Temat: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 06:52
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULUJĄCE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Liczba postów : 51993 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 07:15
2
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 07:22
czeci znowu sukces, ostatnio mam nieprzerwane pasmo sukcesów:cheers:
Gość Gość
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 07:26
Ale się luniaczek rozpędził.
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 24/06/2010
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 07:38
Janko Traderroo
Liczba postów : 4860 Age : 53 Location : okolice Roztocza Registration date : 08/07/2009
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 07:42
HIOB napisał:
właśnie słyszałem przez uchylone okno żurawie, pewnie szykują się do odlotu, a kilka dni temu przy jednym stawiku-sadzawce były 3 bociany biało-czarne, 1 cały czarny i 1 czapla taka siwa.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 07:53
HIOB napisał:
kiedys to byly kolory, dzis takich nie ma
Ostatnio zmieniony przez Diablo dnia Pią 23 Sie 2013, 08:22, w całości zmieniany 1 raz
petgry
Liczba postów : 2078 Age : 53 Registration date : 28/10/2008
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 07:55
wstawać Trejderzy (nie mylić z Frajerzy) Zapakowałem wczoraj eSki na Fixie ciekawe czy dadzą zarobić
Madame Julietta
Liczba postów : 79 Age : 36 Location : 20m2 Łukasza Registration date : 12/03/2013
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 07:57
dzień dobry
brałam wczoraj udział w naborze do nowej grupy MLM zajmującej się sprzedażą produktów MonaVie (m.in. soki wieloowocowe z wyciągiem z "cudownych" jagód acai oraz produkty do odchudzania)
ponieważ wielu z was zajmuje się jogą i innymi dziwnymi rzeczami oraz macie duże większe doświadczenie w tym temacie niż ja, młoda i naiwna
chciałabym zasięgnąć waszej opinii na ten temat czy to naprawdę działa i czy jest moralne sprzedawanie tego typu produktów - są one bardzo drogie
i jak to porównujecie chociażby do produktów Herbalife
kLeszcz
Liczba postów : 7383 Location : Barany Trading Room filia Dworzec PKP Łódź-Widzew Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:10
Madame Julietta napisał:
dzień dobry
brałam wczoraj udział w naborze do nowej grupy MLM zajmującej się sprzedażą produktów MonaVie (m.in. soki wieloowocowe z wyciągiem z "cudownych" jagód acai oraz produkty do odchudzania)
ponieważ wielu z was zajmuje się jogą i innymi dziwnymi rzeczami oraz macie duże większe doświadczenie w tym temacie niż ja, młoda i naiwna
chciałabym zasięgnąć waszej opinii na ten temat czy to naprawdę działa i czy jest moralne sprzedawanie tego typu produktów - są one bardzo drogie
spójrz na notowania
Madame Julietta
Liczba postów : 79 Age : 36 Location : 20m2 Łukasza Registration date : 12/03/2013
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:12
kLeszcz napisał:
Madame Julietta napisał:
dzień dobry
spójrz na notowania
ale jakie notowania? Herbalife po spadku 50% spowodowanym naganianiem przez jednego fund manago ostro odbiło a MonaVie nie widzę w Yahoo Finance, chyba nie jest na giełdzie
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:17
[quote="Madame Julietta"]dzień dobry
i jak to porównujecie chociażby do produktów Herbalife[/quote
a jak z
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51993 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:19
kLeszcz napisał:
a ja mam tylko sukces na forum bo na rynku jeszcze śpię
-zamiast 0,5 lota na nsq kliknalem 5 - 1 szy błąd - zamiast zamknac 4,5 i zostawic 0,5 zamknalem wszystko - 2gi błąd i wq efekcie na dzien dobry 4 stowy po cipie i wypadlem z wlasciwego rytmu
ustawiam wielkosci recznie , bo pojebali na 0,05 i inne ulamki jak 0,07 , 0,09 a 0,5 nie ma i przecinka chyba nie wstawilem 05 i taki przecinek na nsq kosztuje 400 zł musze uwazac bo na japoncu to taki przecinek by kosztowal 5 k - spred od 5 lotow
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kLeszcz
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:32
Argos napisał:
kLeszcz napisał:
a ja mam tylko sukces na forum bo na rynku jeszcze śpię
-zamiast 0,5 lota na nsq kliknalem 5 - 1 szy błąd - zamiast zamknac 4,5 i zostawic 0,5 zamknalem wszystko - 2gi błąd i wq efekcie na dzien dobry 4 stowy po cipie i wypadlem z wlasciwego rytmu
ustawiam wielkosci recznie , bo pojebali na 0,05 i inne ulamki jak 0,07 , 0,09 a 0,5 nie ma i przecinka chyba nie wstawilem 05 i taki przecinek na nsq kosztuje 400 zł musze uwazac bo na japoncu to taki przecinek by kosztowal 5 k - spred od 5 lotow
za to jabłka na Zjazdowej drogie jak cholera
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:34
Madame Julietta napisał:
dzień dobry
Gówno to jest - krótko i treściwie.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:35
kLeszcz napisał:
za to jabłka na Zjazdowej drogie jak cholera
e tam drogie 20-30 zl /15 kg ceny wywolawcze realne to 1,2 -2,5 zl - w biedronce byly wczoraj po 4,30
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:39
OpCjOnEr napisał:
Madame Julietta napisał:
dzień dobry
tutaj masz o podobnych promocjach cos co jest warte 100 zl wyceniaja na 700 i jak masz szczescie to mozesz wygrac wielka promocje i kupic ten towar za 400 zl do tego poduszka = 20 zl i parasol= 10 gratis
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pią 23 Sie 2013, 08:41, w całości zmieniany 2 razy
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11683 Registration date : 16/09/2007
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:39
dzisiaj koniec tygodnia dla trajdera
co gracie?
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 23 sierpnia 2013r. Pią 23 Sie 2013, 08:45
Argos napisał:
OpCjOnEr napisał:
Madame Julietta napisał:
dzień dobry
tutaj masz o podobnych promocjach cos co jest warte 100 zl wyceniaja na 700 i jak masz szczescie to mozesz wygrac wielka promocje i kupic ten towar za 400 zl do tego poduszka = 20 zl i parasol= 10 gratis