| UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND | |
|
+20Reser Janko Traderroo kaczor REALISTA Nadaje ze Stronia neuron zibi kamikaze IronFX Aligator thorgall delphia dex AgroTrader Diablo MICHU janek barany dziadek Dave 24 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:15 | |
| - thorgall napisał:
- Argos napisał:
- zibi napisał:
- a cisza wszędzie jak makiem zasiał
http://www.tvn24.pl/gowin-oglosil-narodziny-nowej-partii-polacy-nie-musza-glosowac-na-tuska,377755,s.html
no to mam w koncu na kogo głosowac
nie na zlodziei z Po nie na oszołomów z PiS nie na pedałow Palikota nie na pazernych załatwiaczy z psl tylko na Polska Razem Jarosława Gowina
popieraja JOW - mam nadzieje ze Kukiz też ich poprze ja nie mówie że nie ale dłuuuuugo będzie Gowin na moje poparcie pracował po owocach.... a ja już u niego owoce widziałem w PO idealny nie jest ale przynajmniej uczciwy i dający szanse na przynajmniej mała zmianę na lepsze _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51987 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:16 | |
| - HIOB napisał:
- Styropianowe oszołomy wycofują sie rakiem ze swoich genialnych pomysłow
http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1561169,1,pijani-rowerzysci-nie-sa-juz-przestepcami.read dla mnie na drodze najwiekszym zagrozeniem sa grube drzewa przy drodze i teraz czesto kopane glebokie rowy zagrozeniem ktore w dosc prosty sposob mozna usunac bo nie usuniemy szybko inna przyczyne wiekszasci wypadkow zderzenia czolowe wynikajace z dwóch pasow ruchu w przeciwnym kierunku na jednej jezdni _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Sob 07 Gru 2013, 13:18, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:18 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:20 | |
| - thorgall napisał:
- Argos napisał:
- thorgall napisał:
- Argos napisał:
- zibi napisał:
http://www.tvn24.pl/gowin-oglosil-narodziny-nowej-partii-polacy-nie-musza-glosowac-na-tuska,377755,s.html
nie na zlodziei z Po nie na oszołomów z PiS nie na pedałow Palikota nie na pazernych załatwiaczy z psl tylko na Polska Razem Jarosława Gowina
popieraja JOW - mam nadzieje ze Kukiz też i ch poprze ja nie mówie że nie ale dłuuuuugo będzie Gowin na moje poparcie pracował po owocach.... a ja już u niego owoce widziałem w PO idealny nie jest ale przynajmniej uczciwy i dający szanse na przynajmniej mała zmianę na lepsze ale nam nie trzeba małej zmiany nam trzeba kontrrewolucji !!!!! rewolucja jest w kijowie - z deszczu pod rynne od jednych złodziei rosyjskich pod innych zlodziei od bandery to cos takiego jak u nas za solidarnosci spod PZPR pod WSI to juz od takich rewolucji lepsze powolne zmiany _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Sob 07 Gru 2013, 13:22, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:21 | |
| - Argos napisał:
- HIOB napisał:
http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1561169,1,pijani-rowerzysci-nie-sa-juz-przestepcami.read dla mnie na drodze najwiekszym zagrozeniem sa grube drzewa przy drodze i teraz czesto kopane glebokie rowy
zagrozeniem ktore w dosc prosty sposob mozna usunac bo nie usuniemy szybko inna przyczyne wiekszasci wypadkow zderzenia czolowe wynikajace z dwóch pasow ruchu w przeciwnym kierunku na jednej jezdni powinno się wyciąć wszystkie drzewa przy drogach. Uratowałby to tysiące istnień ludzkich, ale dla zielonego ważniejsze jest drzewo, dlatego oni są gorsi od hitlerowców. | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:22 | |
| - thorgall napisał:
- delphia napisał:
- thorgall napisał:
- ja myślałem że to żart jak zobaczyłem nagłówek
oni już z nas drwią i plują w twarz
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rostowski-michnik-i-milek-laureatami-nagrody-kisiela-2013/1c325
kisiel jakby mógł powstać to by się obalił http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15093505,Rostowski__Michnik_i_Milek_laureatami_Nagrody_Kisiela.html#BoxWiadTxt
poczytajcie komentarze - jednak "ciemny lud" wszystkiego nie kupi ......
najbardziej denerwujące jest to że oni to robią celowo. to już jest szarganie nazwiska nieżyjącego. przecież to są wrogowie Kisielewskiego i gdyby mieli odrobinę honoru nie robiliby takich szopek. przejęli kapitułe i robią sobie hece. to jest brak honoru, moralności- to są zwykłe skurwysyny!!! Czy gdyby pożył kilkanaście lat dłużej, zdołałby się wściec widząc jaki A. Michnik biesiaduje kumplowsko z czerwonymi oprawcami (Jaruzelskim, Kiszczakiem i resztą) tudzież propagandystami (Urbanem i resztą)? Być może - tego się nie dowiemy. Wiemy jedynie, że to wysoce prawdopodobne gdyż zdążył przynajmniej trochę wkurzyć się na Michnika. Tuż przed śmiercią powiedział (dla "Młodej Polski"): - "Ostatnio nie bardzo przyjaźnię się z Michnikiem. Widujemy się raz na pół roku i raczej się nie kłócimy. Kochałem go niemal w okresie KOR-u, to było wspaniałe. Natomiast to, co on teraz mówi i pisze, jest bardzo często bez sensu (...) Przecież ten dzisiejszy Michnik to totalitarysta". _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
janek
Liczba postów : 8015 Registration date : 23/06/2010
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:23 | |
| | |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:25 | |
| - Argos napisał:
- zibi napisał:
popieraja JOW - mam nadzieje ze Kukiz też ich poprze poczekaj , aż Ci w kraju utworzą tzw; siatkę _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
zibi MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:27 | |
| _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:31 | |
| - HIOB napisał:
- ludzie oleją wybory bo rządy posolidarnościowe to patologia / wszystkie /
do urn pojdą tylko urzednicy a oni dadzą glos na Tuska moze Ty olejesz i opcjoner ja na pewno pójde - tak jak zawsze chdze od 4 czerwca 1989 wczesniej nigdy nie glosowałem wbrew wszystkiemu mamy wolna Polske okradaną ,zle rządzoną , moze glupio wybierana w wyborach ale wolną i dopóki bedzie wolna i głosowanie bedzie przywilejem nie obowiazkiem ja bede głosował _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:33 | |
| - zibi napisał:
poczekaj , aż Ci w kraju utworzą tzw; siatkę ?????????? nie wiem o czym piszesz _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:34 | |
| - barany napisał:
- Argos napisał:
- HIOB napisał:
http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/artykuly/1561169,1,pijani-rowerzysci-nie-sa-juz-przestepcami.read dla mnie na drodze najwiekszym zagrozeniem sa grube drzewa przy drodze i teraz czesto kopane glebokie rowy
zagrozeniem ktore w dosc prosty sposob mozna usunac bo nie usuniemy szybko inna przyczyne wiekszasci wypadkow zderzenia czolowe wynikajace z dwóch pasow ruchu w przeciwnym kierunku na jednej jezdni powinno się wyciąć wszystkie drzewa przy drogach. Uratowałby to tysiące istnień ludzkich, ale dla zielonego ważniejsze jest drzewo, dlatego oni są gorsi od hitlerowców. drzewa są potrzebne !!! jak będę jechał po kasze wozem konnym, to ja i koń musimy mieć cień w lecie fajnie sie jedzie wtedy i chlodek omiata skronie | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:37 | |
| - zibi napisał:
- HIOB napisał:
- thorgall napisał:
- Argos napisał:
- thorgall napisał:
- Argos napisał:
- zibi napisał:
popieraja JOW - mam nadzieje ze Kukiz też ich poprze ja nie mówie że nie ale dłuuuuugo będzie Gowin na moje poparcie pracował po owocach.... a ja już u niego owoce widziałem w PO idealny nie jest ale przynajmniej uczciwy i dający szanse na przynajmniej mała zmianę na lepsze ale nam nie trzeba małej zmiany nam trzeba kontrrewolucji !!!!! ludzie oleją wybory bo rządy posolidarnościowe to patologia / wszystkie / do urn pojdą tylko urzednicy a oni dadzą glos na Tuska i dlatego pięciomilionowa mniejszość układowo - urzędnicza rządzi krajem Dlatego Argos nie ma racji że można po trochu reformować kraj. Gowinowi nie pozwolą urzędnicy! Psu odcina się ogon raz a nie po kawałku. Uważam że tylko bankructwo kraju może przynieść efekty jakie ja oczekuję. A po bankructwie musi być mąż stanu który to chwyci za mordę i zrobi porządek. Z 30 tyś polityków i urzędników od razu do pudła. Kwity na nich wszystkich są. Służby mają każdego jednego skurwysyna złodzieja rozpracowanego. Potrzeba tylko chęci i Męża Stanu. | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:37 | |
| - HIOB napisał:
- barany napisał:
- Argos napisał:
- HIOB napisał:
zagrozeniem ktore w dosc prosty sposob mozna usunac bo nie usuniemy szybko inna przyczyne wiekszasci wypadkow zderzenia czolowe wynikajace z dwóch pasow ruchu w przeciwnym kierunku na jednej jezdni powinno się wyciąć wszystkie drzewa przy drogach. Uratowałby to tysiące istnień ludzkich, ale dla zielonego ważniejsze jest drzewo, dlatego oni są gorsi od hitlerowców. drzewa są potrzebne !!! jak będę jechał po kasze wozem konnym, to ja i koń musimy mieć cień w lecie fajnie sie jedzie wtedy i chlodek omiata skronie
moga byc krzewy albo drzewa do grubosci np. 10 cm i wymieniane na nowe _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:39 | |
| _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:42 | |
| - Argos napisał:
- HIOB napisał:
- barany napisał:
- Argos napisał:
- HIOB napisał:
zagrozeniem ktore w dosc prosty sposob mozna usunac bo nie usuniemy szybko inna przyczyne wiekszasci wypadkow zderzenia czolowe wynikajace z dwóch pasow ruchu w przeciwnym kierunku na jednej jezdni powinno się wyciąć wszystkie drzewa przy drogach. Uratowałby to tysiące istnień ludzkich, ale dla zielonego ważniejsze jest drzewo, dlatego oni są gorsi od hitlerowców. drzewa są potrzebne !!! jak będę jechał po kasze wozem konnym, to ja i koń musimy mieć cień w lecie fajnie sie jedzie wtedy i chlodek omiata skronie
moga byc krzewy albo drzewa do grubosci np. 10 cm i wymieniane na nowe oj nie ja lubie rozlożyste dęby i pachnące lipy, wtedy w czasie jazdy chętnie czytam fraszki Kochanowskiego a poza tym nowe nasadzenia to koszt dla gmin | |
|
| |
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:43 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 13:56 | |
| na tvp 1 film o naszych kolegach hazardzistach _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:11 | |
| - Argos napisał:
- zibi napisał:
popieraja JOW - mam nadzieje ze Kukiz też ich poprze kolejna macka PO tyle że w przeciwieństwie do Palikota wypuszczona w prawo. Przypomnę że PO też miała całkiem sensowny program (3x15, JOW, wolny rynek). Okazała się zwykłą partią władzy która praktycznie NIC ze swojego programu nie zrealizowała. Biorąc pod uwagę iż relacja z tego spędu była na żywo w TVN24 i TVP Info trzeba rozumieć że władza dostrzegła że jest duża tendencja do ruchu w prawo na scenie politycznej. Dla porównania - na Marszu Niepodległości gdzie miałeś 100.000 ludzi którzy sami się de facto zorganizowali nikt nie pokazywał żadnych przemówień ani na żywo ani już po fakcie skupiając się na tym co wygodne czyli zadymach i płonącej tęczy | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:27 | |
| - delphia napisał:
- Argos napisał:
- zibi napisał:
popieraja JOW - mam nadzieje ze Kukiz też ich poprze kolejna macka PO tyle że w przeciwieństwie do Palikota wypuszczona w prawo. Przypomnę że PO też miała całkiem sensowny program (3x15, JOW, wolny rynek). Okazała się zwykłą partią władzy która praktycznie NIC ze swojego programu nie zrealizowała. Biorąc pod uwagę iż relacja z tego spędu była na żywo w TVN24 i TVP Info trzeba rozumieć że władza dostrzegła że jest duża tendencja do ruchu w prawo na scenie politycznej. Dla porównania - na Marszu Niepodległości gdzie miałeś 100.000 ludzi którzy sami się de facto zorganizowali nikt nie pokazywał żadnych przemówień ani na żywo ani już po fakcie skupiając się na tym co wygodne czyli zadymach i płonącej tęczy a ja jestem taki naiwny ze głosowałem na macke lewą - to byl bład a teraz zagłosuje na macke prawą - zobaczymy co z tego bedzie _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:31 | |
| - Argos napisał:
- delphia napisał:
- Argos napisał:
- zibi napisał:
popieraja JOW - mam nadzieje ze Kukiz też ich poprze kolejna macka PO tyle że w przeciwieństwie do Palikota wypuszczona w prawo. Przypomnę że PO też miała całkiem sensowny program (3x15, JOW, wolny rynek). Okazała się zwykłą partią władzy która praktycznie NIC ze swojego programu nie zrealizowała. Biorąc pod uwagę iż relacja z tego spędu była na żywo w TVN24 i TVP Info trzeba rozumieć że władza dostrzegła że jest duża tendencja do ruchu w prawo na scenie politycznej. Dla porównania - na Marszu Niepodległości gdzie miałeś 100.000 ludzi którzy sami się de facto zorganizowali nikt nie pokazywał żadnych przemówień ani na żywo ani już po fakcie skupiając się na tym co wygodne czyli zadymach i płonącej tęczy a ja jestem taki naiwny ze głosowałem na macke lewą - to byl bład a teraz zagłosuje na macke prawą - zobaczymy co z tego bedzie a moja partia została rozwiązana w 1945 roku | |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:42 | |
| - HIOB napisał:
- Argos napisał:
- delphia napisał:
- Argos napisał:
- zibi napisał:
popieraja JOW - mam nadzieje ze Kukiz też ich poprze kolejna macka PO tyle że w przeciwieństwie do Palikota wypuszczona w prawo. Przypomnę że PO też miała całkiem sensowny program (3x15, JOW, wolny rynek). Okazała się zwykłą partią władzy która praktycznie NIC ze swojego programu nie zrealizowała. Biorąc pod uwagę iż relacja z tego spędu była na żywo w TVN24 i TVP Info trzeba rozumieć że władza dostrzegła że jest duża tendencja do ruchu w prawo na scenie politycznej. Dla porównania - na Marszu Niepodległości gdzie miałeś 100.000 ludzi którzy sami się de facto zorganizowali nikt nie pokazywał żadnych przemówień ani na żywo ani już po fakcie skupiając się na tym co wygodne czyli zadymach i płonącej tęczy a ja jestem taki naiwny ze głosowałem na macke lewą - to byl bład a teraz zagłosuje na macke prawą - zobaczymy co z tego bedzie a moja partia została rozwiązana w 1945 roku to nie masz na kogo glosować a moze by tak reaktywować ? pozostały niedokończone sprawy do rozwiazania _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
janek
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 14:47 | |
| - Argos napisał:
- HIOB napisał:
- Argos napisał:
- delphia napisał:
- Argos napisał:
- zibi napisał:
popieraja JOW - mam nadzieje ze Kukiz też ich poprze kolejna macka PO tyle że w przeciwieństwie do Palikota wypuszczona w prawo. Przypomnę że PO też miała całkiem sensowny program (3x15, JOW, wolny rynek). Okazała się zwykłą partią władzy która praktycznie NIC ze swojego programu nie zrealizowała. Biorąc pod uwagę iż relacja z tego spędu była na żywo w TVN24 i TVP Info trzeba rozumieć że władza dostrzegła że jest duża tendencja do ruchu w prawo na scenie politycznej. Dla porównania - na Marszu Niepodległości gdzie miałeś 100.000 ludzi którzy sami się de facto zorganizowali nikt nie pokazywał żadnych przemówień ani na żywo ani już po fakcie skupiając się na tym co wygodne czyli zadymach i płonącej tęczy a ja jestem taki naiwny ze głosowałem na macke lewą - to byl bład a teraz zagłosuje na macke prawą - zobaczymy co z tego bedzie a moja partia została rozwiązana w 1945 roku to nie masz na kogo glosować
a moze by tak reaktywować ? pozostały niedokończone sprawy do rozwiazania kropla drąży skałę powoli coś sie zaczyna dziać | |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 51 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 15:06 | |
| http://www.financialsense.com/contributors/tom-mcclellan/only-chart-that-matters-qe-stock-market "(...)This chart also helps us see just how critical the Fed's actions were in bringing about the awful bear market of 2007-09. Back then, the Fed just held Treasuries, and it did not start buying agency debt until January 2009. The Fed's holdings of Treasury debt peaked in August 2007 at $790 billion, and over the next 17 months the Fed sold off more than $300 billion of those holdings. That's right, in the middle of the worst liquidity crisis in decades, with banks folding and with Congress handing out tax rebates, the Fed was pulling liquidity OUT of the banking system. (..)" i bieżący wykres | |
|
| |
IronFX Sys Trader
Liczba postów : 9659 Age : 55 Location : Wawa/Lublin Registration date : 11/10/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Sob 07 Gru 2013, 17:21 | |
| pierwszy raport Bank of America o Bitcoin
https://www.documentcloud.org/documents/885843-banks-research-report-on-bitcoin.html | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Nie 08 Gru 2013, 00:42 | |
| | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46582 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Nie 08 Gru 2013, 01:14 | |
| widzę, że nawet na UFO panuje naiwność polityczna. Co to ma za znaczenie, czy rządzi pis, peło, sld, wipler czy gowin ? wszyscy oni nas dymają codziennie. W tym kraju, żeby coś zmienić na lepsze należałoby wprowadzić jakieś ostateczne rozwiązania . Wręczenie nagrody Kisiela jest dowodem na to, że bezczelność sięga zenitu. Zwróccie uwagę, ze w krajach zachodu w siłę rosną opcje polityczne bliskie tej partii Hioba, która została rozwiązana w 1945. 1% bogaci się nieprzyzwoicie kosztem pozostałych 99%.... w historii ludzkości zawsze to się konczyło tak samo. Kto chociaż trochę zna historie wie o czym piszę. | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46582 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Nie 08 Gru 2013, 01:20 | |
| http://wpolityce.pl/artykuly/69002-mamy-do-czynienia-ze-stara-partyjna-nomenklatura-tylko-w-nowym-wydaniu-kolejnej-generacji-juz-w-poniedzialek-nowy-numer-wsieci piękna okładka, nieprawdaż ? książkę pt. "Resortowe dzieci" kupię i przeczytam na pewno. Lektura obowiązkowa jak mniemam. | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND Nie 08 Gru 2013, 01:35 | |
| - REALISTA napisał:
- http://wpolityce.pl/artykuly/69002-mamy-do-czynienia-ze-stara-partyjna-nomenklatura-tylko-w-nowym-wydaniu-kolejnej-generacji-juz-w-poniedzialek-nowy-numer-wsieci
piękna okładka, nieprawdaż ? książkę pt. "Resortowe dzieci" kupię i przeczytam na pewno. Lektura obowiązkowa jak mniemam. naiwność POlityczna TAK, masz rację....... ale jako REALISTA na KOGO będziesz głosował KTO ma szansę Tobą rzadzić ..... na JKM lub Kwacha | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND | |
| |
|
| |
| UFO - 7- 8 grudzień 2013r. WEEKEND | |
|