Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 09:41
OpCjOnEr napisał:
A na edq to coś niezwykle spokojna ta korbka... taka sielanka jak na obligacji jakiejś. Znając życie tak dobrze nie będzie. Pewnie nasrają tych świeczułeniek takich małych spałowanych jedna po drugiej a później przyjdzie jedno info z dupy (np. Benny coś chlapnie) i pierdut w 15min skasują 2 tygodniówki.... przecież na tej dziwce to inaczej być nie może.
Ale oczywiście teraz zarabiają longi - nikogo nie namawiam do shorcenia na tym etapie żeby było jasne, tylko trzeba sl cały czas trzymać i pilnować bo to para wyjątkowo podatna na strzały z dupy (nie tylko Benny ale też i Draghi coś może jebnać nawet bez zapowiedzi o dosłownie dowolnej porze doby).
ty lepiej nic nie rekomenduj, bo sie ludzie na ciebie wqrwią, bo czesto sie mylisz , dla ciebie korba to 2 godzinny rajd inni mają w zamysle przynajmniej parodniowy
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 09:43
HIOB napisał:
kiedys ogladałem to, tam jest zamontowane szkło i biegają po tym tylko Jezus potrafił łazic po wodzie
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 09:55
@Diablo!
Jezus chodził po wodzie bo wiedział dobrze że .... "co ma wisieć nie utonie"
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Diablo
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 09:57
dziad napisał:
@Diablo!
Mnie co inne zastanawia jak to jest ze Maryśka była żoną Józefa i mimo to była dziewicą
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:03
Czas na poranną kawkę
Wigunia korben machen
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:04
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
Mnie co inne zastanawia jak to jest ze Maryśka była żoną Józefa i mimo to była dziewicą
Nie wiem jak Ci tu odpowiedzieć żeby było stosownie do powagi tych osób: noo, są inne alternatywne sposoby...... i otwory też!!!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Reser
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:10
KRACH Z DUPY
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:12
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
to jest bardzo proste: Józef byl stolarzem i cięzko tyrał..do nocy.. z przepracowania w stolarni, penis mu nie stawał i nie doszlo do przerwania blony dziewiczej bo nie bylo stosunku płciowego
Pan Bóg to widząc zlitował sie i cudownym świętym gestem spowodował, że dziecko pojawilo sie w brzuchu bez wkladania penisa i przerywania blony dziewiczej ot i cala tajemnica wiary
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:12
dziad napisał:
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
Nie wiem jak Ci tu odpowiedzieć żeby było stosownie do powagi tych osób: noo, są inne alternatywne sposoby...... i otwory też!!!
ale to dziewictwo to sobie zboczone klechy ustalili na jakimś soborze z 1000 lat po śmierci Marii
janek
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:15
jęsli wezmiemy zmniejszającą sie dzietność kobiet to wniosek jest taki, że są one coraz bardziej wierzące i biorą sobie do serca promowanie dziewictwa przez Kośćiół i nie zachodzą w ciąze...czyli coraz więcej dziewic jest między nami
Reser
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:17
Diablo napisał:
OpCjOnEr napisał:
A na edq to coś niezwykle spokojna ta korbka... taka sielanka jak na obligacji jakiejś. Znając życie tak dobrze nie będzie. Pewnie nasrają tych świeczułeniek takich małych spałowanych jedna po drugiej a później przyjdzie jedno info z dupy (np. Benny coś chlapnie) i pierdut w 15min skasują 2 tygodniówki.... przecież na tej dziwce to inaczej być nie może.
Ale oczywiście teraz zarabiają longi - nikogo nie namawiam do shorcenia na tym etapie żeby było jasne, tylko trzeba sl cały czas trzymać i pilnować bo to para wyjątkowo podatna na strzały z dupy (nie tylko Benny ale też i Draghi coś może jebnać nawet bez zapowiedzi o dosłownie dowolnej porze doby).
ty lepiej nic nie rekomenduj, bo sie ludzie na ciebie wqrwią, bo czesto sie mylisz , dla ciebie korba to 2 godzinny rajd inni mają w zamysle przynajmniej parodniowy
To zobaczysz, że tak będzie bo edek to dziwka jest. Nafutrują L-eszczy po zęby a później będzie urwanie dupy tudzież odcięcie prądu
Są na sali rekordziści, którzy na demo od lutego 2009 wysiadują longi zajadając tylko Lunche i popijając kawkami.
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:20
"jeśli zmierza do Rewala, najbardziej zadłużonej gminy w Polsce, który jest jedną wielką radarową pułapką. Tylko w tej jednej maleńkiej gminie stoi 14 fotoradarów – jeden co 150-200 metrów! Rewal nie buduje więc parkingów. Zamiast nich zarabia na kierowcach, którzy przecież choćby na chwilę gdzieś stanąć muszą. Straż z Rewala – zamiast czuwać nad bezpieczeństwem turystów – urządza całodniowe polowania na kierowców. Do jednej miejscowości w gminie wyjeżdżają często trzy patrole tylko po to, by wlepiać mandaty! W ciągu ostatniego weekendu wystawiono ich aż 700, nie licząc tych z fotoradarów. A najbardziej obleganym budynkiem Rewala jest siedziba straży gminnej – codziennie ustawiają się tam tabuny ludzi. – Kierowcy łamią przepisy i parkują gdzie popadnie, a my musimy przestrzegać prawa i wyciągać konsekwencje w postaci mandatu."
Diablo
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:21
HIOB napisał:
jęsli wezmiemy zmniejszającą sie dzietność kobiet to wniosek jest taki, że są one coraz bardziej wierzące i biorą sobie do serca promowanie dziewictwa przez Kośćiół i nie zachodzą w ciąze...czyli coraz więcej dziewic jest między nami
a to dziwne bo ja tylko raz w zyciu miał dziewice, a zaczynalem tą przygode od 14 roku zycia
Reser
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:21
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
Bo Duch Św. ją zapłodnił widocznie in vitro.
Diablo
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:23
OpCjOnEr napisał:
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
a Juzio to co? gapił sie na nią i nie chciał jej przeleciec ?
janek
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:25
Diablo napisał:
HIOB napisał:
a to dziwne bo ja tylko raz w zyciu miał dziewice, a zaczynalem tą przygode od 14 roku zycia
ciekawsza jest inna sprawa czyli Trójca święta
Biblia naucza, że Bóg istnieje pod trzema postaciami: pod postacią Ojca, Jezusa i Ducha Świętego.
czyli Ojcem Jezusa może być sam Jezus
Diablo
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:27
HIOB napisał:
Diablo napisał:
HIOB napisał:
Biblia naucza, że Bóg istnieje pod trzema postaciami: pod postacią Ojca, Jezusa i Ducha Świętego.
no tego to ja nigdy niemogłem skumac, niby Bóg jest wszędzie, ale jest trójca święta i jest w 3 osobach, a wiec sam siebie wysłał na śmierc poprzez ukrzyżowanie, i co najgorsze było to 2000 lat temu i to jest m.in. mój grzech i moja wina bo on umarł za moje grzechy, rewelacja
Ps 8000 zł za akcję LPP
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51994 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:28
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
jozef walił w dupala a przód zostawil dla ducha swietego czyli w wielkim uproszczeniu mozna powiedziec ze jechali na 2 baty
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:29
@ michu mój system 50/50 ma już 76% zwrotu a do końca miesiąca jeszcze ho ho ho
_________________ ...... a będzie giciej
janek
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:30
Diablo napisał:
HIOB napisał:
Diablo napisał:
HIOB napisał:
no tego to ja nigdy niemogłem skumac, niby Bóg jest wszędzie, ale jest trójca święta i jest w 3 osobach, a wiec sam siebie wysłał na śmierc poprzez ukrzyżowanie, i co najgorsze było to 2000 lat temu i to jest m.in. mój grzech i moja wina bo on umarł za moje grzechy, rewelacja
Ps 8000 zł za akcję LPP
no tak, bo jesteś winny na dzień dobry / jak u Franza Kafki / i musisz wymazać swoje winy pracą, modlitwą i daniną na rzecz Kościoła
Diablo
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:31
Argos napisał:
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
jozef walił w dupala a przód zostawil dla ducha swietego czyli w wielkim uproszczeniu mozna powiedziec ze jechali na 2 baty
no prosze, miała udane życie seksualne
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51994 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:33
Diablo napisał:
OpCjOnEr napisał:
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
a moze juzio wolal czeladnika a nie z blonami sie pitolic
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
tupolew
Liczba postów : 165 Registration date : 23/04/2012
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:36
Co tu rzec by moje pany baran mistrzem ex dymany:roll:
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:36
Argos napisał:
Diablo napisał:
OpCjOnEr napisał:
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
a moze juzio wolal czeladnika a nie z blonami sie pitolic
a księżulo kontynuuje tą zacną tradycje
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:37
czas na lancz
_________________ ...... a będzie giciej
janek
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:38
Diablo napisał:
Argos napisał:
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
ale Józef w końcu został swiętym należy sie zastanowić czy stosunek analny pozwala na zachowanie miana świętego jeśli wyklucza, to święty nie mógl folgować sobie w anala
Diablo
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:49
HIOB napisał:
Diablo napisał:
Argos napisał:
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
ale Józef w końcu został swiętym należy sie zastanowić czy stosunek analny pozwala na zachowanie miana świętego jeśli wyklucza, to święty nie mógl folgować sobie w anala
jeszcze sie okaże że Józef był pedałem i małżeństwo z Maryśką to była lipa
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:53
nie kuamcie bazy dwojca swieta to cos jak przeciwstawna pozycja jets rownowaga, trojca to po prostu jedna eska dwie elki
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:54
Diablo napisał:
HIOB napisał:
Diablo napisał:
Argos napisał:
Diablo napisał:
dziad napisał:
@Diablo!
jeszcze sie okaże że Józef był pedałem i małżeństwo z Maryśką to była lipa
Zahary ci zaraz wpierdoli
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 9 sierpnia 2013r. Pią 09 Sie 2013, 10:54