| UFO - 27.01.2011 | |
|
+43zibi karnak Władzió Windziarz kamikaze sinuee filip dead_eye Bartek loko Cris myśliwyl mobar dex wigrywam fabularasa busia kydo Damian Diablo Pan Nikt dafnia IronFX delphia north-south EURO Reser przemas00 Małolat Jastrząb Aligator kiwi janek dixi SYLWESTER W stronę słońca :) barany nomad Nadaje ze Stronia EX Salomon Fiszman Dave inwestor 47 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 27.01.2011 Czw 27 Sty 2011, 23:48 | |
| - Damian napisał:
- byl ktos z ufokow na imprezie bossafx?
mi Pan Grzegorz Zalewski zrobil niespodzianke, zamiescil moj wykres stopy zwrotu , mimo ze nagrody nie dostałem
A wygrał ten od limuzyn? | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 27.01.2011 Czw 27 Sty 2011, 23:48 | |
| - mzyska napisał:
- OpTiOn TrAdEr napisał:
- Pamiętacie Edith jak skalpowała edka na 5-minetówkach? I w piątki wieczorami mężulo przynosił jej dwa Reddsy?
I też jej się coś zesrało bo już nawet tu nie zagląda! Jeszcze był niejaki syrsq (chyba tak to się pisało), który w 2007 jak zaczęło spadać twierdził że za miesiąc nikt nie będzie pamiętał o tym że w USA są jakieś problemy z chatami. Wydaje mi się że duża część osób które znikły pisze pod innymi nikami. no i co w tym dziwnego? zejdź na ziemię i nie błaźnij, jedni zarabiają a 9 innych przepierdziela kasę, na rachunkach nikt nie oszuka jak na forum gdzie śmieszki świadczą o zarabianiu a zniknięcie o porażce. Lepiej pogodzić się z faktem porażki i zacząć zarabiać w inny sposób a tym co odeszli nie bruździć w papierach. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 27.01.2011 Czw 27 Sty 2011, 23:51 | |
| A pamiętacie jak pisaliśmy na eurobankier.pl a później bankier.pl? Były takie nicki jak: LONDYŃCZYK, topol2, dyletant, kondi_bombi, sysrq, barany chyba też już były - ciekawe co ci ludzie dziś robią? Barany to wiem, że kasiorę w dni powszednie trzepią by w niedziele tace zasilić, ale pozostali. Zastanawiam się, czy tamten LONDYŃCZYK to nie czasem obecny Fiszman Z tym Kaz City Boyem jakieś zamiłowanie do Londynu by to sugerowało... ale może to przypadek. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 27.01.2011 Czw 27 Sty 2011, 23:59 | |
| - Donpadre napisał:
- mzyska napisał:
- OpTiOn TrAdEr napisał:
- Pamiętacie Edith jak skalpowała edka na 5-minetówkach? I w piątki wieczorami mężulo przynosił jej dwa Reddsy?
I też jej się coś zesrało bo już nawet tu nie zagląda! Jeszcze był niejaki syrsq (chyba tak to się pisało), który w 2007 jak zaczęło spadać twierdził że za miesiąc nikt nie będzie pamiętał o tym że w USA są jakieś problemy z chatami. Wydaje mi się że duża część osób które znikły pisze pod innymi nikami. no i co w tym dziwnego? zejdź na ziemię i nie błaźnij, jedni zarabiają a 9 innych przepierdziela kasę, na rachunkach nikt nie oszuka jak na forum gdzie śmieszki świadczą o zarabianiu a zniknięcie o porażce. Lepiej pogodzić się z faktem porażki i zacząć zarabiać w inny sposób a tym co odeszli nie bruździć w papierach. Masz rację. Ludziska się wykruszają a trendy trwają... rotacja jest ogromna, pokolenia mijają a trendy trwają i trwają... trwa mać. A pamiętacie gołodupca? Gołodupki, hop do qpki (jaki to był nick?) I bębenka - kto nie wierzy niech dotknie łokcia językiem Wszyscy jesteśmy do wyzerowania - to tylko kwestia fazy marketu. I ja też stąd pewnie kiedyś zniknę... i może nawet KRT zniknie.... wszystko możliwe. Póki karawana jedzie trza za nią podążać. | |
|
| |
W stronę słońca :)
Liczba postów : 2490 Registration date : 05/07/2008
| Temat: Re: UFO - 27.01.2011 Pią 28 Sty 2011, 00:00 | |
| - OpTiOn TrAdEr napisał:
- A pamiętacie jak pisaliśmy na eurobankier.pl a później bankier.pl?
Były takie nicki jak: LONDYŃCZYK, topol2, dyletant, kondi_bombi, sysrq, barany chyba też już były - ciekawe co ci ludzie dziś robią? Barany to wiem, że kasiorę w dni powszednie trzepią by w niedziele tace zasilić, ale pozostali.
Zastanawiam się, czy tamten LONDYŃCZYK to nie czasem obecny Fiszman Z tym Kaz City Boyem jakieś zamiłowanie do Londynu by to sugerowało... ale może to przypadek. Topola to pamietam jeszcze z forum Money ale on chyba głównie akcyjny był. Pewnie jak większość dostał w bessie . Gdzieś ten nick jeszcze później widziałem ale już nie pamietam gdzie. Mam nadzieje że sie obronił i nie stracił za dużo a wręcz że odrobił i zarobił | |
|
| |
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
| Temat: Re: UFO - 27.01.2011 Pią 28 Sty 2011, 00:03 | |
| to powinno być przed budynkiem gpw | |
|
| |
Władzió
Liczba postów : 686 Age : 40 Location : świętokrzyskie Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 27.01.2011 Pią 28 Sty 2011, 00:17 | |
| - Donpadre napisał:
- mzyska napisał:
- OpTiOn TrAdEr napisał:
I też jej się coś zesrało bo już nawet tu nie zagląda! Jeszcze był niejaki syrsq (chyba tak to się pisało), który w 2007 jak zaczęło spadać twierdził że za miesiąc nikt nie będzie pamiętał o tym że w USA są jakieś problemy z chatami. Wydaje mi się że duża część osób które znikły pisze pod innymi nikami. no i co w tym dziwnego? zejdź na ziemię i nie błaźnij, jedni zarabiają a 9 innych przepierdziela kasę, na rachunkach nikt nie oszuka jak na forum gdzie śmieszki świadczą o zarabianiu a zniknięcie o porażce. Lepiej pogodzić się z faktem porażki i zacząć zarabiać w inny sposób a tym co odeszli nie bruździć w papierach. przecież napisałem tak jak było chyba, i wtedy właśnie po raz pierwszy zrozumiałem, że bycie upartym do niczego dobrego nie prowadzi. Nawet jak ktoś się pomyli to nie wiem po co zmienia nik, ten się nie myli co nic nie robi chyba | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 27.01.2011 | |
| |
|
| |
| UFO - 27.01.2011 | |
|