Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 16:56
Diablo napisał:
OpCjOnEr napisał:
Diablo napisał:
thorgall napisał:
Głosując na Ogórek głosujesz na Komorowskiego. Na pewno nie została wystawiona przez służby jak jej mąż który na początku lat 90 został posłem w wieku 21 lat Chłop to u nas ciemny jest.
głosujac na JKM,glosujesz na Putina
A jakbym tak poszedł zjarany na wybory i zagłosował na wszystkich?
Hahahaaaaaaa najebać krzyżyk przy każdym nazwisq
wtedy głos nieważny, ale masz wtedy satysfakcje że swój głos oddałeś tyle że nie zgadzasz się z obecnym porządkiem politycznym i nie masz na kogo głosowac, wole już takich od tych co wszystko mają w żopie i nie chodza na wybory.
To może tak zrobię
Reser
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:04
OpCjOnEr napisał:
Diablo napisał:
Argos napisał:
Diablo napisał:
mariner napisał:
OpCjOnEr napisał:
Słuchajcie - kiedy są te śmieszne wybory całe? Wczoraj widziałem Bronkobus (czy coś w tym stylu) a jak pamięcią sięgam to zawsze wybory prezydenckie były w końcówce listopada a przecież dopiero marzec się zaczął To wcześniej jakoś w tym roq robią?
wybory na strażnika żyrandola będą 10 maja
jesienią będą wybory pOSŁÓW i senatorów
Ja głosuje na Ogórek, bo zajebista dupa, ci co będą głosowac na innych to pedały są
ja tez na nią zaqgflosuje w 1 turze teraz to juz tylko na zlosc tym wszystkim fachofcom co jej szans żadnych nie daja - zeby miala 10 % bo nic specjalnego nie pokazuje ale niech sie uczy i nie zniknie ze sceny
Ja ciagle slysze ze w polityce są te same gęby, kiedy jest ktoś nowy jak Pani Ogórek, to slyszę argument że ona nie ma doświadczenia, no qrwa , może krytykanci na cos byście się wreszcie zdecydowali
Ps oddałeś kasę Michowi?
Bo przecież "Genuine Draft" za nią stoi... ładna pizdeczka wzbudza zainteresowanie a że - jak to ktoś tu napisał - stara komunistyczna szmata za sznurki pociąga to tego nie widać. Magdalena O. niewątpliwie jest atrakcyjna fizycznie ale niekoniecznie z tego tylko powodu musi zaraz być prezydentową... bez przesady.
Chociaż z drugiej strony... lepiej by się prezentowała na tzw. "arenie międzynarodowej" niż Anna Kaszalot - żona mysliwego, którą ciężko od dzika odróżnić. A Maga O. by high heelsy jebła i takiej Merklowej z Hollandem czy Cameronem by kopary poopadały jaka ta Polska ma fajną przedstawicielkę
Cholera wie, może to by i na dobre wyszło?
Bo w sumie prezydent tak naprawde i tak chuja wielkiego robi - podpisuje tylko co mu na biurko podłożą a rządzi w rzeczywistości parlament więc tu wizerunek robi swoje.
Lepiej uśmiechniętą panią Magdę oglądać niż jakiegoś zawianego cepa z obolałą golenią czy innego barana, który w trzyliterowym słowie robi błąd ortograficzny i nie wie jak się w Japonii na krześle siada
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Nie 08 Mar 2015, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
Pan Czesław
Liczba postów : 655 Registration date : 04/09/2009
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:10
Argos napisał:
Ukraińscy nacjonaliści oderżnęli głowę kukle polskiego prezydenta
badacze z uniwersytetu w Buffalo dowiedli, że mężczyźni, którzy piją stałą ilość alkoholu codziennie, mają znacznie niższy poziom tłuszczu niż ci, którzy piją tylko raz czy dwa w ciągu dwóch tygodni.
A widział ktoś otyłego żula? To chyba normalne, ze od codziennego chlania się chudnie.
To jakiś debil musiał pisać albo thorgall.
Generał
Liczba postów : 9866 Registration date : 28/04/2011
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:24
Jeśli w Polsce ma być prezydent na miarę zachodnich prezydentów czy jak w USA to tylko Duda reszta jakoś do mnie nie przemawia... głosować i tak nie będę bo nie mieszkam w PL ale gdybym tam był w dniu wyborów to bym wybrał Dudę Ogórek odpada bo wiadomo - to samo co palikot i inne pacynki JKM jest za stary i czasem pierdoli od rzeczy jakieś farmazony niezgodne z rzeczywistością, ponad połowa jego pomysłów to utopia Kukiz dobrze prawi ale on nie ma szans na wygraną reszta to zabarwienie tła tylko
Reser
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:25
Radzieccy naukowcy w latach 50-tych minionego stulecia przeprowadzili badania na tysiącach much i dowiedli, że jeśli musze obetnie się skrzydła to nie fruwa a jeśli obetnie się dodatkowo odnóża to mucha głuchnie
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
badacze z uniwersytetu w Buffalo dowiedli, że mężczyźni, którzy piją stałą ilość alkoholu codziennie, mają znacznie niższy poziom tłuszczu niż ci, którzy piją tylko raz czy dwa w ciągu dwóch tygodni.
A widział ktoś otyłego żula? To chyba normalne, ze od codziennego chlania się chudnie.
Ja piję codziennie i mam brzuch jak Bruce Lee
Reser
Generał napisał:
Jeśli w Polsce ma być prezydent na miarę zachodnich prezydentów czy jak w USA to tylko Duda reszta jakoś do mnie nie przemawia... głosować i tak nie będę bo nie mieszkam w PL ale gdybym tam był w dniu wyborów to bym wybrał Dudę Ogórek odpada bo wiadomo - to samo co palikot i inne pacynki JKM jest za stary i czasem pierdoli od rzeczy jakieś farmazony niezgodne z rzeczywistością, ponad połowa jego pomysłów to utopia Kukiz dobrze prawi ale on nie ma szans na wygraną reszta to zabarwienie tła tylko
Duda? A co to za typ? Mi się to kojarzy z jakąś ubojnią z GPW
Generał
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:27
W Polsce zwierzchnikiem sił zbrojnych jest Prezydent co zrobi Ogórkowa gdy naprawdę dojdzie do konfliktu zbrojnego z ruskami?... przecież tu trzeba mieć jaja a nie kurwa podpaske w gaciach
Reser
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:27
Ja piję codziennie i mam brzuch jak Bruce Lee
Który to ty?
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52254 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:32
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:33
Generał
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
jeden z Kandydatów na prezydenta, najbardziej znany...co to kurwa napćpany jesteś ?
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
OpCjOnEr napisał:
OpCjOnEr napisał:
Diablo napisał:
Argos napisał:
Diablo napisał:
mariner napisał:
OpCjOnEr napisał:
Słuchajcie - kiedy są te śmieszne wybory całe? Wczoraj widziałem Bronkobus (czy coś w tym stylu) a jak pamięcią sięgam to zawsze wybory prezydenckie były w końcówce listopada a przecież dopiero marzec się zaczął To wcześniej jakoś w tym roq robią?
wybory na strażnika żyrandola będą 10 maja
jesienią będą wybory pOSŁÓW i senatorów
Ja głosuje na Ogórek, bo zajebista dupa, ci co będą głosowac na innych to pedały są
ja tez na nią zaqgflosuje w 1 turze teraz to juz tylko na zlosc tym wszystkim fachofcom co jej szans żadnych nie daja - zeby miala 10 % bo nic specjalnego nie pokazuje ale niech sie uczy i nie zniknie ze sceny
Ja ciagle slysze ze w polityce są te same gęby, kiedy jest ktoś nowy jak Pani Ogórek, to slyszę argument że ona nie ma doświadczenia, no qrwa , może krytykanci na cos byście się wreszcie zdecydowali
Ps oddałeś kasę Michowi?
Bo przecież "Genuine Draft" za nią stoi... ładna pizdeczka wzbudza zainteresowanie a że - jak to ktoś tu napisał - stara komunistyczna szmata za sznurki pociąga to tego nie widać. Magdalena O. niewątpliwie jest atrakcyjna fizycznie ale niekoniecznie z tego tylko powodu musi zaraz być prezydentową... bez przesady.
Chociaż z drugiej strony... lepiej by się prezentowała na tzw. "arenie międzynarodowej" niż Anna Kaszalot - żona mysliwego, którą ciężko od dzika odróżnić. A Maga O. by high heelsy jebła i takiej Merklowej z Hollandem czy Cameronem by kopary poopadały jaka ta Polska ma fajną przedstawicielkę
Cholera wie, może to by i na dobre wyszło?
Bo w sumie prezydent tak naprawde i tak chuja wielkiego robi - podpisuje tylko co mu na biurko podłożą a rządzi w rzeczywistości parlament więc tu wizerunek robi swoje.
Lepiej uśmiechniętą panią Magdę oglądać niż jakiegoś zawianego cepa z obolałą golenią czy innego barana, który w trzyliterowym słowie robi błąd ortograficzny i nie wie jak się w Japonii na krześle siada
toc mówie, przynajmniej siary nie będzie, laska nieziemska, cholernie mi się laska podoba
Reser
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:34
Generał napisał:
W Polsce zwierzchnikiem sił zbrojnych jest Prezydent co zrobi Ogórkowa gdy naprawdę dojdzie do konfliktu zbrojnego z ruskami?... przecież tu trzeba mieć jaja a nie kurwa podpaske w gaciach
Chuj do dupy prędzej dojdzie niż do konkfliktu jakiegoś. Nie żyj demagogią.
A poza tym ja jestem zdania, że płeć czy preferencje sexualne bądź wyznaniowe nie mają większego znaczenia przy podejmowaniu decyzji - tu charakter się liczy.
Weźmy dwóch karłów: Zimny Lech i Napoleon B. - jeden i drugi komplex niższości ale jest różnica?
Historycznie oczywiście mniej kobiet było władczyniami ale choćby taka caryca Katarzyna ... bardziej okrutna od niejednego władcy "z jajami".
Poza tym prezydent w dzisiejszych czasach to nie król, który wyda dekret i wszyscy mają się słuchać pod groźbą wtrącenia do lochu - on ma swoich doradców, cały sztab ludzi od tego i tamtego i choć oficjalnie jest niby najważniejszy w państwie to w rzeczywistości najmniej robi samodzielnie. Taki paradox współczesnej demokracji. Od wszystkiego jest parlament a prezydentowi nawet orędzia piszą doradcy, również Barrackowi.
A prawdopodobieństwo konfliktu z ruskimi oceniam na mniej jak 1 promil - to jest po prostu utopia. Dla nas to by oznaczało IV rozbiór Polski bo szans żadnych nie mamy a dla ruskich atak na NATO i EU jednocześnie... po co im to? Putler gra kasą.... on biznes chce robić a nie napadać i na pale nadziewać jak Czyngis Khan w średniowieczu Po prostu nie te czasy.
Generał
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:39
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
A poza tym ja jestem zdania, że płeć czy preferencje sexualne bądź wyznaniowe nie mają większego znaczenia przy podejmowaniu decyzji - tu charakter się liczy.
Weźmy dwóch karłów: Zimny Lech i Napoleon B. - jeden i drugi komplex niższości ale jest różnica?
Historycznie oczywiście mniej kobiet było władczyniami ale choćby taka caryca Katarzyna ... bardziej okrutna od niejednego władcy "z jajami".
Poza tym prezydent w dzisiejszych czasach to nie król, który wyda dekret i wszyscy mają się słuchać pod groźbą wtrącenia do lochu - on ma swoich doradców, cały sztab ludzi od tego i tamtego i choć oficjalnie jest niby najważniejszy w państwie to w rzeczywistości najmniej robi samodzielnie. Taki paradox współczesnej demokracji. Od wszystkiego jest parlament a prezydentowi nawet orędzia piszą doradcy, również Barrackowi.
A prawdopodobieństwo konfliktu z ruskimi oceniam na mniej jak 1 promil - to jest po prostu utopia.
mężczyźni w genach mają to że walczą.... od początku tak było, gdy mężczyzna brał maczugę i szedł upolowac mamuta by rodzina z głodu nie zdechła a w tym czasie kobieta siedziała w jaskini i pilnowała potomstwo... i przez kolejne wieki to ewoluowało ale nigdy kobieta nie będzie lepsza w te klocki niz meżczyzna
OPcjoner czasem pierdolisz że szok
Reser
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:40
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
jeden z Kandydatów na prezydenta, najbardziej znany...co to kurwa napćpany jesteś ?
Nie śledzę tematu to i nie wiem bo nie interesuję się tym za bardzo. O Ogórkowej cięzko nie usłyszeć nawet gdy nie chcesz ale o tym Dudzie całym to nie kojarzę typa.
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:40
Diablo napisał:
thorgall napisał:
Głosując na Ogórek głosujesz na Komorowskiego. Na pewno nie została wystawiona przez służby jak jej mąż który na początku lat 90 został posłem w wieku 21 lat Chłop to u nas ciemny jest.
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:42
Opcjoner Niestety generał ma racje
Ale wiem jak go możemy razem załatwić
Musisz tylko wpłacić mi 30k i jego miliony przybędą do nas
Reser
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:42
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
A prawdopodobieństwo konfliktu z ruskimi oceniam na mniej jak 1 promil - to jest po prostu utopia.
mężczyźni w genach mają to że walczą.... od początku tak było, gdy mężczyzna brał maczugę i szedł upolowac mamuta by rodzina z głodu nie zdechła a w tym czasie kobieta siedziała w jaskini i pilnowała potomstwo... i przez kolejne wieki to ewoluowało ale nigdy kobieta nie będzie lepsza w te klocki niz meżczyzna
Może i tak ale jak ci napisałem - prezydent ma tylko pozornie największą władzę w państwie! On jest głównie osobą REPREZENTACYJNĄ. W razie ewentualnego konfliktu zbiera się sztab kryzysowy tzw. "tęgie mózgi" - stratedzy głównie płci męskiej - którzy decydują co robić a prezydent tylko podpisuje co trzeba.
A sądzisz, że obecnie taki Bronek "ciepłe kluchy" by dużo więcej zrobił niż Magda O.? Nie bądź śmieszny.... to nie Jagiełło
A taka Condoleeza Ryż to uważasz że miękka cipa była? Bo ja nie, wszystko praktycznie potrafiła załatwić.
Diablo
Liczba postów : 31488 Age : 46 Location : Polak Ateista Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:47
thorgall napisał:
ty juz na alkohol nie masz, i żebrzesz
Reser
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:47
Diablo napisał:
thorgall napisał:
ty juz na alkohol nie masz, i żebrzesz
aleś mu dosrał
Generał
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:48
te piwa są nawet dobre raz na miesiąc lub dwa te z lewej dark island piję własnie otwieram butelkę
PS:opsjoner ja nie mieszka m w PL nie mam TV a jednak mniej wiecej wiem kto kandyduje...to nie jest kwestia zainteresowania tylko kwesta bycia człowiekiem inteligentnym .... to jak w filmie glupi i glupszy: "gdzie pani jedzie?? do Aspen... ;aaa to fajnie bo ja nigdy w kaliforni nie byłem"
Generał
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:51
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
Może i tak ale jak ci napisałem - prezydent ma tylko pozornie największą władzę w państwie! On jest głównie osobą REPREZENTACYJNĄ. W razie ewentualnego konfliktu zbiera się sztab kryzysowy tzw. "tęgie mózgi" - stratedzy głównie płci męskiej - którzy decydują co robić a prezydent tylko podpisuje co trzeba.
A sądzisz, że obecnie taki Bronek "ciepłe kluchy" by dużo więcej zrobił niż Magda O.? Nie bądź śmieszny.... to nie Jagiełło
A taka Condoleeza Ryż to uważasz że miękka cipa była? Bo ja nie, wszystko praktycznie potrafiła załatwić.
opcjoner podajesz jednostki...a to co piszesz o funkcji reprezentacyjnej to gówno prawda... akurat w polsce prezydent ma wiele do gadania w czasie konfliktu zbrojnego
Reser
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:53
Uświadomcie sobie ludzie, ze instytucja prezydenta - w nazwie Głowy Państwa - we współczesnych czasach to głównie instytucja REPREZENTACYJNA.
Prezydenci sami chuja wielkiego robią - oni są od przemówień, orędzi, pokazania się itp. REALNĄ władzę mają parlamenty. Weżmy takie United Kingdom...
królowa Elizabeth II gówno robi, przyjęcia bankiety wernisaże fotki do kamer itp. a PRIME MINISTER (obecnie D. Cameron) podejmuje realne decyzje w państwie! I tak jest praktycznie w całej Europie.
Prezydentom nawet przemowy piszą experci, oni czytają z kartek lub uczą się na pamięć co mają powiedzieć. Obama to ma chyba z 10 doradców.
Tak wiec wybór pani Magdy niewątpliwie byłby dobrym wyborem wizerunkowo-reprezentacyjnym ale i tak władza będzie należeć do premiera. Ona będzie podpisywać to co dostanie na biurko, podobnie jak poprzednicy ... ale chociaz ładnie się będzie przy tym uśmiechać.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Nie 08 Mar 2015, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:53
Dave napisał:
Diablo napisał:
thorgall napisał:
żaba skończył ruję teraz już tylko doglądanie skrzeku
_________________ ...... a będzie giciej
Dave Admin
Liczba postów : 21090 Age : 56 Location : 3miasto Registration date : 31/08/2007
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:55
neuron napisał:
Dave napisał:
Diablo napisał:
thorgall napisał:
żaba skończył ruję teraz już tylko doglądanie skrzeku
jeżeli skrzekiem nazwiemy depo .... to tak .... zapracowany jestem
Generał
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:56
OpCjOnEr napisał:
Uświadomcie sobie ludzie, ze instytucja prezydenta - w nazwie Głowy Państwa - we współczesnych czasach to głównie instytucja REPREZENTACYJNA.
Prezydenci sami chuja wielkiego robią - oni są od przemówień, orędzi, pokazania się itp. REALNĄ władzę mają parlamenty. Weżmy takie United Kingdom...
królowa Elizabeth II gówno robi, przyjęcia bankiety wernisaże fotki do kamer itp. a PRIME MINISTER (obecnie D. Cameron) podejmuje realne decyzje w państwie! I tak jest praktycznie w całej Europie.
Prezydentom nawet przemowy piszą experci, oni czytają z kartek lub uczą się na pamięć co mają powiedzieć. Obama to ma chyba z 10 doradców.
Tak wiec wybór pani Magdy niewątpliwie byłby dobrym wyborem wizerunkowo-reprezentacyjnym ale i tak władza będzie należeć do premiera.
jak zwykle pierdolisz od rzeczy albo się naćpałeś...to nie niemcy że kanclerz-premier ma wiecej do gadania niż prezydent polska ma bardzo podobna władzę jak w USA i to że obama ma doradców nie świadczy o niczym... w takim mocarstwie jak usa to całkiem normalne ale to prezydent ostatecznie podejmuje decyzję o tym czy kogoś zaatakować czy nie
Reser
Temat: Re: UFO 06 - 08 03 2015 r. Weekend Nie 08 Mar 2015, 17:58
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
OpCjOnEr napisał:
Generał napisał:
opcjoner podajesz jednostki...a to co piszesz o funkcji reprezentacyjnej to gówno prawda... akurat w polsce prezydent ma wiele do gadania w czasie konfliktu zbrojnego
Tylko teoretycznie. W praktyce zbiera się sztab kryzysowy złożony z generałów (ale raczej nie ciebie ) i wysokich rangą wojskowych i oni decydują wtedy a prezydent jest tylko od zatwierdzenia na piśmie.
WŁADZĘ MA PARLAMENT, prezydent to reprezentacja i wizerunek. Tak to wygląda we współczesnych czasach po prostu.