Trochę ciekawostek nt. paypass-ów bo widzę że nieświadomi czego używacie: http://wyborcza.biz/finanse/1,105684,13422594,Placisz_karta_zblizeniowa__Uwazaj_na_debet.html
Spoko, jestesmy swiadomi. Ale myslisz ze jak ktos ukradnie ci zwykla karte to mozesz spac spokojnie? Juz od jakiegos czasu banki stopniowo wprowadzaja zabezpieczenia do tych kart wiec jeszcze kilka miesiecy i nie bedzie juz takiego krzyku.
Jagd auf depot
Liczba postów : 290 Registration date : 15/12/2012
stary weź się zbakaj, albo spuść z krzyża, bo z tego co widzę to masz mega problem ze sobą. Mój ostatni rok to masakra wszystko sie pieprzyło na całej linii , straciłem kogoś bliskiego ale nie zachowuje sie jakbym obwiniał cały świat za to. Jest w tobie wiele żółci, jak niema ujścia tego syfu to ...
No przeciez jest ujscie... tyle ze na UFO
Ja czasami sie zastanawiam czy to co pisze mariner to wypowiedz czy jakis wiersz Zawsze krotkie zdania, szybko nowy akapit i tak jak wiersze - nie wszystkie rozumiem Mysle ze jakby zaczal stosowac pelne zdania, nawet wielokrotnie zlozone to bylby bardziej "czytelny".
A zreszta mi sie takie UFO podoba - taka roznorodnosc charakterow jak nigdzie. Jakby wykasowac wszelkie tematy "spoleczne" itp to kazdy watek tutaj mialby po jednej stronie
Wiec cieszmy sie z tego co mamy
To qurwa co mam teraz wyjaśniać w przypisach które teraz wynalazłeś
Haha Najzwyczajniej na swiecie - wyluzuj troche i bedzie OK
A tam pierdolisz ja już wyluzowałem ja już wiem może nie do końca srebro -n prognozy było 90 było 60 będzie czy nie czekamy może się sprawdzi
pzdr
Ale głupoty piszę
no sorry zapomniałem napisać że to PLN
karnak
Liczba postów : 13012 Registration date : 29/08/2007
Karnak podziwiam Cię. Piwo leje się strumieniami (o niebieskim Walkerze nie wspominam), zaraz Andrew będzie lał leszcza, mariner zaczyna mówić ludzkim głosem a Ty marnujesz czas aby udowodnić że czarne jest białe. Kierunek jest tylko jeden 1:1
karnak
Karnak podziwiam Cię. Piwo leje się strumieniami (o niebieskim Walkerze nie wspominam), zaraz Andrew będzie lał leszcza, mariner zaczyna mówić ludzkim głosem a Ty marnujesz czas aby udowodnić że czarne jest białe. Kierunek jest tylko jeden 1:1
UUUUUUUUU panie Rafał co to qurwa jest wypraszam sobie do qurwy nędzy że tak po gentelmeńsku jebne
pzpr
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Endrju miał za słabą psychikę i to go zniszczyło. Pierdolnięcie miał niesamowite, kondycję, przygotowanie, wszystko ... tylko psychika zawiodła.
I wszystko na ten temat
No tak, on łatwo się obsrywał Chłop jak dąb a w pampersy srał. Z Lewisem to chyba przegrał w głowie przed wejściem na ring słynne 93s
bo z Lewisem to praktycznie nikt nie był w stanie wygrać ale Tyson był do pokonania z palcem w dupie.
Bo pod względem fizycznym i technicznym to Endrju był zajebistym zawodnikiem. Żaden Polak w ostatnich latach nie doszedł do takiego levelu jak Enrdju. Szkoda tylko że tak zjebał.
Ostatnio zmieniony przez LeSZCZ BaGieNNy dnia Sob 23 Lut 2013, 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Pamiętam jak z 10 lat temu Gołota brechtał Saletę, że jest "pedałem" czy coś w tym stylu i konfrontację z nim uważał za poniżej honoru a teraz będzie się z nim tłukł.
Niezłe jaja. Ta walka będzie ogólnie z dupy.
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
Pamiętam jak z 10 lat temu Gołota brechtał Saletę, że jest "pedałem" czy coś w tym stylu i konfrontację z nim uważał za poniżej honoru a teraz będzie się z nim tłukł.
Niezłe jaja. Ta walka będzie ogólnie z dupy.
Z dupy, nie z dupy. 4 punkty nie pieniądz
karnak