kurwa wlasnie ogladam program o pandze.jest to ryba slodkowodna hodowana w delcie rzeki Mekong karmiona odpadami i sterydami ja pierdole nigdy wiecej pangi.
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
- Syria przyjmuje z zadowoleniem propozycję Rosji dotyczącą objęcia arsenałów broni chemicznej kontrolą międzynarodową - oświadczył szef syryjskiej dyplomacji Walid el-Mualim. O kontroli mówił rosyjski minister spraw zagranicznych Siergiej Ławrow, argumentując, że mogłoby to pozwolić na uniknięcie zbrojnego ataku na Syrię, który rozważają Stany Zjednoczone.
Mualim pochwalił Rosję za dążenie do zapobieżenia "amerykańskiej agresji".
- Wzywamy władze Syrii, by nie tylko zgodziły się na ustanowienie międzynarodowej kontroli nad miejscami przechowywania broni chemicznej i by broń chemiczna została następnie zniszczona, ale także do tego, by przyłączyły się w pełni do Organizacji ds. Zakazu Broni Chemicznej - oświadczył Ławrow.
**
"I state that the Syrian Arab Republic welcomes the Russian initiative, motivated by the Syrian leadership's concern for the lives of our citizens and the security of our country, and also motivated by our confidence in the wisdom of the Russian leadership, which is attempting to prevent American aggression against our people"- Syrian Foreign Minister Walid al-Moualem
**
z wojenki nici?
zibi MOD
Liczba postów : 31100 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
kurwa wlasnie ogladam program o pandze.jest to ryba slodkowodna hodowana w delcie rzeki Mekong karmiona odpadami i sterydami ja pierdole nigdy wiecej pangi.
a to już od 7 lat w mediach tłuką
sa za to fajne paluszki krabowe w kauflandzie stoisko sałatkowe - na wagę / nie mrożone / warto dodać sos kikkoman ale to w Pawle kupiłem
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
a to już od 7 lat w mediach tłuką
sa za to fajne paluszki krabowe w kauflandzie stoisko sałatkowe - na wagę / nie mrożone / warto dodać sos kikkoman ale to w Pawle kupiłem
a co jadles tą rybe
Mleczarz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3203 Location : HIOB Registration date : 09/02/2009
a co jadles tą rybe
od pangi robią sie rybie oczy a pisal cos o okuliście
Czym się tu tak podniecałeś wczoraj? Chcesz ten klub kupić? Bo chyba nie dałbyś rady tych panienek poderwać, bo to są wynajęte tancerki, coby robić fajną atmosferę, a na parkiecie zazwyczaj królują brzydkie Niemry oraz inne bardziej szalupiaste panny z europy zach.
No to co ale pogapić sie można dowoli :DW końcu wstęp 50 jewro to nie ma lipy.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Czym się tu tak podniecałeś wczoraj? Chcesz ten klub kupić? Bo chyba nie dałbyś rady tych panienek poderwać, bo to są wynajęte tancerki, coby robić fajną atmosferę, a na parkiecie zazwyczaj królują brzydkie Niemry oraz inne bardziej szalupiaste panny z europy zach.
a mnie to przypomina lapanie much bo na pewno nie taniec
Bo to jest TRANCE
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Bo się jebią z tym tunelem, całe życie słyszę, że "ma być". Ma być i ma być i gówno. Molo też "ma być".. Międzyzdroje ma fajne wypasione molo a tu gawno w żopie.
Ale przecież nie ma problemu wjechać przez Helmutnię tylko że z kolei trochę dalej jest bo Stettiner Haff trza objechać z drugiej mańki.
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
a co jadles tą rybe
od pangi robią sie rybie oczy a pisal cos o okuliście
Sam Mekong to jeden wielki ściek jest..
"Woda" jak widać najczystsza nie jest i pangi w tym pływają. No ale smakowo nie są to złe ryby.
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008