Dawniej na kogoś kogo żadna fajna nie chciała mówiło się stary kawaler.
Ale widać wszystko można pod siebie przerobić
no to tym starym kawalerem jestem od X lat, bo jakoś nigdy mi sie do tego nie spieszyło, a jakoś nie zauważyłem braku zainteresowania u płci pięknej.
To dawaj w końcu słit focie bo mi się zdaje, że straszny brzydal jesteś
Tobie sie naprawde wydaje że wygląd jest tak ważny do poderwania laski?? małolaty to tak, póxniej liczy sie co innego a sweet foci nie dam, chyba ze w pełnym umundurowaniu kiedyś zapodam , bo wyglądam wtedy zajebioza
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
1/ przestań wydawać z siebie niezrozumiałe dla publiki sygnały, 2/ załóż konto demo podłącz do myfxbook i zademonstruj wyniki przez kilka tygodni. 3/ jeśli nie chcesz dawać ludziom darmowe sygnałe, to publikuj z opóźnieniem, tylko nie zakładaj 5 nowych kont dziennie jak niektórzy.
Inaczej dorobisz się dwóch segmentów klientów, jedni wrzucą cię do fosy bo ile można ten sam temat, drudzy będą robili polewki, bo tu jest dużo takich mend co lubia dopierdolić drugiemu i straszną radość im to sprawia.
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
no to tym starym kawalerem jestem od X lat, bo jakoś nigdy mi sie do tego nie spieszyło, a jakoś nie zauważyłem braku zainteresowania u płci pięknej.
Tobie sie naprawde wydaje że wygląd jest tak ważny do poderwania laski?? małolaty to tak, póxniej liczy sie co innego a sweet foci nie dam, chyba ze w pełnym umundurowaniu kiedyś zapodam , bo wyglądam wtedy zajebioza
No nie, ja na przykład jestem brzydki jak chuj
Ale tak piszesz regularnie o tej piękności, no to pasuje sprawdzić
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
No nie, ja na przykład jestem brzydki jak chuj
Ale tak piszesz regularnie o tej piękności, no to pasuje sprawdzić
no mój chuj jest ładny, codziennie myty i sprawny
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
1/ przestań wydawać z siebie niezrozumiałe dla publiki sygnały, 2/ załóż konto demo podłącz do myfxbook i zademonstruj wyniki przez kilka tygodni. 3/ jeśli nie chcesz dawać ludziom darmowe sygnałe, to publikuj z opóźnieniem, tylko nie zakładaj 5 nowych kont dziennie jak niektórzy.
Inaczej dorobisz się dwóch segmentów klientów, jedni wrzucą cię do fosy bo ile można ten sam temat, drudzy będą robili polewki, bo tu jest dużo takich mend co lubia dopierdolić drugiemu i straszną radość im to sprawia.
ale ja nie mam poczeby nic udowadniać. Oferta za kilkanaście godzin juś będzie nieaktualna więc żadnego dilla i tak nie będzie
chcesz to bierz eLe na daxa, nie to nie bierz.
Masz racje takie podawanie sygnała bez stopa i / lub odwołania jest bez sensu.
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
snajper
ale ja nie jestem wojskowym marynarzem
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
ale ja nie jestem wojskowym marynarzem
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
ale żal dupe ściska hahahahahah tu masz umundurowanie oficera
Ale jaki żal, że co? Wiesz z tym szparagiem i 1,2 zlotem UFO to w ogóle nie kumam o co biega
2 zlot, na pierwszym mnie nie było, poza tym ludzie sie zmieniają od paru lat mój wygląd odbiega od tego co było jeszcze 5 lat temu, pływam na kajcie a to tez wymusiło prace brzucha i nóg, bo nie ma szans sie utrzymać na desce bez treningu. Ja rozwijam moje pasje a wy zonkosie to conajwyżej mięsień piwny przed telewizorem Miałem sie hajtać pare lat temu ale mi przeszło, i nie ma to nic wspólnego czy mam wzięcie czy nie mam, tak naprawde liczy sie portfel i humor reszta to bzdury, no chyba ze ktoś jest downem to taki fakt faktem miss Uniwersum to nie znajdzie Masz żonke, ponoc ładna to sie jej trzymaj a nie oceniaj kogoś kto z wyboru wybrał życie kawalera/singla
Popatrz sobie na nich, to są ludzie którzy robią coś z pasją a nie siedzą z bachorami i co niedziele do kościółka
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Aktualnie testuję strategię, która pozwala tylko na 1 pomyłkę.
2 wywalenie stopa oznacza odwrócenie pozycji po czym licznik pomyłek bije od nowa.
Jeśli siem sprawdzi to tylko tak będę grał.
ps. jeżeli chodzi o zakładanie wielu kont to tyle ile jest różnych strategii tyle może być kont. Proste.
Strategia sapera, który myli sie dwa razy - pierwszy i ostatni raz
Wrócił z Afganistanu bez rąk i nóg. Jednak, dzięki pomocy swojej ukochanej Dla niektórych, amputacja wszystkich kończyn byłaby straszliwym ciosem, po którym nie mogliby wrócić do normalnego życia. Jednak Taylor Morris - 23-letni saper armii Stanów Zjednoczonych - nie przywykł do tego, aby się poddawać. http://metromsn.gazeta.pl/Gwiazdy/1,126479,12504561,Wrocil_z_Afganistanu_bez_rak_i_nog__Jednak__dzieki.html
snajper
ale żal dupe ściska hahahahahah tu masz umundurowanie oficera
Ale jaki żal, że co? Wiesz z tym szparagiem i 1,2 zlotem UFO to w ogóle nie kumam o co biega
2 zlot, na pierwszym mnie nie było, poza tym ludzie sie zmieniają od paru lat mój wygląd odbiega od tego co było jeszcze 5 lat temu, pływam na kajcie a to tez wymusiło prace brzucha i nóg, bo nie ma szans sie utrzymać na desce bez treningu. Ja rozwijam moje pasje a wy zonkosie to conajwyżej mięsień piwny przed telewizorem Miałem sie hajtać pare lat temu ale mi przeszło, i nie ma to nic wspólnego czy mam wzięcie czy nie mam, tak naprawde liczy sie portfel i humor reszta to bzdury, no chyba ze ktoś jest downem to taki fakt faktem miss Uniwersum to nie znajdzie Masz żonke, ponoc ładna to sie jej trzymaj a nie oceniaj kogoś kto z wyboru wybrał życie kawalera/singla
Popatrz sobie na nich, to są ludzie którzy robią coś z pasją a nie siedzą z bachorami i co niedziele do kościółka
Hmm, u mnie ze sportem nie najgorzej. A propos pasji, jak mi 1000 osób na stojąco to też jest miło a bachory i Kościół w sumie nie przeszkadzają.
Ale nie będę się chwalił bo mi zaraz zarzucą, że GRAM na demosprzęcie
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Hmm, u mnie ze sportem nie najgorzej. A propos pasji, jak mi 1000 osób na stojąco to też jest miło a bachory i Kościół w sumie nie przeszkadzają.
sorry za bachory
sporty które ja kocham wiążą się z wodą, praca i pasja wyklucza zakładanie rodziny, jest to mój świadomy wybór, więc teksty o atrakcyjności fizycznej są dla mnie śmieszne i denerwujące bo co może wiedziec o mnie ktoś kto nigdy mnie na oczy nie widział? znam tu osobiscie paru ludzi ale tylko Hiob wie jak wygladam bo jak bywam na południu to wpadam do Wrocka, reszta widziała mnie pare lat temu
1000 osób , kurcze to ty grasz w warcaby?? gratuluje
Ostatnio zmieniony przez Diablo (krt) dnia Sro 17 Kwi 2013, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007