Liczba postów : 10311 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:17
kolekcjon€r napisał:
Ładuję buszki do vaporizera Zaraz będę bombił.
Nie zapomnij umyć zębów i pogasić świateł przed buszkowaniem bo wspominałeś że nie ogarniasz po buszkowaniu tych tematów.
kolekcjon€r
Liczba postów : 10869 Registration date : 13/02/2023
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:18
AgroTrader napisał:
Forex Trader napisał:
AgroTrader napisał:
na tvp info stary ,niedogolony hui nagania ze swoimi rozmowcami na przyjmowanie emigrantów
jako argument jednego z gosci bylo ze na zachodzie to sie sprawdza A TAKA KANADA MIALA NIEDAWNO 30 MLN LUDZI A TERAZ MA 37 -CZYLI PRZYJELI 7 MLN NACHODŹCOW I TO JEST KURRWA DLA NICH PRZYKLAD DO NASLADOWANIA
CZYLI ROZJEBANA DO KONCA kANADA JEST PRZYKLADEM DLA TYCH GLUPICH FIUTÓW
A daj spokój, Co to w ogóle za stwierdzenie że "to się sprawdza"? Sprawdza w czym? Na hui nam obcokrajowcy? Mogą przyjeżdżać wydawać tutaj pieniądze i ewentualnie mieszkać jak ich stać. Ale takie rzeczy jak praca, socjal i inne benefity tylko dla Polaków. Najbezpieczniejsze kraje to takie które są homogeniczne takie jak np. Japonia. Polska również jest bezpiecznym krajem bo nie mamy tych ciapaków. W polsce nie da się żyć nie zarabiając pieniędzy i bardzo dobrze! Bo w innym przypadku było by u nas tych emigrantow od hui'a a potem jest ich więcej niż nas i po pewnym czasie jesteśmy mniejszością w własnym kraju. Chwila moment i Polski nie ma, przyjdą ci do domu z maczetą i powiedzą do widzenia!
bo to byly huie z jakichś zwiakow pracodawcow i potrzebni im sa nowi pracownicy -JAK WIDAC TO ZA WSZELKA CENE
CHCA NAS SPRZEDAC ZEBY TYLKO MIELI PARU MURZYNOW WIECEJ DO ROBOTY
Murzyn jest do brania zasiłków a nie do roboty
Forex Trader lubi tą wiadomość
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:19
Forex Trader napisał:
kolekcjon€r napisał:
Ładuję buszki do vaporizera Zaraz będę bombił.
Nie zapomnij umyć zębów i pogasić świateł przed buszkowaniem bo wspominałeś że nie ogarniasz po buszkowaniu tych tematów.
Tak bo się "na chwilę" jebnę na kanapę i budzę się rano.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:21
Forex Trader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
AgroTrader napisał:
Zygmunt de Bill napisał:
Wszystkie portale żyją sprawą Izabeli P. Nie wiedomo gdzie była przez 11 dni. A dlaczego na UFO taka cisza w temacie?
\ NO TO JA SKOMENTUJE wczesniej to powtatrzalem swojej zbulwersowanej zonie -jak zaginela i okazalo sie ze samochod dobry -to stwierdzilem ze ma rozum 12-14 latki i poszla na gigant
a jak podali ze sie odnalazla głodna i wycieńczona po kilku dniach -to od razu mi sie nasunelA NA MYSL moja młoda -GŁUPIA suka
ktora z miesiac temu ciekała sie i "zaginela na kilka dni " PO CZYM WROCILA GŁODNA I WYCIEŃCZONA
OBIEKTYWNIE TRZEBA DODAC ZE POWODEM MOGLO BYC TEZ to ZE PONOC JEJ RODZINA NALEZY DO JECHOWCOW i moze sie zbuntowala
ale to tez swiadczy ze ta paniusia rozumek ma nastolatki
Ale jaka popularność w necie! Lepiej niż najlepsze celebrytki. Mój sąsiad ma ciągi alkoholowe tygodniowe. Znika na kilka dni, nikt nie wie gdzie jest, ale nawet najmniejszy zapijaczony dziennikarzyna nic o tym nie napisze. Zero zainteresowania ze strony mediów. To jest niesprawiledliwe. Piekło mężczyzn!
Szczerze to ja nawet nie wiedziałem o tej sprawie. Dopiero od Ciebie się dowiedziałem o tym zaginięciu. Może dlatego że nie czytam już wiadomości. Jedynie ekonomiczne.
widzisz bo jestem malo nowoczesny
moja zona ma w komorce powłączane wszystkie zgody i oni zawsze podsuwaja jej takie NAJWAZNIEJSZE TEMATY na czolo ekranu
a poza tym to google lepiej zna moja zone ode mnie bo nawet liczy jej ile krokow dziennie zrobila i lepiej wie gdzie byla i pewnie wie tez ile razy w kiblu byla -ale tego akurat nie podaja do sprawdzenia
i
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:24
NasdaQ się obsrywa
qrwa mać sam nie wie czego chce, gorzej jak ministrant w ciąży zmiana kaprysu co pół godziny
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:28
Co kwadrans to inny humor, inwestorzy dziś są rozchwiani jak flaga podczas wichury.
Najgorsze jest to, że w nocy może być ruch z dupy a ja się zaraz zabuszkuję i będe spał
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:30
Ale przynajmniej Bitcoin się określił i korbi.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:31
kolekcjon€r napisał:
NasdaQ się obsrywa
qrwa mać sam nie wie czego chce, gorzej jak ministrant w ciąży zmiana kaprysu co pół godziny
pewnie ci od nasdaka zabuszkowani
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:32
kolekcjon€r napisał:
Co kwadrans to inny humor, inwestorzy dziś są rozchwiani jak flaga podczas wichury.
Najgorsze jest to, że w nocy może być ruch z dupy a ja się zaraz zabuszkuję i będe spał
własnie z tego powodu ja dzisiaj znow nie klade sie spac
ZEBY MNIE ZYT NIE ZASKOCZYL
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:34
JEST JESZCZE JEDEN WAZNY TEMAT I WSTYDEM BYLOBY TEGO NIE ZAMIESCIC NA FORUM 21 sierpnia 1988- 36 lat 21 sierpnia Robert Lewandowski obchodzi 36. urodziny, więc weekendowe bramki i zwycięstwo można uznać za prezent urodzinowy, który napastnik sam sobie sprawił z małym wyprzedzeniem.
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:44
Coś Murzyny słabawo kończą sesję. Spodziewałem się korby a tu kupa.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:47
A TEGO NIE DA SIE KOMENTOWAĆ
Strażacy z OSP w Klonówce (powiat starogardzki) uczestniczyli wraz z policjantami w akcji ratowania psa tonącego w Wierzycy. Okazało się, że do ogona i tylnych łap zwierzęcia przywiązany był worek z kamieniami. Okaleczony pies trafił do schroniska, policja szuka jego właściciela.
Jest to szczególnie bestialski przypadek - mówi Aleksandra Pawlak, kierująca starogardzkim schroniskiem. - Piesek jest w złym stanie.Wycieńczony, wystraszony. Swoje przeszedł. Podejrzewamy, że wcześniej musiał leżeć w tragicznych warunkach. Szczęśliwie powoli cofa mu się niedowład tylnych łap, ale nadal walczymy o jego życie.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:51
kolekcjon€r napisał:
Ale przynajmniej Bitcoin się określił i korbi.
BTC POKONAL LOKALNA GORKE I PEWNIE SIE COFNIE = OKAZJA DO S ALE JA NIE SKORZYSTAM -bo tutaj trzeba duze depo a ja mam teraz wolne male depo
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10311 Registration date : 05/08/2019
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:51
AgroTrader napisał:
A TEGO NIE DA SIE KOMENTOWAĆ
Strażacy z OSP w Klonówce (powiat starogardzki) uczestniczyli wraz z policjantami w akcji ratowania psa tonącego w Wierzycy. Okazało się, że do ogona i tylnych łap zwierzęcia przywiązany był worek z kamieniami. Okaleczony pies trafił do schroniska, policja szuka jego właściciela.
Jest to szczególnie bestialski przypadek - mówi Aleksandra Pawlak, kierująca starogardzkim schroniskiem. - Piesek jest w złym stanie.Wycieńczony, wystraszony. Swoje przeszedł. Podejrzewamy, że wcześniej musiał leżeć w tragicznych warunkach. Szczęśliwie powoli cofa mu się niedowład tylnych łap, ale nadal walczymy o jego życie.
Właściciela do wora a wór do jeziora!
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:56
znowu zaciąg
to idzie zajoba dostać z tymi debilami
kolekcjon€r
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 19:59
Dzisiaj buszkowany wczorajszy materiał ale na 200 stopni Jedno nabicie na 3 sesje starcza: pierwsza na 180C, druga 200C i trzecia 220C i kop za każdym razem
To jakby tego samego browara pić 3 razy wypić, wyszczać, wypić itd.
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 20:02
Pierwszy przypadek Mpoxa w USiA znowu śfirlandia https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/govx a Polin tez hehe https://stooq.pl/q/?s=mrc
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 20:10
Małolat napisał:
Pierwszy przypadek Mpoxa w USiA znowu śfirlandia https://www.nasdaq.com/market-activity/stocks/govx a Polin tez hehe https://stooq.pl/q/?s=mrc
najwięcej to Merkator na tej ospie zarobi
a moze merkator produkuje testy na covid bo mowili zw u nas dziennie 6k testow ludzie kupuja i robia bo covid atakuje
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO 21 08 2024 r. Sro 21 Sie 2024, 20:16
W nocy z 20 na 21 sierpnia Ukraina zaatakowała Rosję kilkudziesięcioma dronami. Na samą Moskwę wysłano 11 bezzałogowców. Według władz był to największy tego typu atak na rosyjską stolicę w historii.
Ukraina zaatakowała Moskwę w nocy z 20 na 21 sierpnia. Jednocześnie drony zostały wysłane także w kilka innych strategicznych miejsc.
Ministerstwo obrony Rosji poinformowało, że zniszczyło łącznie 45 dronów nad terytorium Rosji. 11 z nich było nad obwodem moskiewskim,
Według nieoficjalnych doniesień atak Ukrainy chwilowo pogrzebał szanse na porozumienie z Rosją. Przedstawiciele państw mieli się spotkać w najbliższym czasie na negocjacjach z Katarem jako pośrednikiem. Do tego szczytu jednak nie dojdzie.
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g