| UFO - 17 Maja 2012r. | |
|
+46MedKit* malec Pan Nikt barura spiter mariner Damian Slum-Dog gumbas łysy jeż Windziarz kaczor dead_eye surfer Ezet qaaaa! fabularasa Rmir crus filip Akwila goryl Krzysztof Dave Diablo thorgall kiwi qbiq Cris snajper Aligator tarzan neuron REALISTA Reser Małolat zibi AgroTrader eranet janek karnak inwestor betonowe_buty SYLWESTER kamikaze BORowik 50 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Cris
Liczba postów : 6430 Location : WY Registration date : 29/08/2007
| Temat: Cris Czw 17 Maj 2012, 11:05 | |
| | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:07 | |
| - karnak napisał:
- Pomódlcie się lepiej za Kościół, by było jak najmniej nieprawidłowości, a nie przykładacie rękę do jego zniszczenia.
Poza Kościołem nie można się zbawić.
moim zdaniem wystarczy stosować sie do dziesięciu przykazań a kościół da sobie radę sam najwyżej spali kilku krzykaczy na jakimś stosie i oki a jeżeli chodzi o przykładanie reki to sam ( byc może nieświadomie bardzo mu szkodzisz ) pysznyś bracie _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
Cris
| Temat: Cris Czw 17 Maj 2012, 11:07 | |
| - Dutkoprzytulacz napisał:
- Ale u nas widać, że gówno nie chce spadać....
Może to szwagry z Lądka Zdroju na czele z Maxi Kazem qpują? Shortów na grajdoł nie polecam a longów nie wezmę - pałowanie na razie jest. Zaczynamy grać pod rozliczenie. Pytanie gdzie mogłoby być? | |
|
| |
Krzysztof
Liczba postów : 7411 Registration date : 28/08/2007
| |
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:09 | |
| - kamikaze napisał:
zmniejsz lewar, teraz masz dosyć kapitału by grać ostrożniej
weź pod uwagę następujące scenariusze: grek dogada się euro a jankes dodrukuje, oba wydarzenia są moim zdaniem bardzo prawdopodobne dodruk w czerwcu będą dzikie skoki na edku a tego systemy nie lubią
zresztą po kilkanaście tysiaków papiera to i broker może chcieć się schylić, nie daj mu na to szansy
tylko, ze ja nie mam ciagle S (pozycja domyslna). jakbym mial to by byly obsuwy. juz i tak mam zmniejszone zaangazowanie.
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Czw 17 Maj 2012, 11:11, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
inwestor
Liczba postów : 27849 Location : Uć Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:09 | |
| - Cris napisał:
Raczej impuls
Tak impuls ale nie ważne czy go oznaczymy 1 czy A jako piątka kwestia co nastąpi później HOSSA czy korekcina | |
|
| |
goryl
Liczba postów : 298 Location : blisko Odry Registration date : 03/10/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:11 | |
| Powitanie z rana. Wczoraj miałem imprezę, do nocy. Dziś coś cienko przędę . Tak wiec tylko krótkie spojrzenie na rynek. cos wzrosła ale co to za wzrost? Teraz z powrotem | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:12 | |
| pierwszy ćwierć pozytywny sygnał u helmuta dołek wyższy poprzedniego i czekamy na pobicie górki jezeli siem uda byczek może iśc na ryby przeczytali i sypneli jednak do usiakowa Hiszpania sprzedała obligacje o wartości 2,49 mld euro, target wynosił 2,5 mld euro PAP - Biznes 17 Maj 2012, 11:05 17.05. Madryt (PAP/Bloomberg) - Hiszpania sprzedała obligacje 3- i 4-letnie, o wartości 2,49 mld euro. Target wynosił 2,5 mld euro - podał Bank Hiszpanii w komunikacie. Średnia rentowność sprzedanych papierów 3-letnich wyniosła 4,375 proc. i 4,876 proc., a 4-letnich wyniosła 5,106 proc. Stosunek popytu do podaży wyniósł dla 3-letnich papierów 4,47 i 3,01, a dla 4-letnich 2,38.(PAP) _________________ ...... a będzie giciej
Ostatnio zmieniony przez neuron dnia Czw 17 Maj 2012, 11:15, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:13 | |
| w skrocie: Czocho chce podbic cene, ja wychodze, opylam Czochowi wyzej (czasami L na szybko). jak strata to wciskam Czochowi wiecej. Schodzi. Zamykam czesc. i tak do usranej smierci TRENDU ( a w glowie wizja przyspieszenia spadkow). spadki przyspieszaja i ja odbieram papiery od FRAJEROW ale to nie tak szybko. powinny byc flaki i smrod ścierwa.
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Czw 17 Maj 2012, 11:16, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:15 | |
| helmutowi nawet koło nie pomaga widać po pijaku w głębie chce skoczyć, a tam wielkie głazy i może łeb rozwalić | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:17 | |
| | |
|
| |
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:19 | |
| - neuron napisał:
- karnak napisał:
- Pomódlcie się lepiej za Kościół, by było jak najmniej nieprawidłowości, a nie przykładacie rękę do jego zniszczenia.
moim zdaniem wystarczy stosować sie do dziesięciu przykazań a kościół da sobie radę sam najwyżej spali kilku krzykaczy na jakimś stosie i oki a jeżeli chodzi o przykładanie reki to sam ( byc może nieświadomie bardzo mu szkodzisz ) pysznyś bracie
Mam tego świadomość, że jestem kiepskim katolikiem co wynika z mojej ułomności, ale przynajmniej otwartym tekstem nie najeżdżam na duchowieństwo , bo to nic nie pomoże, a innych zniechęci. Czym to się różni od wrogów Kościoła? Jak można stosować się do dziesięciu przykazań srając na Kościół? | |
|
| |
Cris
| Temat: Cris Czw 17 Maj 2012, 11:20 | |
| Takie tam wariacje | |
|
| |
qbiq
Liczba postów : 581 Registration date : 01/04/2011
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:20 | |
| - karnak napisał:
a 3/4 ludzi na swiecie z automatu pojdzie do piekla bo wierza w jahwe, allacha, wielkiego manitoo i wielkiego latajacego potwora spagetti... starys a glupis... ps. mowie o religii i instytucji nie wierze w boga -zeby nei bylo ;p | |
|
| |
Cris
| Temat: Cris Czw 17 Maj 2012, 11:23 | |
| - inwestor napisał:
- helmutowi nawet koło nie pomaga
widać po pijaku w głębie chce skoczyć, a tam wielkie głazy i może łeb rozwalić e tam, teraz to tylko harce po południu dopiero walka | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:23 | |
| moje emerytalne L (czy beda?) | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:25 | |
| - karnak napisał:
- neuron napisał:
- karnak napisał:
moim zdaniem wystarczy stosować sie do dziesięciu przykazań a kościół da sobie radę sam najwyżej spali kilku krzykaczy na jakimś stosie i oki a jeżeli chodzi o przykładanie reki to sam ( byc może nieświadomie bardzo mu szkodzisz ) pysznyś bracie
Mam tego świadomość, że jestem kiepskim katolikiem co wynika z mojej ułomności, ale przynajmniej otwartym tekstem nie najeżdżam na duchowieństwo , bo to nic nie pomoże, a innych zniechęci. Czym to się różni od wrogów Kościoła? Jak można stosować się do dziesięciu przykazań srając na Kościół? a czymże jest duchowieństwo ???? to same ułomności oczywiście z wyjątkami ludzie jak wszyscy i jak wszyscy jedni zasługują na szacunek a inni wręcz przeciwnie na głęboką pogardę i potępienie na duchowieństwo należy najeżdżać otwartym tekstem bo tylko piętnowanie "złego" ulecza za złe karac a za dobre wynagradzać !!!!! jeżeli tego nie potrafisz zrozumieć to dulszczyzna koledze z butów wystaje a złożenie przez ciebie deklaracji, że jestes złym katolikiem ??? o oczywistościach bedziemy rozmawiać ??? pysznyś bracie i tyle _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
Akwila
Liczba postów : 6135 Location : Poznań Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:27 | |
| - karnak napisał:
Poza Kościołem nie można się zbawić. , Domyślam się że chodzi Ci o Kościół Rzymsko-Katolicki. Jest to KŁAMSTWO. Po pierwsze Kościół Rzymsko Katolicki jest tylko jedną z denominacji chrześcijańskich, po drugie Słowo Boże czyli Pismo Święte mówi o tym inaczej. Przynależność do Kościoła nie gwarantuje zbawienia. Warunek jest całkiem inny. W Kościele mówi sie tylko o tym co zrobić żeby być zbawionym.
Ostatnio zmieniony przez Akwila dnia Czw 17 Maj 2012, 11:34, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
inwestor
| |
| |
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:29 | |
| - Daredevil Trejder napisał:
moje emerytalne L (czy beda?) KAKA nas chrzciny zaprosiła a nie na bitwe pod grunwaldem.....jeszcze bysmy przegrali i trza by bylo ksiazki na nowo pisac | |
|
| |
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:30 | |
| - Daredevil Trejder napisał:
tylko, ze ja nie mam ciagle S (pozycja domyslna). jakbym mial to by byly obsuwy. juz i tak mam zmniejszone zaangazowanie. ok, ale tempo zarabiania wskazuje że lewar wciąż o wiele za duży nie kuś losu i brokera | |
|
| |
karnak
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:30 | |
| - neuron napisał:
- karnak napisał:
- neuron napisał:
- karnak napisał:
Mam tego świadomość, że jestem kiepskim katolikiem co wynika z mojej ułomności, ale przynajmniej otwartym tekstem nie najeżdżam na duchowieństwo , bo to nic nie pomoże, a innych zniechęci. Czym to się różni od wrogów Kościoła? Jak można stosować się do dziesięciu przykazań srając na Kościół? a czymże jest duchowieństwo ???? to same ułomności oczywiście z wyjątkami ludzie jak wszyscy i jak wszyscy jedni zasługują na szacunek a inni wręcz przeciwnie na głęboką pogardę i potępienie na duchowieństwo należy najeżdżać otwartym tekstem bo tylko piętnowanie "złego" ulecza za złe karac a za dobre wynagradzać !!!!! jeżeli tego nie potrafisz zrozumieć to dulszczyzna koledze z butów wystaje a złożenie przez ciebie deklaracji, że jestes złym katolikiem ??? o oczywistościach bedziemy rozmawiać ??? pysznyś bracie i tyle
Ty za to pełen pokory. Gratuluje dobrego samopoczucia i własnej oceny ( zwłaszcza w kontekście tego co pisujesz na UFO). | |
|
| |
karnak
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:33 | |
| - Akwila napisał:
- karnak napisał:
, Domyślam się że chodzi Ci o Kościół Rzymsko-Katolicki. Jest to KŁAMSTWO. Po pierwsze Kościół Rzymsko Katolicki jest tylko jedną z denominacji chrześcijańskich, po drugie Ślowo Boże czyli Pismo Święte mówi o tym inaczej. Przynależność do Kościoła nie gwarantuje zbawienia. Warunek jest całkiem inny. W Kościele mówi sie tylko o tym co zrobić żeby być zbawionym. Nie gwarantuje z automatu to zrozumiałe, trzeba spełnić szereg warunków wynikających z nauk Chrystusa. | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:34 | |
| - karnak napisał:
- neuron napisał:
- karnak napisał:
- neuron napisał:
- karnak napisał:
Mam tego świadomość, że jestem kiepskim katolikiem co wynika z mojej ułomności, ale przynajmniej otwartym tekstem nie najeżdżam na duchowieństwo , bo to nic nie pomoże, a innych zniechęci. Czym to się różni od wrogów Kościoła? Jak można stosować się do dziesięciu przykazań srając na Kościół? a czymże jest duchowieństwo ???? to same ułomności oczywiście z wyjątkami ludzie jak wszyscy i jak wszyscy jedni zasługują na szacunek a inni wręcz przeciwnie na głęboką pogardę i potępienie na duchowieństwo należy najeżdżać otwartym tekstem bo tylko piętnowanie "złego" ulecza za złe karac a za dobre wynagradzać !!!!! jeżeli tego nie potrafisz zrozumieć to dulszczyzna koledze z butów wystaje a złożenie przez ciebie deklaracji, że jestes złym katolikiem ??? o oczywistościach bedziemy rozmawiać ??? pysznyś bracie i tyle
Ty za to pełen pokory. Gratuluje dobrego samopoczucia i własnej oceny ( zwłaszcza w kontekście tego co pisujesz na UFO). ty mundrala nie wmawaiaj głupot bo to wku.... jest !!! ja sie nie kreuję na kościelnego !!!!! _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:34 | |
| ale czarują na loooni | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:38 | |
| - Dave napisał:
- ale czarują na loooni
No bo to się trend rodzi w ten sposób. Wciąż są chętni do umacniania CADu i stąd te cofki, zresztą to tak samo jest teraz skorelowane z rynkami jak edek czy kangur, nie wybiją wyżej póki padaka się nie poprawi ogólna. | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Reser
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:43 | |
| Eeee chuj z tego... widać że to dziś pejs założył sieć na leszczy grających z trendem, co się ktoś zashorci to wpada do tej sieci aż się leszcza nazbiera i będzie połów. Kto ma wyżej siedzi spokojnie ze stoplossem a kto teraz chce brać to nie zazdroszczę. | |
|
| |
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:43 | |
| - Dutkoprzytulacz napisał:
- Dave napisał:
- ale czarują na loooni
No bo to się trend rodzi w ten sposób. Wciąż są chętni do umacniania CADu i stąd te cofki, zresztą to tak samo jest teraz skorelowane z rynkami jak edek czy kangur, nie wybiją wyżej póki padaka się nie poprawi ogólna. może to da jakiś impuls .... na razie cały zwierzyniec jest posrany 14:30 USA CTCLUS.M Osób pobierających zasiłek dla bezrobotnych 5 Maj 32340 tys. 3229 tys. 14:30 USA INJCUS.M Nowozarejestrowani bezrobotni 12 Maj 365 tys. 367 tys. | |
|
| |
inwestor
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. Czw 17 Maj 2012, 11:46 | |
| U Helmutów to chyba sklepy od 12 otwierają | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 17 Maja 2012r. | |
| |
|