| UFO 07 - 08 2016 r. Weekend | |
|
+21MoralnyNiepokój Aligator kiwi mariner fxdetal PINGWIN (Z MADAGASKARU) zibi Frater dex SYLWESTER kaczor MICHU Indiana Małolat betonowe_buty ból i cierpienie Osły REALISTA thorgall delphia dziadek 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 17:14 | |
| Podoba mi sie ten Braun chociaz nie podobaja mi sie jego poglady. Widac ,ze facet jest erudyta i bardzo dobrze posluguje sie polszczyzna, az milo posluchac. Ciekawe jak jego jidisz, czy tez taki dopieszczony. | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46580 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 17:36 | |
| "W naszym marszu wielkie tłumy idą ludzie z postkomuny, idą lesby oraz geje, aferzyści i złodzieje, cały przekrój jest narodu, a na przodzie ludzie z KOD-u. Jest Mateusz, Rychu, Grzechu marsz nasz pełen jest uśmiechu, będzie powód do radości gdy przyjmiemy z Syrii gości. Dał poparcie "Bul" i Lechu by do władzy wrócił Grzechu. Gdy Mateusz da nam znak poskaczemy krzycząc tak : "Tylko razem, razem z KOD-em pokonamy PIS swym smrodem " | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:14 | |
| - delphia napisał:
- nikt nic nie pisze - wszyscy na marszach
sorki - zajęty byłem ale jestem w 3mieście no więc w stolycy odbyły się 3 marsze jeden inteligentnych ludzi i dwa półgłówków - ograniczam się z określeniami z powodu usera Moralny Niepokój | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| |
| |
mariner
| |
| |
fxdetal
Liczba postów : 161 Registration date : 09/12/2013
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:32 | |
| | |
|
| |
fxdetal
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:35 | |
| | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:43 | |
| - fxdetal napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
- delphia napisał:
sorki - zajęty byłem ale jestem w 3mieście no więc w stolycy odbyły się 3 marsze jeden inteligentnych ludzi i dwa półgłówków - ograniczam się z określeniami z powodu usera Moralny Niepokój
O matko a co ty robisz w 3mieście? Uważaj na siebie Musi sobie odpowiedzieć na arcyważne pytanie: czy lubi od tyłu bo tam jest paru takich co preferują od zaplecza Dziadek ostatnio rzucił nieco światła jesteś monokontowcem czy może multikontowcem a może zmieniłeś nicka ??? nie wstydż się | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:47 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:47 | |
| http://plus.gazetalubuska.pl/wiadomosci/a/awantura-na-bazarze-w-slubicach-kupcy-nie-pozwolimy-soba-pomiatac,9401810 tylko | |
|
| |
fxdetal
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:50 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:52 | |
| "Skąd tyle krzyku, skąd tyle smrodu To protestują wyznawcy KOD-u Na czele idzie facet wzorcowy I demokrata nasz eksportowy. Napłodził dzieci pełną chałupę, Po czym nań wypiął ojcowską doo pę. Zamiast pracować na utrzymanie, Woli odstawiać chocholi taniec. To nowoczesny wzorzec faceta, Co go utrzymać musi kobieta. Za nimi złoty chłopiec businessu. Choć nie posiada on „interesu” Przystojny, zgrabny, buźkę ma śliczną I błyszczy wiedzą, tą historyczną. Według Ryszarda, kochany Brachu, Józef Piłsudski dokonał zamachu i rząd obalił wyobraź sobie, pomimo tego, że leżał w grobie.. Nie wiem jak można ukończyć szkołę I dalej zostać takim matołem. Pytanie takie dręczy mą główkę. Za kim obecnie nosi aktówkę? Rubaszny „sołtys” przy Ryśku kroczy, Zza okularów wytrzeszcza oczy Na tych co z domów dzisiaj wylegli. Miłośnik sztuki, sprzętu i mebli. Napiszę jeszcze gdybyś nie wiedział, Pod żyrandolem pięć lat przesiedział, A gdy mu Naród „zgasił żarówkę” Spakował wszystko na ciężarówkę. Zostały po nim goluśkie ściany. Pokazał klasę „hrabia” ..."cacany".... Za nimi krzyczą ot tak, dla sportu Funkcjonariusze byłych resortów. Kapusie, lumpy i cała tłuszcza. Ktoś ich na siebie ciągle napuszcza. Jednych przekonał, innym zapłacił Pseudo elity, łgarze-magnaci." | |
|
| |
fxdetal
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:53 | |
| | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:56 | |
| - kaczor napisał:
- fxdetal napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
- delphia napisał:
sorki - zajęty byłem ale jestem w 3mieście no więc w stolycy odbyły się 3 marsze jeden inteligentnych ludzi i dwa półgłówków - ograniczam się z określeniami z powodu usera Moralny Niepokój
O matko a co ty robisz w 3mieście? Uważaj na siebie Musi sobie odpowiedzieć na arcyważne pytanie: czy lubi od tyłu bo tam jest paru takich co preferują od zaplecza Oczywiste ze przyjechal do ruskiej ambasady odebrac zaplate za spzredaz POlski. Chyba nie myslisz ze jest taki glupi i naprawde lubi Rosje jak "przyjechał" urodziłem się na Klinicznej a serce mam na wschodzie wal się kaszubie | |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:58 | |
| - REALISTA napisał:
- "Skąd tyle krzyku, skąd tyle smrodu To protestują wyznawcy KOD-u Na czele idzie facet wzorcowy I demokrata nasz eksportowy. Napłodził dzieci pełną chałupę, Po czym nań wypiął ojcowską doo pę. Zamiast pracować na utrzymanie, Woli odstawiać chocholi taniec. To nowoczesny wzorzec faceta, Co go utrzymać musi kobieta. Za nimi złoty chłopiec businessu. Choć nie posiada on „interesu” Przystojny, zgrabny, buźkę ma śliczną I błyszczy wiedzą, tą historyczną. Według Ryszarda, kochany Brachu, Józef Piłsudski dokonał zamachu i rząd obalił wyobraź sobie, pomimo tego, że leżał w grobie.. Nie wiem jak można ukończyć szkołę I dalej zostać takim matołem. Pytanie takie dręczy mą główkę. Za kim obecnie nosi aktówkę? Rubaszny „sołtys” przy Ryśku kroczy, Zza okularów wytrzeszcza oczy Na tych co z domów dzisiaj wylegli. Miłośnik sztuki, sprzętu i mebli. Napiszę jeszcze gdybyś nie wiedział, Pod żyrandolem pięć lat przesiedział, A gdy mu Naród „zgasił żarówkę” Spakował wszystko na ciężarówkę. Zostały po nim goluśkie ściany. Pokazał klasę „hrabia” ..."cacany".... Za nimi krzyczą ot tak, dla sportu Funkcjonariusze byłych resortów. Kapusie, lumpy i cała tłuszcza. Ktoś ich na siebie ciągle napuszcza. Jednych przekonał, innym zapłacił Pseudo elity, łgarze-magnaci."
| |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 18:59 | |
| | |
|
| |
fxdetal
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 19:12 | |
| | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 19:20 | |
| - fxdetal napisał:
- mariner napisał:
- fxdetal napisał:
- kaczor napisał:
- fxdetal napisał:
- thorgall napisał:
- mariner napisał:
O matko a co ty robisz w 3mieście? Uważaj na siebie Musi sobie odpowiedzieć na arcyważne pytanie: czy lubi od tyłu bo tam jest paru takich co preferują od zaplecza Oczywiste ze przyjechal do ruskiej ambasady odebrac zaplate za spzredaz POlski. Chyba nie myslisz ze jest taki glupi i naprawde lubi Rosje Ja myślę że naprawdę lubi. Z czegoś powstało określenie "pożyteczny idiota" zwisa mi co myślisz ty o mnie wal się
W Twoim przypadku określenie "pożyteczny" to komplement na wyrost. Powinno być "szkodliwy" a kim ty qrwa jesteś ??? ja się określiłem i wielu innych też a ty jesteś nikim który pierdoli tu na forum głupoty które zajmują jeden lub dwa jebane wersy w poście | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 19:28 | |
| - kaczor napisał:
- thorgall napisał:
- Różnica miedzy lewicą a prawicą jest zasadnicza.
Jedni chcą redystrybucji dóbr pod przymusem, a drudzy dobrowolnie. ot i cała filozofia "Lewica" chce ci sie dobrac do kieszeni a "prawica" chce ci wlezc do sypialni
A Liberal niczego ci nie chce zabrac.
Dlatego dla mnie taki thorgal to taka sama lajza jak szczuka. właśnie starasz się zabrać ludziom ... złudzenia, pstryk ... i nie ma kuźwa ... liberałów. | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 19:31 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 19:39 | |
| ta muza jest jednak ponad czasowa https://www.youtube.com/watch?v=wVvoQIdD80U https://www.youtube.com/watch?v=GVVdEqBbr4k | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 19:41 | |
| | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 19:41 | |
| k**wa tyle oszczędności w budżecie dla chcącego , ale tego k**wa nikt nie widzi tylko brniemy w to marnotrawstwo i absurd _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 19:59 | |
| http://www.adelaide.edu.au/news/news84622.html
Ewolucja przestaje juz dzialac, podobnie dzialaja programy typu 500+, wsparcie dostaja wszystkei geny,nawet tych ktorzy sa ewolucyjnie bezuzytecznie (jak zibi na przyklad )
After applying a measure known as the Biological State Index to the data, they found that the rapid increase in type 1 diabetes over the last few decades was directly linked with increases in human life expectancy, especially in Western countries – and therefore a reduction in natural selection.
"Up to the early 20th century, type 1 diabetes was a horrible and dangerous disease, usually leading to people's death during their teens or early 20s," says lead author Wenpeng You, PhD student in the University of Adelaide's Biological Anthropology and Comparative Anatomy Research Unit, School of Medicine.
"This meant there was limited opportunity for people with the disease to have children and to pass their genetic material onto future generations. In evolutionary terms, this is what we call 'natural selection'.
"However, with the widespread introduction of insulin from the 1920s onwards, and improvements in modern medicine, life expectancy for people with type 1 diabetes has now increased to about 69 years. | |
|
| |
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
| |
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 19:59 | |
| - REALISTA napisał:
- ta muza jest jednak ponad czasowa
https://www.youtube.com/watch?v=wVvoQIdD80U
https://www.youtube.com/watch?v=GVVdEqBbr4k ja się nauczyłem wklejać linki z youtube proszę o trochę wysiłku to nie jest trudne | |
|
| |
kiwi
Liczba postów : 1750 Registration date : 16/09/2008
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:05 | |
| - REALISTA napisał:
- "Skąd tyle krzyku, skąd tyle smrodu To protestują wyznawcy KOD-u Na czele idzie facet wzorcowy I demokrata nasz eksportowy. Napłodził dzieci pełną chałupę, Po czym nań wypiął ojcowską doo pę. Zamiast pracować na utrzymanie, Woli odstawiać chocholi taniec. To nowoczesny wzorzec faceta, Co go utrzymać musi kobieta. Za nimi złoty chłopiec businessu. Choć nie posiada on „interesu” Przystojny, zgrabny, buźkę ma śliczną I błyszczy wiedzą, tą historyczną. Według Ryszarda, kochany Brachu, Józef Piłsudski dokonał zamachu i rząd obalił wyobraź sobie, pomimo tego, że leżał w grobie.. Nie wiem jak można ukończyć szkołę I dalej zostać takim matołem. Pytanie takie dręczy mą główkę. Za kim obecnie nosi aktówkę? Rubaszny „sołtys” przy Ryśku kroczy, Zza okularów wytrzeszcza oczy Na tych co z domów dzisiaj wylegli. Miłośnik sztuki, sprzętu i mebli. Napiszę jeszcze gdybyś nie wiedział, Pod żyrandolem pięć lat przesiedział, A gdy mu Naród „zgasił żarówkę” Spakował wszystko na ciężarówkę. Zostały po nim goluśkie ściany. Pokazał klasę „hrabia” ..."cacany".... Za nimi krzyczą ot tak, dla sportu Funkcjonariusze byłych resortów. Kapusie, lumpy i cała tłuszcza. Ktoś ich na siebie ciągle napuszcza. Jednych przekonał, innym zapłacił Pseudo elity, łgarze-magnaci."
to Twoja twórczość? czy kopiuj wklej? | |
|
| |
kiwi
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:06 | |
| Coś nasz Jaruś zaczął kochać unie LEWAK | |
|
| |
kaczor
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:09 | |
| - kiwi napisał:
- REALISTA napisał:
to Twoja twórczość? czy kopiuj wklej? Mi to wyglada jak te wierszyk iza Gomulki, ktore o Zydach pisali byleby sie partii podlizac. Realista nie ma sensu Jarek i tak forum nie czyta | |
|
| |
kiwi
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend Sob 07 Maj 2016, 20:11 | |
| Gdyby powiedziano Jarkowi że sondaże mogą wzrosnąć jak by się przyznał że jest gejem to by to zrobił. Tak jak z Leppera wicepremiera zrobił. Byle się tylko dorwać do władzy | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 07 - 08 2016 r. Weekend | |
| |
|
| |
| UFO 07 - 08 2016 r. Weekend | |
|