ja to bym im w dzień pochówku tego kretyna jak partia zgromadzi tłumy , zorganizował nieograniczone zrzuty żywności , przecież tam wyraźnie widać , że rządzi grupka ludzi , a nawet armia jest umęczona i głodna , a człowiek jak podoje , a tym bardziej setki tysięcy jak podjedzą , to szybko scenariusz Czałszesku zostanie zrealizowany
Tam przecież ludzie są szczęśliwi Po co im "demokracja"??? Po co im "kapitalizm"??? Ja chcę tam się przeprowadzić!!!! Wielki Wódz zadba o mnie !!!!
ja już wolę nasze długii i ten krach , niż jego dobrodziejstwa , bo nawet jak to wszystko pierdolnie to gruby schudnie , a chudy umrze
oni za ten europejsji krach i besse dali by sobie porcje ryzu zabrac
podejrzewam , że w tym kraju ryż to luksus na który nie stać przeciętnego zjadacza
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
P.S. Ja pierniczę. Od 2007roku Ufo ciągle armagedon przewiduje. Gdzie ten kryzys? Nawet opcjo zmienił opcje widząc tłumy konsumentów w hipermarketach. Dajcie już spokój z tym czarnowidzeniem. Może się zjebie, ale bez przesady. Gdyby miało być tak źle to zamiast siedzieć przed kompem zbieralibyście zapasy jak Hiob do bunkra ....
to moze efektywniejsze bedzie pojscie pod hipermarket i handlowanie np. mydlem, bo granie na na wzrosty edka pod hipermarkety to jakas
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
ja to bym im w dzień pochówku tego kretyna jak partia zgromadzi tłumy , zorganizował nieograniczone zrzuty żywności , przecież tam wyraźnie widać , że rządzi grupka ludzi , a nawet armia jest umęczona i głodna , a człowiek jak podoje , a tym bardziej setki tysięcy jak podjedzą , to szybko scenariusz Czałszesku zostanie zrealizowany
Tam przecież ludzie są szczęśliwi Po co im "demokracja"??? Po co im "kapitalizm"??? Ja chcę tam się przeprowadzić!!!! Wielki Wódz zadba o mnie !!!!
ja już wolę nasze długii i ten krach , niż jego dobrodziejstwa , bo nawet jak to wszystko pierdolnie to gruby schudnie , a chudy umrze
oni za ten europejsji krach i besse dali by sobie porcje ryzu zabrac
podejrzewam , że w tym kraju ryż to luksus na który nie stać przeciętnego zjadacza
w miescie jest 'luksus", wies wpierdalato co znajdzie....
oby nasz kryzys trwal wiecznie
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46695 Registration date : 03/09/2007
P.S. Ja pierniczę. Od 2007roku Ufo ciągle armagedon przewiduje. Gdzie ten kryzys? Nawet opcjo zmienił opcje widząc tłumy konsumentów w hipermarketach. Dajcie już spokój z tym czarnowidzeniem. Może się zjebie, ale bez przesady. Gdyby miało być tak źle to zamiast siedzieć przed kompem zbieralibyście zapasy jak Hiob do bunkra ....
miło czasami na UFO poczytać glos rozsądku; dzis kupowałem a jak sie jutro zjebie tez kupię jeśli się zjebie to juś nie dużo, akcje to nie konie, a małe L z fixa jakos mnie nie parzą mamy kryzys bo: żarcie wyrzucane na śmietnik, korki jak skurwysyn i to w jednym samochodzie jedzie z reguły jedna osoba no bo kurwa strasznie podobno paliwo zdrożało, galerie zajebane że jak mnie tam stara ciagnie to mnie szlag trafia, ludzie jakby mieli 5 rąk to niesli torby we wszystkich rękach etc. etc. moim zdaniem rynki zaniżaja przed odpałem tylko do pbg mam wątpliwości aha ! i jutro Miszcz odtrąbia hosse
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Pon 19 Gru 2011, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
to moze efektywniejsze bedzie pojscie pod hipermarket i handlowanie np. mydlem, bo granie na na wzrosty edka pod hipermarkety to jakas
Sranie nie granie. Ja pierdolę. Jeżeli ma być tak źle to kop bunkier i kupuj kaszę, a nie pierdolisz o graniu eL na edku. Podobno ma być armagedon, więc w dupę mozesz sobie wsadzić kasę zarobiona na eS na edku.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46695 Registration date : 03/09/2007
Sranie nie granie. Ja pierdolę. Jeżeli ma być tak źle to kop bunkier i kupuj kaszę, a nie pierdolisz o graniu eL na edku. Podobno ma być armagedon, więc w dupę mozesz sobie wsadzić kasę zarobiona na eS na edku.
ja tam bym juś na edku nie szorcił rejtingi jus prawie nie działaja
Ezet Główny Troll UFO
A Ty gdzie, w izolacji w chlewie sie wychowales i swiatla przez cale zycie nie widziales, ze normalnie odpisywac nie potrafisz ?
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
wisi krach w powietrzu, ale pierwej zjem kolacyjkę
sami widzicie Realista kupuje
Nomad albo kolacja albo krach, jest kolacja nie ma biedy, nie ma krachu Ezet juz wytlumaczyl jak jest, bierze longi bo ludzie robia zakupy w hipermarketach
Ezet Główny Troll UFO
A Ty gdzie, w izolacji w chlewie sie wychowales i swiatla przez cale zycie nie widziales, ze normalnie odpisywac nie potrafisz ?
Widzisz. Tak mi najebała do głowy ta propaganda, ze zaświrowałem
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
Hossa czy bessa, jakie to ma znaczenie? Poczytajcie sobie ten wątek, już go kiedyś polecałem, nic więcej nie potrzeba, zwłaszcza "the three tap trade".
miło czasami na UFO poczytać glos rozsądku; dzis kupowałem a jak sie jutro zjebie tez kupię jeśli się zjebie to juś nie dużo, akcje to nie konie, a małe L z fixa jakos mnie nie parzą mamy kryzys bo: żarcie wyrzucane na śmietnik, korki jak skurwysyn i to w jednym samochodzie jedzie z reguły jedna osoba no bo kurwa strasznie podobno paliwo zdrożało, galerie zajebane że jak mnie tam stara ciagnie to mnie szlag trafia, ludzie jakby mieli 5 rąk to niesli torby we wszystkich rękach etc. etc. moim zdaniem rynki zaniżaja przed odpałem tylko do pbg mam wątpliwości aha ! i jutro Miszcz odtrąbia hosse
piszesz o nowym szczycie czy korekcie spadkow
fastenter
Liczba postów : 1724 Registration date : 14/11/2007
Nomad albo kolacja albo krach, jest kolacja nie ma biedy, nie ma krachu Ezet juz wytlumaczyl jak jest, bierze longi bo ludzie robia zakupy w hipermarketach
eL 1,2999 pod ludzi w hipermarketach jutro o 8:00
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
eL 1,2999 pod ludzi w hipermarketach jutro o 8:00
sl 1,2975
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
zaskoczył mnie czosnek, nie spodziewałem się zwały przed samymi świętami
Też mi to nie pasuje. Zwykle sie oszczędzają na swieta. Na dodatek edek sie trzyma 1,30. Sapine było łatwo trafic. Za sapiną grajdoł (oprócz poczatku ubiegłego tygodnia). Ale edward nie chce sie zwalic. Coś nie trybi. Chyba że na edku opóźniony detonator.
Coś sie czai zza węgła. A jak to tyklo sciema,?
Ezet Główny Troll UFO
Wy naprawdę wierzycie, że strefa Euro upadnie? Tak bardzo ufacie jankesom, że zdołają wykończyć euro? Jeśli na powyższe pytania Wasza odpowiedź brzmi 2xTAK to wg poglądów Hioba kwalifikujecie się jako zdrajcy narodu (Uni na którą głosowaliście) do programu ostatecznego rozwiązania ...