Czytałem weekendowe ale z telefonu a napisać coś z tela to dla mnie dramat (za grube paluchy).
Z tego co zrozumiałem sprawa na chwilę obecną ma się tak:
Michu za 32 tygodnie zgodzi się łaskawie przepierdolić pieniądze Piotrka, pod warunkiem............. że nie będzie żadnych warunków! Przy okazji poszerzył nieco granice naiwności Piotrka domagając się 36k, nooo bo Michu przecież musi za coś żyć, nie funkcjonuje na powietrze. Czemu miałby żyć za Piotrkową kasę, nie wyjaśnił, chociaż wyjaśnić to można bardzo prosto, Piotrek kasę ma ma a Michu ma.... mieć! Jasno widać że Michu nie czyta tego co piszą inni bo Piotrek jednak wyraźnie napisał że jego naiwność ma swoje granice. Czy ta granica przebiega poniżej czy powyżej 36k przekonamy się za 32 tygodnie, chyba że Krt znów się wp.....y w negocjacje i podbije do 64 tygodni! ...............................Pozdrawiam dziadek ręką własną
Ależ dziadek proszę nie denerwuj się.
Swego czasu bardzo polubiłem Piotra, nic się tutaj nie zmieniło. Już od dawna traktuję Go prawie jak brata.
Chciałem Piotrowi zrobić 36k z tych 5k początkowych. To znaczy taka miałaby być Moja ścieżka kariery u Niego jeślibym zaliczył ten pierwszy etap.
2 bitewki się przegrało ale czy całą wojnę ?
Ma On swoje jakieś inne zajęcia a ja jestem stale przy kompie no to Mu ciach transakcje nanoskalperem.
Miałem zamiar przejść z Nim na Skypa i ponanotradować z Nim trochę przy okazji miło gaworząc a przekonać do sposobu gry ale nie zawsze. Przy zgodnych fazach to
niestety łapki pod i 3mamy trend za....pipsy.
I Nic bym na tym nie stracił. Piotr na pewno nie.
Zanim się dziadek wypowie lepiej zapytać niż snuć domysły.
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
W Sphinxie pstrąg tęczowy z pyrami i zestawem surówek 35 zeta, jest go całkiem sporo, że naprawdę się można najeść i fajnie przyrządzony. Przynajmniej mi smakował. To 3 porcje wychodzą stówkę a nie jedna.
To w Singu są ceny nominalnie podobne jak u nas tylko że w $SG a SGD/PLN = 2,5818479
Sphinx to nie jest dobra restauracja. Oszukiwano mnie w tej knajpie na wszystkim - jadłem stare żarcie, kelner potrafił nie wydać 2 zł. reszty, automatycznie biorąc sobie napiwek i uciekając wręcz od stolika, gratisowa Pepsi była tak rozcieńczona wodą, że bardziej się chyba nie dało, itp., itd. Ceny są niskie, a jedzenie dobre w smaku, na tym lista zalet dla mnie się kończy. Omijam szerokim łukiem.
Mnie to w ogóle wqrwiają te napiwki, ja nigdy nie dawałem i nie daję. Uważam, że frajerzy dają.
frajerem to nazywa prostytutka swojego klienta
Takiego, który da extra napiwek oprócz uzgodnionej stawki, to na pewno
A takiego, który wydyma więcej niż sobie zakładała w podstawowej cenie, to nazwie co najwyżej chujem ale raczej nie frajerem.
Frajer to dla mnie ogólnie jest ktoś taki kto płaci niewspółmiernie więcej do tego co w zamian otrzymuje lub chętnie dopłaca dodatkowo z własnej woli za coś czego nie musi lub co jest niepotrzebne. Niezależnie co jest przedmiotem transakcji.
To może i ja przy sprzedaży działki wystawię łąpę po napiwek np tysiaka bo w końcu stawiłem się u notariusza... łaska wielka
i tu się mylisz. czytałem kiedyś ksiazke o prostytutkach i klientów swoich nazywaly frajerami. To znaczenie, które opisujesz to jedno ze znaczen. Sprawdzilem w słowniku potocznej polszczyzny. FRAJER - lekcew. <klient prostytutki> "Tylko, ze tam panienki przeważnie zaciagaja ich do pobliskich tanich hotelików albo ida z frajerem do jego mieszkania". dlatego dla mnie chwalenie się, ze się chodzi na prostytutki to frajerstwo dlatego chcesz czy nie chcesz to jesteś frajerem
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
w piątek oczywiscie przez większośc byłem najwiekszym palantem biorąc L gdy się "rzekomo" krach zaczął i jus widzieli na licznikach 1,2888
a ja wam powiem że najpierw up powyżej 1,325
Eeee tam palantem. Po prostu zwykłym DemoPalantem
Dla mnie Eur/Chf wygląda ładnie prowzrostowo w dłuższym okresie. Okolice 1.2200 mogą zwiedzic a potem up. Stop 1.2150 i okolice. Co jest grane na goldzie? wygląda jakby korekta abc się zakończyła.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
W Sphinxie pstrąg tęczowy z pyrami i zestawem surówek 35 zeta, jest go całkiem sporo, że naprawdę się można najeść i fajnie przyrządzony. Przynajmniej mi smakował. To 3 porcje wychodzą stówkę a nie jedna.
To w Singu są ceny nominalnie podobne jak u nas tylko że w $SG a SGD/PLN = 2,5818479
Sphinx to nie jest dobra restauracja. Oszukiwano mnie w tej knajpie na wszystkim - jadłem stare żarcie, kelner potrafił nie wydać 2 zł. reszty, automatycznie biorąc sobie napiwek i uciekając wręcz od stolika, gratisowa Pepsi była tak rozcieńczona wodą, że bardziej się chyba nie dało, itp., itd. Ceny są niskie, a jedzenie dobre w smaku, na tym lista zalet dla mnie się kończy. Omijam szerokim łukiem.
Mnie to w ogóle wqrwiają te napiwki, ja nigdy nie dawałem i nie daję. Uważam, że frajerzy dają.
A takiego, który wydyma więcej niż sobie zakładała w podstawowej cenie, to nazwie co najwyżej chujem ale raczej nie frajerem.
Frajer to dla mnie ogólnie jest ktoś taki kto płaci niewspółmiernie więcej do tego co w zamian otrzymuje lub chętnie dopłaca dodatkowo z własnej woli za coś czego nie musi lub co jest niepotrzebne. Niezależnie co jest przedmiotem transakcji.
To może i ja przy sprzedaży działki wystawię łąpę po napiwek np tysiaka bo w końcu stawiłem się u notariusza... łaska wielka
i tu się mylisz. czytałem kiedyś ksiazke o prostytutkach i klientów swoich nazywaly frajerami. To znaczenie, które opisujesz to jedno ze znaczen. Sprawdzilem w słowniku potocznej polszczyzny. FRAJER - lekcew. "Tylko, ze tam panienki przeważnie zaciagaja ich do pobliskich tanich hotelików albo ida z frajerem do jego mieszkania". dlatego dla mnie chwalenie się, ze się chodzi na prostytutki to frajerstwo dlatego chcesz czy nie chcesz to jesteś frajerem
A niech ci będzie, za to Generał jest demofrajerem.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
i tu się mylisz. czytałem kiedyś ksiazke o prostytutkach i klientów swoich nazywaly frajerami. To znaczenie, które opisujesz to jedno ze znaczen. Sprawdzilem w słowniku potocznej polszczyzny. FRAJER - lekcew. "Tylko, ze tam panienki przeważnie zaciagaja ich do pobliskich tanich hotelików albo ida z frajerem do jego mieszkania". dlatego dla mnie chwalenie się, ze się chodzi na prostytutki to frajerstwo dlatego chcesz czy nie chcesz to jesteś frajerem
...znam z autopsji ..... generał to taki trep z wężykiem na ramieniu
Nadaje ze Stronia
...znam z autopsji ..... generał to taki trep z wężykiem na ramieniu
.... a PO co mu POmpka .... jak ma plutonowego do dmuchania
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
w piątek oczywiscie przez większośc byłem najwiekszym palantem biorąc L gdy się "rzekomo" krach zaczął i jus widzieli na licznikach 1,2888
a ja wam powiem że najpierw up powyżej 1,325
Eeee tam palantem. Po prostu zwykłym DemoPalantem
Dla mnie Eur/Chf wygląda ładnie prowzrostowo w dłuższym okresie. Okolice 1.2200 mogą zwiedzic a potem up. Stop 1.2150 i okolice. Co jest grane na goldzie? wygląda jakby korekta abc się zakończyła.
Spiter, stoisz po jednej stronie z Bankiem Szwajcarii. Masz duże szanse na zwycięstwo.
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
co to się dzieje... http://facet.wp.pl/kat,1007823,wid,15520188,wiadomosc.html?ticaid=1107dc&_ticrsn=3 BBC1 podawało, że 25 proc. napastników seksualnych to kobiety. W roku 2009 "Guardian" opublikował informację, jakoby na Wyspach żyło 64 tys. przestępców seksualnych płci żeńskiej. Co gorsza, przerażające są nie tyle same liczby, co bieżąca tendencja zmian. "Daily Mail" napisał niedawno, że w zastraszającym tempie wzrasta liczba kobiet dopuszczających się przestępstw seksualnych.
No ale JAK? Wyrucha faceta w dupę sztucznym penisem? Jeśli gościowi przez stres nie stanie to co mu zrobi? Będzie go lać? A jeśli stanie to pewnie facet nie będzie miał tego aktu za złe...
Ja po prostu nie rozumiem jak można być fizycznie zgwałconym przez babę. No chyba że zmusi do robienia jej minety np. to tyle co najwyżej sobie wyobrażam.
Swoją drogą dziś przed marketem widziałem taką odpicowaną lalunię może z 25 to max miała jak se podjechała na Kawasaki Ninja 636 zielonym... to raczej za dość męski sprzęt uchodzi ogólnie Trochę mnie zaskoczyło, że taka drobna laleczka tym jeździ bo spodziewałbym się łysego drecha na czymś takim.
słusznie prawisz Opcjo. Technikalia. Od razu poznać praktyka Można mówić o przemocy ale o seksie w formie stosunku to już wątpliwe. Oczywiście możliwe są inne formy np: dominacja w stylu BDSM ale to też jest problem bo fizycznie to jednak faceci są zwykle silniejsi i stawią skuteczny pór a ci co się w takie rzeczy bawią oddają się sami bo to ich kręci.
przy okazji przypomniał mi się klasyk śp A.Lepper
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
oby tak dalej tylko MICHU na eS i nie chce mu się tłumaczyć że edek zawsze domyka luki nawet wie lepiej co grać od swoich lampek więc nie musi czekać na potwierdzenie dziwny ten system lampowy ciekawe kiedy trzeba czekać a kiedy nie
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
oby tak dalej tylko MICHU na eS i nie chce mu się tłumaczyć że edek zawsze domyka luki
Ja też na S i trudno się dziwić, chyba mój system jest jeszcze głupszy niż system Micha! Myślę jednak że oba kierunki są możliwe i spokojnie czekam na 1.29725 (tp).
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
oby tak dalej tylko MICHU na eS i nie chce mu się tłumaczyć że edek zawsze domyka luki
Ja też na S i trudno się dziwić, chyba mój system jest jeszcze głupszy niż system Micha! Myślę jednak że oba kierunki są możliwe i spokojnie czekam na 1.29725 (tp).
daj sobie spokoj z walutami, to gawno jest
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007