Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 19.03.2013r.

Go down 
+42
Cris
delphia
MedKit*
REALISTA
LeM
karnak
BORowik
myśliwyl
neuron
jacek-g
mariner
IronFX
betonowe_buty
petgry
Dave
Slum-Dog
nomad
13Homer
kLeszcz
tarzan
filip
MICHU
rafalx
Nadaje ze Stronia
EX
MoralnyNiepokój
Reser
barany
Diablo
ojro
Ezet
snajper
Piotrek691
spiter
inwestor
AgroTrader
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
thorgall
Aligator
zibi
Zygmunt de Bill
Jones
46 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next
AutorWiadomość
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

UFO - 19.03.2013r. - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 08:53

MoralnyNiepokój napisał:
Diablo napisał:
MoralnyNiepokój napisał:
Diablo napisał:
snajper napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
snajper napisał:

Oczywiście płacisz od tego podatek dochodowy? Cool

Że co proszę??? affraid

No co, masz dochód to bulish. Proste Basketball

marketing, koszty podatkowe w tym wypadku ponosi bank
Spytaj w swoim urzędzie skarbowym czy od pozycji "odsetki promocyjne" trzeba płacić belkowe.

ja nie lubie US, nawet pita wysylam netem
Ja też Very Happy
Ale tu nie chodzi o sytuację "wysyłania PITa" - bo tam możesz wpisać co chcesz, tylko co US powie w przypadku kontroli, gdy będziesz zmuszony pokazać wyciąg bankowy z pozycją "odsetki promocyjne".

nieznam sie na tym, wiec sie nie będe wymądrzał, jezeli tak jest jak piszesz to o kurde

Cytat :
- Cypr jest na skraju bankructwa jako naród. Takiej dramatycznej sytuacji jak na Cyprze w Polsce nie będzie - mówił ekonomista Witold Orłowski, członek zespołu doradców strategicznych premiera. Gość Kontrwywiadu RMF FM bronił pomysłu obłożenia specjalną opłatą zgromadzonych na cypryjskich kontach depozytów. - Większość tych środków to pochodzące z Rosji, śmierdzące pieniądze z łapówek i nielegalnych transakcji. To miliony dolarów ze źródła co najmniej cuchnącego, które uciekły na Cypr przed opodatkowaniem - tłumaczył Orłowski.
Więcej na Wyborcza.biz

Read more: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,13581593,Skok_na_kase_obywateli_Cypru.html#BoxSlotII3img#ixzz2NyRVOpdF

czy to nie ten sam pan co był w zarządzie WGI i jakoś nie postawiono mu żadnych zarzutów
Kuczyński jako anal miał na tyle duzo oleju w głowie, ze jak zaczeło śmierdzieć to spierdolił do Xeliona
Powrót do góry Go down
Piotrek691

Piotrek691

Liczba postów : 8186
Registration date : 15/04/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 08:54

MoralnyNiepokój napisał:
Piotrek691 napisał:
snajper napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
snajper napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:

A w CA Juliette Binoche mi ciągle dopisuje 10% cashback do zapłaconych rachunqw:

Że co proszę??? affraid

Eeee....tam....Laughing Śpij spokojnie Opcjo. Snajper, czy jak idziesz na zakupy do Biedronki i kupujesz jajca w promocji gdzie jest napisane "10% taniej" to płacisz PIT od tego upustu? Pewnie, że nie i banki też tak interpretują cash back, że jest to upust na świadczone przez nich usługi. Moim skromnym zdaniem z punktu widzenia ustawy PIT mają rację i US może im naskoczyć....
Księgowy, spójrz w wyciąg - "odsetki promocyjne" to odsetki... Tu nie decyduje interpretacja wydana dla banku, tylko interpretacja US w Świnoujściu.

Semantyka Laughing . Nie jest ważne jak to nazwiesz. Ważne jest to co jest w regulaminie. Z tego co się orientuję w regulaminach większości banków "cash back" jest przedstawiony jako upust dla klienta. A co do semantyki dam Ci przykład. Idziesz do marketu, a tam wielka promocja "Kupuj eL, pampers GRATIS!". Czy pampers jest gratisem od którego należy uiścić PIT? Nie, ponieważ jest to tzw. sprzedaż wiązana i pampers jest tylko upustem od ceny eL Laughing Trochę kreatywnym trza być Twisted Evil
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

Liczba postów : 51957
Registration date : 29/10/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 08:58

nie masz miszcza nad barana !!!

Piotrek691

Piotrek691

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:01

Argos napisał:

Też tak myślę. Podejrzewam, że nasz Miszcz jest zdolny skazić nawet pozycję WOU=0 Laughing
Powrót do góry Go down
MICHU

MICHU

Liczba postów : 39680
Registration date : 25/10/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:06

Piotrek691 napisał:
Argos napisał:

Też tak myślę. Podejrzewam, że nasz Miszcz jest zdolny skazić nawet pozycję WOU=0 Laughing

cikawe skond miszczu wiedział ze czasówki formacje M wykreslaja

tzn bedą wykreslać bo miszcz dopakował EL wczoraj
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:08

Diablo napisał:

Cytat :
- Cypr jest na skraju bankructwa jako naród. Takiej dramatycznej sytuacji jak na Cyprze w Polsce nie będzie - mówił ekonomista Witold Orłowski, członek zespołu doradców strategicznych premiera. Gość Kontrwywiadu RMF FM bronił pomysłu obłożenia specjalną opłatą zgromadzonych na cypryjskich kontach depozytów. - Większość tych środków to pochodzące z Rosji, śmierdzące pieniądze z łapówek i nielegalnych transakcji. To miliony dolarów ze źródła co najmniej cuchnącego, które uciekły na Cypr przed opodatkowaniem - tłumaczył Orłowski.
Więcej na Wyborcza.biz

Read more: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,13581593,Skok_na_kase_obywateli_Cypru.html#BoxSlotII3img#ixzz2NyRVOpdF

czy to nie ten sam pan co był w zarządzie WGI i jakoś nie postawiono mu żadnych zarzutów
Kuczyński jako anal miał na tyle duzo oleju w głowie, ze jak zaczeło śmierdzieć to spierdolił do Xeliona

tam tez niedawno politycy gwarantowali nienaruszalnosc depozytów

a jak u nas zrobia to samo to ten pan wytłumaczy ze dowiedzieli sie ze mafia pruszkowska trzyma brudne pieniadze w banku
i zajebia wszystkium po 10 % bo tego wymaga sprawiedliwość i walka z przestepczoscia

MoralnyNiepokój

MoralnyNiepokój

Liczba postów : 3708
Registration date : 11/03/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:10

Piotrek691 napisał:
MoralnyNiepokój napisał:
Piotrek691 napisał:
snajper napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
snajper napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:

A w CA Juliette Binoche mi ciągle dopisuje 10% cashback do zapłaconych rachunqw:

Że co proszę??? affraid

Eeee....tam....Laughing Śpij spokojnie Opcjo. Snajper, czy jak idziesz na zakupy do Biedronki i kupujesz jajca w promocji gdzie jest napisane "10% taniej" to płacisz PIT od tego upustu? Pewnie, że nie i banki też tak interpretują cash back, że jest to upust na świadczone przez nich usługi. Moim skromnym zdaniem z punktu widzenia ustawy PIT mają rację i US może im naskoczyć....
Księgowy, spójrz w wyciąg - "odsetki promocyjne" to odsetki... Tu nie decyduje interpretacja wydana dla banku, tylko interpretacja US w Świnoujściu.

Semantyka Laughing . Nie jest ważne jak to nazwiesz. Ważne jest to co jest w regulaminie. Z tego co się orientuję w regulaminach większości banków "cash back" jest przedstawiony jako upust dla klienta. A co do semantyki dam Ci przykład. Idziesz do marketu, a tam wielka promocja "Kupuj eL, pampers GRATIS!". Czy pampers jest gratisem od którego należy uiścić PIT? Nie, ponieważ jest to tzw. sprzedaż wiązana i pampers jest tylko upustem od ceny eL Laughing Trochę kreatywnym trza być Twisted Evil
Ja bym chciał tylko zwrócić uwagę na to, że bank ma swoje opinie o tym, że nie musi wystawiać PIT dla klienta za cashback. Ale ta opinia nie jest wiążąca dla klienta. W jego przypadku, jego US zakwestionuje taki sposób kreatywnie-semantycznego uzyskania przychodu i dopieprzy podatek, odsetki + ew. kara. Ja już miałem "przestępstwo skarbowe" (nie wykroczenie), bo kwota zaniżenia przekroczyła 500 pln. To był na szczęście błąd biura rachunkowego i oni to prostowali, ale nie każdego Kowalskiego stać na księgowych i nie każdy ma taką wiedzę jak Ty, żeby się bronić. Myślę, że niewiele osób przed US pokaże regulamin usługi cashback. I popatrz jeszcze raz na wyciąg - to nie "zniżka", "upust" tylko "odsetki" - to zobaczy pracownik US w przypadku kontroli. Rozwiązaniem jest wystąpić do swojego US o indywidualną interpretację, ale to chyba płatny kwit.
Powrót do góry Go down
zibi
MOD
MOD
zibi

Liczba postów : 31097
Registration date : 22/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:11

Diablo napisał:
MoralnyNiepokój napisał:
Diablo napisał:
MoralnyNiepokój napisał:
Diablo napisał:
snajper napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:

Że co proszę??? affraid

Spytaj w swoim urzędzie skarbowym czy od pozycji "odsetki promocyjne" trzeba płacić belkowe.

Ja też Very Happy
Ale tu nie chodzi o sytuację "wysyłania PITa" - bo tam możesz wpisać co chcesz, tylko co US powie w przypadku kontroli, gdy będziesz zmuszony pokazać wyciąg bankowy z pozycją "odsetki promocyjne".

nieznam sie na tym, wiec sie nie będe wymądrzał, jezeli tak jest jak piszesz to o kurde

Cytat :
Więcej na Wyborcza.biz

Palikota coś niewidac , zapewne sraczki również dostał

SILVER IDZIE NA 150$
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

Liczba postów : 29638
Registration date : 21/11/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:12

Piotrek691 napisał:
MoralnyNiepokój napisał:
Piotrek691 napisał:
snajper napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
snajper napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:

Że co proszę??? affraid

...... czyli przy zakupie moich PAMPERSÓW XXXL tupka wazeliny bez vaty .......

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:14

zibi napisał:
Diablo napisał:
MoralnyNiepokój napisał:
Diablo napisał:
MoralnyNiepokój napisał:
Diablo napisał:
snajper napisał:

Ja też Very Happy

Cytat :
Więcej na Wyborcza.biz

Palikota coś niewidac , zapewne sraczki również dostał

zacz wczoraj był gwiazdom kropki scratch
Powrót do góry Go down
filip

filip

Liczba postów : 3719
Registration date : 05/09/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:17

Argos napisał:
Diablo napisał:

Cytat :
Więcej na Wyborcza.biz

tam tez niedawno politycy gwarantowali nienaruszalnosc depozytów

a jak u nas zrobia to samo to ten pan wytłumaczy ze dowiedzieli sie ze mafia pruszkowska trzyma brudne pieniadze w banku
i zajebia wszystkium po 10 % bo tego wymaga sprawiedliwość i walka z przestepczoscia

te wstrzymane emerytury to tez pewnie do rosyjskiej mafii należą.... Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
Ezet
Główny Troll UFO
Główny Troll UFO
Ezet

Liczba postów : 12359
Registration date : 30/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:19

Co to był za epileptyk dance na edku? scratch
Qrwa trailing mi się włączył (źle ustawiłem) i mnie wywaliło na +5pips silent
Powrót do góry Go down
Nadaje ze Stronia

Nadaje ze Stronia

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:20

co tak EDEK lata jak Żyd po pustym sklepie - po kilkanaście pipsów wte i nazad cyclops
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:20

Pandora otwierająca puszkę z nieszczęściami

UFO - 19.03.2013r. - Page 4 433px-Pandora_by_Arthur_Rackham

MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:23

Ezet napisał:
Co to był za epileptyk dance na edku? scratch
Qrwa trailing mi się włączył (źle ustawiłem) i mnie wywaliło na +5pips silent

z szacunkiem z boku nieśmiało obserwuję jak wchodzisz do Hall of Fame

Suspect

cheers
Powrót do góry Go down
Piotrek691

Piotrek691

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:23

MoralnyNiepokój napisał:
Ja bym chciał tylko zwrócić uwagę na to, że bank ma swoje opinie o tym, że nie musi wystawiać PIT dla klienta za cashback. Ale ta opinia nie jest wiążąca dla klienta. W jego przypadku, jego US zakwestionuje taki sposób kreatywnie-semantycznego uzyskania przychodu i dopieprzy podatek, odsetki + ew. kara. Ja już miałem "przestępstwo skarbowe" (nie wykroczenie), bo kwota zaniżenia przekroczyła 500 pln. To był na szczęście błąd biura rachunkowego i oni to prostowali, ale nie każdego Kowalskiego stać na księgowych i nie każdy ma taką wiedzę jak Ty, żeby się bronić. Myślę, że niewiele osób przed US pokaże regulamin usługi cashback. I popatrz jeszcze raz na wyciąg - to nie "zniżka", "upust" tylko "odsetki" - to zobaczy pracownik US w przypadku kontroli. Rozwiązaniem jest wystąpić do swojego US o indywidualną interpretację, ale to chyba płatny kwit.

Wszystko co napisałeś powyżej zgoda. Temat jest nowy i myślę, że w ciągu kilku miesięcy wyjdzie jakaś "oficjalna" interpretacja MF w tej sprawie. Nie kwestionując debilizmu naszych rządzących bardzo wątpię, aby chcieli sobie strzelać w kolano groszami jakimi byłby dodatkowy podatek od tego bonusa. Banki na pewno wystąpiły by do sądu, a biorąc pod uwagę istniejące interpretacje prawne to mają duże szanse wygrać. Moim skromnym zdaniem problem dla Opjonera czy też dla mnie samego bo też korzystam z Cash Backu jest czysto teoretyczny i nie ma się czym przejmować.
Powrót do góry Go down
Ezet
Główny Troll UFO
Główny Troll UFO
Ezet

Liczba postów : 12359
Registration date : 30/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:24

Nadaje ze Stronia napisał:
co tak EDEK lata jak Żyd po pustym sklepie - po kilkanaście pipsów wte i nazad cyclops

Kaca ma. Wczoraj miał imieniny Laughing
Powrót do góry Go down
nomad

nomad

Liczba postów : 21004
Registration date : 20/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:24

Okazuje się na Cyprze już dawno nie ma kasy oligarchów i mafii, jest tylko kasa ruskich państwowych firm i banków Exclamation
Powrót do góry Go down
EX

EX

Liczba postów : 20419
Registration date : 11/02/2009

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:25

Jak tam trzepiecie kasiorkę Laughing Laughing

Cytat :
Wszyscy kierowcy zapłacą e-myto.

GDDKiA wytypowała odcinki autostrad, na których nie opłaca się stawiać bramek. Chce tam wprowadzić elektroniczne opłaty dla aut osobowych.

600 mln zł wydała Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad (GDDKiA) na bramki opłat od aut osobowych na autostradach A2 Stryków — Konin oraz A4 Wrocław — Katowice. Na pierwszym inwestycja zwróci się w siedem lat, na drugim — już po dwóch. Dyrekcja wytypowała także nowe odcinki, na których chętnie zbuduje bramki, oraz takie, gdzie woli z nich zrezygnować i przymierzyć się do wprowadzenia opłat elektronicznych.

Ostatnio zmieniony przez EX dnia Wto 19 Mar 2013, 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Piotrek691

Piotrek691

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:25

Nadaje ze Stronia napisał:

Karnak eL dobiera w dołku Cool
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:28

nie masz miszcza nad barana

EX

EX

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:31

Jak tam Cypr Laughing

EX napisał:

UFO - 18.03.2013r. Yesterday at 12:11
Powinni podnieść do 15% tym powyżej 100 k € tym mniejszym zejść poniżej 3% Very Happy

Cytat :
19.03.13 08:11
Ministrowie finansów strefy euro (Eurogrupa) opowiedzieli się za brakiem podatku od depozytów na Cyprze w wysokości do 100 tys. EUR, poinformowano po zakończonej wieczornej telekonferencji Eurogrupy. Jednocześnie opowiedzieli się oni za tym, żeby depozyty powyżej 100 tys. EUR zostały obłożone daniną w wysokości 15,6%.

W sobotę ministrowie finansów strefy euro zgodzili się przeznaczyć 10 mld EUR pomocy finansowej dla pogrążonego w kryzysie Cypru. Warunkiem otrzymania pomocy jest obłożenie podatkiem depozytów w tamtejszych bankach, opodatkowanie zysków kapitałowych, podwyższenie podatku dla przedsiębiorstw oraz prywatyzacja.

Propozycja obłożenia depozytów podatkiem w wysokości 6,75% (w przypadku depozytów do 100 tys. EUR) i 9,9% (powyżej 100 tys. EUR) wywołała spadki na rynkach finansowych i histerię w mediach. Cypryjskie władze rozpoczęły prace nad obniżeniem daniny dla depozytów do 100 tys. EUR do 3% z 6,75% oraz podwyższeniem do 12,5% z 9,9%. Sygnały płynące po telekonferencji Eurogrupy sugerują, że depozyty do 100 tys. EUR prawdopodobnie nie będą opodatkowane.
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:32

MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:34

Argos napisał:

skaził eL Crying or Very sad

skaził
Powrót do góry Go down
zibi
MOD
MOD
zibi

Liczba postów : 31097
Registration date : 22/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:36

EX napisał:
Jak tam Cypr Laughing

EX napisał:

UFO - 18.03.2013r. Yesterday at 12:11
Powinni podnieść do 15% tym powyżej 100 k € tym mniejszym zejść poniżej 3% Very Happy

Cytat :
19.03.13 08:11
Ministrowie finansów strefy euro (Eurogrupa) opowiedzieli się za brakiem podatku od depozytów na Cyprze w wysokości do 100 tys. EUR, poinformowano po zakończonej wieczornej telekonferencji Eurogrupy. Jednocześnie opowiedzieli się oni za tym, żeby depozyty powyżej 100 tys. EUR zostały obłożone daniną w wysokości 15,6%.

W sobotę ministrowie finansów strefy euro zgodzili się przeznaczyć 10 mld EUR pomocy finansowej dla pogrążonego w kryzysie Cypru. Warunkiem otrzymania pomocy jest obłożenie podatkiem depozytów w tamtejszych bankach, opodatkowanie zysków kapitałowych, podwyższenie podatku dla przedsiębiorstw oraz prywatyzacja.

Propozycja obłożenia depozytów podatkiem w wysokości 6,75% (w przypadku depozytów do 100 tys. EUR) i 9,9% (powyżej 100 tys. EUR) wywołała spadki na rynkach finansowych i histerię w mediach. Cypryjskie władze rozpoczęły prace nad obniżeniem daniny dla depozytów do 100 tys. EUR do 3% z 6,75% oraz podwyższeniem do 12,5% z 9,9%. Sygnały płynące po telekonferencji Eurogrupy sugerują, że depozyty do 100 tys. EUR prawdopodobnie nie będą opodatkowane.

no i do tego dodają pakiety bankowych akcji , a przeca wiadomo ,że na tym się nie traci cheers
jeszcze z dwa dni i ogłosżą to za wielki sukces Basketball

SILVER IDZIE NA 150$
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:37

miała szesnaście lat chciała poznać życie i świat .....

MICHU

MICHU

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:40

Argos napisał:

Very Happy
Powrót do góry Go down
Slum-Dog

Slum-Dog

Liczba postów : 1423
Registration date : 30/05/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:42

Piotrek691 napisał:
MoralnyNiepokój napisał:

Wszystko co napisałeś powyżej zgoda. Temat jest nowy i myślę, że w ciągu kilku miesięcy wyjdzie jakaś "oficjalna" interpretacja MF w tej sprawie. Nie kwestionując debilizmu naszych rządzących bardzo wątpię, aby chcieli sobie strzelać w kolano groszami jakimi byłby dodatkowy podatek od tego bonusa. Banki na pewno wystąpiły by do sądu, a biorąc pod uwagę istniejące interpretacje prawne to mają duże szanse wygrać. Moim skromnym zdaniem problem dla Opjonera czy też dla mnie samego bo też korzystam z Cash Backu jest czysto teoretyczny i nie ma się czym przejmować.

Ale oni ubrali to chyba w lokate wlasnie - gdzie zysk jest wiekdszy od cashbacka i ta roznica na podatek idzie (ale reki sobie za to obciac nie dam).

Ciekawsze jest co innnego - na Cyprze zabieraja po 10% a tu oligarcha Opcjoner dostaje in plus 10% Very Happy
Powrót do góry Go down
EX

EX

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:46

Laughing

Praca sezonowa w kraju i za granicą
Zarówno pracodawcy, jak i pracownicy rozpoczęli już poszukiwania osób chętnych do pracy sezonowej. Lato to szansa na zarobki nawet powyżej 10 tys. zł dla ...
Powrót do góry Go down
Dave
Admin
Admin
Dave

Liczba postów : 21090
Registration date : 31/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 EmptyWto 19 Mar 2013, 09:49

nasi dostali maila z cypru scratch

Laughing
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 19.03.2013r.   UFO - 19.03.2013r. - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 19.03.2013r.
Powrót do góry 
Strona 4 z 18Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next
 Similar topics
-