4,7 tysiąca osób, zatrudnionych w europejskich zakładach niemieckiego producenta maszyn i części samochodowych Schaeffler, straci pracę wskutek zwolnień lub przesunięć etatów w obrębie firmy. Do tak radykalnych cięć skłoniły firmę rozczarowujące wyniki finansowe. Zysk operacyjny firmy spadł niemal o połowę w trzecim kwartale.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
OBSTAWILISCIE TRUMPA -jak wam kazałem ??? ale z zamknieciem ropy dałem dupy
AgroTrader napisał:
zibi napisał:
AgroTrader napisał:
zibi napisał:
Jeżeli popatrzymy na niezadowolenie Amerykanów z sytuacji gospodarczej i kierunku, w jakim zmierza ich kraj - wygra Donald Trump.
ALE WYNIK BEDZIE W STYCZNIU ??
jego juz z głosów okradli a do stycznia okaże się że głosował sam na siebie razem z rodziną tylko
ostatnio też go okradli w stanach na to jest mnóstwo dowodów
NO TO OBSTAWIAMY -KTO WYGRA nawet mimo okradania i najgłupszej ordynacji na świecie
-TRUMP
.... obstawiłem tylko 20 miniKOników na PLN ....... zysk z ołpena zrealizowany
.... i 1,4k wpada do karmana
A co to jest minikonik? Gdzie to się obstawia?
..... nie znasz
jakiś czas temu dla zwiększenia płynności GPW podzieliło kontrakty walutowe przez 10 i teraz grasz za mniejsze piniondze
np. za FUSDZ24 teraz 3-ba zapłacić około 130 zeta, prowizja tylko 0,27 PLN, bez słapów, vatów ...... a wzrost/spadek waluty o 1 gr w realu jest wart 10 PLNa
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29693 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
AgroTrader napisał:
zibi napisał:
AgroTrader napisał:
ALE WYNIK BEDZIE W STYCZNIU ??
jego juz z głosów okradli a do stycznia okaże się że głosował sam na siebie razem z rodziną tylko
NO TO OBSTAWIAMY -KTO WYGRA nawet mimo okradania i najgłupszej ordynacji na świecie
-TRUMP
..... nie znasz
jakiś czas temu dla zwiększenia płynności GPW podzieliło kontrakty walutowe przez 10 i teraz grasz za mniejsze piniondze
np. za FUSDZ24 teraz 3-ba zapłacić około 130 zeta, prowizja tylko 0,27 PLN, bez słapów, vatów ...... a wzrost/spadek waluty o 1 gr w realu jest wart 10 PLNa
I zwiększyli płynność
Zamiast 2 końmi grasz 20 minikonikami
A piniondze te same
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29693 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
AgroTrader napisał:
zibi napisał:
-TRUMP
..... nie znasz
I zwiększyli płynność
Zamiast 2 końmi grasz 20 minikonikami
A piniondze te same
... tam grywa tylko ANIMATOR (batony PO 1000) ...... i kilku Leszczy, w tym piszący
Retsjam
Liczba postów : 264 Registration date : 28/08/2007