Bo widocznie wszystkich tak wypałował, że mają go dość serdecznie
Ja myślałem dziś nad longiem około 1.3179 ale się rozmyśliłem bo taką manianę potrafi odjebywać, że aż mi się po prostu nie chce brać, żeby mi zaraz stopa wydymali. Tym razem poszedł a 9/10 innych podobnych razów sqrwiel kosi sl.
Póki Grajdoł wykazuje tendencje do sporych ruchów to szkoda dupy na edka.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Pon 09 Wrz 2013, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
Bo widocznie wszystkich tak wypałował, że mają go dość serdecznie
Ja myślałem dziś nad longiem około 1.3179 ale się rozmyśliłem bo taką manianę potrafi odjebywać, że aż mi się po prostu nie chce brać, żeby mi zaraz stopa wydymali. Tym razem poszedł a 9/10 innych podobnych razów sqrwiel kosi sl.
Póki Grajdoł wykazuje tendencje do sporych ruchów to szkoda dupy na edka.
fakt że edek zrobił sie paskudny do gry ale ja gram tylko na nim i niejako jestem skazany na niego nie mam zamiaru teraz przekreslać pare lat doswiadczeń i analiz poniekąd to już sie troche przyzwyczaiłem do niego i jakoś sie ciągnie powoli do przodu na dodatek jak próbuje czegoś innego to wtopa więc zmiany nie mają sensu / jak na razie
Jones
Liczba postów : 13205 Age : 53 Registration date : 15/03/2008
"W niedzielę wieczorem policjanci zatrzymali kierowcę autobusu linii nr 2. Okazało się, że mężczyzna wiózł pasażerów i pił piwo. Miał ponad promil alkoholu w organizmie - informuje zespół prasowy Komendy Wojewódzkiej Policji w Radomiu"
opcjo wziąłbyś sobie żydówkę za zone to miałbyś ładny ślub i pewnie bonusa na forexie i dzieci inteligentne bo oni sa inteligentni zalozylibyscie jakiś Opcjo Goldman Wolfram Bank i tulił kasiorę
i starość byś miał godną bo oni sa rodzinni
[/quote]
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pon 09 Wrz 2013, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
opcjo wziąłbyś sobie żydówkę za zone to miałbyś ładny ślub i pewnie bonusa na forexie i dzieci inteligentne bo oni sa inteligentni zalozylibyscie jakiś Opcjo Goldman Wolfram Bank i tulił kasiorę
nie są inteligentni bo dali sie zagazować w ilości 6.000.000
Ostatnio zmieniony przez Koniarz dnia Pon 09 Wrz 2013, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
no wlasnie tych nieinteligentnych zagazowali
tylko zona ma byc z ortodoksów bo ci nowoczesni to sa nawet trans
jest tylko jeden minus musiałbyś fiuta obrzezać
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
To biedota się dała, która nie miała gdzie lub za co spieprzyć. Ci wpływowi spieprzyli w porę do Yuesey (bo skąd ich tam tyle teraz?)
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Pon 09 Wrz 2013, 21:23, w całości zmieniany 1 raz