Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend

Go down 
+32
filip
Aligator
thorgall 44
Kazik
bog.dan
Mleczarz
4 JEŹDŹCY APOKALIPSY
barra
gumbas
AgroTrader
zibi
Janko Traderroo
kamikaze
rafalx
TRADER
Janus
Pan Czesław
Lachen-Machen
ból i cierpienie
mariner
Generał
kaczor
delphia
MICHU
thorgall
Janusz
dex
barany
REALISTA
Reser
Diablo
dziadek
36 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next
AutorWiadomość
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

Liczba postów : 52257
Registration date : 29/10/2011

UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:18

REALISTA napisał:
Koniarz napisał:
delphia napisał:
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107881,17265970,Jak_sie_splaca_kredyt_hipoteczny_we_frankach_.html#Czolka3Img

Orban uratował Węgrów
dziś jest bohaterem narodowym, mężem stanu i przewidującym przywódcą
ale to trzeba mieć jaja i nie być marionetką w rękach Czosnków
dlatego żadne "demokratyczne wybory" , które i tak są fałszowane, żadna demokracja, dupokracja, ochlokracja...  TYLKO OSTATECZNE ROZWIĄZANIA !!! TEN SYSTEM JEST NIEREFORMOWALNY !!!!

NO TAK ALE W KONCU WYJASNIJ CO UKJTRYWASZ POD pojeciem "ostateczne rozwiazanie "

strzal w tyl glowy , wystrzał z Aurory , biblijny potop ?

Mleczarz
Fake Profil Hiob Team
Mleczarz

Liczba postów : 3203
Registration date : 09/02/2009

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:19

Argos napisał:
Koniarz napisał:
mariner napisał:

Zaraz mnie qrwa szlag trafi nosz qm
Miałem niesprawnego laptoka to i do poczty nie zaglądałem
Mam pakiet usług w UPC i te gnoje co rusz wymyślają jakieś promocje
za które potem trzeba płacić
tzn wprowadzają jakąś dodatkową ofertę z której TRZEBA zrezygnować aby nie płacić
No nic trza jutro do nich dzwonić i opierdolić
I chyba trza pójść do urzędu ochrony konsumentów bo to już jest wqurwiające
Już raz zrezygnowałem z jednej usługi na czas bo zauważyłem wiadomość
ale teraz nie i jest po czasie
No nic- miarka się przebrała
Evil or Very Mad

gdyby nieuczciwi handlowcy gineli od uderzenia siekierą to nikt by nie chciał poslusznie realizować tego co wymiślił krawaciarz
??/  Koniarz
chyba zbyt głęboko ukryłeś sedno swej myśli  ?

broń Boże,
nie życzę kaczorowi, żeby jakiś klient z kredytem we frankach wpadł do niego i rozwalił mu siekierą kolano
Powrót do góry Go down
Mleczarz
Fake Profil Hiob Team
Mleczarz

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:20

Argos napisał:
REALISTA napisał:
Koniarz napisał:
delphia napisał:
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107881,17265970,Jak_sie_splaca_kredyt_hipoteczny_we_frankach_.html#Czolka3Img

Orban uratował Węgrów
dziś jest bohaterem narodowym, mężem stanu i przewidującym przywódcą
ale to trzeba mieć jaja i nie być marionetką w rękach Czosnków
dlatego żadne "demokratyczne wybory" , które i tak są fałszowane, żadna demokracja, dupokracja, ochlokracja...  TYLKO OSTATECZNE ROZWIĄZANIA !!! TEN SYSTEM JEST NIEREFORMOWALNY !!!!

NO TAK ALE W KONCU WYJASNIJ CO UKJTRYWASZ POD pojeciem "ostateczne rozwiazanie "

strzal w tyl glowy , wystrzał z Aurory ,  biblijny potop ?

2 strzały w tył głowy
ten drugi po to, żeby mieć pewność
Powrót do góry Go down
Kazik

Liczba postów : 2137
Registration date : 25/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:25

mariner napisał:
Argos napisał:
Janko Traderroo napisał:
delphia napisał:

Co ci kredytowicze frankowi myśleli jak brali? że Szwajcaria zbankrutuje i frank będzie po 10 groszy???

Inna sprawa to nie wiem czy byli uprzedzani i podpisywali dokument o ryzyku kursowym, tak jak obecnie przy otwieraniu rachunku brokerskiego o ryzyku strat większych niż wpłacony depozyt.

masz slaba pamiec ??
fachowcy wieszczyli ze pln bedzie niedlugo najmocniejsza na swiecie
juz słyszałem  opinie ze bedzie z usd 1;1

po prostu padli ofiara ogolnej nagonki - celkowe  dzialanie wspolnie i w porozumieniu na ich szkode
a poza tym wielu nie mialo zdolnosci na kredyt w pln -bo byl wiele drozszy
i byli poniekad zmuszeni do brania franka

Artykuł z 2008 roku

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Taniejacy-frank-zacheca-do-zaciagania-kredytow-1811644.html

..."Aby raty kredytów w złotym i franku się zrównały, to frank musiałby kosztować ok. 2,80-2,90 zł, czyli ok. 50 proc. więcej niż obecnie. A takiego scenariusza obecnie nie jest sobie w stanie wyobrazić sobie żaden analityk. - Nawet gdyby frank niespodziewanie umocnił się do poziomu 2,10 zł, to kredyty w szwajcarskiej walucie wciąż będą o wiele bardziej atrakcyjne niż w polskiej - podkreśla Marek Rogalski."...
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:26

bog.dan napisał:
wracając do piątkowej dyskusji o upadłości konsumenckiej..

tak, ja bym w takiej sytuacji wystąpił do sądu z wnioskiem o taką upadłośc..
wiem, że zabrano by mi wszystko.. i że zaczynałbym od zera.. jak bezdomny..
ale 'zero' to lepiej niż "- 800k " Smile..

przede wszystkim w takiej sytuacji zachowuje zdrową psychikię.. a widzimy tu na forum czym się kończy spirala zadłużenia Smile..

z zerem masz jeszcze szanse sie podniesc , z dlugiem i komornikiem na plecach nie masz zadnych szans do konca zycia
tym bardziej ze w sumie upadlosc oznacza tylko strate mieszkania i 3 letnia splate w ratach -jesli masz prace
bo przecież  nikt nie bedzie glupi zeby zglaszac upadlosc i nie wyprowadzic wczesniej swoich pozostalych dobr
nawet na zarzuty ze przed zgloszeniem upadlosci pozbyl sie majątku
mamy prostą  odpowiedź ze sprzedawalem wszystko zeby splacac rosnace raty
tylko oczywiscie trzeba robic wszystko z glowa i nie sprzedac np. samochodu na dzien przed zglosznienm upadlosci

mariner

mariner

Liczba postów : 19319
Registration date : 14/11/2010

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:28

bog.dan napisał:
Diablo napisał:
Jak zarabiała średnią, na warunki Warszawskie i przy okazji był mąż z podobnymi zarobkami, to ich zdolnosc pewnie przekraczała milion spokojnie , zwłaszcza we frankach

no nie bardzo.. zobacz, ze pisała : kredyt mial spłacac partner (nie mąż), ojciec, ojciec partnera itd..
bank zatem brał tylko jej zarobki.. dziwne to

W komentarzach napisała że zarabiała 6000 pln netto
a partner 14000 PLN
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:30

mariner napisał:
Argos napisał:
Janko Traderroo napisał:
delphia napisał:

Co ci kredytowicze frankowi myśleli jak brali? że Szwajcaria zbankrutuje i frank będzie po 10 groszy???

Inna sprawa to nie wiem czy byli uprzedzani i podpisywali dokument o ryzyku kursowym, tak jak obecnie przy otwieraniu rachunku brokerskiego o ryzyku strat większych niż wpłacony depozyt.

masz slaba pamiec ??
fachowcy wieszczyli ze pln bedzie niedlugo najmocniejsza na swiecie
juz słyszałem  opinie ze bedzie z usd 1;1

po prostu padli ofiara ogolnej nagonki - celkowe  dzialanie wspolnie i w porozumieniu na ich szkode
a poza tym wielu nie mialo zdolnosci na kredyt w pln -bo byl wiele drozszy
i byli poniekad zmuszeni do brania franka

Artykuł z 2008 roku

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Taniejacy-frank-zacheca-do-zaciagania-kredytow-1811644.html

stara zxagrywka - falszywa podpowiedź + przyklad ile to juz inni zarobili na tym
pospieszcie sie to tez tak bedziecie mieli
CHYBA  WAM GRAJACYM Z ZYDEM od lat NIE TRZEBA PODPOWOADAC ZE TO STARY SCHEMAT DZIALANIA
w 3 karty to sa ci co przed toba "wygrali" bo dobrze obstawili - kurwa mechanizm wszedzie ten sam Very Happy

Osoby, które przed kilkoma laty zdecydowały się na zaciągnięcie kredytu hipotecznego w szwajcarskiej walucie, okazały się wielkimi szczęściarzami. Dzięki umocnieniu złotego ich raty wyraźnie spadają. Co więcej, nic nie wskazuje na to, żeby sytuacja miała się odwrócić. Z kolei kredyty w złotych na razie nie są żadną alternatywą dla franka szwajcarskiego, bo są droższe średnio o 3,5 pkt proc. A to oznacza raty wyższe nawet o kilkaset złotych.

Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Nie 18 Sty 2015, 10:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Mleczarz
Fake Profil Hiob Team
Mleczarz

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:32

REALISTA napisał:
Argos napisał:
Koniarz napisał:
mariner napisał:

tzn wprowadzają jakąś dodatkową ofertę z której TRZEBA zrezygnować aby nie płacić
Evil or Very Mad

gdyby nieuczciwi handlowcy gineli od uderzenia siekierą to nikt by nie chciał poslusznie realizować tego co wymiślił krawaciarz
??/  Koniarz
Argos !
Myśl Koniarza jest prosta i przejrzysta. Jak za oszustwa handlowe ( kablówki, sieci telefoniczne, bankowi "fachofcy" naganiający na fundusze, struktury, kredyty w CHF etc. etc. ) byliby karani np na stadionie, to nikt dla krawaciarzy ( tych co wymyślają te nieuczciwe  praktyki) nie chciałby pracować, bo kara śmierci pewna jak w Chinach na stadionie.
panjał ? Laughing

oczywiście
i w każdą niedziele o godz 11 emisja z egzekucji w TV na całą Polskę
Powrót do góry Go down
bog.dan

Liczba postów : 1030
Registration date : 30/06/2013

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:32

sprawa kredytów we frankach .. współczuje tym ludziom.. ale nie zgadzam się na żadną pomoc ze strony budżetu państwa..

a co z tymi którzy brali kredyt z PLN? przez wiele lat płacili wyzsze raty niz 'frankowicze'.. to im mamy teraz teraz wyrównać 'nadpłaty' ?

a co jeśli  frank spadłby do 1 zeta.. 'frankowicze' podzieliliby by się 'zyskiem' ?

to tak jak z AmberGold.. jakby wyszło, to Ci "depozytariusze" śmieli by się z 'frajerów'... a kiedy ich okradli.. to chcą pomocy Państwa ..
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:35

Koniarz napisał:
REALISTA napisał:
Argos napisał:
Koniarz napisał:
mariner napisał:

Evil or Very Mad

??/  Koniarz
Argos !
Myśl Koniarza jest prosta i przejrzysta. Jak za oszustwa handlowe ( kablówki, sieci telefoniczne, bankowi "fachofcy" naganiający na fundusze, struktury, kredyty w CHF etc. etc. ) byliby karani np na stadionie, to nikt dla krawaciarzy ( tych co wymyślają te nieuczciwe  praktyki) nie chciałby pracować, bo kara śmierci pewna jak w Chinach na stadionie.
panjał ? Laughing

oczywiście

zrozumiałem I POPIERAM Very Happy
mam tylko watpliwosci czy przed /po transmisji z egzekucji dopuścić reklamy siekier , maczet itp

bog.dan

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:38

Argos napisał:
z zerem masz jeszcze szanse sie podniesc , z dlugiem i komornikiem na plecach nie masz zadnych szans do konca zycia
tym bardziej ze w sumie upadlosc oznacza tylko strate mieszkania i 3 letnia splate w ratach -jesli masz prace
bo przecież  nikt nie bedzie glupi zeby zglaszac upadlosc i nie wyprowadzic wczesniej swoich pozostalych dobr
tylko oczywiscie trzeba robic wszystko z glowa i nie sprzedac np. samochodu na dzien przed zglosznienm upadlosci

myślę, ze z tym 'wyprowadzaniem majątku" przed upadłościa nie bedzie tak łatwo.. w przypadku wątpliwości sąd moze Ci odmówić i chuj Smile..

ale i bez kombinowania: uwazam ze to najlepszy sposób na nowe, zdrowe życie.. bo odpowiedz masz w 1szym Twoim zdaniu Smile
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:38

bog.dan napisał:
sprawa kredytów we frankach .. współczuje tym ludziom.. ale nie zgadzam się na żadną pomoc ze strony budżetu państwa..

a co z tymi którzy brali kredyt z PLN? przez wiele lat płacili wyzsze raty niz 'frankowicze'.. to im mamy teraz teraz wyrównać 'nadpłaty' ?

a co jeśli  frank spadłby do 1 zeta.. 'frankowicze' podzieliliby by się 'zyskiem' ?

to tak jak z AmberGold.. jakby wyszło, to Ci "depozytariusze" śmieli by się z 'frajerów'... a kiedy ich okradli.. to chcą pomocy Państwa ..

sprawiedliwosci to nawet w niebie nie ma

a frankowiczom trzeba pomoc bo toną

to tak jakbyc sie zastanawial czy ten co mu sie chalupa pali placił podatki
bo moze jemu gasza za moje pieniadze/ podatki

aha , nie mam kredytu we frankach

- mam preferencyjny z dopłatami ARiMR - tani i bez ryzyka kursowego Very Happy

REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

Liczba postów : 46697
Registration date : 03/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:42

Argos napisał:
Koniarz napisał:
REALISTA napisał:
Argos napisał:
Koniarz napisał:
mariner napisał:

Evil or Very Mad

??/  Koniarz
Argos !
panjał ? Laughing

oczywiście

zrozumiałem I POPIERAM  Very Happy  
mam tylko watpliwosci czy przed /po transmisji z  egzekucji dopuścić reklamy siekier , maczet itp
myślę, że przed transmisją wsazane by było puszczać reklamy "usług bankowych " Laughing
Powrót do góry Go down
bog.dan

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:43

Argos napisał:

trzeba, ale nie w ten sposób ze dorzucisz kasy..
pomoc prawna, jakas ustawa.. nie wiem.. na pewno trzeba sprawić zeby banki partycypowały w tym 'kłopocie'.
Powrót do góry Go down
Kazik

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:44

Kto jeszcze pamięta przekręt na opcjach.
Wszystko zaplanowane nie tylko w Polsce
ale całej Europie.
To było w tym samym czasie co franek po 2 Zł
Firmy jeszcze przez wiele lat będą spłacać.
Oczywiście te co nie upadły.
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

Liczba postów : 25093
Registration date : 08/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:46

co za czasy kurewskie?
ludzie mają klapy na oczach.
pomóc z budżetu frankowcom, nie pomóc z budżetu frankowcom.
upierdolić bank jak Orban, nie upierdolić banków jak Orban.

Nikt nie mówi o zreformowaniu kraju. Evil or Very Mad Wtedy ludzie zarabiali by dwa razy więcej, złotówka umocniłaby się samoczynie.

80% ludzi to debile

Powrót do góry Go down
Kazik

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:49

bog.dan napisał:
Argos napisał:

trzeba, ale nie w ten sposób ze dorzucisz kasy..
pomoc prawna, jakas ustawa.. nie wiem..  na pewno trzeba sprawić zeby banki partycypowały w tym 'kłopocie'.

Pamiętam jak na pytanie czy przewalutować na PLN
"fachowcy" w TVP się wypowiadali, że teraz nie warto,
Było to przy 3,50.
Wczoraj słyszałem to samo przy 4,20.

Jak powiedzą, że teraz warto to ani chybi będzie
szczyt i wszyscy przewalutują.
Powrót do góry Go down
Kazik

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:52

thorgall napisał:
co za czasy kurewskie?

Nikt nie mówi o zreformowaniu kraju.  Evil or Very Mad Wtedy ludzie zarabiali by dwa razy więcej, złotówka umocniłaby się samoczynie.

80% ludzi to debile

Aby tak zrobić trzeba  być Orbanem

a nie sprzedajną koorwą

Ostatnio zmieniony przez Kazik dnia Nie 18 Sty 2015, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:53

bog.dan napisał:
Argos napisał:

myślę, ze z tym 'wyprowadzaniem majątku" przed upadłościa nie bedzie tak łatwo.. w przypadku wątpliwości sąd moze Ci odmówić i chuj Smile..

ale i bez kombinowania: uwazam ze to najlepszy sposób na nowe, zdrowe życie..  bo odpowiedz masz w 1szym Twoim zdaniu Smile
z sądem jest tak ze zawsze , mimo obiektywnych Twoich racji SĄD MOZE CI ODMÓWIĆ
i tutaj jest slaby pkt ustawy ze nastepna próba chyba dopiero za 10 lat
no pewnie jeszcze mozna sie odwolywac ale to tez ciężka i droga droga
lepsza chyba , jak sad odmówi to emigracja i ew. upadlosc w Anglii

bog.dan

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:53

Kazik napisał:
ale całej Europie.
To było w tym samym czasie co franek  po 2 Zł

też o tym pomyslałem Smile.. to była pefekcyjnie zaplanowana akcja..
tu na Wybrzezu ofiarą była np Remontówka (wychodzi na prostą).. oraz Lubiana (ceramika)...
chyba zmienił się układ włascicielski.. długi z opcji.. pozamieniali na akcje..
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 10:54

thorgall napisał:
co za czasy kurewskie?

Nikt nie mówi o zreformowaniu kraju.  Evil or Very Mad Wtedy ludzie zarabiali by dwa razy więcej, złotówka umocniłaby się samoczynie.

80% ludzi to debile

a ty znowu bredzisz bezsensu
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 11:00

Kazik napisał:
ale całej Europie.

czyli widac na przykladze ze te co upadly maja juz pewnie na nowo jakis biznes
i sa pewnie w lepszej sytuacji od tych co przetrwaly
a te co nie upadly nadal pracuja na złodziei i moze sa tera w gorszej sytuacji od tych co przegrali/upadli Very Happy

troche to uproszczone bo nie kazdy tak moze sobie z dnia na dzien upasc jak ma produkcje
najlatwiej maja ci co maja swoj biznes w jednym laptopie Very Happy

Kazik

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 11:00

bog.dan napisał:
Kazik napisał:
ale całej Europie.

też o tym pomyslałem Smile.. to była pefekcyjnie zaplanowana akcja..
tu na Wybrzezu ofiarą była np Remontówka (wychodzi na prostą)..  oraz Lubiana (ceramika)...
chyba zmienił się układ włascicielski.. długi z opcji.. pozamieniali na akcje..

Szacowano, że firmy w Polsce straciły 30 - 50mld.
Nikt dokładnie nie wie bo kogo to obchodzi.
Wręcz przeciwnie lepiej zamieść pod dywan.

Uważam, że jak ktoś "gra" nieuczciwie to nie
powinno się do niego stosować normalnego
prawa dla uczciwych.
Powrót do góry Go down
thorgall
TraderArtysta XXI
TraderArtysta XXI
thorgall

Liczba postów : 25093
Registration date : 08/07/2008

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 11:01

Kazik napisał:
thorgall napisał:
co za czasy kurewskie?

80% ludzi to debile

Aby tak zrobić trzeba  być Orbanem

a nie sprzedajną koorwą

A ch... tam z Orbanem, też z niego taki reformator jak z koziej dupy trąba.
Oczywiście że jest 300 razy lepszy od Tuska.
Ja mówię o prawdziwych wolnorynkowych reformach.

Był frank po 2zł? Był.
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby powrócić do takiej ceny poprzez rynek.
Znaczy stoi, a raczej stoją. Rządzące sprzedajne skurwysyny- 25 lat Twisted Evil
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 11:02

Rozmawiają Stalin z Trumanem:
Truman:
- U mnie to jest demokracja, nie to co u Ciebie! U mnie każdy o dowolnej porze może sobie wyjść na ulicę
i krzyknąć "PRECZ Z TRUMANEM!"
- Chwileczkę, odpowiada Stalin. U mnie też jest demokracja! U mnie też każdy o dowolnej porze
może sobie wyjść na ulicę i krzyknąć:
"PRECZ Z TRUMANEM!"

zibi
MOD
MOD
zibi

Liczba postów : 31152
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 11:02

mój kolega ma kredyt w PLN i w tamtym tygodniu okazało się że z powodu braku środków na koncie spłaciła się tylko część raty
za późno do dojrzał i dopłacił po terminie
z racji zaistniałej sytuacji oprocentowanie wzrosło mu już o 0.5% na cały okres , czyli 27 lat Rolling Eyes

SILVER IDZIE NA 150$
Powrót do góry Go down
AgroTrader
MOD
MOD
AgroTrader

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 11:03

thorgall napisał:
co za czasy kurewskie?

80% ludzi to debile

i cale szczęście ze Was oswieconych jest tylko 20 %
bo trza by na Bialorus spierdalać Very Happy

Kazik

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 11:09

Argos napisał:
Kazik napisał:
ale całej Europie.

czyli widac na przykladze ze te  co upadly maja juz pewnie na nowo jakis biznes
i sa pewnie w lepszej sytuacji od tych co przetrwaly
a te co nie upadly nadal pracuja na złodziei i moze sa tera w gorszej sytuacji od tych co przegrali/upadli Very Happy

troche to uproszczone bo nie kazdy tak moze sobie z dnia na dzien upasc jak ma produkcje
najlatwiej maja ci co maja swoj biznes w jednym laptopie  Very Happy

Nie zawsze to możliwe i opłacalne.
Znam 2 firmy co przez 10 lat cały zysk przeznaczyły
na spłatę tych długów. 10 lat zapierdalania za darmo.
Upadłość problematyczna bo majątek dużo więcej warty.

Była wtedy okazja zrobić z tym porządek ale o tych co
próbowali coś zrobić mówili, że to oszołomy.
O Orbanie dalej mówią, że oszołom.
O tych co chcą pomóc "frankowcom" też oszołomy.
Bo wolny rynek i demokracja.
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488
Registration date : 30/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 11:11

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Umierajaca-Polska-To-bedzie-kraj-starych-ludzi-7230165.html

zajebisty news, ceny nieruchomości pospadają, zrobi się luźniej na ulicach, pracy będzie w chuj, Very Happy ja widze same plusy.
Powrót do góry Go down
Kazik

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 EmptyNie 18 Sty 2015, 11:14

Diablo napisał:
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Umierajaca-Polska-To-bedzie-kraj-starych-ludzi-7230165.html

zajebisty news, ceny nieruchomości pospadają, zrobi się luźniej na ulicach, pracy będzie w chuj, Very Happy  ja widze same plusy.

Tu masz rację, tylko, że najwięcej będzie pracy,
przy podcieraniu dupy tym starym w hospicjach.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend   UFO  17 - 18 01 2015 r.  Weekend - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

UFO 17 - 18 01 2015 r. Weekend
Powrót do góry 
Strona 6 z 14Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next
 Similar topics
-
» UFO 28 - 29 03 2015 r.Weekend
» UFO 13 - 14 06 2015 r. Weekend
» UFO 08 - 09 08 2015 r. Weekend
» UFO 18 - 19 04 2015 r. Weekend
» UFO 03 - 04 10 2015 r. Weekend

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach