Na maxa jestem happy z tego, że mam okna w pokoju od strony zachodniej :cheers:bo dzięki temu nie napierdala mi tak to słońce z samego rańca tylko zaczyna gdzieś po 13-tej dopiero świecić w okno za to o 22giej jeszcze ostatnie promyki widać zachodzące. Najpóźniej na całym osiedlu u mnie zachodzi
Kiedyś mi to było jeden chuj a teraz mam to za ogromną zaletę i jeśli gdzieś będę qpował jakieś mieszkanie kiedyś to to będzie jednym z istotnych kryteriów. Najlepiej mieć okna z każdej strony ale jeśli się nie da to przede wszystkim od zachodniej lub południowo-zachodniej.
Nienawidzę, gdy mi napierdala słońce na chama o 7 rano gdy śpię jeszcze. To pasuje do mojego trybu życia popołudniowo-wieczornego bo rano przed ósmą to ja jestem zombie, że nie wiem co sie dzieje a potrafię do 2-3 w nocy siedzieć za to. Dlatego fajnie z tą sesją, że przesunęli otwarcie na później.
Niektórzy z kolei wstają z qrami 5-6 a chodzą spać 20-21 bo jeśli do rurów trzeba rano wstać no to cóż..
EXio w Kombinacie w Polkowicach szychtę o 5. zaczyna, kończy 12-ta, idzie na Lunch (hgw czemu to dużą literą pisze - czy my Niemcy jesteśmy?) i ma czas pisać na forum. A rano czasem w przerwie chlapnie coś jak ma chwilę wolnego.
masz okno na zachodnią stronę? to dobrze karabin powinieneś na stałe do ramy przymocować
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Wykład prof. de Soto specjalnie dla kaczora nie będzie to zmarnowany czas
://www.youtube.com/v/8S935Z5THSM[/flash]
noce spędzasz przed monitorem, żona na którą już patrzeć nie możesz chrapie w drugim pokoju, ech przegrałeś swoje życie, pozostało ci tylko UFO i kościół
jak my jeden pokój mamy jak w drugim pokoju
Ostatnio zmieniony przez thorgall dnia Sob 15 Cze 2013, 03:16, w całości zmieniany 1 raz
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
noce spędzasz przed monitorem, żona na którą już patrzeć nie możesz chrapie w drugim pokoju, ech przegrałeś swoje życie, pozostało ci tylko UFO i kościół
Ojej to stad ta frustracja
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Ojej to stad ta frustracja
już niedługo 1 pokój wystarczy jak się dzieci wyprowadzą na swoje
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Dyskusja dziś jakaś jałowa, pamiętajcie Bóg, Honor, Ojczyzna to jest najważniejsze w życiu.
Boga nie ma, honor w rozumieniu tym z dawnych wieqw to w dzisiejszych czasach się dość mocno wypaczył i skomercjalizował a ojczyzna jest sprzedana żydokomunie
Przestarzały jesteś baran. Liczą się 1. ZDROWIE 2. DUTKI 3. ROZRYWKA - to etos współczesnego świata.
+ PUSTY BANIAK, żeby się niczym nie martwic. Najlepiej mieć IQ poniżej setki. Niska inteligencja pozwala nam się cieszyc nawet z pierdniecia albo słowa "qrwa" powiedzianego publicznie przez np. aktora, polityka. http://www.kamilcebulski.pl/inteligencja-czasami-przeszkadza/ http://www.magazyntrendy.pl/Trendynew/podglad.php?id=448 http://info.wyborcza.pl/temat/wyborcza/inteligencja+przeszkadza
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
nikt normalny w bagno się nie pcha Erdogan też ma UE w dupie to podpuścili ichniejsze lemingi do zadymy
Z Turcją jest trochę inaczej nie wiem czy tam chodzi o UE z tymi zamieszkami tam islam już trochę się ucywilizował i część Turków nie chce powrotu do średniowiecza
nikt normalny w bagno się nie pcha Erdogan też ma UE w dupie to podpuścili ichniejsze lemingi do zadymy
Z Turcją jest trochę inaczej nie wiem czy tam chodzi o UE z tymi zamieszkami tam islam już trochę się ucywilizował i część Turków nie chce powrotu do średniowiecza
nie wierz propagandzie Turcja rozwija się 8% rok do roku
Jeszcze kilka lat temu obiecywano że zasiądzie się do negocjacji w sparawie anszlusu. UE chciała żeby Turcja prosiła o to na kolanach. Traz turcy przejrzeli na oczy jak się rozwija UE i Erdogan już nie chce nawet negocjować. A to zabolało biurokratów z Brukseli. Jakiego średniowiecza? Większość Turków popiera Erdogana za rozwój (ale tego ci w mediach nie powiedzą) I dlatego skrzyknięto na tweeterach i facebookach młodych lewaków idiotów. Erdogan rozgania to tałatajstwo pokojowo, choć powinien strzelać do durniów
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Jeszcze kilka lat temu obiecywano że zasiądzie się do negocjacji w sparawie anszlusu. UE chciała żeby Turcja prosiła o to na kolanach. Traz turcy przejrzeli na oczy jak się rozwija UE i Erdogan już nie chce nawet negocjować. A to zabolało biurokratów z Brukseli. Jakiego średniowiecza? Większość Turków popiera Erdogana za rozwój (ale tego ci w mediach nie powiedzą) I dlatego skrzyknięto na tweeterach i facebookach młodych lewaków idiotów. Erdogan rozgania to tałatajstwo pokojowo, choć powinien strzelać do durniów
Jeśli już (a tego nie jestem pewien) to lewacy chcą wykorzystać nadarzającą się okazję i się podłączyli nie wiem ile jest tej najprawdziwszej prawdy w przekazach medialnych ale tam chyba podłączyły się różne środowiska a co do średniowiecza to po prostu młodzi chyba już nie chcą nawet namiastki szariatu czy jak to się nazywa Tam protestują takie ichniejsze KRT i Kaczory = bez urazy
Jeśli już (a tego nie jestem pewien) to lewacy chcą wykorzystać nadarzającą się okazję i się podłączyli nie wiem ile jest tej najprawdziwszej prawdy w przekazach medialnych ale tam chyba podłączyły się różne środowiska a co do średniowiecza to po prostu młodzi chyba już nie chcą nawet namiastki szariatu czy jak to się nazywa Tam protestują takie ichniejsze KRT i Kaczory = bez urazy
W Turcji nie obowiązuje prawo szariatu. A tu masz rację że tam protestują ichniejsze KRT, kaczory + pedały, feministki,zieloni i inna zaraza
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
W Turcji nie obowiązuje prawo szariatu. A tu masz rację że tam protestują ichniejsze KRT, kaczory + pedały, feministki i inna zaraza
Wiem że nie obowiązuje ale coś tam małymi kroczkami zmieniają i chodzi mi o to że młodzi którzy są religijni nie chcą aby więcej władzy dostali duchowni
W Turcji nie obowiązuje prawo szariatu. A tu masz rację że tam protestują ichniejsze KRT, kaczory + pedały, feministki i inna zaraza
Wiem że nie obowiązuje ale coś tam małymi kroczkami zmieniają i chodzi mi o to że młodzi którzy są religijni nie chcą aby więcej władzy dostali duchowni
Turcja jest państwem świeckim, ale zachowanie tradycji, konserwatyzmu nie jest niczym złym. Lewakom tak jak u nas chodzi o zniszczenie religi. A bez tego podważony zostanie fundament cywilizacyjny.
EX
Liczba postów : 20419 Registration date : 11/02/2009
Ja nie twiedze że Erogan jest znakomitym przywódcą. Natomiast jest lepszy niż poprzednicy. vide: rozwój kraju
I tu jest problem bo na razie widzimy krótkotrwałe skutki to samo dotyczy Orbana na Węgrzech którego obsmarowano na każdy możliwy sposób a to co pokazali w mediach podczas powodzi to tylko brawa dla wszystkich Węgrów