hyper trading robią na kghu testują , potem będzie tak sie działa na całym w20 , widac to po obrotach
EX pojechal nach Warschau zlozyc reklamacje na HAFTY system *zwrócenie się do wykonawcy usługi w sprawie ujawnionych wad systemu, z żądaniem naprawienia szkód.
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Poziom dyskusji na UFO od kilku dni zszedł na taki poziom że bez restartu mózgu nie idzie tego czytać... nie mówiąc już o pisaniu... do zabiegu mam przygotowane 0,7 żytniówki oraz 1/2 4paka warki zabieg rozpoczęty...
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
dax tragedia nie dość ze wczoraj nie rosl za prozakami (tylko +0,8 %) to teraz -0,5%
Pisałem już wczoraj, że to conajmniej podejrzane... Sygnał S na D1 już był dawno, teraz mogą zanegować albo...raczej jeszcze raz przetestują linię trendu i się sp....
_________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym.
Jedzmy gówno... – Miliony much nie mogą się mylić
Quidquid agis, prudenter agas et respice finem
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Poziom dyskusji na UFO od kilku dni zszedł na taki poziom że bez restartu mózgu nie idzie tego czytać... nie mówiąc już o pisaniu... do zabiegu mam przygotowane 0,7 żytniówki oraz 1/2 4paka warki zabieg rozpoczęty...
Janku
ja w tej mierze podjąłem środki zaradcze
rozwiązanie polega i opiera siem na modnym ostatnio osracytyźmie
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Pingwin z M napisał: a jaki jest zakres pomyłki lampek na h4, w pipsach, jęśli się sygnał nie sprawdza.?? pozdr Sprawdza sie, tamten spadeczek to było właśnie to co miało być, nic więcej. Lampki nie obiecywały, że będzie się rypać cały tydzień tylko przechodzisz na M1 i czuwasz. pozdr zaznaczono koniec korekty w trendzie W Twoim nie sprawdza się jeszcze 2 sygnały bym zmieścił, ruszaj siem trochę
Dawaj te wykresy na pełną pizdę bo takie mikro to, że kompletnie nic nie widać.
mam wrażenie, że te strzałki żółte to ci się przesuwają i repaintują, czy mi siem wydaje?
MICHU
Pingwin z M napisał: a jaki jest zakres pomyłki lampek na h4, w pipsach, jęśli się sygnał nie sprawdza.?? pozdr Sprawdza sie, tamten spadeczek to było właśnie to co miało być, nic więcej. Lampki nie obiecywały, że będzie się rypać cały tydzień tylko przechodzisz na M1 i czuwasz. pozdr zaznaczono koniec korekty w trendzie W Twoim nie sprawdza się jeszcze 2 sygnały bym zmieścił, ruszaj siem trochę
Dawaj te wykresy na pełną pizdę bo takie mikro to, że kompletnie nic nie widać.
mam wrażenie, że te strzałki żółte to ci się przesuwają i repaintują, czy mi siem wydaje?
NIE, bo wklejam różne TF - y. A Generalnie ( bardzo modne słowo ):
Jeśli pada żółta strzałka np. na M30.
przechodzisz na M15 i czekasz na zmianę koloru świeczki na zgodny z kierunkiem strzałki. To już jest jakiś warunek początkowy wejścia. Od groma tego
Jednocześnie doglądasz lampek na tym M30 co dalej z tą szczałką.
Nawet najlepszy sygnał na M30 nie pomoże jeśli z Dziennego ma być ruch przeciwny, nieprawdaż ? To inna taka prawda.
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
NIE, bo wklejam różne TF - y. A Generalnie ( bardzo modne słowo ): Jeśli pada żółta strzałka np. na M30. przechodzisz na M15 i czekasz na zmianę koloru świeczki na zgodny z kierunkiem strzałki. To już jest jakiś warunek początkowy wejścia. Od groma tego Jednocześnie doglądasz lampek na tym M30 co dalej z tą szczałką. Nawet najlepszy sygnał na M30 nie pomoże jeśli z Dziennego ma być ruch przeciwny, nieprawdaż ? To inna taka prawda.
znaczy idealnie byłoby jak wszystkie lampki od najwyższych tf po niższe ustawiłyby się jednocześnie na żółto, i wyskakiwał tylko sygnał wynikowy.
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Witam! Uprzejmie przypominam sugestie umieszczoną na początku wątku: KARMIMY PAJACY...KA ....... TABLETKAMI!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
MICHU
NIE, bo wklejam różne TF - y. A Generalnie ( bardzo modne słowo ): Jeśli pada żółta strzałka np. na M30. przechodzisz na M15 i czekasz na zmianę koloru świeczki na zgodny z kierunkiem strzałki. To już jest jakiś warunek początkowy wejścia. Od groma tego Jednocześnie doglądasz lampek na tym M30 co dalej z tą szczałką. Nawet najlepszy sygnał na M30 nie pomoże jeśli z Dziennego ma być ruch przeciwny, nieprawdaż ? To inna taka prawda.
znaczy idealnie byłoby jak wszystkie lampki od najwyższych tf po niższe ustawiłyby się jednocześnie na żółto, i wyskakiwał tylko sygnał wynikowy.
Ja nie ukrywam ze system jest DYSKRECJONALNY i TRZEBA BYĆ JAK MICHAEL JORDAN
MICHU
zarabianie na S-kach w czasie bessy i nadchodzącego załamania światowego jest formalnością. Uczcie się od mnie geniusza giełdowego.
miszcz jak zwykle zbyt wielce łaskawy dla uforumowiczów, że skupia się na przekazywaniu giełdowego artyzmu nam maluczkim rzemieślnikom. pojąć tego nie sposób. jedyne co mi się kojarzy to lemur król Julian
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
w foes za to, że podkreślając Moją nieznajomość ortografii ( kiedyś w Podstawówce nawet lepszy od prymuski Iwonki)
sugeruje obłędne wymuszanie odszkodowania na Skarbie Państwa ( który odpowiada za przestępcze działania swoich złajdaczonych udających zespół Downa urzędasów)
i nic nie wie, że w sprawie występuje jako pełnomocnik/przedstawiciel ustawowy dla dwóch jeszcze innych osób.
A jak nie wie to po co pier.....li.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sro 17 Kwi 2013, 11:14, w całości zmieniany 2 razy