tak się zastanawiam czy ta powódź spowoduje spadek pkb czy wręcz potężny wzrost?
powodź + nieudolny rzad = krach gospodarczy a nie wzrost
W sumie racja, rząd do dupy to i gówno zrobią.
Bo tak normalnie myśląc to to wszystko co zostało zniszczone musi zostać naprawione - stąd moje przypuszczenia o wzroście pkb. Dużo pracy plus dużo kasy w rynek na naprawy.
Kierując się tą logiką to po co w ogóle robia te wały i umocnienia zamiast zdać się na pastwę żywiołu? Przecież jeśli skala zniszczeń będzie większa, to więcej trzeba będzie odbudować i mocniej się pkb rozwinie.
No właśnie!
wały nie są dla wody a dla "wałów"
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Forex Trader lubi tą wiadomość
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25037 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
u mnie w mieście po obaleniu chujowej władzy w wyborach samorządowych nowa władza już sie rozsiadła i zaczyna z uśmiechem rządzić i tak juz żłobki podrożeją o ponad 100% , a śmieci o 80% w/g projektu tak że ***** ***
SILVER IDZIE NA 150$
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46568 Registration date : 03/09/2007
u mnie w mieście po obaleniu chujowej władzy w wyborach samorządowych nowa władza już sie rozsiadła i zaczyna z uśmiechem rządzić i tak juz żłobki podrożeją o ponad 100% , a śmieci o 80% w/g projektu tak że ***** ***
Ten trend jest w całej Polsce A najbardziej podrożeje woda
zibi MOD
Liczba postów : 31093 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Ten trend jest w całej Polsce A najbardziej podrożeje woda
czyli nową cene śmieci trzeba liczyć od nowej ceny wody
SILVER IDZIE NA 150$
kolekcjon€r
Liczba postów : 10878 Registration date : 13/02/2023
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g