IPN nie ma wątpliwości. Gen. Wojciech Jaruzelski (90 l.) ma na sumieniu śmierć polskiego pilota Dionizego Bielańskiego (+36 l.). Jego samolot został zestrzelony w lipcu 1975 r. Jaruzelski był wówczas ministrem obrony narodowej.
Według śledczych IPN rozkaz zestrzelenia samolotu wydał osobiście ówczesny minister obrony narodowej Wojciech Jaruzelski. Takiej treści notatkę odkopali pracownicy instytutu, którzy nie mają wątpliwości co do wiarygodności dokumentu. – Wydano już postanowienie o przedstawieniu Wojciechowi Jaruzelskiemu zarzutu popełnienia zbrodni komunistycznej – powiedział gazecie prokurator IPN Marcin Gołębiewicz.
nie jego samolot został zestrzelony a samolot należacy do Polski bandycki wybryk pilota został potraktowany stosownie do sytuacji
pewnie Twój był ten samolot od wożenia kaszy
mogli po fakcie zażądać zwrotu samolotu jesli w calej tej sprawie samolot(zaraz po kaszy ) jest dla Ciebie najwaznieszy
najlepiej wszystko porozdawać stocznie, cementownie itd itp
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46584 Registration date : 03/09/2007
Poza tym Michu i Eksiu to dwa ciekawe przypadku. Jeden wierzy, że będzie zarabiał a drugi wierzy, że już zarabia
ludzie wielkiej wiary
..... a wiara jest gruntem (pewnością) tych rzeczy, których się spodziewamy.........,Ap. Paweł - Hbr 11.1
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Decerter fake profil
Liczba postów : 406 Registration date : 12/02/2009
a wklej print strina ile dzisiaj udziabałeś bo gadali że Ty nie w ciemie bity.
wzorca poszukuje
i powiedz w końcu kiedy ten biznes robimy bo ta banieczka mnie swędzi, oj swędzi mocno
a wklej screena tego sznurka co miałeś sobie dyndac na nim
i to jest też zdanie dziadka ?
a co ma dziadek do tego? ja sie tylko pytam kiedy bedziesz sie wieszał bo chce kupic popcorn, cole i zobaczyc sobie na ciebie jak dyndasz, choc obaj wiemy ze to kłamstwo i nie zrobisz tego, trzeba miec jaja a nie orzeszki
No trzeba trzeba.. ja też bym się nie powiesił nawet nie umiałbym.
Gdybym miał się targnąć na swoje życie to tylko 3 sposoby widzę:
qpić klamkę i strzelić se centralnie w otwartą gębę
otruć się np. rycyną lub innym gawnem szybko działającym
pojechać zimą w Tatry tam gdzie zamknięte szlaki np. w stronę Zawratu od Gąsienicowej (Zmarzły Staw - fajne miejsce ) , najebać się w trupa wódką, rozebrać i se zamarznąć - ponoć jest taka utrata świadomości, że w ogóle nic nie boli ani nic nie czuć.
Wszelkie skakanie z wysokości, rzucanie się pod pędzący pojazd, podcinanie żył itp to kretynizm - dużo strachu, qpa bólu i do tego ryzyko nieudanej próby czyli że można niestety przeżyć i zostać kaleką - koszmar samobójcy
Póki co nie zamierzam tego robić bo nie mam powodów. Zdrowy jestem, w miarę młody i przytulam na realu w przeciwieństwie do Demo bohatera
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Pią 19 Lip 2013, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
wzorca poszukuje
i powiedz w końcu kiedy ten biznes robimy bo ta banieczka mnie swędzi, oj swędzi mocno
a co ma dziadek do tego? ja sie tylko pytam kiedy bedziesz sie wieszał bo chce kupic popcorn, cole i zobaczyc sobie na ciebie jak dyndasz, choc obaj wiemy ze to kłamstwo i nie zrobisz tego, trzeba miec jaja a nie orzeszki
pojechać zimą w Tatry tam gdzie zamknięte szlaki np. w stronę Zawratu od Gąsienicowej, najebać się w trupa wódką, rozebrać i se zamarznąć - ponoć jest taka utrata świadomości, że w ogóle nic nie boli ani nic nie czuć.
Wszelkie skakanie z wysokości, rzucanie się pod pędzący pojazd, podcinanie żył itp to kretynizm - dużo strachu, qpa bólu i do tego ryzyko nieudanej próby czyli że można niestety przeżyć i zostać kaleką - koszmar samobójcy
Póki co nie zamierzam tego robić bo nie mam powodów. Zdrowy jestem, w miarę młody i przytulam na realu w przeciwieństwie do Demo bohatera
Nie mam zamiaru grzebać się w jakichś zamierzchłych historiach i czytać stare posty, dlatego proszę kogoś o wytłumaczenie źródła nienawiści w postach powyżej. Diablo, opamiętaj się !
Reser
Więc jakbym kiedyś w okresie zimowym od dłuższego czasu tu się nie pojawiał a znaleźlibyście info, że znaleziono zwłoki turysty w okolicach Zmarzłego Stawu, to to znaczyłoby, że prawdopodobnie ja.
Ale prawdopodobieństwo takiego zdarzenia na dziś to mniej jak 0.01 promila bo naprawdę nie mam żadnego powodu w tej chwili.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 19 lipca 2013r. Sob 20 Lip 2013, 00:01
spacerolog napisał:
OpCjOnEr napisał:
Diablo napisał:
MICHU napisał:
Diablo napisał:
MICHU napisał:
dziadek
wzorca poszukuje
pojechać zimą w Tatry tam gdzie zamknięte szlaki np. w stronę Zawratu od Gąsienicowej, najebać się w trupa wódką, rozebrać i se zamarznąć - ponoć jest taka utrata świadomości, że w ogóle nic nie boli ani nic nie czuć.
Nie mam zamiaru grzebać się w jakichś zamierzchłych historiach i czytać stare posty, dlatego proszę kogoś o wytłumaczenie źródła nienawiści w postach powyżej. Diablo, opamiętaj się !
jezeli nie chce ci sie grzebac w wcześniejszych postach to mnie nie pouczaj.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 19 lipca 2013r. Sob 20 Lip 2013, 00:04
OpCjOnEr napisał:
Więc jakbym kiedyś w okresie zimowym od dłuższego czasu tu się nie pojawiał a znaleźlibyście info, że znaleziono zwłoki turysty w okolicach Zmarzłego Stawu, to to znaczyłoby, że prawdopodobnie ja.
Ale prawdopodobieństwo takiego zdarzenia na dziś to mniej jak 0.01 promila bo naprawdę nie mam żadnego powodu w tej chwili.
Samobójstwo jezeli kiedykolwiek bym rozważał to tylko w obliczu choroby gdzie miałbym świadomosc ze czeka mnie ciągły ból Poza tym ci co mówią ze sie targną na swoje zycie, najzwyczajniej kłamią bo ten co chce sie powiesic, zastrzeli czy utopic to to zrobi a nie będzie o tym pierdolił na forum giełdowym.
Reser
Temat: Re: UFO - 19 lipca 2013r. Sob 20 Lip 2013, 00:14
To trza mieć JAJA:
GLEBA przy tej prędkości to nawet pomodlić by się nie zdążył. Ja to w Helmutni jak z górek zjeżdżam (nie TAKICH ale mniejsze są też) to juś przy 50kph się obsrywam i podhamowywuję.
Pojazd waży mniej więcej 10% tego co zawodnik i cały układ zapierdala 100kph po takich serpentynach na dół, no masakra. Ładnie to wygląda z motocykla filmującego z tyłu ale no zesrałbym się.
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO - 19 lipca 2013r. Sob 20 Lip 2013, 00:19
Diablo napisał:
OpCjOnEr napisał:
Samobójstwo jezeli kiedykolwiek bym rozważał to tylko w obliczu choroby gdzie miałbym świadomosc ze czeka mnie ciągły ból Poza tym ci co mówią ze sie targną na swoje zycie, najzwyczajniej kłamią bo ten co chce sie powiesic, zastrzeli czy utopic to to zrobi a nie będzie o tym pierdolił na forum giełdowym.
ciężko ocenić co siedzi w głowie kogoś kto chce się zabić. Rozmawiałem ostatnio z gościem który jest motorniczym (?) w Metrze Warszawskim. W każdym razie "powozi" składem. Wyobraźcie sobie że przyjeżdżają ludzie z różnych stron Polski specjalnie aby skończyć ze sobą w metrze. Ktoś jest w stanie zrozumieć o co im chodzi?
spacerolog
Liczba postów : 2143 Location : ZIEMIA Registration date : 28/12/2012
Temat: Re: UFO - 19 lipca 2013r. Sob 20 Lip 2013, 00:34
Diablo napisał:
OpCjOnEr napisał:
Nie masz racji, albo nie do końca ją masz. Pierdolenie na forum giełdowym może być ostatnim desperackim wołaniem o pomoc. Drugi rodzaj samobójcy to taki, który już zdecydował i zafiksował się na tej decyzji. Tu pomóc najtrudniej. A Twoja reakcja jest stosowna w stosunku do trzeciego rodzaju: do tych, którzy szantażują, że targną się na życie. Tym rzeczywiście najlepiej włożyć w dłoń 45-tkę i...kupić popcorn.
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO - 19 lipca 2013r. Sob 20 Lip 2013, 07:48
nutka dekadencji sie tu wkradła... obóz pracy, ogrodzony podwojnym drutem kolczastym i zaraz by sie towarzystwo wyprostowało