No dobra, obróciłem się na eL, jak mnie wystopuje drugi raz, to z goldzikiem koniec na dziś.
wystopowało?
Kolega barany proszony jest o niepropagowanie aspołecznej postawy i zmienienie awatara do godz 22.
Inaczej będzie karcer do zakończenia owsiakowej akcji.
Z poważaniem, wasz mod nomad
Buahaha jaki bełkot -który pkt regulaminu naruszył? czy może jeszcze nie został dopisany ; taki że nie można miec innych poglądów niż mod
naruszył podstawowe zasady etyki katolickiej i kilka z 10 przykazań i nauk Jezusa Chrystusa ... itd wystarczy
a co to jest forum religijne czy kulinarne?
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, siedzisz cicho jak lży sie z żydów, wiec jak modowi sie coś nie podoba to morda wkubeł jak to dobrze ze ja nie jestem modem
morde to sobie sam możesz trzymać w kuble ma regulamin i ma go stosować , a nie odpierdalać maniane, bo ma zły humor
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
No dobra, obróciłem się na eL, jak mnie wystopuje drugi raz, to z goldzikiem koniec na dziś.
wystopowało?
prawdziwy katolik, złośliwy do potęgi troche to rzeczywiscie przypomina ruletke, gdybym nie zamknal wyrzuciłoby mnie na zero a tak spoko
a gdzie tu złośliwość? Pytam się tylko. Co za ludzie
Kolega barany proszony jest o niepropagowanie aspołecznej postawy i zmienienie awatara do godz 22.
ej no nie można tak, też kiedyś się kłóciłem ze współpracownikami, że pan Owsiak do najskromniejszych nie należy dając sobie taką pensję. A jak mnie zjebali że mówiłem o zakupach na raty źle, że to jedynie przeskok w czasie możliwości zakupowych o czas trwania rat - czyli jebany kredyt z kruczkami i pośrednikami. Jak pieprzony białas w gettcie, a tu można mówić wszystko tym bardziej że barany należy do mądrzejszych osobników.
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
wystopowało?
Buahaha jaki bełkot -który pkt regulaminu naruszył? czy może jeszcze nie został dopisany ; taki że nie można miec innych poglądów niż mod
naruszył podstawowe zasady etyki katolickiej i kilka z 10 przykazań i nauk Jezusa Chrystusa ... itd wystarczy
a co to jest forum religijne czy kulinarne?
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, siedzisz cicho jak lży sie z żydów, wiec jak modowi sie coś nie podoba to morda wkubeł jak to dobrze ze ja nie jestem modem
morde to sobie sam możesz trzymać w kuble ma regulamin i ma go stosować , a nie odpierdalać maniane, bo ma zły humor
uuuu az tak źle idzie??
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
wystopowało?
prawdziwy katolik, złośliwy do potęgi troche to rzeczywiscie przypomina ruletke, gdybym nie zamknal wyrzuciłoby mnie na zero a tak spoko
a gdzie tu złośliwość? Pytam się tylko. Co za ludzie
Kolega barany proszony jest o niepropagowanie społecznej postawy i zmienienie awatara do godz 22.
Inaczej będzie karcer do zakończenia zbieraniny kasy na rozpijanie polskiej młodzieży. A jak ktoś nie zapłaci na Owsiaka, to będzie zbanowany na forum.
złotko zrobiło dołek jak myślałem
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
wystopowało?
a konkretnie które przykazanie? Chyba nie Mahometa?
jako prawdziwy katolik nie powinieneś sobie robić jaj z nauk Jezusa Chrystusa !
ale akcja owsiaka nie ma nic wspólnego z naukami Jezusa. Wprost przeciwnie jest jego zaprzeczeniem: http://blog.onet.pl/blog-kamila-pajer/Na-Owsiaka-nie-daje,2,ID399908446,n#.TvnovXiiFnc.facebook
Od lat wiele się pisze, jak to na finałach WOŚP i na Przystanku Woodstock występują zespoły w swych tekstach obrażające Kościół katolicki i księży. Co roku to samo. W tym roku głośno było o zespole KAT, który wystąpił na finale w Białymstoku.
inwestor
witam pacjentow po swietach, niniejszym stwierdza sie ze kryzys walutowy malymi kroczkami zaczyna doskwierac kowalskiemu ( czyt. szczesliwi kredytobiorcy z roku 2006/2007)...w swieta mialem watplwą przyjemnośc wysluchania dwoch autentycznych historii jak to wybudowalem dom na kredyt (franki) i musze go szybko sprzedac i przeprowadzc sie do bloku..... placz i lament - troche kiepsko sie sluchalo takich historii
ale chodzi o to, że rata podskoczyła parę stówek? hmm...jak takie coś zabija, to moim zdaniem brane na styk było i obojętne czy kredyt w walucie czy PLN (tutaj by na starcie miał drożej kilka stówek) by zabił i nie mieli rezerwy na zmianę kursu czy stóp
z tą sprzedażą to lipa strasza, bo wez tu teraz zamknij pozycję i z 500k PLN robi się 800k PLN zadłużenia, a chata może być warta już tylko 400k PLN, wówczas pal licho raty, przy wcześniejszym zamknięciu jest problem, też znam takich, co by chętnie zmienili lokal etc. a nie mogą, bo wycena ujemna spora
no nie do konca tak jest, ze pare stowek...
jak dostales frania w promocji po mniej niz 2 zeta to rata podskoczyla razy dwa....
placiles 2000 zl a teraz placisz 4000zl - do tego inflacja (ktorej nie ma) kolejne "kilika" zlotych i pojawia sie problem...
a na koncu dostaniesz w dupe na sprzedazy mieszkania i splacie kredytu ( albo nie dasz rady go splacic) - i jest bardzo duzy problem
Wybacz filipie ale wykazujesz sie wyjatkowa ignorancja. Jak franek byl po 2 zeta to LIBOR dla CHF byl kolo 4% Teraz jest 0,25% Znajac konstrukcje raty kapitalowo-odsetkowej latwo jest zauwazyc ze rata prawdopodobnie przez dlugi okres byla bardzo niska i zaczela rosnac w ostatnik okresie DOROWNUJACdopiero racie w PLN (po ostatnim umocnieniu CHF).Nie ma mowy o zadnej racie razy 2. A najzabawniejsze ze mowisz takie rzeczy z pewnoscia siebie ktora moglaby wskazywc ze masz jakies pojecie o temacie.Wstyd;)
barur nie spinaj sie tak...
widzialem wyciag z 2007 roku i z grudnia tego roku...rata byla razy dwa... dlaczego tak a nie innaczej to nie pytalem (moze dobierali - nie wiem ) bo atmosfera byla nie ciekawa i patrzylem jak sie ulotnic z tego towarzystwa...
KRT,
jak w malzenstwie jedna osoba traci robote to nawet kredytu miec nie trzeba zeby sie wylozyc na plecy...takie czasy..o chorobie juz nie wspominajac....
Może być razy dwa. Przy założeniu, że oprocentowanie kredytu nie zalezy bezpośfrednio od LIBORu, tylko od decyzji zarządu (patrz mBank), rata kredytu na 300 tys. przy CHF 2 PLN i oprocentowaniu jakies 2,5% (LIBOR ponad 1%) jest dwa razy niższa (1500 vs 3000) niż aktualnie, gdy kurs wynosi 3,70 PLN i stopa oprocentowania poszła w górę do 4 - 5%, nie spadając z tytułu zmiany LIBOru, ot zwiększyła się w ten sposób marża z 1 do 4 oczek na przykład. I wuj im zrobisz, płacz i płać. Na dodatek wartość chaty urosła wg kursu CHF, a spadła realnie. Wciąż masz więcej do oddania niż wziąłeś. Taki dramat!
no to udowodniłeś ze mozna sie cieszyc z zapalenia płuc bo inni maja HIVa
obie sytuacje sa katastrofa dla młodych ludzi , to jest zalegalizowane niewolnictwo jedynie rewolucja moze to zmienic i mam nadzieje ze zmieni
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
inwestor
niby tacy mocni jestesmy i wsio pod kontrolą i trzymajom poziomy ale to nie przeszkadza w pierdolnięciu na glebe na początku roku
Herezje głosisz Poczytaj Białka Mamy HOSSE
Białek jest do wyzerowania
Chciałeś powiedzieć, że chyba jego klakierzy do wyzerowania U niego na blogu juś wszyscy pieją HOSSA, HOSSA Nawet nasz EX tam "występuje" jako klakier (nie obrażać KLAKIERA z dobranocki)
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
nie jestem na bieżąco: czy Miszcz jest juś na S ? patrze se na kghm i myslę, że niedlugo bede mógł z moich zarobionych S dac trochę na Radyjo Ojca Dyrektora
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011