troche dziwny ten klip, ale sam utwór nawet ciekawy, coś nowego
Diablo dokąd spadasz z Polski ?
Brazylia
na stałe?
nie no skąd, statkiem będe pływał u wybrzeży Brazylii rok czasu oczywiście z przerwami ale nie będzie mi sie chciało na miesiac jechac do Polski wiec zostane tam az mi sie kontrakt skończy, przy okazji sobie zwiedzę Ameryke południową
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
dax TP osiagniety (7500) realizacja polowy zysku i czekamy na dalszy wystep - ciekawe czy helmut będzie chciał się podnieść teraz raczej licze na dalsze spadki
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Sro 17 Kwi 2013, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Brazylia
na stałe?
nie no skąd, statkiem będe pływał u wybrzeży Brazylii rok czasu oczywiście z przerwami ale nie będzie mi sie chciało na miesiac jechac do Polski wiec zostane tam az mi sie kontrakt skończy, przy okazji sobie zwiedzę Ameryke południową
super, jesienią spadam na do Meksyku, poznałem fajną joginkę, ja zawsze w życiu podążałem za kobietami i dobrze na tym wychodziłem
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
Brazylia
na stałe?
super, jesienią spadam na do Meksyku, poznałem fajną joginkę, ja zawsze w życiu podążałem za kobietami i dobrze na tym wychodziłem
no prosze ty to masz szczęście, ach ci single, takie nieszczęśliwe ludzie lepiej pieluchy, raty i zrzędliwa żonka
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Brazylia
na stałe?
no prosze ty to masz szczęście, ach ci single, takie nieszczęśliwe ludzie lepiej pieluchy, raty i zrzędliwa żonka
Różne ludziska są, większość musi zgodnie z obowiązującym schematem i rytuałem, w większości przypadków ogranicza ich strach i skostniałe poglądy. Wiesz niech już będzie tak jak jest, bo inaczej im się świat rozsypie, to jak z Michem próbowałeś mu coś powiedzieć, a on czyma się jak mucha gówna.
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008