Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 17:15
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
HIOB napisał:
mariner napisał:
Ale teraz po której stronie jesteś
bo twój wpis taki enigmatyczny
pzdr
no ja rozumiem, że liczba mnoga "ludzie wstydu nie mają" i zdjęcia są też dwa
a ja mam spory problem .... bo trudno porównywać kogoś kto se bluzgnął na facebuku obrażając kogoś .... z kimś kto (podobno) wydawał juncie wojskowej ludzi, których potem torturowano
wydaje mi się, że te grzechy nie są jednak tak samo ciężkie
No ja rozumiem takie tam słowne poparcie to nic można dostać nobla albo order 'orła' białego
wszystko jest w normie temu się wybacza a nawet nie pisze a innemu się wytyka
pzdr
wybacz ale nie rozumiem twojej wypowiedzi
To proste na razie wytyka się Franciszkowi to co inni zaprzeczają tu na razie nie ma jasności- może się wyjaśni natomiast pani Szymborska czy pan Mazowiecki mają na sumieniu poparcie stalinizmu a mają albo nobla albo ten teraz mało warty order
ot takie tam porównanie pzdr
ale oni nie zostali PAPIEŻEM
No i co z tego ja nie jestem gorliwym katolikiem ale wqurwia mnie pewna asymetria u nas a jesteś teraz pewien tego co teraz wypisują a jak to było u nas w czasach PRL itp itd
a teraz z innej beczki jaki wpływ na codzienne życie ma kościół a jaki złe rządy
pzdr
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 17:23
You think you’ve got it all The writing is on the wall You’re praying to your Lord Searching for your soul Cause you just need to know The emptiness will go In a moment
Myślisz, że masz wszystko Napis jest na ścianie Modlisz do swojego Pana Poszukujesz duszy Bo po prostu musisz wiedzieć, że Pustka odejdzie W tej chwili
git słowa, muzyka, clip !
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Sob 16 Mar 2013, 17:32, w całości zmieniany 2 razy
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 17:30
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
HIOB napisał:
mariner napisał:
Ale teraz po której stronie jesteś
bo twój wpis taki enigmatyczny
pzdr
no ja rozumiem, że liczba mnoga "ludzie wstydu nie mają" i zdjęcia są też dwa
a ja mam spory problem .... bo trudno porównywać kogoś kto se bluzgnął na facebuku obrażając kogoś .... z kimś kto (podobno) wydawał juncie wojskowej ludzi, których potem torturowano
No ja rozumiem takie tam słowne poparcie to nic można dostać nobla albo order 'orła' białego
pzdr
To proste na razie wytyka się Franciszkowi to co inni zaprzeczają tu na razie nie ma jasności- może się wyjaśni natomiast pani Szymborska czy pan Mazowiecki mają na sumieniu poparcie stalinizmu a mają albo nobla albo ten teraz mało warty order
No i co z tego ja nie jestem gorliwym katolikiem ale wqurwia mnie pewna asymetria u nas a jesteś teraz pewien tego co teraz wypisują a jak to było u nas w czasach PRL itp itd
a teraz z innej beczki jaki wpływ na codzienne życie ma kościół a jaki złe rządy
pzdr
władzy świeckiej i duchowej nie można chyba porównywać
mariner
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 17:48
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
pzdr
pzdr
Ustalmy najpierw jedno mi też pewne sprawy w kościele nie pasują ale jest wielu ludzi dla których jest to ważne tzn kultura chrześcijańska przeszła swoją ewolucję i mam nadzieję że już do tych ciemnych czasów nie wróci a tak nawiasem to dla wielu to jest tak jakby wizyta u psychoanalityka nie dla wszystkich ale jednak a gdzie indziej trzeba za to i tak płacić takie tam moje pierdoły
pzdr
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51989 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 17:53
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 17:53
Mariner jest gość i juś
Jedno złe słowo na Marinera i szczele w gupi łeb
mariner
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 17:57
No i ch.. zacząłem na wątku matematycznym a skończyło się na wątku religijnym taka sytuacja
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:00
ake ROZPIERDOL NA MAXA
Od 1:00 minety progressive trance
Idzie jobla dostać na pełnej to puścić
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:01
mariner napisał:
No i ch.. zacząłem na wątku matematycznym a skończyło się na wątku religijnym taka sytuacja
zawsze sadzilem ze zaczyna sie od działania w nawiasach, wtedy wychodzi 1, ale istnieje tez zasada ze liczymy od lewej do prawej wtedy wynik 9
mariner
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:02
snajper napisał:
Mariner jest gość i juś
A tam nie zawstydzaj mnie dla mnie to normalne dzięki pzdr
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:02
snajper napisał:
Mariner jest gość i juś
Mariner jest głupi, no i co mi zrobisz?
filip
Liczba postów : 3719 Registration date : 05/09/2008
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:03
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
pzdr
pzdr
Ustalmy najpierw jedno mi też pewne sprawy w kościele nie pasują ale jest wielu ludzi dla których jest to ważne tzn kultura chrześcijańska przeszła swoją ewolucję i mam nadzieję że już do tych ciemnych czasów nie wróci a tak nawiasem to dla wielu to jest tak jakby wizyta u psychoanalityka nie dla wszystkich ale jednak a gdzie indziej trzeba za to i tak płacić takie tam moje pierdoły
pzdr
mariner , kultura chrzescijańska jest jak dla mnie jak najbardziej ok......staram sie jak moge ...nie zawsze wychodzi ale jednak....jestem katolikiem i juś
jednak to co serwuje dzisiaj kościół jest dla mnie nie do zaakceptowania...jak cos jest złe to trzeba to krytykować i tyle...ryba psuje sie od głowy
mariner
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:15
Diablo napisał:
snajper napisał:
Mariner jest gość i juś
Mariner jest na tyle głupi że kiedyś napisał o gazie łupkowym w USA i gazie w Iranie został wyśmiany a teraz sami experci kiedyś wspomniał o Karpińskim w dyskusji z Slam-Dog no ale znalazł się ktoś inny kto ten temat pociągnął i oczywiście wklejki za które w sumie mogę podziękować
a tyle i tak jestem głupi panie mechanik od automatyki do kogo będziesz dzwonił na statku
pzdr
mariner
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:22
filip napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
mariner napisał:
Dave napisał:
pzdr
pzdr
mariner , kultura chrzescijańska jest jak dla mnie jak najbardziej ok......staram sie jak moge ...nie zawsze wychodzi ale jednak....jestem katolikiem i juś
jednak to co serwuje dzisiaj kościół jest dla mnie nie do zaakceptowania...jak cos jest złe to trzeba to krytykować i tyle...ryba psuje sie od głowy
No i mamy w końcu wspólne podejście do problemu
ja o tym dawno pisałem no ale moje utwory nie zostały prawidłowo zinterpretowane no nic taki mój los
pzdr
Diablo
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:23
mariner napisał:
Diablo napisał:
snajper napisał:
Mariner jest gość i juś
Mariner jest na tyle głupi że kiedyś napisał o gazie łupkowym w USA i gazie w Iranie został wyśmiany a teraz sami experci kiedyś wspomniał o Karpińskim w dyskusji z Slam-Dog no ale znalazł się ktoś inny kto ten temat pociągnął i oczywiście wklejki za które w sumie mogę podziękować
a tyle i tak jestem głupi panie mechanik od automatyki do kogo będziesz dzwonił na statku
pzdr
a skad wiesz ze jestem mechanikiem a moze jestem nawigatorem a moze tym i tym, metoda kursową nie jest to trudne ja tam nie pamietam co pisałes o gazie łupkowym, mało mnie interesuje, co innego jakbys dawał wykresy jakies przemyslenia wtedy bym zapamietał.
mariner
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:28
Diablo napisał:
mariner napisał:
Diablo napisał:
snajper napisał:
Mariner jest gość i juś
pzdr
a skad wiesz ze jestem mechanikiem a moze jestem nawigatorem a moze tym i tym, metoda kursową nie jest to trudne ja tam nie pamietam co pisałes o gazie łupkowym, mało mnie interesuje, co innego jakbys dawał wykresy jakies przemyslenia wtedy bym zapamietał.
Mniejsza z tym zapomnijmy mi tam nie zależy koniec tematu ciach pozdrawiam powodzenia
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:33
ACHTUNG ACHTUNG !!!
Cyprisze Information:
Opłata specjalna przyniesie 5,8 miliardów euro. Inwestorzy z depozytów do € 100.000 będą musieli zapłacić podatek w wysokości jednorazowych 6,75 procent, inwestorzy z ponad 100 tysięcy euro 9,9 proc.
Liczba postów : 1561 Location : castle party town Registration date : 09/03/2008
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:44
HIOB napisał:
ACHTUNG ACHTUNG !!!
Cyprisze Information:
Opłata specjalna przyniesie 5,8 miliardów euro. Inwestorzy z depozytów do € 100.000 będą musieli zapłacić podatek w wysokości jednorazowych 6,75 procent, inwestorzy z ponad 100 tysięcy euro 9,9 proc.
w poniedziałek może sie zacząć run na banki w krajach południa
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:49
Dramatisze Sytułacion
Dzisiaj rano wstrzymano też obsługę on-line klientów na Cyprze
mariner
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:50
Durna pała myśli że sobie bez elektryka poradzi z automatyką powodzenia zwłaszcza dla gwiazdojebów
tra la la
13Homer
Liczba postów : 470 Registration date : 05/09/2009
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:59
HIOB napisał:
Dramatisze Sytułacion
Dzisiaj rano wstrzymano też obsługę on-line klientów na Cyprze
Diablo
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 18:59
mariner napisał:
Durna pała myśli że sobie bez elektryka poradzi z automatyką powodzenia zwłaszcza dla gwiazdojebów
tra la la
weź leki, bo ci gorzej
mariner
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:05
Diablo napisał:
mariner napisał:
tra la la
weź leki, bo ci gorzej
podobno nigdy nie pracowałeś coś tam pisałeś o swoich interesach a teraz nagle oficer na statku no nic nie moja sprawa powodzenia
Diablo
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:16
mariner napisał:
Diablo napisał:
mariner napisał:
tra la la
weź leki, bo ci gorzej
podobno nigdy nie pracowałeś coś tam pisałeś o swoich interesach a teraz nagle oficer na statku no nic nie moja sprawa powodzenia
jak nie twoja rzecz to po chuj to piszesz, człowieku ogarnij sie bo masz coś nie tak pod tym beretem. Zawsze chciałem pracować na morzu i co masz z tym problem? to moje zycie i robie co mi sie podoba, i chuj ci do tego
MedKit* Całkiem Dobra Wróżka
Liczba postów : 2605 Location : KryspinLand Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:22
Uwielbiam takie historie ...
Ostatnio zmieniony przez MedKit* dnia Nie 17 Mar 2013, 20:50, w całości zmieniany 2 razy
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46585 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:24
http://www.rp.pl/artykul/706292,990769-Cypryjczycy-szturmuja-bankomaty--Wladze--Za-pozno.html http://www.pb.pl/3043899,64863,cypr-panika-zlosc-i-rozgoryczenie sprawdzcie czy macie jeszcze swoje pieniądze na kontach
mariner
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:26
Diablo napisał:
mariner napisał:
Diablo napisał:
mariner napisał:
tra la la
weź leki, bo ci gorzej
jak nie twoja rzecz to po chuj to piszesz, człowieku ogarnij sie bo masz coś nie tak pod tym beretem. Zawsze chciałem pracować na morzu i co masz z tym problem, to moje zycie i robie co mi sie podoba.
To ty naskoczyłeś na mnie i w sumie tak było od zawsze nie podoba ci się mój światopogląd to się odpierdol najpierw popracuj na morzu nie jako gwiazdojeb czy inna popierdółka pewnie na początek nauczysz się jednego numeru telefonu
pzdr
Diablo
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:31
mariner napisał:
Diablo napisał:
mariner napisał:
Diablo napisał:
mariner napisał:
tra la la
weź leki, bo ci gorzej
jak nie twoja rzecz to po chuj to piszesz, człowieku ogarnij sie bo masz coś nie tak pod tym beretem. Zawsze chciałem pracować na morzu i co masz z tym problem, to moje zycie i robie co mi sie podoba.
To ty naskoczyłeś na mnie i w sumie tak było od zawsze nie podoba ci się mój światopogląd to się odpierdol najpierw popracuj na morzu nie jako gwiazdojeb czy inna popierdółka pewnie na początek nauczysz się jednego numeru telefonu
pzdr
2500 postów napisałes, ciekawe ile ztego było o giełdzie a ile użalania sie nad sobą dla mnie kwalifikujesz sie do leczenia, bo całkiem normalny to ty z pewnością nie jesteś.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46585 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO 16-17.03.2013 Weekend Sob 16 Mar 2013, 19:41
HIOB napisał:
Panika pod bankomatami Kto ma kasze wygrał życie !!!
czekamy na nadejście PRAWDZIWEGO MEŻA STANU NA MIARE WUJKA A. oczywiście przypadkowo rynki doszły do maksów, rozliczyli żydowi seri kontraktów na maksie a w weeknd.......żyd już si na górce przerolował z L na S ; czemu nie zrobili tego na Cyprze tydzień czy dwa tygodnie temu ? czy to co pisze to teoria spiskowa ?
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Sob 16 Mar 2013, 19:43, w całości zmieniany 1 raz