W USA za takie naduzycia wladzy Kaminski i jego agent poszliby na 10 lat do paki,szkoda ze tego tez nie widzisz.A pol miliona ona nie dostanie z praktyki wynika ze odszkodowania za areszt etc to kilka tysiecy zlotych max kilkanascie
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
witajcie edek ładnie rośnie od piatku ponad 80 pejsów 20 lotów razy 80 pejsów daje mi 42 tysiące zł
Witaj! Chwała Słowianom! Jak na "mitomana" miewasz dość trafne prognozy...
wczoraj napisałem, że za niedługo coś wam pokażę na forum i wielu z was świat się zawali co więcej pokaże wam na to dowody, a kilka osób z forum (jeszcze o tym nie wiedzą) sami to potwierdzą - to będzie szok
Idę dzisiaj na Policję, zgłosić że zgodnie z danymi z przelewu osoba z Sulejówka zwiazana z niejakim Generałem z tego
forum stosuje groźby wobec Mojej osoby.
Żeby to było juz odnotowane.
Michu a co ty dziś pijany jesteś ?
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
witajcie edek ładnie rośnie od piatku ponad 80 pejsów 20 lotów razy 80 pejsów daje mi 42 tysiące zł
wczoraj napisałem, że za niedługo coś wam pokażę na forum i wielu z was świat się zawali co więcej pokaże wam na to dowody, a kilka osób z forum (jeszcze o tym nie wiedzą) sami to potwierdzą - to będzie szok
Idę dzisiaj na Policję, zgłosić że zgodnie z danymi z przelewu osoba z Sulejówka zwiazana z niejakim Generałem z tego
ze starych czasów pewna firma chciał zrobić na mnie wyłudzenie, Sąd fałszując dokumenty ocgronił tą firmę.
Żacząłem wykazywać że wymiar sprawiedliwości się mści na mnie za sprawę, w którą jest zamieszanych 70 prok i sędziów.
Migusiem w trybie natychmiastowym sprawa została wznowiona i właśnie wygrywam.
Na Policji ( Pozwanych 3 Policjantów) już wiedzą że jak coś zgłaszam ma to być zrobione " na wczoraj".
Zapomnij.
Generał
ze starych czasów pewna firma chciał zrobić na mnie wyłudzenie, Sąd fałszując dokumenty ocgronił tą firmę.
Żacząłem wykazywać że wymiar sprawiedliwości się mści na mnie za sprawę, w którą jest zamieszanych 70 prok i sędziów.
Migusiem w trybie natychmiastowym sprawa została wznowiona i właśnie wygrywam.
Na Policji ( Pozwanych 3 Policjantów) już wiedzą że jak coś zgłaszam ma to być zrobione " na wczoraj".
Zapomnij.
Michu to jakaś poważna afera a była twoja sprawa u Jaworowiczowej ? często oglądam ten program, pamiętam kiedyś była sprawa, która mnie poruszyła (pomyślałem że tak nie może być) i pomogłem tym ludziom osobiście. Teraz się u nich wszystko zmieniło i są szczęśliwi, a urzedasy ałatwieni na amen - ale wolę o tym nie rozmawiać
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29650 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
poszedł do morskiej, bo chciał zwiedzac swiat. tam zaczal pukac dziewczyne kolegi. wytrwal rok. poszedl do aktorskiej. znalazł nowa. później wzial się sam za karierę, a zone trzymal w zamknieciu.
co to za zwiedzanie świata na morzu, wolne żarty, pracuje 6 miesiecy w roku na 6 miesiecy wolnego, i sadzisz ze bede wolny czas spedzał tak jak ty w domu??
Generał
co tu się dzisiaj dzieje ??? giga loty mega loty mastodonty jeden z drugim sie wypisują, inni zarabiają i pomagają jaworowicz wy sobie wezcie wolne na tydzień i się uchlajcie albo zaroksujcie chociażby na demo !!!! rozumiem, że nieruchawość na rynku jest wkurzająca ale do cholery więcej luzu !!!!! natychmiast wszyscy kasują demorachunki i zaczynamy od nowa co było a nie jest nie pisze się w rejestr
_________________ ...... a będzie giciej
Generał
co tu się dzisiaj dzieje ??? giga loty mega loty mastodonty jeden z drugim sie wypisują, inni zarabiają i pomagają jaworowicz wy sobie wezcie wolne na tydzień i się uchlajcie albo zaroksujcie chociażby na demo !!!! rozumiem, że nieruchawość na rynku jest wkurzająca ale do cholery więcej luzu !!!!! natychmiast wszyscy kasują demorachunki i zaczynamy od nowa co było a nie jest nie pisze się w rejestr
neuron powiedz co dziś mamy grać bo już sam nie wiem tylu tu pisze i nic nie mogę sie dowiedzieć jak mam grać bo ciągle jestem w plec, neuron choć ty bądź człowiek i powiedz mi jaką mam otworyć pozycje na czym iw którym kierunku
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
poszedł do morskiej, bo chciał zwiedzac swiat. tam zaczal pukac dziewczyne kolegi. wytrwal rok. poszedl do aktorskiej. znalazł nowa. później wzial się sam za karierę, a zone trzymal w zamknieciu.
co to za zwiedzanie świata na morzu, wolne żarty, pracuje 6 miesiecy w roku na 6 miesiecy wolnego, i sadzisz ze bede wolny czas spedzał tak jak ty w domu??
A TERAZ MASZ CALY ROK WOLNY I SIEDZISZ W DOMU.
Generał
neuron powiedz co dziś mamy grać bo już sam nie wiem tylu tu pisze i nic nie mogę sie dowiedzieć jak mam grać bo ciągle jestem w plec, neuron choć ty bądź człowiek i powiedz mi jaką mam otworyć pozycje na czym iw którym kierunku
a co ja jestem niby jakaś instytucja charytatywna ?? michowi w maju wpłacisz kilka baniek tak ?? a ja to co ??? demo nie demo ja też chcę : )))
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
nie, robie papiery na tanka, mapy elektroniczne, ale co ty o tym wiesz Nie dziwie sie że piszesz drukowanymi literami, korporacyjni często mają problem ze stresem
no robaczku jak mi jeszcze tu dosrać, spoko jeszcze 7 godzin i wrócisz do swojego mieszkanka , średnio atrakcyjna żonka znów będzie miała muchy w nosie ale rano znów do pracy, z zaliczeniem korka i tak do emerytury, Co ja moge o tym wiedzieć ja załatwie sobie Krus popracuje 10 lat i pójde na emeryturę a ty cholera do emerytury zostało 30 lat
Ostatnio zmieniony przez Diablo (krt) dnia Pon 29 Kwi 2013, 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Generał
a co ja jestem niby jakaś instytucja charytatywna ?? michowi w maju wpłacisz kilka baniek tak ?? a ja to co ??? demo nie demo ja też chcę : )))
chyba przeoczyłeś wątek z przed tygodnia
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
No ale sam wybierasz taki styl życia przecież
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
nie, robie papiery na tanka, mapy elektroniczne, ale co ty o tym wiesz Nie dziwie sie że piszesz drukowanymi literami, korporacyjni często mają problem ze stresem
no robaczku jak mi jeszcze tu dosrać, spoko jeszcze 7 godzin i wrócisz do swojego mieszkanka , średnio atrakcyjna żonka znów będzie miała muchy w nosie ale rano znów do pracy, z zaliczeniem korka i tak do emerytury, Co ja moge o tym wiedzieć ja załatwie sobie Krus popracuje 10 lat i pójde na emeryturę a ty cholera do emerytury zostało 30 lat
POMYLILES SIE, SIEDZE W DOMU I SOBIE PRACUJE, BO MI SIE NIE CHCE ISC DO BIURA a zwiedzanie swiata zza szyby ciezarowki albo statku armatora to w bajki można wlozyc hamburger tez był romantykiem i się naczytal http://etraveler.pl/praca-na-statkach,artykul.html?material_id=4e2ec977fbaedd4f7e010000
ciekawy temat
Ostatnio zmieniony przez Daredevil Trejder dnia Pon 29 Kwi 2013, 09:34, w całości zmieniany 1 raz
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
chyba przeoczyłeś wątek z przed tygodnia
no chyba nie myslisz, że ja śledzę wszystkie wpisy widzę "miliony" to zaraz nastepny post czego dotyczy zmiana ?? domyślam się, że przeszliście na miliardy ???
Generał
tarzan pewnie puszki zbiera na depo - cicho ostatnio siedzi (nie dziwie sie mu pogoda trochę nie dopisuje to i mniej puszek po menelach w parkach leży) jak sie zrobić ciepło to tarzan znwów będzie miał żniwa
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
No ale sam wybierasz taki styl życia przecież
tak od dziecka marzyłem o morzu, chciałem zostac biologiem morskim ale ojciec ogołocił moje konto i musiałem zostac na południu i podjąc studia na AE, ale czas mija życie z giełdy po jakimś czasie tez przestało byc atrakcyjne, firme fajnie miec ale łatwo nie jest w czasie kryzysu, nie jest to może praca marzeń ale to mój wybór a tacy mądralińscy jak trejder myślą że są najmądrzejsi i wiedzą więcej ode mnie, pracowac na morzu chce dla pieniedzy, dla praygody i realizowania własnej pasji, a czas wolny zamierzam siedzieć np w Azji, Krus sobie załatwiam dla ubezpieczenia i emerytury, IKE zabezpieczy mi dostanie życie na starość. Myślę więc że dobrze sobie to wykombinowałem
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
W USA za takie naduzycia wladzy Kaminski i jego agent poszliby na 10 lat do paki,szkoda ze tego tez nie widzisz.A pol miliona ona nie dostanie z praktyki wynika ze odszkodowania za areszt etc to kilka tysiecy zlotych max kilkanascie
piszesz tak jak gdybyś znał materiał dowodowy. W tej sprawie powinno się odtajnić wszystkie materiały bo nie ma potrzeby by dalej były tajne i wtedy zobaczymy na jakiej podstawie sąd uznał iż CBA nielegalnie zgromadziła dowody (sąd poprzedniej instancji tego nie stwierdził).
W artykule piszą o odszkodowaniu nie za areszt ale utracone korzyści. I takie wyroki już zapadały.
I jeszcze jedno - Pan sędzia widać że jest "sprawdzony" bo orzekał w kilku istotnych sprawach i to w sposób budzący wątpliwości.