Aha, a jeszcze apropos wiadomego 3kąta, to ktoś napisał, nie pamietam już kto, żeby poszedł do śmieci tam gdzie jego miejsce.... Moim zdaniem to jest książkowy 3kącik, może ktoś wytłumaczyć dlaczego nie ma być granym 3kątem kontynuacji?
To nie może być książkowy trójkącik bo Białek i jego klakierzy piszą o 2700 i 3000 i 6000 i hgw To jak to może być trójkąt kontynuacji
Andrzeju, WB nawet na taki 3kąt nie patrzy, porównuje inne rzeczy, wiesz dobrze. A ja myślę, abstrahując od tego co już wiele razy np. Realista napisał, to automaty będą grać tak, jak im 3kąt zagra i zrobią E a potem.... chyba zgodnie z kierunkiem To wszystko dywagacje, trza poszczekać i zobaczymy w którym kierunku pójdzie i czy jedynie słusznym
Borowiczku Przeca E to juś się skończyło i nie ma miejsca dalej...... znaczy wyżej
Jeszcze jak mi tak przymykasz jedno oko to już wcale nie wiem na ile żartujesz Jak to narysujesz to ... uwierzę
No przeca dałem namiar na Bulkowskiego a Rogal to objaśnił precyzyjniej Widać nie czyta się bieżącej prasy UFOforum
Z Bułkowskim to my som funfle od dawna a Rogal się ożywił i nie wiem do czego pijesz... A fuckt fucktem, że na bieżąco to ja nie teges
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Zaliczył dd to teraz może mieć rację. Pod coś trzeba grać.
Morze jest głębokie i szerokie Jeżeli ktoś bawi się w "cykle prezydenckie" i porównuje 2011 do 2007 lub 2011 do 1999 to powinien wiedzieć że rok później będzie 2012=2008 lub 2012=2000 A tak to jest tylko pierdolenie o szopenie Raz się udo a raz się nie udo takie to cudo
E tam, przesadzasz. Przy takim Twoim podejściu to nic nie ma sensu, falki to tez przecież pierdolenie o szopenie, moje kreski również. To jak grać, by wygrać? Pozdr
nie grać
ARBEIT MACHT FREI !!! pozdro
Kupic sygnały u antoniego pieniadza.
Zartrudnic Mylogi
albo można kupic obsługe i kozo.
Wszystko proste.
Waćpan drwi sobie w najlepsze
a gdzie Mylogi i jego chwalebne tablice?
a był chyba jakiś zakład , że do końca stycznia miało być 40 tyś
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Morze jest głębokie i szerokie Jeżeli ktoś bawi się w "cykle prezydenckie" i porównuje 2011 do 2007 lub 2011 do 1999 to powinien wiedzieć że rok później będzie 2012=2008 lub 2012=2000 A tak to jest tylko pierdolenie o szopenie Raz się udo a raz się nie udo takie to cudo
E tam, przesadzasz. Przy takim Twoim podejściu to nic nie ma sensu, falki to tez przecież pierdolenie o szopenie, moje kreski również. To jak grać, by wygrać? Pozdr
nie grać
Zartrudnic Mylogi
Wszystko proste.
realny zaklad to minus 40tys
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
wyjaśniła się spraw tajemniczego powrotu Ex a z wakacji , tylko dlaczego podawał się za Łotysza http://www.wykop.pl/ramka/1031411/przez-osiem-dni-szedl-do-domu-niezwykla-historia-pewnego-lotysza/
i nawet na depo nie zarobił bo go oszukali
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
Przeszedłem sie po krakowskim Rynq i jedna rzecz mnie zastanawia. Skoro jest -13.5C na termometrze to dlaczego utrzymuje się woda w postaci płynnej (nie zamarzniętej) na samych kamieniach i pomiędzy nimi? O co kaman? Czy to nie powinno zamarznąć i gołoledź się zrobić? Przecie w ogóle ślisko nie jest a jest mokro i do tego mróz.
Sądziłem, że qmam dobrze zjawiska atmosferyczne ale to mnie przerasta - może ktoś wyjaśni?
W Krakowie już tak mamy...
Nie włócz się po rynku tylko rusz na Kazimierz bo już od paru lat wszystko co dobre przeniosło się do tamtych knajpek...Rynek pozostaje dla niedzielnych turystów
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Przeszedłem sie po krakowskim Rynq i jedna rzecz mnie zastanawia. Skoro jest -13.5C na termometrze to dlaczego utrzymuje się woda w postaci płynnej (nie zamarzniętej) na samych kamieniach i pomiędzy nimi? O co kaman? Czy to nie powinno zamarznąć i gołoledź się zrobić? Przecie w ogóle ślisko nie jest a jest mokro i do tego mróz.
Sądziłem, że qmam dobrze zjawiska atmosferyczne ale to mnie przerasta - może ktoś wyjaśni?
Nie włócz się po rynku tylko rusz na Kazimierz bo już od paru lat wszystko co dobre przeniosło się do tamtych knajpek...Rynek pozostaje dla niedzielnych turystów
Spakojna, dopiero od wczoraj tu jestem. Jeszcze będzie czas. Po prostu ryneczek miałem bliżej a łażenie w taki mróz też do najprzyjemniejszych nie należy.
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
Spakojna, dopiero od wczoraj tu jestem. Jeszcze będzie czas. Po prostu ryneczek miałem bliżej a łażenie w taki mróz też do najprzyjemniejszych nie należy.
a roksane odwiedziłeś ?
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
nie grać
Zartrudnic Mylogi
Wszystko proste.
ano był, niestety Mylogiemu powinela sie noga szkoda zyczylem mu zeby wygrał
BORowik
Liczba postów : 3065 Age : 54 Location : prawie w Wawie? Registration date : 12/12/2007
nie grać
Zartrudnic Mylogi
Wszystko proste.
ano był, niestety Mylogiemu powinela sie noga szkoda zyczylem mu zeby wygrał
Chłopie! Co Ty pierdolisz!?? Mylogi te tablice od samego Mojżesza dostał!!! To niemożliwe!!!!!!!!!
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
eranet
Liczba postów : 405 Age : 48 Registration date : 14/11/2011