Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 00:11
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/
REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 5. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków i innych materiałów nie związanych z tematyką główną (patrz pkt. 4). Od godz. 22:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 6. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem pod groźbą ujawnienia użytkownika występującego pod wieloma wcieleniami. Dopuszcza się pisanie pod kilkoma nickami pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika wszystkich swoich tożsamości w podpisie (stopce). 7. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 8. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów. 9. Użytkownik forum powinien po sesji podać swoje nastawienie do rynku przez głosowanie na subforum. WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu 10. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkowników moderator ma prawo: - upomnieć: pisemnie, żółtą lub czerwoną kartką - wnioskować o czasowe lub bezterminowe wykluczenie użytkownika 2. Moderator ma obowiązek usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie lub usunąć cały post. W przypadku usunięcia tekstu lub posta moderator wypisuje odpowiednią adnotację. 3. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się zostanie usunięte. 4. W przypadku wyjątkowo rażącego i uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może zostać usunięte karnie.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, inwestor, dziadek, Jones, Sir Nick
Administrator do spraw technicznych: chudy mis
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
:flowe:
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 00:25
1
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 00:34
zibi napisał:
1
... Jeszcze dopisz że właśnie zaliczyłeś niedopieszczoną młodą mężatkę (nie musi być własna) , bo tu taki wzorzec obowiązuje a po drugie na forum panuje równość - każdy może się chwalić!
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7069 Registration date : 22/12/2011
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 02:01
Wydaje ci się, że jesteś kozak...? Pomyśl, zanim spróbujesz ograć żyda !
Ja się przygotowałem na nadchodzący tydzień. Pobiegałem, poruchałem, zjadłem parę owoców. TYLKO K...A ZASNĄĆ NIE MOGĘ !!!!
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 06:56
http://www.almoc.pl/img.php?id=3156 niech ktoś wklei ten obrazek to dżądra Opcja
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 07:17
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 07:20
i juz mam pierwszy sukces w nowym tygodniu
teraz jeszcze tylko poczekać na najnowsza analizę Miszcza i ładujemy S " pod korek "
na wszystko
s na fw20 i na usd/pln juz zarabiają
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pon 09 Mar 2015, 09:08, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 07:25
Michu !!!!!!!!!!!!!!!!! rata za luty jeszcze nie wpłynęła na moje konto
bedziesz płacił odsetki od procentów
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 07:32
Argos napisał:
dzięki ja to jeszcze nie dostałem analiz za grudzień od Micha, a zapłaciłem !!!
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 07:58
REALISTA napisał:
Argos napisał:
chyba musimy isc po pomoc do tego słynnego komornika/asesora z Łodzi
on nawet z gołego ściągnie kasę - opierdoli sąsiadów i wszystkiego co mają
i nam odda , jak cos po odliczeniu kosztów mu zostanie
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:00
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:09
Emerytalne eS 2090 na sapinę zaczyna fajnie zarabiać.
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:12
Argos napisał:
teraz jeszcze tylko poczekać na najnowsza analizę Miszcza i ładujemy S " pod korek "
na wszystko
Nie potrzebne analizy jak wszędzie na świecie bessa.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:15
barany napisał:
Argos napisał:
na wszystko
Nie potrzebne analizy jak wszędzie na świecie bessa.
Spadki są pewne gdy panuje taki optymizm:
Wyniki INI z zeszłego tygodnia
Trend na giełdzie przez następne 6 miesięcy będzie: wzrostowy (58,1%) boczny (23,3%) spadkowy (18,6%)
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:17
dex napisał:
Trudno się nie zgodzić z tym co napisałeś. Też zagłosuję na Ogórek, bo się dobrze prezentuje. Taka reklama Polski to najwięcej czego można oczekiwać od prezydenta przy jego uprawnieniach.
Widzę, że dex i Diablo tu jeszcze oprócz mnie qmają, że w obecnym systemie prezydent nie jest od rządzenia a od reprezentacji kraju.
Reszta baranów z Generałem na czele myśli, że prezydent rządzi w Polsce Tusk i Kopacz rządzą/rządzili a Bronek jest od łączenia się w bulu i żalu, od stawania na krzesłach, od wygłaszana orędzia np. noworocznego, od pokazywania się przed kamerami, robienia sweet foci i udzielania wywiadów no i też od podpisywania bądź wetowania ustaw ale do tego ma również swoich doradców, którzy w praktyce myślą za niego - taka jest rola prezydenta więc niech to będzie ktoś, kto chociaż ładnie wygląda i jest młody.
Swoją drogą ciekawe jakby się nazywała druga osoba po preziu gdyby została wybrana kobieta... chyba nie first lady? First gentleman?
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:24
OpCjOnEr napisał:
dex napisał:
Trudno się nie zgodzić z tym co napisałeś. Też zagłosuję na Ogórek, bo się dobrze prezentuje. Taka reklama Polski to najwięcej czego można oczekiwać od prezydenta przy jego uprawnieniach.
Widzę, że dex i Diablo tu jeszcze oprócz mnie qmają, że w obecnym systemie prezydent nie jest od rządzenia a od reprezentacji kraju.
Reszta baranów z Generałem na czele myśli, że prezydent rządzi w Polsce Tusk i Kopacz rządzą/rządzili a Bronek jest od łączenia się w bulu i żalu, od stawania na krzesłach, od wygłaszana orędzia np. noworocznego, od pokazywania się przed kamerami, robienia sweet foci i udzielania wywiadów no i też od podpisywania bądź wetowania ustaw ale do tego ma również swoich doradców, którzy w praktyce myślą za niego - taka jest rola prezydenta więc niech to będzie ktoś, kto chociaż ładnie wygląda i jest młody.
Swoją drogą ciekawe jakby się nazywała druga osoba po preziu gdyby została wybrana kobieta... chyba nie first lady? First gentleman?
nie do końca tak jest; mógł np. zawetować ustawę 67
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:24
OpCjOnEr napisał:
dex napisał:
no to po hooj go wybierac + cała swita darmozjadow ?? do pilnowania zyrandola wystarczy elektryk za 3k/mc
barany MISZCZ
Liczba postów : 19198 Location : Bóg YHWH Registration date : 07/09/2007
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:25
OpCjOnEr napisał:
Kobiety nie nadają się do polityki. Ich zadanie zostało określone przez naturę i polega na rodzeniu i wychowywaniu dzieci.
Pan Czesław
Liczba postów : 655 Registration date : 04/09/2009
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:26
Argos napisał:
to Michu jakieś raty płaci? jak sie to zalatwia? ile Michu placi?
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:29
Lucjusz Kwinkcjusz napisał:
Argos napisał:
to Michu jakieś raty płaci? jak sie to zalatwia? ile Michu placi?
płaci systemami lampkowymi i analizami
Reser
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:31
Argos napisał:
OpCjOnEr napisał:
dex napisał:
no to po hooj go wybierac + cała swita darmozjadow ?? do pilnowania zyrandola wystarczy elektryk za 3k/mc
Ktoś musi reprezentować kraj.
Bardziej po chuj wybierać AŻ TYLU posłów i senatorów? To są dopiero darmozjady. Prezydent jest jeden a tamtych sqrwieli 460 + senatorów nawet nie wiem ilu. Zlikwidować senat (bo potrzebny on jest jak dupa do srania) i zmniejszyć ilość posłów o połowę to by była oszczędność prawdziwa. Prezydent musi być.
Reser
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:32
DZISIAJ MOŻLIWY KRACH
Jankes strasznego rozwolnienia dostał w piątek
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:33
Argos napisał:
OpCjOnEr napisał:
dex napisał:
a na powaznie to własnie to prezydent moze co napisal wczoraj kamikaze
kamikaze napisał:
a co do Prezydenta, to może:
proponować ustawy, wetować złe rozwiązania, zarządzić przeprowadzenie referendum, proponować zmiany konstytucyjne, rozwiązać parlament (skrócić kadencję)
to jest potężna władza i mądrze z niej korzystając można by zmienić Polskę o ile oczywiście prezydent ma rozum by wiedzieć co chce osiągnąć i wolę zrobienia czegoś sensownego
dodam jeszcze chocby prawo ulaskawienia skazancow
z prezydentem jest jak i z rządem co to w gospodarce rynkowej "rzad nic nie moze " a do tego zwiazane rece przez unijne przepisy i juz tylko brac kase co miesiac tylko mogą
ale dla kolesiow i rodzinki to jednak co nieco da sie zalatwic tak rzadowi jak i przezydentowi
Reser
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:34
I jeszcze bym zlikwidował immunitety tych sqrwysynów czyli gdy poseł prowadzi auto w stanie najebania to powinien odpowiadać dokładnie identycznie jak pan Zdzisio z Wólki Dolnej będąc najebanym za kierownicą a nie że qrwa ledwo do samochodu jest w stanie wejść i on jest gnój nietykalny bo poseł. Dla mnie to jest kpina z prawa.
Sir Nick UFOTrader Senior
Liczba postów : 870 Age : 48 Registration date : 01/11/2010
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:35
Argos napisał:
REALISTA napisał:
Argos napisał:
O tym się nie pisze/nie mówi, ale ten traktor jeszcze rano był dłużnika (rano był z sąsiadem u notariusza i przepisał traktor na niego). Później jeszcze ten traktor użytkował nim zły komornik zajął cudzą własność.
Sądząc z tego co jest na forum to większość z Was to chyba jednak dłużnicy niż wierzyciele. Ja miałem dłużnika co śmiał mi się w twarz, a dziad komornik przez 5 lat nic nie odzyskał choć brał pieniądze "za czynności". Gdybym wcześniej znał tego "komornika/asesora z Łodzi" to byłbym jego klientem...
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:35
OpCjOnEr napisał:
DZISIAJ MOŻLIWY KRACH
Jankes strasznego rozwolnienia dostał w piątek
na depo ?? to ładuj s na fw40 - bedzie 50 pkt spadek /odreagowanie bo ostatnio takie tam byly wzrosty
Reser
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:37
I takie qrwy nami rządzą i biorą ogromną kasę za to. Rzygać się chce po prostu
Na izbę takiego, rozebrać do gaci, polać szlauchem zimnej wody i skasować z 5k bo na biednego nie trafiło to by się nauczyli jeden z drugim a nie że on ma qrwa immunitet.
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:39
Sir Nick napisał:
Argos napisał:
REALISTA napisał:
Argos napisał:
O tym się nie pisze/nie mówi, ale ten traktor jeszcze rano był dłużnika (rano był z sąsiadem u notariusza i przepisał traktor na niego). Później jeszcze ten traktor użytkował nim zły komornik zajął cudzą własność.
Sądząc z tego co jest na forum to większość z Was to chyba jednak dłużnicy niż wierzyciele. Ja miałem dłużnika co śmiał mi się w twarz, a dziad komornik przez 5 lat nic nie odzyskał choć brał pieniądze "za czynności". Gdybym wcześniej znał tego "komornika/asesora z Łodzi" to byłbym jego klientem...
w bajki to ja nie uwierzę jesli rano przepisal traktor to ten komornik by juz goscia zamknal - zgodnie z prawem - BO TAKIE DZIALANIE JEST KARALNE - nie chce misie szukac pargrafow nato (ukrywanie majatku po rozpoczęciu windykacji ) a ten cwaniak -komornik zamiast potraktowac go zgodnie z prawem to zastosowal mafijne metody ? a cvzy ta babka co poronila to tez rano przepisala na siebie samochody dluznika ??
Sir Nick , jestes komornikiem , kolesiem komorników czy tylko naiwniakiem ?
AgroTrader MOD
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:46
http://animatek.w.interia.pl/przestepstwo.html
Wskazane poniżej sposoby zachowania się dłużnika tylko wtedy będą traktowane jako przestępstwo , gdy będą dotyczyły składników majątku zajętych lub zagrożonych zajęciem.
.............
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3 (art. 300 § 1 k.k). Gdy takim czynem wyrządził szkodę wielu wierzycielom do 8 lat. Ściganie przestępstwa następuje z urzędu, jeżeli pokrzywdzonym jest Skarb Państwa. Jeżeli pokrzywdzonym jest inna osoba, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Ostatnio zmieniony przez Argos dnia Pon 09 Mar 2015, 08:49, w całości zmieniany 1 raz
Sir Nick UFOTrader Senior
Liczba postów : 870 Age : 48 Registration date : 01/11/2010
Temat: Re: UFO - 09 03 2015 r. Pon 09 Mar 2015, 08:46
REALISTA napisał:
OpCjOnEr napisał:
dex napisał:
nie do końca tak jest; mógł np. zawetować ustawę 67
ale 3/5 odrzuca weto prezydenta. OpCjOnEr ma w TYM przypadku rację.