Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: UFO - 08.07.2013r. Pon 08 Lip 2013, 00:26
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
jakbym ja dostal bana na miesiac to byscie juz tu nie popisali sobie To gowno ma tyle dziur ze mozna to wyjebac w kosmos wiele razy zanim sie admin polapie co jest grane
Na koncercie Rihanny bylem, suka spoznila sie godzine i co najlepsze na Openerze spotkalem sie po raz pierwszy z tym, ze NIE PRZYJMOWANO GOTOWKI.Ani tez karty VIsa, tylko MasterCard.Najglupsza rzecz na swiecie biorac pod uwage ze MasterCard nie jest wcale najpopularniejszym systemem, pewnie byl sponsorem ale dla mnie to zahacza o nieuczciwa konkurencje, poza tym wedlug polskiego prawa nie mozna zabronic przyjmowania polskiej gotowki. Nie wiem co za debil to wymyslil ale gratuluje juz mam zly stosunek do MasterCard
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
jak już stan banów ma być const. to mogę przejąć na siebie ban Micha
Ban Micha uchylony, jak chcesz pomóc na przyszłość możesz spłacić za Micha Jego długi wtedy stan banów będzie constans na niższym levelu!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Damian
Liczba postów : 7125 Location : Waw Registration date : 28/01/2008
po wuj te szpilke na x/pln robią jak ,ze wzgledu na nocny spred , graja sami ze soba ?
chyba tylko ze względu na AT - moze im kaczor jakis wykres podrzucił i sie ściśle trzymajom
ps to były żarty a prawda jest taka że o 1:58 ludzie rzucili sie do kantorów i banków wymieniać złotówki i rynek błyskawicznie zareagował
ps 2 korekta juz byla - NOCNA , cala na szerokim spredzie (to zeby sie kaczorowi fale zgadzały )- AT rzondzi teraz beda trzymali zlotowke za morde az wydymaja tych co grali na s w BM tzn do 9tej - otwarcie GPW ? czy az do 12tej - termin uzupełniania depozytów ??
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
jakbym ja dostal bana na miesiac to byscie juz tu nie popisali sobie To gowno ma tyle dziur ze mozna to wyjebac w kosmos wiele razy zanim sie admin polapie co jest grane
Na koncercie Rihanny bylem, suka spoznila sie godzine i co najlepsze na Openerze spotkalem sie po raz pierwszy z tym, ze NIE PRZYJMOWANO GOTOWKI.Ani tez karty VIsa, tylko MasterCard.Najglupsza rzecz na swiecie biorac pod uwage ze MasterCard nie jest wcale najpopularniejszym systemem, pewnie byl sponsorem ale dla mnie to zahacza o nieuczciwa konkurencje, poza tym wedlug polskiego prawa nie mozna zabronic przyjmowania polskiej gotowki. Nie wiem co za debil to wymyslil ale gratuluje juz mam zly stosunek do MasterCard
W Poznaniu tak było na Euro w strefie kibica i niby to było zgodne z prawem, ale jak dla mnie to mocno naciągane. Wieśniacki pomysł. Swego czasu, chyba jak mieszkałem w Niemczech, na youtubie nie wyświetlało mi się sporo teledysków, tylko napis, że firma Sony zablokowała utwór "w twoim kraju" (z tego lałem najbardziej). No i firma Sony więcej ode mnie pieniążków nie zobaczy. Z kartą widzę że działa ta sama zasada.
Decerter fake profil
Liczba postów : 406 Registration date : 12/02/2009
po wuj te szpilke na x/pln robią jak ,ze wzgledu na nocny spred , graja sami ze soba ?
chyba tylko ze względu na AT - moze im kaczor jakis wykres podrzucił i sie ściśle trzymajom
ps to były żarty a prawda jest taka że o 1:58 ludzie rzucili sie do kantorów i banków wymieniać złotówki i rynek błyskawicznie zareagował
ps 2 korekta juz byla - NOCNA , cala na szerokim spredzie (to zeby sie kaczorowi fale zgadzały )- AT rzondzi teraz beda trzymali zlotowke za morde az wydymaja tych co grali na s w BM tzn do 9tej - otwarcie GPW ? czy az do 12tej - termin uzupełniania depozytów ??
robia otwarcie na gpw ? czy ludzie rzucili sie do kantorów jaki ten czesiek jest przewidywalny w swoich szwindlach
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
~były leming : przed 2 laty głosowałem na PO, dzisiaj pracuję na umowie śmieciowej, mam 50 lat i jestem po wyższych studiach, myślę o ucieczce z kraju na Zachód, tuska bym najchętniej rozszarpał, nigdy wcześniej w moim zawodzie nie było problemu z pracą na etacie - za premiera Kaczyńskiego i wcześniej za premiera Marcinkiewicza, również jeszcze 3 - 4 lata temu. oczywistym jest, że tusk nie nadaje się do rządzenia krajem, faworyzuje wąską grupę "biznesmenów" kosztem wszystkich innych - a ostatnio dobrał się już do klasy średniej - za to powinien zgnić w więzieniu...
no sie zachłysnęli organizacją PO
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
~Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnych kryteriów. Z was się śmieję, głuptasy! Z was! Motłoch!... : Z was się śmieję! Z was! Elita! Cha, cha, cha... Otóż oświadczam wam, że wasz mąż stanu, wasz Cincinnatus, wasz wielki człowiek, wasz Nikodem Dyzma to zwykły oszust, co was za nos wodzi, to sprytny łajdak, fałszerz i jednocześnie kompletny kretyn! Idiota, nie mający zielonego pojęcia nie tylko o ekonomii, lecz o ortografii. To cham, bez cienia kindersztuby, bez najmniejszego okrzesania! Przyjrzyjcie się jego mużyckiej gębie i jego prostackim manierom! Skończony tuman, kompletne zero! Daję słowo honoru, że nie tylko w żadnym Oksfordzie nie był, lecz żadnego języka nie zna! Wulgarna figura spod ciemnej gwiazdy, o moralności rzezimieszka. Sapristi! Czy wy tego nie widzicie? Źle powiedziałem, że on was za nos wodzi! To wy sami wwindowaliście to bydlę na piedestał! Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnych kryteriów. Z was się śmieję, głuptasy! Z was! Motłoch!... TADEUSZ DOŁĘGA-MOSTOWICZ KARIERA NIKODEMA DYZMY
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
te całe elity i celebryci z dupy skończą w Katyniu 2 to tylko kwestia czasu
chyba ocipiałeś, zastanów się chwilkę, w katyniu byli ludzie mogący przeszkodzić stalinowi w budowie przyszłej nowej ludowej polski, a te marionetki o których teraz piszesz to nie mają znaczenia takiego i/bo dobrze służą, więc z dupy bezrozumny ten tekst kompletnie.
ps no chyba że ty będziesz ten katyń2 tworzył, to wtedy to możliwe.