| UFO 16-17.03.2013 Weekend | |
|
+35wredniaha MoralnyNiepokój kiwi Mleczarz MICHU Zbieracz puszek barany PINGWIN (Z MADAGASKARU) delphia zibi MedKit* 13Homer ojro filip snajper Reser Dave Janko Traderroo mariner Woman in love rafalx Małolat janek thorgall nomad neuron betonowe_buty REALISTA inwestor AgroTrader Awa Slum-Dog Diablo Aligator Jones 39 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:42 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:44 | |
| - Diablo napisał:
- mariner napisał:
- Diablo napisał:
- mariner napisał:
- Diablo napisał:
- mariner napisał:
- Durna pała
myśli że sobie bez elektryka poradzi z automatyką powodzenia zwłaszcza dla gwiazdojebów
tra la la
weź leki, bo ci gorzej podobno nigdy nie pracowałeś coś tam pisałeś o swoich interesach a teraz nagle oficer na statku no nic nie moja sprawa powodzenia
jak nie twoja rzecz to po chuj to piszesz, człowieku ogarnij sie bo masz coś nie tak pod tym beretem. Zawsze chciałem pracować na morzu i co masz z tym problem, to moje zycie i robie co mi sie podoba.
To ty naskoczyłeś na mnie i w sumie tak było od zawsze nie podoba ci się mój światopogląd to się odpierdol najpierw popracuj na morzu nie jako gwiazdojeb czy inna popierdółka pewnie na początek nauczysz się jednego numeru telefonu
pzdr
2500 postów napisałes, ciekawe ile ztego było o giełdzie a ile użalania sie nad sobą dla mnie kwalifikujesz sie do leczenia, bo całkiem normalny to ty z pewnością nie jesteś. No dobra jak to tak umówmy się jak cię denerwują moje posty to do fosy i u mnie też względem ciebie trudno ja nigdy nikomu nie pisałem że jest popierdolony - no może z jednym wyjątkiem a ty cały czas jebiesz mnie razem z twoim friendem dziobatym chooj ci w doopę nie czytaj ja też nie będę czytał po prostu odpierdol się pozdrawiam | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46584 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:45 | |
| | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:47 | |
| - REALISTA napisał:
- http://www.rp.pl/artykul/706292,990769-Cypryjczycy-szturmuja-bankomaty--Wladze--Za-pozno.html
http://www.pb.pl/3043899,64863,cypr-panika-zlosc-i-rozgoryczenie sprawdzcie czy macie jeszcze swoje pieniądze na kontach to jest jawny rabunek tak się kończy skurwysyństwo unii europejskiej może lemingi przejrzą na oczy | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:49 | |
| | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:50 | |
| - mariner napisał:
- Diablo napisał:
- mariner napisał:
- Diablo napisał:
- mariner napisał:
- Diablo napisał:
- mariner napisał:
- Durna pała
myśli że sobie bez elektryka poradzi z automatyką powodzenia zwłaszcza dla gwiazdojebów
tra la la
weź leki, bo ci gorzej podobno nigdy nie pracowałeś coś tam pisałeś o swoich interesach a teraz nagle oficer na statku no nic nie moja sprawa powodzenia
jak nie twoja rzecz to po chuj to piszesz, człowieku ogarnij sie bo masz coś nie tak pod tym beretem. Zawsze chciałem pracować na morzu i co masz z tym problem, to moje zycie i robie co mi sie podoba.
To ty naskoczyłeś na mnie i w sumie tak było od zawsze nie podoba ci się mój światopogląd to się odpierdol najpierw popracuj na morzu nie jako gwiazdojeb czy inna popierdółka pewnie na początek nauczysz się jednego numeru telefonu
pzdr
2500 postów napisałes, ciekawe ile ztego było o giełdzie a ile użalania sie nad sobą dla mnie kwalifikujesz sie do leczenia, bo całkiem normalny to ty z pewnością nie jesteś.
No dobra jak to tak umówmy się jak cię denerwują moje posty to do fosy i u mnie też względem ciebie trudno ja nigdy nikomu nie pisałem że jest popierdolony - no może z jednym wyjątkiem a ty cały czas jebiesz mnie razem z twoim friendem dziobatym chooj ci w doopę
nie czytaj ja też nie będę czytał
po prostu odpierdol się
pozdrawiam
racja, zapomnialem ze jest taka mozliwosc i nawzajem chooj ci w doope | |
|
| |
| |
| |
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:56 | |
| | |
|
| |
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:57 | |
| | |
|
| |
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:59 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:01 | |
| | |
|
| |
rafalx
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:11 | |
| | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:16 | |
| Kto wyjebał moją Tajkę z cyckami i znak Jude? Przyznawać się bez bicia. | |
|
| |
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:21 | |
| Wy chyba qrwa jakos mało rozgarnięci jesteście....wyobrazcie sobie że idziecie do bankomatu a tam kasy nie ma, na rachunku on line - to samo, z waszego smiesznego rachunku maklerskiego kasy nie mozecie wypłacic bo niby gdzie i jak!!!!
przeciez to nie wujek A. zawita tylko rewolucja w najbadziej bestialskim wydaniu... gwałt , palenie majatku wandalizm i anarchia... a taki realista i kilku podobnym jemu idiotów się cieszy....
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa | |
|
| |
Reser
| |
| |
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:24 | |
| - filip napisał:
- Wy chyba qrwa jakos mało rozgarnięci jesteście....wyobrazcie sobie że idziecie do bankomatu a tam kasy nie ma, na rachunku on line - to samo, z waszego smiesznego rachunku maklerskiego kasy nie mozecie wypłacic bo niby gdzie i jak!!!!
przeciez to nie wujek A. zawita tylko rewolucja w najbadziej bestialskim wydaniu... gwałt , palenie majatku wandalizm i anarchia... a taki realista i kilku podobnym jemu idiotów się cieszy....
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa tu się nie ma co cieszyć czy płakać, tylko trza porządek zaprowadzić, ta farsa i trwa stanowczo za długo...a jak Ci jakaś cipa z mfw zabierze kasę jak cypryjczykom to co zrobisz? | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:25 | |
| - filip napisał:
- Wy chyba qrwa jakos mało rozgarnięci jesteście....wyobrazcie sobie że idziecie do bankomatu a tam kasy nie ma, na rachunku on line - to samo, z waszego smiesznego rachunku maklerskiego kasy nie mozecie wypłacic bo niby gdzie i jak!!!!
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa Gdy słyszę i czytam o prostytucji majątq żydowskiego przez Polskę to sorry ale Wujek wstaje z grobu sam a piecie w KL się otwierają mimowolnie.... Wiadomo - normalny to on na pewno nie był ale.... - czasem to by się po prostu przydał | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:34 | |
| - filip napisał:
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa \ No ale co zrobisz jest masakra i hooj masz jakiś wpływ no co zrobisz potrzask jak to w szachah jest | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:35 | |
| - filip napisał:
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa to co proponujesz jak kasy nie dostaniemy swojej? -więcej dialogu, spójności, unii? czego kurwa jeszcze więcej potrzeba? | |
|
| |
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:37 | |
|
Ostatnio zmieniony przez Diablo dnia Sob 16 Mar 2013, 20:40, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:39 | |
| - thorgall napisał:
- filip napisał:
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa to co proponujesz jak kasy nie dostaniemy swojej? -więcej dialogu, spójności, unii? czego kurwa jeszcze więcej potrzeba? IMO czym prędzej nastąpi rozkurwienie tego systemu tym mniej ofiar Grecja powinna zbankrutować już parę lat temu jak Islandia (już im wraca koniunktura) A ty wyzywasz od idiotów | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:45 | |
| - thorgall napisał:
- filip napisał:
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa to co proponujesz jak kasy nie dostaniemy swojej? -więcej dialogu, spójności, unii? czego kurwa jeszcze więcej potrzeba? Zibi już kalkujuje kosy już ma tylko jaki lewar może dla ufoków jakieś zniżki | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:46 | |
| - Diablo napisał:
- LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- filip napisał:
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa Gdy słyszę i czytam o prostytucji majątq żydowskiego przez Polskę to sorry ale Wujek wstaje z grobu sam a piecie w KL się otwierają mimowolnie....
Wiadomo - normalny to on na pewno nie był ale.... - czasem to by się po prostu przydał normalne to to nie jest, dowiadujesz sie w weekend ze w poniedziałek odchudzą ci kaptał o 10% WTF?? przeciez to zwyczajne złodziejstwo, pieprzy sie ta Unia coś jeżeli w jeden weekend mogą Ci zabrać 10% to w drugi mogą 50 to jest totalitaryzm jakiego świat nie widział idzie to wszystko w bardzo złym kierunku a skończy sie strzelaniem do ludzi (jak głodni ruszą na sklepy i banki) ale tu większość przez tyle lat broniła unii (bo nam drogi kurwa budują) | |
|
| |
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:48 | |
| - thorgall napisał:
- filip napisał:
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa to co proponujesz jak kasy nie dostaniemy swojej? -więcej dialogu, spójności, unii? czego kurwa jeszcze więcej potrzeba? a co mam proponowac jak ja zwykły leszcz jestem...ostatnie ogniwo tego pojebanego systemu.... mimow wszystko nie ciesze sie z tego....tylko sie tego obawiam | |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:50 | |
| - LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- Kto wyjebał moją Tajkę z cyckami i znak Jude?
Przyznawać się bez bicia. jak to kto pewnie Jones generalnie masz już | |
|
| |
Woman in love fake profil
Liczba postów : 1449 Location : Teneryfa Registration date : 23/05/2012
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:51 | |
| uff, cały dzień zmarnowany na szyfrowanie dysków zachciało mi się zaszyfrować wszystko TrueCryptem łącznie z partycją systemową Windows, umożliwieniem multi-boot z Debianem na drugiej partycji oraz wyniesieniem katalogu Users na partycję inną niż C:\, też szyfrowaną masakra, samo szyfrowanie "na żywca" istniejących partycji w trakcie pracy Windows to kilka godzin (dobrze, że mi prądu nie odcieli) a wyniesienie Users na drugą partycję, odmontowanie tej partycji w trakcie pracy Windows, zaszyfrowanie, zamontowanie na żywca pod tą samą literą napędu i podlinkowanie do pre-boot authentication jest teoretycznie niemożliwe zatem chyba zrobiłam coś, czego nie zrobił przede mną nikt na świecie <yupi> czosnka też ogram, to tylko kwestia czasu | |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:52 | |
| kto siedzi na kaszy ten sie nie przestraszy | |
|
| |
Diablo
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:55 | |
| - thorgall napisał:
- Diablo napisał:
- LeSZCZ BaGieNNy napisał:
- filip napisał:
jak by to napisał Borowik...brawo qrwa Gdy słyszę i czytam o prostytucji majątq żydowskiego przez Polskę to sorry ale Wujek wstaje z grobu sam a piecie w KL się otwierają mimowolnie....
Wiadomo - normalny to on na pewno nie był ale.... - czasem to by się po prostu przydał normalne to to nie jest, dowiadujesz sie w weekend ze w poniedziałek odchudzą ci kaptał o 10% WTF?? przeciez to zwyczajne złodziejstwo, pieprzy sie ta Unia coś jeżeli w jeden weekend mogą Ci zabrać 10% to w drugi mogą 50 to jest totalitaryzm jakiego świat nie widział idzie to wszystko w bardzo złym kierunku a skończy sie strzelaniem do ludzi (jak głodni ruszą na sklepy i banki) ale tu większość przez tyle lat broniła unii (bo nam drogi kurwa budują) pieprzy sie unia to mialem na mysli to ze poszczególne państwa mogą spowodowac ze cały system runie, np bankructwo Włoch czy Hiszpanii spowoduje ze to sie rozleci. Problemy Cypru to wina tego państwa a nie UE, Mnie sie podobala postawa Islandii wypieła sie na zachodnie banki i wyszli na prostą, natomiast w Hiszpani banki są pompowane pieniędzmi podatników, i co gorsze Banki dotowane pieniedzmi podatników wyrzucają tych ludzi z domów pogłebiając tym samym kryzys, bezsensu | |
|
| |
rafalx
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:57 | |
| - Belle de Jour napisał:
- uff, cały dzień zmarnowany na szyfrowanie dysków
zachciało mi się zaszyfrować wszystko TrueCryptem łącznie z partycją systemową Windows, umożliwieniem multi-boot z Debianem na drugiej partycji oraz wyniesieniem katalogu Users na partycję inną niż C:\, też szyfrowaną
masakra, samo szyfrowanie "na żywca" istniejących partycji w trakcie pracy Windows to kilka godzin (dobrze, że mi prądu nie odcieli) a wyniesienie Users na drugą partycję, odmontowanie tej partycji w trakcie pracy Windows, zaszyfrowanie, zamontowanie na żywca pod tą samą literą napędu i podlinkowanie do pre-boot authentication jest teoretycznie niemożliwe
zatem chyba zrobiłam coś, czego nie zrobił przede mną nikt na świecie
<yupi>
czosnka też ogram, to tylko kwestia czasu
urzekła mnie Twoja historia | |
|
| |
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 20:57 | |
| - Belle de Jour napisał:
- uff, cały dzień zmarnowany na szyfrowanie dysków
zachciało mi się zaszyfrować wszystko TrueCryptem łącznie z partycją systemową Windows, umożliwieniem multi-boot z Debianem na drugiej partycji oraz wyniesieniem katalogu Users na partycję inną niż C:\, też szyfrowaną
masakra, samo szyfrowanie "na żywca" istniejących partycji w trakcie pracy Windows to kilka godzin (dobrze, że mi prądu nie odcieli) a wyniesienie Users na drugą partycję, odmontowanie tej partycji w trakcie pracy Windows, zaszyfrowanie, zamontowanie na żywca pod tą samą literą napędu i podlinkowanie do pre-boot authentication jest teoretycznie niemożliwe
zatem chyba zrobiłam coś, czego nie zrobił przede mną nikt na świecie
<yupi>
czosnka też ogram, to tylko kwestia czasu
albo sciemniasz albo z drugiej strony tyle roboty i po co to komu ? co do czosnka to już inna bajka
Ostatnio zmieniony przez Jones dnia Sob 16 Mar 2013, 20:59, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend | |
| |
|
| |
| UFO 16-17.03.2013 Weekend | |
|