Liczba postów : 9727 Registration date : 21/12/2019
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 20:46
Jak tam nastroje na poniedziałek jedziemy dalej do góry ? Czy jakiś przystanek, realizacja zysków ? Na S&P 2% od ATH, jak ktoś liczył na załamanie to kręgosłup mu w kilku miejscach przetrącili, u nas złotówka sygnalizuje, że to nasz czas, ale to tak jaskrawie, że wolałem L-ki zamknąć, Iran miał się podłożyć Izraelitom i USA ale ktoś chyba tam jeszcze trochę oliwy w głowie zachował.
W poniedziałek nowe rozdanie, jak Antek każe kupować to z nim nie dyskutuje, jakieś przemyślenia czy tradycyjnie jedziemy na defekacji Kolekcjonera ?
kolekcjon€r
Liczba postów : 10746 Registration date : 13/02/2023
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 21:22
Zygmunt de Bill napisał:
Ja wczoraj uratowałem laptoka, który pogubił pliki instalacyjne po kolejnej aktualizacji win10. Chciał kod bitlockera itp. Po 2 dniach instrukcjami w DOS-ie doprowadziłem do odpalenia windowsów. Też widać jeszcze nie jestem wykluczony cyfrowo. Miałem Atari. Pisałem programy w basicu. Potem zająłem się piciem piwa i moja kariera nieco wyhamowała. Co do wycieczki szlakiem czystych kibli, polecam restaurację "Zagroda" w Białogórze (między Dębkami a Łebą).
Byłem
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 21:24
Przybuszkowałem sobie
ale zajebiście
Odyseusz lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 21:28
Forex Trader napisał:
Kolekcjoner - skąd ty bierzesz prąd jak mieszkasz w lesie w namiocie?
Kilka razu się wbiłem na camping na krzywy dziób to se podładowałem. Raz na Kaszebach na wichurze qpiłem kawę za 5pln i ładowałem 2h bo było gniazdko.
Forex Trader lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 21:30
Raz wbiłem na jakieś pole namiotowe po zmroku, cichaczem rozstawiłem namiot z tyłu za większymi i rano się szybko zwinąłem. Nikt się nie kapnął Prysznic i prąd na krzywusa.
Zygmunt de Bill and Forex Trader like this post
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 21:32
Jeszcze klocka zostawiłem w misce ustępowej
Odyseusz and Forex Trader like this post
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 21:33
fest faza mnie bierze
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 21:33
kolekcjon€r napisał:
Raz wbiłem na jakieś pole namiotowe po zmroku, cichaczem rozstawiłem namiot z tyłu za większymi i rano się szybko zwinąłem. Nikt się nie kapnął Prysznic i prąd na krzywusa.
I to jest dobre podejście TKŚ, nic to że na koncie parę baniek, ale trzeba się schylić i po te kilka groszy które za darmo wpadają, na krzywusa
pike UFOTrader Junior
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 21:36
kolekcjon€r napisał:
Przybuszkowałem sobie
ale zajebiście
A receptę legalnie załatwiłeś czy też na krzywusa ? Trzeba się bardzo starać czy to raczej formalność ?
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7029 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Sob 17 Sie 2024, 22:16
kolekcjon€r napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Ja wczoraj uratowałem laptoka, który pogubił pliki instalacyjne po kolejnej aktualizacji win10. Chciał kod bitlockera itp. Po 2 dniach instrukcjami w DOS-ie doprowadziłem do odpalenia windowsów. Też widać jeszcze nie jestem wykluczony cyfrowo. Miałem Atari. Pisałem programy w basicu. Potem zająłem się piciem piwa i moja kariera nieco wyhamowała. Co do wycieczki szlakiem czystych kibli, polecam restaurację "Zagroda" w Białogórze (między Dębkami a Łebą).
Byłem
Dla tych co nie byli. Duża przestrzeń, kibel lub pisuar do wyboru. Elekrtyczny podajnik papieru. Kwiatki, czysto, w środku miejsca dla 4 osób. Żal z klopa wychodzić ...
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46555 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 04:50
pike napisał:
kolekcjon€r napisał:
I to jest dobre podejście TKŚ, nic to że na koncie parę baniek, ale trzeba się schylić i po te kilka groszy które za darmo wpadają, na krzywusa
i Car schyli się po kopiejkę
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 05:42
Wygląda NATO, że Żeleński nie chce rozmów z Rosja stąd ta ofensywa na Kursk. Z militarnego punktu widzenia ta ofensywa nic nie daje poza marnowaniem zasobów Ukrainy
"Ukraina i Rosja miały w tym miesiącu wysłać delegacje do Kataru, aby negocjować porozumienie, mające zakończyć ataki na infrastrukturę energetyczną w obu państwach - pisze amerykański dziennik. Osobne rozmowy Kataru z obiema stronami, które miały umożliwić negocjacje, zostały zakłócone przez niespodziewaną inwazję Ukrainy na obwód kurski na zachodzie Rosji - dodano. "WP" przypomina, że Rosja regularnie obiera za cel ukraińską sieć energetyczną, a Ukraina atakowała dronami rosyjskie zakłady naftowe.
Dyplomata biorący udział w rozmowach powiedział dziennikowi, że strona rosyjska przełożyła spotkanie z przedstawicielami Kataru po wkroczeniu wojsk Ukrainy na terytorium Rosji. Dodał, że delegacja z Moskwy nazwała to "eskalacją" i zaznaczył, że Ukraina nie poinformowała Kataru o planowaniu "swojej transgranicznej ofensywy".
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 05:45
klimaciarz2024-08-17 14:48
Okienko Overtona, kolejny raz przesunięte. Zaczynało się od wsparcia humanitarnego (żywność, ubranie, koce). Później było wsparcie w kwestii oporządzenia (kamizelki, kaski). Następnie było przekazywanie broni defensywnej, by aktualnie znaleźć się na etapie, przekazywania broni ofensywnej. Powolutkie gotowanie żabki. Jak już przekazana broń, to będzie za mało, to zacznie się przekazywanie rekruta.
helixo2024-08-17 15:11
Wsparcie głowicami nuklearnymi jest naturalną drogą w tym drzewku rozwoju, już niedługo
jak nam atom spadnie na łeb, to będzie bez znaczenia zy ktoś ma L czy S
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 06:23
pike napisał:
kolekcjon€r napisał:
Przybuszkowałem sobie
ale zajebiście
A receptę legalnie załatwiłeś czy też na krzywusa ? Trzeba się bardzo starać czy to raczej formalność ?
Normalnie. Mówisz np. że masz problemy ze snem i dostajesz. Telekonsultacja z lekarzem nawet bez pokazywania się tylko sama rozmowa. https://www.aspotclinics.pl/ Oni zarabiają na wystawianiu recept więc się trzeba postarać by nie dostać. A drugi i kolejne razy to czysta formalność. Za pierwszym jest nieco pytań.
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 06:27
kolekcjon€r napisał:
pike napisał:
kolekcjon€r napisał:
Przybuszkowałem sobie
ale zajebiście
Normalnie. Mówisz np. że masz problemy ze snem i dostajesz. https://www.aspotclinics.pl/ Oni zarabiają na wystawianiu recept więc się trzeba postarać by nie dostać.
BIG PHARMA RULEZ!!!
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 06:29
pike napisał:
kolekcjon€r napisał:
Jakie parę baniek? Ja biedny jestem jak mysz kościelna. To wy tu macie jachtów i milionów nasrane. Ja właściwie nie wiem co robię w tak zacnym towarzystwie.
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 06:31
REALISTA napisał:
Wygląda NATO, że Żeleński nie chce rozmów z Rosja stąd ta ofensywa na Kursk. Z militarnego punktu widzenia ta ofensywa nic nie daje poza marnowaniem zasobów Ukrainy
"Ukraina i Rosja miały w tym miesiącu wysłać delegacje do Kataru, aby negocjować porozumienie, mające zakończyć ataki na infrastrukturę energetyczną w obu państwach - pisze amerykański dziennik. Osobne rozmowy Kataru z obiema stronami, które miały umożliwić negocjacje, zostały zakłócone przez niespodziewaną inwazję Ukrainy na obwód kurski na zachodzie Rosji - dodano. "WP" przypomina, że Rosja regularnie obiera za cel ukraińską sieć energetyczną, a Ukraina atakowała dronami rosyjskie zakłady naftowe.
Dyplomata biorący udział w rozmowach powiedział dziennikowi, że strona rosyjska przełożyła spotkanie z przedstawicielami Kataru po wkroczeniu wojsk Ukrainy na terytorium Rosji. Dodał, że delegacja z Moskwy nazwała to "eskalacją" i zaznaczył, że Ukraina nie poinformowała Kataru o planowaniu "swojej transgranicznej ofensywy".
A co ma Ukraina do Kataru? Na chooy mają ich informować?
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 06:35
REALISTA napisał:
kolekcjon€r napisał:
pike napisał:
kolekcjon€r napisał:
Przybuszkowałem sobie
ale zajebiście
Normalnie. Mówisz np. że masz problemy ze snem i dostajesz. https://www.aspotclinics.pl/ Oni zarabiają na wystawianiu recept więc się trzeba postarać by nie dostać.
Aurora Deutschland Gmbh jednym z głównych producentów bo w Polsce produkować "nie da się" jak zawsze przez absurdalne przepisy. U nas można handlować nasionami i sprzętem do hodowli ale nie wolno sadzić. Można sprzedawać gotowy susz do celów medycznych ale nie można go produkować. PO-pierdolony kraj Ale ważne że zioło jest.
MICHU
Liczba postów : 39669 Registration date : 25/10/2010
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 06:41
ALAIN DELON nie żyje. Miał 88 lat.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Nie 18 Sie 2024, 06:57, w całości zmieniany 1 raz
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6010 Registration date : 20/10/2018
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 06:56
kolekcjon€r napisał:
REALISTA napisał:
zdecydowanie tak Ruskich sołdatów trzeba zabijać
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51880 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:08
REALISTA napisał:
tutaj ja bym polecal troche obiektywizmu
DOTAD Ruskie rozwaliły Ukraicom wiekszosc sieci energetycznej a teraz ,gdy Ukraina ma mozliwosc atakowania tej sieci w Rosji- dostali takie rakiety i pozwolenie TO Rosja i pomocnicy PROPONUJA " zakończyć ataki na infrastrukturę energetyczną w obu państwach"
TERAZ TO NIECH PALA I NISZCZA IM W PIZDU WSZYSTKO -ZEBY PRZECIETNY KACAP Z EUROPEJSKIEJ CZASCI PRZEKONAL SIE JAK WYGLADA WOJNA
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51880 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:13
REALISTA napisał:
klimaciarz2024-08-17 14:48
Okienko Overtona, kolejny raz przesunięte. Zaczynało się od wsparcia humanitarnego (żywność, ubranie, koce). Później było wsparcie w kwestii oporządzenia (kamizelki, kaski). Następnie było przekazywanie broni defensywnej, by aktualnie znaleźć się na etapie, przekazywania broni ofensywnej. Powolutkie gotowanie żabki. Jak już przekazana broń, to będzie za mało, to zacznie się przekazywanie rekruta.
helixo2024-08-17 15:11
Wsparcie głowicami nuklearnymi jest naturalną drogą w tym drzewku rozwoju, już niedługo
jak nam atom spadnie na łeb, to będzie bez znaczenia zy ktoś ma L czy S
GOTOWALI RUSKĄ ZABE I NIEDLUGO UGOTUJA gdybu od razu dali wszelka pomoc to Putin po atom mogl siegnac ?
ODWROTNIE OD ZACHODUU , Putin od razu atomem straszyl i teraz juz nie ma czym straszyc bo wszyscy przywykli i strachy nie działaja a uzycie atomu to raczej nie wchodzi w gre , bo ruskie ostro graja ale nie sa samobojcami
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:14
kolekcjon€r napisał:
pike napisał:
kolekcjon€r napisał:
Przybuszkowałem sobie
ale zajebiście
Normalnie. Mówisz np. że masz problemy ze snem i dostajesz. Telekonsultacja z lekarzem nawet bez pokazywania się tylko sama rozmowa. https://www.aspotclinics.pl/ Oni zarabiają na wystawianiu recept więc się trzeba postarać by nie dostać. A drugi i kolejne razy to czysta formalność. Za pierwszym jest nieco pytań.
TY MASZ PROBLEMY ZE SNEM ?? to chyba powiedziales ze do poludnia spac nie mozesz
MICHU
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:17
Jestem podwójnie „zakluczony".
Nikt nie może być wyświęcony Na równi/wyżej ode mnie.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:20
kolekcjon€r napisał:
pike napisał:
kolekcjon€r napisał:
Jakie parę baniek? Ja biedny jestem jak mysz kościelna. To wy tu macie jachtów i milionów nasrane. Ja właściwie nie wiem co robię w tak zacnym towarzystwie.
tolerujemy Cie ze wzgledu na czarny kolor skory POMYŚL , JAKBY BYLO W OBECNYCH CZASACH ODEBRANE WYRZUCENIE Z FORUM JEDYNEGO MURZYNA niestety ,nie mozemy sobie pozwolic na taki kryzys wizerunkowy-musisz zostac
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:24
MICHU napisał:
Jestem podwójnie „zakluczony".
Nikt nie może być wyświęcony Na równi/wyżej ode mnie.
mysle ze mozesz sam sie "odkluczyc " tylko musisz porzadnie pierdolnac łbem w betonową ścianę jak 1 raz nie pomoze to ponow terapie -az do calkowitego "odkluczenia "
Zygmunt de Bill lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:26
kolekcjon€r napisał:
REALISTA napisał:
zeby araby poinformowaly o tym kolege od ustawiania cen ropy -Putina
MICHU
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:28
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:32
kolekcjon€r napisał:
........ Jeszcze klocka zostawiłem w misce ustępowej
Małodiec załatwiłes ich na cacy jedynie- na koniec, klocka mogles zostawic im na wycieraczce
Forex Trader lubi tą wiadomość
Temat: Re: UFO 17-18 08 2024 r. Weekend Nie 18 Sie 2024, 07:38
tak se czytam rózne mendia ( WOLNE I NIEZALEŻNE!!!) i wychodzi na to, że Kamala ma już 120% poparcia w sondażach