Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 13-14.04.2013 weekend

Go down 
+37
snajper
adepcik2
MoralnyNiepokój
REALISTA
spiter
delphia
barura
Garrett
filip
Generał
Mleczarz
dziadek
Jones
zibi
Janko Traderroo
Zygmunt de Bill
gumbas
nomad
neuron
Krzysztof Rutkowski
Slum-Dog
EX.
Dave
mariner
Diablo
Aligator
TRADER
thorgall
IronFX
MICHU
Reser
janek
betonowe_buty
AgroTrader
Piotrek691
rafalx
BORowik
41 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
AutorWiadomość
Reser

Liczba postów : 110962
Registration date : 30/08/2007

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:10

MICHU napisał:
Diablo (krt) napisał:
MICHU napisał:
Diablo (krt) napisał:
MICHU napisał:
Diablo (krt) napisał:
rafalx napisał:

Ok, ale wyraź swoją opinię tak, aby nie obrażać innych

a gdzie tu obraza? to wy sobie robicie jaja, jak mozna dać bankrutowi kase zeby mu dawac nadzieje, Michu zachowuje sie jak typowy hazardzista ślepo wierzy w swój system, lampki 3% dziennie, przecież widac jak na dłoni ze to sie nie trzyma kupy i do tego zbieracie kase dla niego, gdzie wiadomo ze on to przegra i jedynie co go spotka to ze będziecie z niego zlewac później, sam siebie przeczytaj czy na pewno twoje pobudki są dobre, chcesz mu pomóc? to go olej, wolałbym zamiatac ulice niz zebrać o kase na jakims forum.
Michu jezeli nie jest sparaliżowany to moze sam zarobic pare tysięcy

Tu masz rację.
Prawda jest też taka, że po prostu ( co niektórzy) jesteście za biedni żeby wydać 300 zł.

Człowieku ogarnij sie, nawet jakbym był miliarderem to nie dałbym ci 300zł
Jesteś chory psychicznie tylko nie zdajesz sobie jeszcze z tego sprawy, potrzebujesz pomocy to fakt ale nie kasy tylko psychiatry, idź do pracy i sobie zarób.

Jeszcze raz Mnie nawyzywasz to będziemy inaczej rozmawiać.

Jesteś psychiczny i nadajesz sie do leczenia, ja cie nie bede żałował bo widze przegranego, słabego, śmiesznego człowieka

Do Adminów.

Proszę o przekazanie na priv adresu I.P. użytkownika Diablo ( KRT)
Idę złożyć zawiadomienie do Prokuratury.

Diablo zakładam Ci sprawę.

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305 UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305 UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305 UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:11

EX. napisał:
Powitac Misiaczki weekendowo cheers

Ktos tu chce zakladac sprawe sadowa. Pewnie nawet nie wiecie jak to ugryzc Laughing

A EX cos wie w tym temacie jak zawsze Basketball

Tabelki, tabelki Panowie Basketball

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 Sadyt

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 Sady2

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 Sady3

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305 UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305 UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305 tabelka to podstawa

Ale ubaw mam was czytając, jeden śmieszniejszy od drugiego.
Powrót do góry Go down
Slum-Dog

Slum-Dog

Liczba postów : 1423
Registration date : 30/05/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:13

Piotrek691 napisał:
REALISTA napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Janko Traderroo napisał:
Czy to wpłynie na pary z jenem na poniedziałkowym otwarciu
http://www.sfora.pl/To-koniec-Kima-Chinczycy-dogadali-sie-z-Amerykanami-a54569

Proszę proszę.... a to ci dopiero się porobiło affraid Chiny to ja myślałem z z ruskimi raczej trzymają a tu z Jankesem agreement nagle z dupy.

No to edek open 1.324 UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305 UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305 Ktoś ma L?
a może w luka w dół ? Laughing
http://www.tvn24.pl/korea-polnocna-odrzuca-propozycje-rozmow-to-chytry-chwyt-poludnia,318470,s.html

To już nie jarzę. Niektóre media podają, że dzień urodzin Kim Ir Sena (se qrwa Dzień Słońca nazwali dobryżart ) obchodzą dzisiaj 14 kwietnia, a niektóre, że 15 kwietnia? scratch No faktycznie za wikipedią Kim "Słoneczko" urodził się 15 kwietnia. Czyli fajerwerki dopiero jutro? Very Happy

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kim_Ir_Sen

Tylko ze u nich jutro to chyba wczesniej niz u nas?!?! Tak jak jutro jest szybciej u Ciebie w Moscow niz w PL Very Happy
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

Liczba postów : 19454
Registration date : 02/10/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:19

Z wpisow Michu tak naprawdę nie wynika czy chciał zebrac ta kase czy nie. To znaczy czesc wpisow -na początku - swiadczy o tym, ze chciał, a druga czesc, ze nie. Mysle, ze Michu tak sobie wyobraza negocjacje z klientami "bierz albo spierd..aj". Jego propozycje, zadania, checi zmienialy sie. Może jego tok myslenia był taki. Najpierw pozyczy po 300zl i odda z procentem z inwestycji. Pozniej pomyslal, ze za 300 zl daje darmowo sygnaly. Ruchy mogą być kopiowane na drugim rachunku jak ktoś lubi ryzyko. I 300 zl to za mało. Wiec powinien je sobie wziąć. Najpierw zanecil, a później zniechecil. Bardzo zle przeprowadzona kampmania reklamowa, marketingowa, zle podejście do potencjalnych klientów. Wskutek czego został poddany ostracyzmowi.
Powrót do góry Go down
Piotrek691

Piotrek691

Liczba postów : 8186
Registration date : 15/04/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:21

Slum-Dog napisał:
Tylko ze u nich jutro to chyba wczesniej niz u nas?!?! Tak jak jutro jest szybciej u Ciebie w Moscow niz w PL Very Happy

Fakt! 7 godzin różnicy czasowej między CET a stolicą Korei Północnej. Czyli w Wawie będzie 17.00, u mnie 19.00 a tam już poniedziałek Cool
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:22

Dave napisał:
Slum-Dog napisał:
Dave napisał:

a niech se szaleją ... nawet lubię poczytać ... tylko bez obrażania się. Suspect
co za debilne zwyczaje antoś wprowadził z tym sądzeniem się Suspect

aczkolwiek lista świadków w sądzie: osły, barany, leszcz bagienny, dezerter i dziadek .....była by kultowa cheers UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305

Sprawa karna nr K/123/4242352 z powodztwa Michu przeciwko pozwanemu KRT

Sad: Czego dotyczy powodztwo Panie Michu?
Michu: Kolega KRT nazwal mnie psychicznie chorym!
Sad: Panie KRT czy to prawda?
KRT: Tak powiedzialem, ale to prawda wysoki sadzie!
Sad: Musimy to zbadac!

Sad: Wzywam na swiadka Pana thorgall

Sad: Czy to prawda Panie thorgall ze kolega KRT nazwal Micha psychicznie chorym?
Thorgall: Tak bylo wysoki sadzie. Juz wtedy mowilem ze potwierdze wszystko przed wysokim sadem!
Sad: A dlaczego Pan tak dziwnie na mnie patrzy?
Thorgall: Bo ja to bym was wszystkich urzednikow, sedziow, prokuratorow wyjebal na zbity pysk!

Sad: Wzywam na swiadka Dezertera.

Leszcz bagienny: ale go nie ma!
Sad: Jak to nie ma? Mam w aktach ze odebral wezwanie!
Leszcz bagienny: Wysoki sadzie on to nawet z wlasnego slubu zdezerterowal!
Sad: Wydaje postanowienie o przymusowym doprowadzeniu go przed oblicze sadu!
Sad: Ale skoro go nie ma to Pana teraz przesluchamy.
Sad: Panski zawod?
Leszcz bagienny: wlasciwie to ja jestem mmmhmhm ... no ten .... Dutko Przytulacz
Sad: A co to za zawod? Czym Pan sie dokladnie zajmuje?
Leszcz bagienny: No dutki przytulam!
Sad: A skad te dutki?
Leszcze bagienny: No od czosnka!
Sad: Cos jeszcze by chcial Pan powiedziec?
Leszcz bagienny: Tak wysoki sadzie, korzystajac z okazji chcialem powiedziec ze mam dzialke do sprzedania

Sad: Dawac mi tu barany na swiadka!

Sad: Panie barany co Pan sadzi o calej tej sprawie?
barany: Wysoki sadzie - to oczywiste - to wina dzisiejszego swiata. Nalykaja sie tych tabletek to i potem pleta glupstwa!
Wszystko bylo tak jak poprzednicy powiedzieli - potwierdzam!

Sad: Teraz osly na swiadka!

Sad: Panie osly czym Pan sie zajmuje na codzien?>
osly: w zasadzie to ja na codzien tylko pampersy wymieniam!
Sad: a dlaczego?
osly: A no co?!!?! Taka sytuacja!

Sad: Dawac mi tu tego ostatniego...jak mu tam... dziadek!

Sad: Panie dziadek a co Pan nam powie w tej sprawie?
dziadek: Wysoki sadzie potwierdzam wszystko reka wlasna!

boskie cheers

złota czcionka.

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305

lol!
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:25

Slum-Dog napisał:
mariner napisał:

Spoko
po prostu tu trzeba być chujnym jak ważka
bo można polec na rozmiarach szwów-ubrań czy butów

pzdr Very Happy

To oczywiste. Dobry trader musi miec oczy dookola glowy. Teraz wszedzie chca cie wydymac wiec trzeba byc chujnym Very Happy
Niektorzy potrafia na kazdej tabelce zarobic Smile Skoro na podstawie tabelki o kosztach pracy mozna wywnioskowac ze Polacy zarabiaja gorzej niz w Rumunii Very Happy Taka sytuacja!

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305 UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:32

HIOB napisał:
MICHU napisał:
Daredevil Trejder napisał:
TRADER napisał:
TRADER napisał:
MICHU napisał:

Opcjo NIE MUSISZ dokupywać żadnej informacji z rynku.

Paczysz czy jest wybicie na stetoskopie. To wszystko i nic więcej.

Tak samo opuszczenie - na konsolidacje/zmiana trendu również odczytujesz ze stetoskopu.

Albo grać jak oni.
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=262532&page=74
albo tak
http://www.acegazette.com/blogs/ken/eurusd-19/

ten drugi jest lampkowy
az dziwne affraid ze ludzie na podobne pomysły wpadaja
Te lampki to trochę przereklamowane są. Ale strefy S/D mają potencjał.

bo lampki nie pokazuja, ze tam zlapal dolek / gorke
tylko wyznaczają wsparcie / opor, jakas nadzieje na odwrócenie
na krachu lapmka tez może się zaswiecic, a okaze się, ze to była zmyla

Dokładnie tak.
Stan rynku jest opisany przez algorytmy w danej sekundzie.

Od tego czasu rynek może wszystko.
Nie dyskutuj proszę tylko o lampkach bo to nie jest całość.

No przyznaję, że trochę ten kombajn tych informacji zawiera i przetwarza.
Kwestia ćwiczeń i wprawy.
Ogólne zasady są proste.

algorytmy, sekundy, lampki....
tylko gdzie jest ta kasa z tego?
skoro jest tak dobrze, to dlaczego jest tak zle albino

Gdzie są jachty klientów? UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 50305
Powrót do góry Go down
TRADER

Liczba postów : 549
Registration date : 12/03/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:40

LeSZCZ BaGieNNy napisał:
TRADER napisał:
MICHU napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Widząc trend (obojętnie jaki interwał) licząc go od min do max, należy przyjąć że 30-40% tego zakresu trzeba "poświęcić" (doqpić informację z rynq) na identyfikację, koszt transakcyjny, ewentualne czesanie sl oraz w końcowej fazie na identyfikację momentu wyjścia bo przecież qrwa nigdy w dołq nie wiadomo, że to dołek a nigdy na szczycie nie wiadomo, że to szczyt - to widać dopiero później.
Pozostałe 70-60% zakresu powinno być z palcem w dupie złapane do portfela.

Taka mniej więcej proporcja to jest dla mnie efektywna i do tego dążę by to osiągać. Smile

Na przykładzie takim bardzo uproszczonym jeśli jest korba na 1 figurę (min-max pełny zakres w cieniach świeczek) to do 40pips z tego można "zmarnować" na informację, że ta korba się zaczyna i że się kończy czyli nie qpimy w dołq a gdy odbije 20pips i nie sprzedamy na szczycie a niżej 20pips. Pozostałe 60pips ma być w kieszeni.

Przykład teoretyczny bo w praktyce to różnie bywa ale generalnie coś w ten deseń mi chodzi. Nie może być qrwa tak, że rynek odjeżdza na 3 figury, leszcz siedzi i gapi się jak sraka w gnat a cena zapierdala (albo co gorsza - na przeciwnej), w końcu nie wytrzyma i wskoczy to wtedy jest korekta albo pałowanie i się miota bardziej niż baba w ciąży na kiblu. To prosta droga do bankructwa.

Tak samo opuszczenie - na konsolidacje/zmiana trendu również odczytujesz ze stetoskopu.

Albo grać jak oni.
albo tak

ten drugi jest lampkowy

Taaa, tylko że te lampki to mi do złudzenia przypominają Bill William`s Fractal, którego sam używam Very Happy Problem w tym, że sygnał masz pewny na tym dopiero 2 świece później i wątpię czy taka lampka z dupy zaświeca się wcześniej... musiałoby to mieć większą informację niż ta płynąca z wykresu co sobie ciężko wyobrazić.

prawidłowo powinna się zaswiecic po ukończeniu swieczki i nie zniknąć, bo inaczej to lipa.
Ale się do tych lampek przyczepiliście. Smile
Tych "TRO", nie Michowych.
Przecież piszę, że one sa przereklamowane i same w sobie to o kant "d" mozna je potłuc. Czy nikt tam nie zauważył stref S/D?
To jest przecież gra według PA w najczystszej postaci. Gość potrafi siedzieć na pozycji cały miesiąc bo wchodzi w miejscu silnego np. Supply a wychodzi w silnym Demand. Inna sprawa, że ma naprawdę zajebistą dyscyplinę i nie zamyka nawet jak cena zawraca z kilkuset pipsowego zysku i wchodzi w stratę.
Pokazałem jak niektórzy potrafią grać, a oskarżony zostałem o szpiegostwo przemysłowe. Laughing Ale nie tylko ja. Oskarżenia padły pod adresem m. in Piotrka, Borowika chyba jeszcze kogoś jeśli dobrze zrozumiałem jeden z zawoalowanych postów Micha. Laughing

A jaby ktoś chciał mnie pozwać to podaję moje IP 192.168.1.1 dobryżart
Powrót do góry Go down
Aligator

Aligator

Liczba postów : 7607
Registration date : 21/08/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 11:53

TRADER napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
TRADER napisał:
MICHU napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
Widząc trend (obojętnie jaki interwał) licząc go od min do max, należy przyjąć że 30-40% tego zakresu trzeba "poświęcić" (doqpić informację z rynq) na identyfikację, koszt transakcyjny, ewentualne czesanie sl oraz w końcowej fazie na identyfikację momentu wyjścia bo przecież qrwa nigdy w dołq nie wiadomo, że to dołek a nigdy na szczycie nie wiadomo, że to szczyt - to widać dopiero później.
Pozostałe 70-60% zakresu powinno być z palcem w dupie złapane do portfela.

Taka mniej więcej proporcja to jest dla mnie efektywna i do tego dążę by to osiągać. Smile

Na przykładzie takim bardzo uproszczonym jeśli jest korba na 1 figurę (min-max pełny zakres w cieniach świeczek) to do 40pips z tego można "zmarnować" na informację, że ta korba się zaczyna i że się kończy czyli nie qpimy w dołq a gdy odbije 20pips i nie sprzedamy na szczycie a niżej 20pips. Pozostałe 60pips ma być w kieszeni.

Przykład teoretyczny bo w praktyce to różnie bywa ale generalnie coś w ten deseń mi chodzi. Nie może być qrwa tak, że rynek odjeżdza na 3 figury, leszcz siedzi i gapi się jak sraka w gnat a cena zapierdala (albo co gorsza - na przeciwnej), w końcu nie wytrzyma i wskoczy to wtedy jest korekta albo pałowanie i się miota bardziej niż baba w ciąży na kiblu. To prosta droga do bankructwa.

Albo grać jak oni.
albo tak

ten drugi jest lampkowy

Taaa, tylko że te lampki to mi do złudzenia przypominają Bill William`s Fractal, którego sam używam Very Happy Problem w tym, że sygnał masz pewny na tym dopiero 2 świece później i wątpię czy taka lampka z dupy zaświeca się wcześniej... musiałoby to mieć większą informację niż ta płynąca z wykresu co sobie ciężko wyobrazić.

prawidłowo powinna się zaswiecic po ukończeniu swieczki i nie zniknąć, bo inaczej to lipa.
Przecież piszę, że one sa przereklamowane i same w sobie to o kant "d" mozna je potłuc. Czy nikt tam nie zauważył stref S/D?
To jest przecież gra według PA w najczystszej postaci. Gość potrafi siedzieć na pozycji cały miesiąc bo wchodzi w miejscu silnego np. Supply a wychodzi w silnym Demand. Inna sprawa, że ma naprawdę zajebistą dyscyplinę i nie zamyka nawet jak cena zawraca z kilkuset pipsowego zysku i wchodzi w stratę.
Pokazałem jak niektórzy potrafią grać, a oskarżony zostałem o szpiegostwo przemysłowe. Laughing Ale nie tylko ja. Oskarżenia padły pod adresem m. in Piotrka, Borowika chyba jeszcze kogoś jeśli dobrze zrozumiałem jeden z zawoalowanych postów Micha. Laughing

Ukradłeś mi IP?
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

Liczba postów : 51988
Registration date : 29/10/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:03

wyśledziłem Nomada - nie bylo to trudne
joga + zarabianie na giełdzie

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 002c2ebec2304d1d9355b76ef6a49c3c_thb20

Abraham Kohlberg- ultra ortodoksyjny żyd uczy jogi

TRADER

Liczba postów : 549
Registration date : 12/03/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:03

Aligator napisał:
TRADER napisał:
LeSZCZ BaGieNNy napisał:
TRADER napisał:
MICHU napisał:

Albo grać jak oni.
albo tak

ten drugi jest lampkowy

Ukradłeś mi IP?
Dawaj pozew. Szkoda czasu na dyskusje. Laughing
Powrót do góry Go down
nomad

nomad

Liczba postów : 21004
Registration date : 20/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:08

Very Happy

Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Nie 14 Kwi 2013, 12:32, w całości zmieniany 5 razy
Powrót do góry Go down
Aligator

Aligator

Liczba postów : 7607
Registration date : 21/08/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:09

...

Ostatnio zmieniony przez Aligator dnia Nie 14 Kwi 2013, 12:10, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

Liczba postów : 25043
Registration date : 08/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:09

Miler stary komuch coraz bardziej mi się podoba.
Przeczołgał Kwacha z Palikotem jak bure suki.
Z oleksego zrobił durnia.
I ten uśmiech cyniczny Very Happy
Ustawi ich w szeregu jak pionki.
To zemsta za postawienie na nim kreski.
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:19

AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:32

generałowie Kim Dzong Una gotowi do ataku

UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 NK+Generals

JESZCZE NIE WIDZIAŁEM WYBITNIEJSZYCH DOWÓDCÓW Shocked - nawet na jajach (3-ci od prawej )mają medale

Stany przepierdolą wojne w dwa tygodnie ,o Japonii i jap225 nawet nie wspomnę Smile

Janko Traderroo

Janko Traderroo

Liczba postów : 4860
Registration date : 08/07/2009

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:42

Argos napisał:

JESZCZE NIE WIDZIAŁEM WYBITNIEJSZYCH DOWÓDCÓW Shocked - nawet na jajach (3-ci od prawej )mają medale

Stany przepierdolą wojne w dwa tygodnie ,o Japonii i jap225 nawet nie wspomnę Smile
może to ma służyć za zbroję ?
taka współczesna forma kolczugi...
Powrót do góry Go down
nomad

nomad

Liczba postów : 21004
Registration date : 20/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:46

Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Nie 14 Kwi 2013, 13:04, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
delphia
U F O A N A L I T Y K
U F O       A N A L I T Y K

Liczba postów : 15716
Registration date : 29/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:51

thorgall napisał:

Miller jest człowiekiem niebywale inteligentnym. Problem w tym że jest jednocześnie wyjątkowym bezideowym sqrwysynem i stoi nie po tej stronie barykady co trzeba.
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

Liczba postów : 19454
Registration date : 02/10/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 12:56

Janko Traderroo napisał:
Argos napisał:

może to ma służyć za zbroję ?
taka współczesna forma kolczugi...

bogaty kraj, złote odznaki i ordery
Powrót do góry Go down
IronFX
Sys Trader
Sys Trader
IronFX

Liczba postów : 9659
Registration date : 11/10/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 13:01

w piatek rekordowe spadki na GOLD
nowe minimum korekty 2 letniej
bariera 1520 ktora dzialala pare razy puscila
czarna swieca tygodniowa

... a my tu gadamy o jakiejs zrzutce na Micha

moza pogadajmy o sytuacji na zlocie

co dalej moze sie zdarzyc
i jak na tym zarobic

moje view jest takie

5% ze od poniedzialku bedziemy rosnac przez kolejne X sesji i wyjdziemy ponad 1520/1555 i dalej
10% ze nastpi jakis wystrzal w rejony 1520/55 ale i tak sie obsramy ( to kiepski scenariusza dla gry S na fut)
25% ze bedzie boczniak
60% ze spadki beda poglebiane

i taki pomysl zeby zagrac na opcjach na zloto

wystawic call na serii konczacej sie za 11 sesji
biorac pod uwage ze mamy
tylko 5% na ciagle wzorsty
i ze premia opcyjna bedzie zjadana w postepie geometrycznym przez te 11 sesji
to raczej trudno bedzie stracic na taki zagraniu

?
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 13:02

delphia napisał:
thorgall napisał:

Miller jest człowiekiem niebywale inteligentnym. Problem w tym że jest jednocześnie wyjątkowym bezideowym sqrwysynem i stoi nie po tej stronie barykady co trzeba.
Nie można od komuchów za wiele wymagać. Tańczą tak, jak ich pan im gra.
Miler kiedyś pachołek Rosji, teraz jest agentem USA.
Ale podoba mi się, że tępi pachołków brukselskich.
Powrót do góry Go down
Piotrek691

Piotrek691

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 13:23

Mylogi napisał:

moje view jest takie

5% ze od poniedzialku bedziemy rosnac przez kolejne X sesji i wyjdziemy ponad 1520/1555 i dalej
10% ze nastpi jakis wystrzal w rejony 1520/55 ale i tak sie obsramy ( to kiepski scenariusza dla gry S na fut)
25% ze bedzie boczniak
60% ze spadki beda poglebiane

i taki pomysl zeby zagrac na opcjach na zloto

wystawic call na serii konczacej sie za 11 sesji
biorac pod uwage ze mamy
tylko 5% na ciagle wzorsty
i ze premia opcyjna bedzie zjadana w postepie geometrycznym przez te 11 sesji
to raczej trudno bedzie stracic na taki zagraniu

To wszystko zależy z jakim strikiem chciałbyś te call wystawiać?
Powrót do góry Go down
Zygmunt de Bill
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
Zygmunt de Bill

Liczba postów : 7039
Registration date : 22/12/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 13:29

K....a dycha leżała na biurku, jeszcze jak byłem a wp.pl. Zalogowałem się na ufo, za chwilę patrzę i ch... zniknęła affraid Ja rozumiem p.....ć komuś ip czy avatara, ale taki numer Question
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 13:32

Zygmunt de Bill napisał:
K....a dycha leżała na biurku, jeszcze jak byłem a wp.pl. Zalogowałem się na ufo, za chwilę patrzę i ch... zniknęła affraid Ja rozumiem p.....ć komuś ip czy avatara, ale taki numer Question
ch... w tą dychę
dobrze że cię nie otruli przez kompa

są już takie techniki że można przesłać zapach

Evil or Very Mad nie ciesz się Hiob Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
MoralnyNiepokój

MoralnyNiepokój

Liczba postów : 3708
Registration date : 11/03/2010

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 13:48

Miałem wkleić rysunek wigu $, ale jeszcze się okaże, że ktoś taką kreskę narysował wcześniej i mi sprawę w sądzie założy.
Więc robię na to CIACH Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 13:52

Zygmunt de Bill napisał:

Sorry... myślałem że to moja. Embarassed
Powrót do góry Go down
Generał

Generał

Liczba postów : 9866
Registration date : 28/04/2011

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 13:57

nie dobra jest wódka - łeb mnie teraz boli po wczorajszej imprezie
qrwa że też sie dałem namówić na picie wódki scratch

Powrót do góry Go down
Piotrek691

Piotrek691

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 EmptyNie 14 Kwi 2013, 13:58

Popatrzyłem sobie na ulubiony instrument naszej forumowej femme fatale czyli VIX. Toż to jest instrument emerytalny w tej chwili:

1. Historycznie na najniższym poziomie - wystrzeli w górę jak się zaczną spadki w prozacowie.
2. Initial Depo na 1 kontrakt = 4500 USD czyli 14 kilo PLN
3. Jeden punkt = 1000 USD
4. Seria majowa (do 16 maja) chodzi po 14 punktów
5. Z Depem 14 kilo USD + na wstępny depozy 4.5 kilo nie możliwości MC bo na ujemne wartości to chyba nie przejdzie scratch
6. W ciągu ostatnich dwóch lat potrafiło to odpalić na 45 punktów czyli zysk 45-14=31 kilo USD
7. Ryzyko, że jak nie będzie spadków do 16 maja to trzeba będzie się zrolować na kolejny miesiąc czy dalej.
8. Spread 0,05 punkta czyli rolowanie wychodzi 50 dolców + koszty transakcyjne 11 USD w każdą stronę.

No to teraz ja rozumiem BdJ co ona z tym VIXem kombinuje. Laughing

Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 13-14.04.2013 weekend   UFO - 13-14.04.2013 weekend - Page 12 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 13-14.04.2013 weekend
Powrót do góry 
Strona 12 z 17Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
 Similar topics
-
» UFO 16-17.03.2013 Weekend
» UFO - 19-20.01.2013 weekend
» UFO - 23-24.02.2013 weekend
» UFO - 25-26.05.2013 weekend
» UFO - 1-2.06.2013 weekend

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach