohaterach, olejemy edukację itd. Zostanie aborcja na życzenie, związki partnerskie i co najważniejsze nie będzie Kaczora! Dobrze trzeba tylko teraz wybrać do parlamentu europejskiego, ludzi światłych i postępowych, żeby nam tu ten ciemnogród zlikwidowali.
1/2
Ostatnio zmieniony przez Zygmunt de Bill dnia Pią 31 Maj 2024, 11:13, w całości zmieniany 2 razy
Pan Nikt, AgroTrader, Kazik Kowalski, Forex Trader and pike like this post
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46566 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:08
kolekcjon€r napisał:
KORBA Za darmo było. Ten brak dużej luki rano mi śmierdział zaciągiem.
Przecież Ci pisałem w Boże Ciało, że do rana gówno zostanie usprzatniete i nasi przypala frana i żadnej luki w dół nie będzie
kolekcjon€r
Liczba postów : 10869 Registration date : 13/02/2023
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:14
Zygmunt de Bill napisał:
Też wolicie 'everything shower' od sexu, tak jak młode pokolenie?
I zużycie wody przez to większe. Doqrwią im rachunki to się skończy wymyślanie debilotrendów. Greta przyjdzie i każe oszczędzać wodę w trosce o planetę i chooy będzie z virali
Forex Trader lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:15
REALISTA napisał:
kolekcjon€r napisał:
KORBA Za darmo było. Ten brak dużej luki rano mi śmierdział zaciągiem.
Przecież Ci pisałem w Boże Ciało, że do rana gówno zostanie usprzatniete i nasi przypala frana i żadnej luki w dół nie będzie
A skąd to wiedziałeś? Nie gadaj, że z Agrobiznesu?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:17
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
jak się patrzę na pokolenie Z to wiem że ZUS się zawali
Ja to bym ZUS zlikwidował w cholerę i wprowadził emeryturę obywatelską. 10K / mc
ZUS - jedna z najbardziej debilnych instytucji w POlsce:
- w lutym byłem spóźniony 8 dni!!! z płatnościom na kwote około 1000 zeta ....... i już wysłali POlecony z wezwaniem do zapłaty - teraz w rozliczeniu rocznym mam nadpłate na kilka stówek ...... to te DEBILE w jakimś kreatorze zwrotu pytajom sie o nr rachunku bankowego, a przez szereg lat z obowiązkowego rachunku o3mujom wpłaty - gdy w tym kreatorze zwrotu chcem POdać rachunek .......... to okienko do wpisu tego nie przyjmuje
JAPIERDZIOOO jaki Jazz
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Pią 31 Maj 2024, 11:18, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Ja to bym ZUS zlikwidował w cholerę i wprowadził emeryturę obywatelską. 10K / mc
POKOLENIE Z wypracuje taki zysko ze nawet 1k nie dostaniesz
ALE ZA TO ZALEGALIZUJĄ EUTANAZJE -GRATIS
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Zygmunt de Bill and Forex Trader like this post
kolekcjon€r
W ogóle te śmieszne "trendy" na tiktoku to jest objaw zdebilenia społeczeństwa, które z nudów i braku sensownych celów w życiu wymyśla pierdy z dupy i nakręca innych na ich oglądanie. Kto normalny to w ogóle śledzi? Tam codziennie jakieś z dupy trendy są i komu to potrzebne?
REALISTA and Forex Trader like this post
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7030 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:19
Czy się murzyn zesra czwarty dzień pod rząd?
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:21
Tiktok jest generalnie dla gówniarzy, którzy z nudów nie mają co ze sobą zrobić a zarabia na nich mamusia z tatusiem. To stanowi z 70-80% contentu. Wzięliby się za uczciwą robotę albo wymyślili jakiś biznes to wolą pokazywać gówno z dupy i zbierać na tym poklaski. Chore czasy qrwa. A kolejne miliony debili to oglądają i się z tego jeszcze cieszą.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29634 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:22
Zygmunt de Bill napisał:
....zapytaj OPcjonera ........ jak Milicjanta pytała Brygada Kryzys
.... i na pełnej Q
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:23
Nadaje ze Stronia napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
- w lutym byłem spóźniony 8 dni!!! z płatnościom na kwote około 1000 zeta ....... i już wysłali POlecony z wezwaniem do zapłaty - teraz w rozliczeniu rocznym mam nadpłate na kilka stówek ...... to te DEBILE w jakimś kreatorze zwrotu pytajom sie o nr rachunku bankowego, a przez szereg lat z obowiązkowego rachunku o3mujom wpłaty - gdy w tym kreatorze zwrotu chcem POdać rachunek .......... to okienko do wpisu tego nie przyjmuje
JAPIERDZIOOO jaki Jazz
CHYBA NIE MASZ RACJI GDZIEŚ CZYTALEM ZE TE NOWE APLIKACJE MOŻNA OBSŁUGIWAĆ TYLKO NA TRZEŹWO
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10311 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:25
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
JAPIERDZIOOO jaki Jazz
Ja to w tym roku mam 3K zwrotu z ZUS. Podałem księgowej nr. konta na jaki mają przelać kasę.
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:27
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
JAPIERDZIOOO jaki Jazz
ZUS to jedyna legalnie działająca piramida finansowa. Inne są zabronione bo władza nie lubi konkurencji. ZUS też nigdy nie upadnie bo jest przyspawany do garnuszka budżetowego. Co najwyżej będzie rozwadniany ale nie zbańczy w sensie stricte. Każda piramida finansowa z czasem się wali, ZUS jest wyjątkiem i się nigdy nie zawali a dlaczego? Bo wpłaty doń są przymusowe i to odróżnia go od klasycznego schematu Ponziego, w którym wpłaty nowych frajerów są dobrowolne.
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:28
kolekcjon€r napisał:
W ogóle te śmieszne "trendy" na tiktoku to jest objaw zdebilenia społeczeństwa, które z nudów i braku sensownych celów w życiu wymyśla pierdy z dupy i nakręca innych na ich oglądanie. Kto normalny to w ogóle śledzi? Tam codziennie jakieś z dupy trendy są i komu to potrzebne?
Nigdy z tego gówna tiktoka nie korzystałem. Jedyne z czego korzystam tak na codzień to YouTube.
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:29
Zygmunt de Bill napisał:
na to liczę
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:30
Zygmunt de Bill napisał:
Chyba trzeci? Ja mam dwie czarne dobówki dopiero, trzecia dziś się tworzy.
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:32
AgroTrader napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
JAPIERDZIOOO jaki Jazz
CHYBA NIE MASZ RACJI GDZIEŚ CZYTALEM ZE TE NOWE APLIKACJE MOŻNA OBSŁUGIWAĆ TYLKO NA TRZEŹWO
Ja jak się loguję na zus.pl to się czuję jak bym sterował promem kosmicznym. Milion zakładek i linków. Wszystko popierdolone i pomieszane że aż nie wiadomo o co chodzi. Dlatego księgowe niech się tym zajmują
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:33
Forex Trader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Nigdy z tego gówna tiktoka nie korzystałem. Jedyne z czego korzystam tak na codzień to YouTube.
YT jest w ogóle o kilka leveli wyżej niż TT. Nawet te ich shorty są jakieś mądrzejsze. Ja tiktoka nie trawię bo on kompresuje rzeczywistość do sekundowych wycinków. Po godzinie oglądania masz przemielone 500 różnych wątków na różne tematy z dupy i nic konkretnego z tego nie pamiętasz. Dlatego to faktycznie negatywnie działa na zdolność utrzymania uwagi i po prostu koncentracji. Gówniarzeria rozkojarzona na 300 tematów na raz, przekaz trwający dłużej niż minutę to już ciężko się skupić.
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:35
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
JAPIERDZIOOO jaki Jazz
PO pijaku to ja grywam na GPW ........ SZULERNIA na POziomie ZUS i KRUS cuzamen do KUPY
CRR pozycji otwartych CRR pozycji zamkniętych 461.50 PLN 2 366.80 PLN
...... i żeby TAK różowo nie było ..... to dopiero 3/4 strat ze środy odrobione
Forex Trader MOD
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:44
kolekcjon€r napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
A z czyich podatków by ona szła, mądralo?
Pokolenia Z
Z PODATKÓW kOLEKCJONERA I PIERDZISTOŁKOW
-KIM BYŁ TWOJ OJCIEC ? -URZEDNIKIEM -NO TAK , MOJ TEŻ CALE ZYCIE NIC NIE ROBIŁ
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:52
Pozdrawiam wszystkich dziadek ręką własną
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Pan Nikt, Nadaje ze Stronia, Zygmunt de Bill, neuron, Odyseusz and Forex Trader like this post
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:52
syndrom braku ojca /GOOGLE
Następstwa braku ojca w życiu, zarówno chłopców, jak i dziewczynek bywają często traumatyczne. Mogą skutkować m.in. zwiększonym ryzykiem depresji, problemami wychowawczymi, zaburzonym poczuciem bezpieczeństwa, problemami w nauce, problemami z agresją i wyrażaniem emocji, zaburzeniami więzi.
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pią 31 Maj 2024, 11:57, w całości zmieniany 3 razy
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 31 05 2024 r. Pią 31 Maj 2024, 11:53
Forex Trader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Forex Trader napisał:
zibi napisał:
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał: