byłem i jeden wielki huj - tam to jak na wczasach trzeba sie rozliczać z amunicji, a jak strzelasz to musisz ostrzegać że strzelasz normalnie psychiatryk do cywilów nie wolno strzelać - to huj że to terroryści ale nie wolno biurokracja na całego w jugosławi i algeri było lepiej pod tym względem
zazdroszczę tym co przeżyli 2 wojnę światową
Generał, nie chciałbym Cię nokautować, bo fajnie czyta się Twoją fantastykę ale w Algierii nie było żadnej misji wojskowej
chyba nie myślisz ze tu publicznie napiszę szczegóły i zostanę posadzony przed sądem wojskowym za złamanie tajemnicy która mnie obowiązuje (przedstawiłem ogólnikowo i dla takich dzieci jak wy wystarczy)
opowiadaj .... opowiadaj
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
byłem i jeden wielki huj - tam to jak na wczasach trzeba sie rozliczać z amunicji, a jak strzelasz to musisz ostrzegać że strzelasz normalnie psychiatryk do cywilów nie wolno strzelać - to huj że to terroryści ale nie wolno biurokracja na całego w jugosławi i algeri było lepiej pod tym względem
Generał, nie chciałbym Cię nokautować, bo fajnie czyta się Twoją fantastykę ale w Algierii nie było żadnej misji wojskowej
chyba nie myślisz ze tu publicznie napiszę szczegóły i zostanę posadzony przed sądem wojskowym za złamanie tajemnicy która mnie obowiązuje (przedstawiłem ogólnikowo i dla takich dzieci jak wy wystarczy)
Aha. A tak przy okazji, to wydaje mi się, że wojskowy powiedziałby "postawiony przed sądem".
widocznie nie znasz grypserii wojskowej
strażnicy to nie wojskowi a więźniowi nie wypada się z nimi utożsamiać
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
opowiadaj .... opowiadaj
zibi MOD
opowiadaj .... opowiadaj
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
no kolega upierdliwy siem robi na demo misja była !!!!!!
_________________ ...... a będzie giciej
zibi MOD
a co z podatkiem?? bo zasilenie takimi pieniedzmi twoje konto to od razu GIF sie tym zainteresuje
przednie
Generalny Inspektor Informacji Finansowej jedno I połknąłem wielkie mi halo, oj Snajper Snajper żona nie daje co ??
KRT taki przemądrzałek jak snajper normalnie wśród moich kolegó by sie tak mądrzył to by go przytrzymali i naszczali na niego i już by się nie mądrzył Hamuj mitomanie BORo
spiter
Liczba postów : 1078 Age : 39 Location : Pozen Registration date : 28/03/2012
a co z podatkiem?? bo zasilenie takimi pieniedzmi twoje konto to od razu GIF sie tym zainteresuje
przednie
Generalny Inspektor Informacji Finansowej jedno I połknąłem wielkie mi halo, oj Snajper Snajper żona nie daje co ??
KRT taki przemądrzałek jak snajper normalnie wśród moich kolegó by sie tak mądrzył to by go przytrzymali i naszczali na niego i już by się nie mądrzył Hamuj mitomanie BORo
Ale z klasy czy z celi?
snajper
Liczba postów : 4162 Registration date : 19/06/2011
aj ogólnie wiele zawdzięczam wojsku polskiemu i amerykańskiemu poznałem wielu ludzi z różnych stron świata
założyłbym sie że 90% ufo w czasie wojny by sie po kątach pochowała albo by spierdolili z kraju jak żydy
i słusznie. a po co się napierdalać za jakiegoś polityka
ja bym tam spierdalał
ja zawsze marzyłem o prawdziwej wojnie - życie w lasach, górach, strzelanie do wroga i dobijanie go i robienie zasadzek - aż się serce raduje
no to jedź do Afganistanu jak ci tak spieszno do wojaczki, ja tam jestem pacyfistą
zazdrościsz tym co przeżyli drugą wojne światową?? ojjj zaczynam sie ciebie bać Dla mnie te wszystkie wojny to najgorsze co moze być, zawsze cywile dostają najbardziej, politycy jak tacy skorzy do wojenek to niech sami sie umówią na szabelki po co wysyłać obywateli. lubie swój kraj ale bez jaj, umierać za niego bym nie umierał, patriotyzm u mnie jest równy zero
Kto ma zamiłowanie do wojen ten jest skrytym sadystą bo na wojnach można bezkarnie torturować i gwałcić ludzi.
Wojny to są fajne ale tylko wirtualne, w World of Warcraft sobie można pograć. Na prawdziwą wojnę nie jedzie nikt normalny tylko sami psychole a nawet jeśli początkowo normalni byli to świrują w trakcie.
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
przednie
czego chcesz nieobiektywny trolu ?
zibi MOD
Ja mam S od 3148, cały czas trzymam. Jutro możliwe <1.3 zjeba. Stoploss 3061. Miałem dość zajęty dzień, że rzadko spoglądałem ale samo się zarabia gdy dobrze ustawione.
spiter
Ładnie.. Ja się zrewanżuje z innej bajki.. Poeta boksu (Niech Tiger dziękuje Bogu że nie doszło do walki..)
paralem sie kiedys boxem ale co ten kolo wyczynia jest straszne , juz sobie przypomnialem dlaczego to olałem
Jest 2 razy szybszy od każdego i prawie każdy cios popiera ciałem. Sport wyłącznie do oglądania..jeżeli się nie chce na starośc ślinic, moczyc, trząśc i gubic we własnym mieszkaniu.
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
i słusznie. a po co się napierdalać za jakiegoś polityka
ja bym tam spierdalał
ja zawsze marzyłem o prawdziwej wojnie - życie w lasach, górach, strzelanie do wroga i dobijanie go i robienie zasadzek - aż się serce raduje
no to jedź do Afganistanu jak ci tak spieszno do wojaczki, ja tam jestem pacyfistą
zazdrościsz tym co przeżyli drugą wojne światową?? ojjj zaczynam sie ciebie bać Dla mnie te wszystkie wojny to najgorsze co moze być, zawsze cywile dostają najbardziej, politycy jak tacy skorzy do wojenek to niech sami sie umówią na szabelki po co wysyłać obywateli. lubie swój kraj ale bez jaj, umierać za niego bym nie umierał, patriotyzm u mnie jest równy zero
Kto ma zamiłowanie do wojen ten jest skrytym sadystą bo na wojnach można bezkarnie torturować i gwałcić ludzi.
Wojny to są fajne ale tylko wirtualne, w World of Warcraft sobie można pograć. Na prawdziwą wojnę nie jedzie nikt normalny tylko sami psychole a nawet jeśli początkowo normalni byli to świrują w trakcie.
poznałem człowiek, który w czasie 2 wojny wykonywał wyroki śmierci (żołnierz AK) - miał niesamowite opowieści i co najważniejsze nie żałuje i mówi że gdyby się powtórzyło te jeszcze raz by rozwalał łby niemcom i kolaborantom
zamiłowanie do wojen jest od małego - jakie są najpopularniejsze zabawki ? tak było od zawsze tylko teraz mamy pokolenia pedałów kiedyś młody chłopak był uczony jak walczyć i zabijać
spiter
Ja mam S od 3148, cały czas trzymam. Jutro możliwe <1.3 zjeba. Stoploss 3061. Miałem dość zajęty dzień, że rzadko spoglądałem ale samo się zarabia gdy dobrze ustawione.
Ufffffffffffff
Taka sytuacja
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008