dajcie sobie na wstrzymanie z tymi zdjęciami , wiecie co inni przeżywają na telefonach i 10'' ekranikach? Nie dość że ten nie tragfiony WOU u góry zajmuje pół ekranu, to jeszcze jakieś zdjęcia
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
BYKI DZIŚ I JUTRA MUSZĄ ZROBIĆ MIN 50 PTS UP if not BĘDZIE PROBLEM I MOŻLIWA EWAKUACJA Z L
APEL DO BYKA NIE BĄDŹ CI..PA
To Ty teraz wróżysz z fusów już nie dzwonisz do Zuckermana po info Facet na tym UFO to sami fachowcy Nawet Kazio daje lepsze reko niż Fiszman
Kopsztajn zajęty żoną Cukierman trejduje na Euro Kaz jako szef GS Emerging Markets Portfolio każe trzymać L ale ile k można - mamy punkt krytyczny - a czuję że jutro będzie taki sam poziom jak dziś
Salomon Fiszman
Liczba postów : 1490 Age : 55 Location : Prestwich Registration date : 19/04/2008
no, kura tez jest inteligentna.. spróbuj kiedyś jak sie przywiąże bedzie dreptać za tobą jak pies a nawet cie bronić! kot sie umywa..
Ale do gdakania to chyba kobita starczy A kot przyjdzie, przytuli się, zamruczy, nie hałasuje, nie ma o nic pretensji. Jak o nim zapomnisz, to wejdzie do szafy i pójdzie spać, byle tylko miał co jeść. Poza tym psa też mam, pies obronny - labrador
pawg
Liczba postów : 130 Age : 40 Registration date : 10/02/2011
kot ma tyle mózgu co kura wystawa kiedyś była w Katowicach..
i też nie potrafi fruwać i robi w domu analogiczny smród
Ja mam w domu 2 wykastrowane koty, nic nie śmierdzi. Poza tym to bardzo inteligentne zwierzaki
no, kura tez jest inteligentna.. spróbuj kiedyś jak sie przywiąże bedzie dreptać za tobą jak pies a nawet cie bronić! kot sie umywa..
Nie pierdziel farmazonów. Qrzą głupotę widać od razu w jej tępym spojrzeniu a kocią inteligencję widać po błysq w oq. Choćby sposób odżywiania - qra dziobie niemal na ślepo jakieś ziarna i zależna jest od człowieka, nie nasypie to wykituje a kot jest jednak drapieżnikiem i potrafi polować! A zdecydowanie bardziej rozwinięty mózg mają drabieżniki niż "dziobaki".
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Zresztą wielkość mózgu nie ma wiele wspólnego ze stopniem jego rozwoju! Gdyby była wprost korelacja to np. hipopotamy i słonie powinny być mądrzejsze od nas.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007