Ja się nie podniecam Ex, jeśli mnie nazywasz leszczem. Nie mam żadnych akcji, czym tu się podniecać? Ja Cię tylko proszę, żebyś był z nami
Nie ciebie, leszcze zawsze aktywniejsze (w tym przypadku hejt KGH) w lokalnym dołku, przerażeni skalom wyprzedaży, zawsze możesz to zaobserwować np. na bankierze czy UFO
Ile to jest 115 zł + 67 zł (brutto) =
Ile to jest 115 zł + 105.77 zł (brutto) =
Ostatnio zmieniony przez EX dnia Pią 19 Lip 2013, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Ja się nie podniecam Ex, jeśli mnie nazywasz leszczem. Nie mam żadnych akcji, czym tu się podniecać? Ja Cię tylko proszę, żebyś był z nami
Nie ciebie, leszcze zawsze aktywniejsze (w tym przypadku hejt KGH) w lokalnym dołku, przerażeni skalom wyprzedaży, zawsze możesz to zaobserwować np. na bankierze czy UFO
Obiecaj, że nie znikniesz
Zsumowałeś sobie
Gdyby nie moja Bycza i 100% skuteczna kontra od samego dołka 2009 roku moglibyśmy na UFO obserwować Petrolinwest 2
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46584 Registration date : 03/09/2007
Obiecaj, że nie znikniesz
Zsumowałeś sobie
Gdyby nie moja Bycza i 100% skuteczna kontra od samego dołka 2009 roku moglibyśmy na UFO obserwować Petrolinwest 2
EX ! Ty masz chyba jakieś straszne kompleksy..... może ożeń sie ? załóż rodzine ? to lepsze niż bufonada na UFO
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007