Ładnie.. Ja się zrewanżuje z innej bajki.. Poeta boksu (Niech Tiger dziękuje Bogu że nie doszło do walki..)
paralem sie kiedys boxem ale co ten kolo wyczynia jest straszne , juz sobie przypomnialem dlaczego to olałem
Jest 2 razy szybszy od każdego i prawie każdy cios popiera ciałem. Sport wyłącznie do oglądania..jeżeli się nie chce na starośc ślinic, moczyc, trząśc i gubic we własnym mieszkaniu.
Brawo dla Tigera Że udało mu się przekonać mnie leszcza, że to Jones nie chciał walki. Normalnie jak trader: szybkość i precyzja
nomad
Liczba postów : 21004 Location : Narewka Registration date : 20/01/2008
The more you try to shut them up, the more they have to say... Just out from Egan-Jones
Egan-Jones Downgrades Germany From A+ To A, Outlook Negative 4/17/2013: Federal Republic Of Germany: EJR lowered A+ to A (Neg.) (S&P: AAA) (3413Z GR)
Although Germany's credit metrics are respectable, the country has exposure to its banks and the weaker EU members. Deutche Bank has adjusted shareholders' equity to asset near 2% and might need EUR 100B of support. Via the ECB's Target 2, Germany is owed EUR700B of which perhaps 50% is collectible and then there is the banks' southern EMU exposures. Germany's debt to GDP was 80.6% as of 2011. However, increasing Germany's debt by EUR500B raises the adjusted debt to GDP to 100%. The deficit to GDP of .8% is reasonably strong. Unemployment is 6.9% but will probably rise as global economies continue to show weakness. The positive (EUR16.8B) balance of trade (per GFSO) and the positive EUR5.59B current account (per the OECD) help. Inflation has been moderate at 1.4% (per GFSO).
Chancellor Merkel continues to resist calls for EU bonds (shared liabs.) and money printing and is pushing for fiscal controls and the seniority of bailout funding. Germany is likely to be outvoted by other ECB members and therefore will have greater prospective exposure. Watch for the EFSF and the ESM morphing into banks (thereby depressing eventual recoveries) and a rise in the number of euros. Watch progress on the EU banking union. We used the IMF's data for Germany's debt which is greater than Eurostat's data. Downgrading.
Zerohedge
nie dziwne, ze najpierw widać to na wykresie DAX i EUR
"S&P volume was 2nd highest of the year as Nasdaq and Trannies plunge back to recent lows". dziś obroty były jako drugie największe w tym roku
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
byłem i jeden wielki huj - tam to jak na wczasach trzeba sie rozliczać z amunicji, a jak strzelasz to musisz ostrzegać że strzelasz normalnie psychiatryk do cywilów nie wolno strzelać - to huj że to terroryści ale nie wolno biurokracja na całego w jugosławi i algeri było lepiej pod tym względem
zazdroszczę tym co przeżyli 2 wojnę światową
Generał, nie chciałbym Cię nokautować, bo fajnie czyta się Twoją fantastykę ale w Algierii nie było żadnej misji wojskowej
chyba nie myślisz ze tu publicznie napiszę szczegóły i zostanę posadzony przed sądem wojskowym za złamanie tajemnicy która mnie obowiązuje (przedstawiłem ogólnikowo i dla takich dzieci jak wy wystarczy)
A Rush to Sell Gold in Japan 4/9/2013 4:21:34 PM http://live.wsj.com/video/a-rush-to-sell-gold-in-japan/3045838E-2A5D-45B9-B1E8-EC2BA172FFA8.html?mod=WSJ_article_outbrain&obref=obnetwork#!3045838E-2A5D-45B9-B1E8-EC2BA172FFA8
njus z 9 kwietnia "Japonczycy wyprzedają zloto", i mamy winnych. a nie jakiś Cypr.
Ładnie.. Ja się zrewanżuje z innej bajki.. Poeta boksu (Niech Tiger dziękuje Bogu że nie doszło do walki..)
paralem sie kiedys boxem ale co ten kolo wyczynia jest straszne , juz sobie przypomnialem dlaczego to olałem
Jest 2 razy szybszy od każdego i prawie każdy cios popiera ciałem. Sport wyłącznie do oglądania..jeżeli się nie chce na starośc ślinic, moczyc, trząśc i gubic we własnym mieszkaniu.
ale był wyjątkowo szybki, musiał mieć taki organizm naładowany energią co teraz widać jaki jest wypalony
ja trochę zaczynam sparować bo to się przydaje w życiu, mieć przewagę psychiczną nad hołotą
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
Dla kolegi generała, od kolegów ze specnazu mam wrażenie, że w tej paradzie bierze udział tylu żołnierzy ile u nas jest wszystkich tzn 14 000 , a to tylko uniwersytety wojskowe samobieżnych haubic i nowoczesnych czołgów to na pewno nie mamy tylu co tam jechało
Ostatnio zmieniony przez nomad dnia Czw 18 Kwi 2013, 00:00, w całości zmieniany 5 razy
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
[quote="nomad"][quote="Zygmunt de Bill"][quote="pandorka"]To, na w końcu /jaki by on nie był/ traderskim forum spytam się o edka na jutro, dlaczego akurat w tak, a nie innaczej i z czego to wynika.
Uff.[/quote]
Patrząc na D1 to mi wychodzi S, ale pytałbym na jakimś forum dotyczącym rynku forex.[/quote]
Nikt rozsądny nie odpowie na tak postawione pytanie, no chyba że "będzie spadało albo rosło, ewentualnie flauta " [/quote]
Oops. Uff. Strasznie się uśmiałem z świadomej nieświadomości, albo jakos tak.
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7039 Registration date : 22/12/2011
To, na w końcu /jaki by on nie był/ traderskim forum spytam się o edka na jutro, dlaczego akurat w tak, a nie innaczej i z czego to wynika.
Uff.
Patrząc na D1 to mi wychodzi S, ale pytałbym na jakimś forum dotyczącym rynku forex.
Witam nocą. Kuźwa wraca człowiek do Wawy, otwiera swoje ulobione forum i ma wrażenie, że profil jakby inny? Sport, awantury i opowieście dobrego wojaka szwejka
Halo! czy ktoś tu jeszcze zajmuje się pochodnymi, opcjami czy forexem?