Realista zmień avatar bo przestaje wierzyć że wygram na giełdzie nie nastraja optymistycznie przed jutrzejszą walką z kapelusznikiem
zmienię, jak kghm dojdzie do 230 ... no dobra, do 200
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 19:58
korepetycje dla kaczora
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 20:02
thorgall napisał:
korepetycje dla kaczora
chetnie bym sie z nim spotkal i wykazal mu jego niekompetencje, na poczatek powiedzialbym mu ze skoro uwaza kobiety za slabsze i glupsze to umowie go z koelzanka z klubu na sparing jak ona mu wpierdoli to bedzie jej przez miesiac czyscil buty i sprzatal mieszkanie. On zeruje na tym ze jest bezczelny i ma wyuocznych kilka glupich hasel jak z tym singapurem i to dziala tylko na takich matolow jak ty, ktorzy sa leniwi zeby cokolwiek sprawdzic i samemu pomyslec. jestem w stanie wykazac w kazdej dyskusji ze zarowno poziom obciazen podatkowych jak i poziom zaangazowanai panstwa nie wplywa na wzrost tak bardzo jak innowacyjnosc i kultura przedsiebiorczosci, zjakdlbym go jak dzieciaka ajkby fikal to bym jeszcze wpierdolil zeby pokazac ze jest slabsza jednosta
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 20:27
Fajnie sie bujnąc rowerkiem z Gdyni do Gdańska troche ludzie przeszkadzali bo wchodza na ściezke rowerową i nie patrzą ze moge wnich wjechac, no ale cóz moze i dobrze tak co chwile zatrzymywac sie i ruszac , bo niemiecie ściezki rowerowe to taka monotonia, zresztą wszyscy widzieli co nam opcjo wklejał
kaczor
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 20:28
a bezrobocie zwalczyc latwo, zniesc place minimalna, wprowadzic swobode zwalaniania i zatrudniania, pozwolic ludziom pracowac na minimalnu zus (czyli zgoda na minimalna emeryture) i problem z bani
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 20:39
Janko Traderroo napisał:
delphia napisał:
już nie wystarcza łamanie nóg. Aby być w czubie trzeba czegoś więcej. W lidze POlicyjnej Gdańsk na pewno awansuje:
"Zatrzymany przez policję 30-letni włamywacz w bardzo ciężkim stanie trafił do szpitala. Zmarł niecałą dobę później. Rodzina oskarża policjantów o pobicie podczas zatrzymania. "W oknie od strony ogródków zobaczyłem mężczyznę. Miał zaszklone oczy, zachowywał się dziwnie, jakby był pod wpływem narkotyków. Bełkotał, że mnie zabije - opowiada. Włamywacz starał się wejść do mieszkania przez okno, lokator stanął mu na drodze. Zaczęła się szamotanina, podczas której ktoś zadzwonił po policję."
zamiast się pierdolić z sądami, wyszłoby że nie winny bo nie zdążył się włamać tylko usiłował
oto do czego prowadzi słabe państwo które nie potrafi wymierzać sprawiedliwości - ludzie wolą samosądy.
Nie zmienia to faktu że POlicja nie jest od wymierzania przestępcom kary ani do bicia w trakcie zatrzymań. Agresja POlicji narasta i jak będziesz miał pecha to spałują Cię przy zatrzymaniu do kontroli drogowej.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 20:40
kaczor napisał:
a bezrobocie zwalczyc latwo, zniesc place minimalna, wprowadzic swobode zwalaniania i zatrudniania, pozwolic ludziom pracowac na minimalnu zus (czyli zgoda na minimalna emeryture) i problem z bani
to mozna jeszcze mniej zarobic niz płaca minimalna?
kaczor
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 20:40
delphia napisał:
Janko Traderroo napisał:
delphia napisał:
już nie wystarcza łamanie nóg. Aby być w czubie trzeba czegoś więcej. W lidze POlicyjnej Gdańsk na pewno awansuje:
"Zatrzymany przez policję 30-letni włamywacz w bardzo ciężkim stanie trafił do szpitala. Zmarł niecałą dobę później. Rodzina oskarża policjantów o pobicie podczas zatrzymania. "W oknie od strony ogródków zobaczyłem mężczyznę. Miał zaszklone oczy, zachowywał się dziwnie, jakby był pod wpływem narkotyków. Bełkotał, że mnie zabije - opowiada. Włamywacz starał się wejść do mieszkania przez okno, lokator stanął mu na drodze. Zaczęła się szamotanina, podczas której ktoś zadzwonił po policję."
zamiast się pierdolić z sądami, wyszłoby że nie winny bo nie zdążył się włamać tylko usiłował
oto do czego prowadzi słabe państwo które nie potrafi wymierzać sprawiedliwości - ludzie wolą samosądy.
Nie zmienia to faktu że POlicja nie jest od wymierzania przestępcom kary ani do bicia w trakcie zatrzymań. Agresja POlicji narasta i jak będziesz miał pecha to spałują Cię przy zatrzymaniu do kontroli drogowej.
raczej ci ludzie co go zlapali dali mu wpierdol i znowu jest na policje.
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 20:41
kaczor napisał:
gdybyś dodał coś jeszcze o likwidacji zasiłku to napisałbym że zerżnąłeś żywcem z Korwina
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 20:43
kaczor napisał:
delphia napisał:
Janko Traderroo napisał:
delphia napisał:
kaczor wszechwiedzący się odezwał - byłeś tam i spuszczałeś mu wpierdol? opis zatrzymania w artykule jest zupełnie inny ale Ty jak zwykle wiesz lepiej
kaczor
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 20:48
delphia napisał:
kaczor napisał:
delphia napisał:
Janko Traderroo napisał:
delphia napisał:
kaczor wszechwiedzący się odezwał - byłeś tam i spuszczałeś mu wpierdol? opis zatrzymania w artykule jest zupełnie inny ale Ty jak zwykle wiesz lepiej
dziennikarz tez tam by lze mu wierzysz? Za to jak kibol jest oskarzony o handel narkotykami to jestes bardzo oburzony i uwazasz ze na pewno jest niewinny i bez wyroku nei ma co go szkalowac.
co do bezrobocia to nei sa zadne pomysly korwina od zawsze o tym wiadomo.w USa gdzie latwo sie zatrudnai i zwalnia bezrobocie jest zawsze nizsze niz w Europie chociaz w Danii gdzie trudno sie zwalnia i skladki sa wysokie bezrobocie jest jeszcze NIZSZE wiec znowu latwo empirycznie wykazac ze cos z ta twoja ideologia jest nie tak
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:04
kaczor napisał:
delphia napisał:
kaczor napisał:
delphia napisał:
Janko Traderroo napisał:
delphia napisał:
dziennikarz tez tam by lze mu wierzysz? Za to jak kibol jest oskarzony o handel narkotykami to jestes bardzo oburzony i uwazasz ze na pewno jest niewinny i bez wyroku nei ma co go szkalowac.
co do bezrobocia to nei sa zadne pomysly korwina od zawsze o tym wiadomo.w USa gdzie latwo sie zatrudnai i zwalnia bezrobocie jest zawsze nizsze niz w Europie chociaz w Danii gdzie trudno sie zwalnia i skladki sa wysokie bezrobocie jest jeszcze NIZSZE wiec znowu latwo empirycznie wykazac ze cos z ta twoja ideologia jest nie tak
dziennikarz przynajmniej rozmawiał ze świadkami. Ale Ty nie musisz i tak wiesz jak było.
kibol oskarżony o handel narkotykami (Staruch) wyszedł z aresztu. Zobaczymy czy w ogóle sprawa trafi do sądu bo dowody są żadne o czym pisały nawet przychylne rządowi media. A jak pokazała praktyka ostatnich lat sąd nie wydają już wyroków skazujących gdzie jedynymi dowodami są zeznania świadków koronnych. Jakbyś nie wiedział to Staruch znów na Ległej doping prowadzi - zakaz stadionowy mu się skończył.
Cieszę się że popierasz JKM A znasz innego polityka w Polsce który proponuje takie rozwiązania w kwestii bezrobocia?
A propos Danii - żebyś kaczor nie wykrakał (znaczy nie wykłapał) - Dania przeżywa spore problemy łącznie z tym że były tam upadłości i sanacje banków. Spada też jej konkurencyjność w porównaniu do reszty EU.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:09
kaczor napisał:
delphia napisał:
Janko Traderroo napisał:
delphia napisał:
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:12
dziad napisał:
Kangur ładnymi swiecami zmierza do strefy gdzie warto w miare bezpiecznie zaszorcić!
no dokładnie,ale ma jeszcze ok 150 pkt miejsca na wzrost
Diablo
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:33
w tym roku lato jest wyjątkowo piękne http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/pogoda-na-16-dni-to-nie-koniec-upalow-znow-bedzie-bardzo-goraco,95283,1,0.html
znajomi sie zenia, ptaszki cwierkaja no qrwa pieknie
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:34
Diablo napisał:
thorgall napisał:
Lech Kaczyński wyjazdem do Gruzji pokazał że jest przyzwoitym facetem. Niestety był socjalistą.
ech jeszcze nie wytrzeźwiałeś
narodowym socjalistą dodajmy, znaczy nie owijając w bawełnę, był po prostu faszystą.
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:41
tym nie mniej mocno nieprofesjonalnie się zachowali ci policjanci, klient jakiś chaotyczny i naćpany ucieka im z radiowozu, nie mogli paralizatorem go wcześniej potraktować żeby go uspokoić.?
Ostatnio zmieniony przez PINGWIN (Z MADAGASKARU) dnia Nie 11 Sie 2013, 21:42, w całości zmieniany 1 raz
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:42
albo taki drapak moze, wiadomo w polsce bieda wiec tylko taki skromny moge kupic
nie będę ci przyznawał racji bo się pewnie nie zgodzisz
nie no powaznie pytam, podoba sie?
wszystko można sprzedać - wariatów nie brakuje szacunek dla gościa który to wymyślił
No ale to jest potrzebne - jakbyś miał kota i by ci orał po sofie pazurami to byś wiedział. To nie jest produkt z dupy, ja też mam takie coś. Każdy kot musi drapać - taki ma instynkt i potrzebę i trzeba mu to zapewnić albo pozwolić na zniszczenie miękkich części mebli.
Generał
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:45
zajebista dziewczyna ! dziś byłem u niej i chyba nie ostatni raz
http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=151574
Reser
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:46
PINGWIN (Z MADAGASKARU) napisał:
tym nie mniej mocno nieprofesjonalnie się zachowali ci policjanci, klient jakiś chaotyczny i naćpany ucieka im z radiowozu, nie mogli paralizatorem go wcześniej potraktować żeby go uspokoić.?
Że bandyta to jedno ale w policji też są procedury postępowania i muszą ich przestrzegać. Takie coś jest wg mnie niedopuszczalne i jest to skrajne nadużycie władzy - powinni za to beknąć sqrwysyny. Od wymierzania w Polsce kar są sądy a nie psiarnia - ona ma tylko doprowadzić przed sąd winnego a używać przemocy tylko w zakresie minimalnie niezbędnym do obezwładnienia leszcza i wsadzenia do suki a nie żeby się dosłownie znęcać bo to tak wyglądało. I jak zwykle bezkarność będzie... straszne to i smutne.
Reser
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:48
Generał napisał:
A do tej chodzi Rexio: http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=128626
To teraz juś rozumiemy co on na tych Lunchach robi.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Nie 11 Sie 2013, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Generał
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:48
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
tylko że tu nic nie ma
Reser
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:49
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
tylko że tu nic nie ma
Jeszcze raz weź z góry bo zjebane jest, że jak dodam uśmieszek to się link nie wczytuje.
Generał
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:54
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
tylko że tu nic nie ma
Jeszcze raz weź z góry bo zjebane jest, że jak dodam uśmieszek to się link nie wczytuje.
o qrwa ale babol fuj
Generał
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 21:58
Reser
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 22:01
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
tylko że tu nic nie ma
o qrwa ale babol fuj
Ale chodzi o co inne - Lunch
Generał
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 22:03
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
tylko że tu nic nie ma
o qrwa ale babol fuj
Ale chodzi o co inne - Lunch
to juś nie chcę myśleć co on robi pisząc że jest pora na kawkę
rafalx
Liczba postów : 2500 Registration date : 31/10/2012
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 22:15
Ostatnio wszyscy miażdżą kaczora więc i ja sobie pozwolę
kaczor napisał:
...w USa gdzie latwo sie zatrudnai i zwalnia bezrobocie jest zawsze nizsze niz w Europie chociaz w Danii gdzie trudno sie zwalnia i skladki sa wysokie bezrobocie jest jeszcze NIZSZE wiec znowu latwo empirycznie wykazac ze cos z ta twoja ideologia jest nie tak
Większość zachodnioeuropejskich krajów desperacko trzyma się tradycyjnego systemu ochrony pracowników przed zwolnieniami, a w niektórych przypadkach ucieka się jedynie do obniżenia zasiłków dla bezrobotnych, bojąc się bardziej radykalnych zmian. Dania poszła dokładnie w przeciwnym kierunku. Prawodawstwo dotyczące zatrudniania i zwalniania pracowników jest tam tak liberalne jak w Stanach Zjednoczonych.
albo taki drapak moze, wiadomo w polsce bieda wiec tylko taki skromny moge kupic
nie będę ci przyznawał racji bo się pewnie nie zgodzisz
nie no powaznie pytam, podoba sie?
wszystko można sprzedać - wariatów nie brakuje szacunek dla gościa który to wymyślił
No ale to jest potrzebne - jakbyś miał kota i by ci orał po sofie pazurami to byś wiedział. To nie jest produkt z dupy, ja też mam takie coś. Każdy kot musi drapać - taki ma instynkt i potrzebę i trzeba mu to zapewnić albo pozwolić na zniszczenie miękkich części mebli.
meble powinny być twarde w ostateczności można go przywiązać do kaloryfera albo zamknąć w klatce obcięcie łap to już naprawdę ostateczność
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46587 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO - 10-11.08.2013r. Weekend Nie 11 Sie 2013, 22:21
czy ja dobrze widze, że na edziu jakaś padaka jest ? P.S. mam pytanie techniczne: a) czy bedzie jutro kafka ? b) co gramy w przyszłym tygodniu ?