W sumie to odkryłem swój talent Na każde pytanie/stwierdzenie odpowiem śpiewająco, czyli za pomocą piosnki zasłyszanej wcześniej. "Bo jak lubię piosenki, które już wcześniej słyszałem"
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 54 Registration date : 15/03/2008
W sumie to odkryłem swój talent Na każde pytanie/stwierdzenie odpowiem śpiewająco, czyli za pomocą piosnki zasłyszanej wcześniej. "Bo jak lubię piosenki, które już wcześniej słyszałem"
Oł jeeeeeeeee i good
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
a kiedys codziennie jezdzilem tym autobusem tak blisko bylem http://www.tvn24.pl/zglosila-na-policje-ze-zgubila-w-autobusie-450-tysiecy-zlotych,281555,s.html
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
a kiedys codziennie jezdzilem tym autobusem tak blisko bylem http://www.tvn24.pl/zglosila-na-policje-ze-zgubila-w-autobusie-450-tysiecy-zlotych,281555,s.html
Tak kończą sępy, które żałują na taxi (jeśli to prawda)
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Przez pustynię zasuwa kangur. Zatrzymuje się. Z torby wysuwa się głowa pingwina. Pingwin rozgląda się i puszcza pawia. W tym samym czasie na biegunie północnym mały kangur tupie z zimna i przeklina: - Pier*olona wymiana studentów!
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5910 Registration date : 28/08/2007
Witam! Dziś nie mogłem obserowować sesji, ale dwa rysunki a posteriori. Zielona linia trendu wzrostowego została pokonana - padł szybki sygnał sprzedaży. Również moje szybkie i pośrednie systemy przeszły na S, jednak kilka dni temu "udało" im się prejść z S na L przy samym lokalnym szczycie, zatem na razie radzą sobie niezbyt dobrze. Ja wciaż trzymam L zgodnie z wolnymi systemami. Mozliwe, ze bedziemy kreślić konsolidację - trójkąt (dolna linia - żółta) lub flagę. Jeśli jednak flaga zostanie "popsuta" (przebicie poziomu 2360 pkt) - zostanie wyrysowany lekko nachylony podwójny szczyt i przed nami spadek do 2300 pkt.
Jednak osiagniecie poziomu 2360 może oznaczać spotkanie z dosyć grubą chmurą. Chyba, że spadek nie będzie miał standardowej ostatnio prędkości (zielone linie) lecz przybierze formę wodospadu.