Zrobili jedną czarną świeczkę i już im się system zaciął. już nic się więcej nie da
Męczy mnie to już, ciągle to samo w kółko. Co spadnie to wzrośnie, co wzrośnie to spadnie, ruchy wsobne i mielenie w koło Macieju jednych poziomów od pół roku.
Już qrwa niedobrze się robi
Ostatnio zmieniony przez kolekcjon€r dnia Wto 17 Wrz 2024, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51939 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Zrobili jedną czarną świeczkę i już im się system zaciął. już nic się więcej nie da
Męczy mnie to już, ciągle to samo w kółko. Co spadnie to wzrośnie, co wzrośnie to spadnie, ruchy wsobne i mielenie w koło Macieju jednych poziomów od pół roku.
Piszesz to samo od miesięcy a Rzyt ma to głęboko w piździe.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Wto 17 Wrz 2024, 21:33, w całości zmieniany 1 raz
kolekcjon€r
Liczba postów : 10878 Registration date : 13/02/2023
Recesja bez recesji kryzys bez kryzysu krach bez krachu
Nic się nie da
Wystarczy wziąć dowolną pozycję to albo pałowanie godzinami w miejscu albo z dupy na wydrę w przeciwną stronę a jeśli czasem pójdzie dobrze to na 15 minut i zawraca.
chooy nie rynek
kolekcjon€r
Liczba postów : 10878 Registration date : 13/02/2023
Piszesz to samo od miesięcy a Rzyt ma to głęboko w piździe.
Stwierdzam fakt jak jest naprawdę bo ty żyjesz jakimiś urojeniami o wielkim krachu, którego nie ma i nie będzie.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51939 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
No Agros, pobrałem całą 1szt S na ten twój potężny krach
Trzecią godzinę pier**lą się przy cenie i nawet na głupie waciki nie idzie utulić. A żeby jacht kupić to jakaś abstrakcja.
Może 1szt to śmiesznie mało ale jaki rynek taka pozycja
Jak tak ma "krach" wyglądać to trzeba przedefiniować to pojęcie bo to jest jakaś kompletna kpina na ten moment.
NO I SIE WYJASNILO DLACZEGO NIE SPADA
ZATRZYMAŁEŚ SPADKI
Właśnie! Pisz szybciej, że bierzesz mikrolota, bo to kilka złotych kosztuje, ale trend odwraca. Ktoś może grubszy pakiet mieć zainwestowany, to musi wiedzieć kiedy spierdalać.
dziadek Admin
Liczba postów : 13100 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g